Şimdi Ara

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
30.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tarama hızı 400 hz dalgamı geçiyonuz insanlarla
  • sLm arkadaşlar ben de yeni bi vestel 40'' led tv aldım. usb'den falash diske kayıt yapılabiliyor bu kayıt tv'den izlenebiliyor ama bilgisayardan izlenmiyor. Bilgisayardan nasıl izlenir yardımcı olursanız sevinirim. bu arada flash diske kayıt yapıp pc'ye takıtığım zaman içinde .rec.meta .ifo gibi uzantılı dosyalar oluyo...
  • 600-400 hz farketmez

tv panel hızı önemli 50-100-200 hangisi ona bakmak gerekir. .

düşük model 50 orta 100 yüksek 200 hz olur genelde ....

önemli olan hızlı mı tv aksiyon ve futbol maçlarında sorun var mı ona bakınız ....
  • Bildiğim kadarıyla telif haklarından dolayı ne bilgisayar da nede aynı markanın başka modelinde izleyemezsin. Bu bütün markalar için geçerli. Çünkü bende Seoul hiremco uydu alıcı var. 2 ayrı model birbirinin kaydettiği videoyu oynatmıyor.
  • http://www.ebeyaz.com/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=7014
    bu fiyat nasıl ücretsiz kargo ürünü bende beğendim valla
  • Gold'da 1.159 tl son 1adet kalmış. Ücretsiz kargo kaçırma derim. 40pf7014 modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadada 1.199 lira.50 lira wordpuan ve 200 lirada çek...Bende düşünüyorom almayı.bakalım nasılmış...
    Vestel 40PF7014

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Cevahir alış veriş merkezinin alt katında Vestel bayisi var. 40PF7014 modelini ve 42PF8060 modellerini gördüm. Mazağadaki görevli neden 40PF7014'ün renkleri daha canlı diye sorduğumda, bana "600 herz olduğu için daha canlı renk verir" dedi. Sonrada 42PF8060 için konuştuğumuzda bununda 600 herz olduğunu söyledi. Fakat nedense bir tek 40PF7014'ün renkleri canlıydı, diğerlerinin renkleri mattı. Bende diğer TV'lerede bakayım diyerek çıktım. 42PF8060'ın renklerini ve diğer Vestel LED TV'lerin renk canlılığını hiç beğenmedim. Sadece 40PF7014'ün rengi güzeldi. Mağazadaki bütün TV'lerde IRON MAN filmi vardı. Hepsiburada.com'da görünen 40PF7014'ün resminde çerçeveleri çok ince görünüyor fakat gerçeğinde birazcık kalın geldi bana yani hepsiburada.com'daki 40PF7014 resimleri sizi yanıltır. Vestel mağazasındaki sadece renk tonu güzel olan 40PF7014 vardı, acaba renk ayarlarında değişiklik yapmış olabilirler mi emin değilim. Diğer modelleri mattı.

Onun sebebi biraz da şu,

görüntü kaynağı tek cihaz. diğer tv lere hdmi çoklayıcı ile aktarıyorlar fakat arada mesafe ve çoklayıcının kalitesi gibi etmenler girdiği için frekans kaybı ve kalitede düşüş yaşanıyor.

Renk ayalarının farklılığı da büyük etken. Mesela birisi daha üst seviye bir yazılımla yüklüyse diğeri daha düşük sürüm yüklü olabilir.

Sonuçta yeni sürüm yeni özellikler de getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

40PF7014 Cihazdan bende aldım.Kurulumu ve ayarları kendim yaptım.Yalnız sormak istedigim birşey var.

Kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Görüntüler geçişte bir yalpalanma oluyor. Örnegin hızlı bir araba geçtiginde.Çok çok rica etsem bana sizin tvnin renk,ekran ayarlarını verebilir misiniz ? Veyahut ne yapmalıyım bu durumda. Çok teşekkür ederim.

Film modu varsa kapalı tut. Otomatik de olmasın.

Gerçi benimki 3 senelik pixellence serisi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abritskil

Merhaba;

Ürünü iki hafta kadar kullandıktan sonra bir şekilde elden çıkardım, çıkardığım için de huzur içindeyim. H.b.den almıştım ürünü yorumlarım yayınlanmadı. 3d ve wifi dongle dışında önemli bir eksiklik kağıt üstünde yok. Gelelim performansa 600hz tam bir yanıltmaca, idda ediyorum 100hz bile değil, çin işi tabletlerle dahi daha keyifle izlersiniz filmlerinizi. Eve gittiğinizde tvde bişeyler izleyip stres atacağınıza, hareketli görüntüler karşısında ürünün acizliğini, had safhada bulutlanmaya tahammül edip yediğiniz kazığı hiç unutmayacaksınız. Ekranda siyah bir görüntüyü durdurup aydınlatmasını da inceleyin, kimi alanlar parlıyor, kimi alanlar karanlık, rasgele yerleştirilmiş lambalar var sanki arkasında, yapmış olmak için yapıldığını iyicene anlayınız. Konu hakkında vestelin şikayet bölümüne de yazdım kale alıp cevap dahi yazmadılar. Tonla olumlu yorum yağdırılmış ürüne, neyini beğendiklerini anlamak mümkün değil, ben de baktım aynı ekrana iki hafta, tek gördüğüm koca bir kazık. Ordan aynı yanılgıya düşmemeleri konusunda insanları uyaramamakta ayrı bir dert. Yazmış vatandaşın biri anneme aldım çok memnun, e memnun olacak tabi kocaman tv almışsın gözlerinin durumunu bilmiyoruz ama.

Vesselam bu dertten kurtulmama rağmen etkisi geçmiyor, hala hergün hbye gidip yorumlara bir daha bakıp kör vatandaşların olumlu yorumları karşısında tekrar hayrete düşüyorum. Vestel hiç olmadı evimde o iki hafta dışında da herhangi bir ürünü bir daha asla olmayacak. Bu tvyi izleyip beğenmek için kör olmak lazım arkadaşlar, alanlara geçmiş olsun.

Bu şekilde bir yorum yazmanızdan zaten ne kadar bilgisiz olduğunuz ve ne kadar da terbiyesiz olduğunuz alenen belli. Kör olmak lazım ne demek.

Öncelikle 600 hz paneli o fiyata hiç bir firmada bulamazsın zaten.

O yazılımsal hızlandırma değeri dir. Panel 120 hz üstüdür bun emin olabilirsin.

Ayrıca ürünüz de ışık sızması var ve siz bunun ne demek olduğu bile bilmeden firmaya çamur atıyorsunuz.

Çoğu firmanın panelinde ışık sızması vardır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: abritskil

Merhaba;

Ürünü iki hafta kadar kullandıktan sonra bir şekilde elden çıkardım, çıkardığım için de huzur içindeyim. H.b.den almıştım ürünü yorumlarım yayınlanmadı. 3d ve wifi dongle dışında önemli bir eksiklik kağıt üstünde yok. Gelelim performansa 600hz tam bir yanıltmaca, idda ediyorum 100hz bile değil, çin işi tabletlerle dahi daha keyifle izlersiniz filmlerinizi. Eve gittiğinizde tvde bişeyler izleyip stres atacağınıza, hareketli görüntüler karşısında ürünün acizliğini, had safhada bulutlanmaya tahammül edip yediğiniz kazığı hiç unutmayacaksınız. Ekranda siyah bir görüntüyü durdurup aydınlatmasını da inceleyin, kimi alanlar parlıyor, kimi alanlar karanlık, rasgele yerleştirilmiş lambalar var sanki arkasında, yapmış olmak için yapıldığını iyicene anlayınız. Konu hakkında vestelin şikayet bölümüne de yazdım kale alıp cevap dahi yazmadılar. Tonla olumlu yorum yağdırılmış ürüne, neyini beğendiklerini anlamak mümkün değil, ben de baktım aynı ekrana iki hafta, tek gördüğüm koca bir kazık. Ordan aynı yanılgıya düşmemeleri konusunda insanları uyaramamakta ayrı bir dert. Yazmış vatandaşın biri anneme aldım çok memnun, e memnun olacak tabi kocaman tv almışsın gözlerinin durumunu bilmiyoruz ama.

Vesselam bu dertten kurtulmama rağmen etkisi geçmiyor, hala hergün hbye gidip yorumlara bir daha bakıp kör vatandaşların olumlu yorumları karşısında tekrar hayrete düşüyorum. Vestel hiç olmadı evimde o iki hafta dışında da herhangi bir ürünü bir daha asla olmayacak. Bu tvyi izleyip beğenmek için kör olmak lazım arkadaşlar, alanlara geçmiş olsun.

Bu şekilde bir yorum yazmanızdan zaten ne kadar bilgisiz olduğunuz ve ne kadar da terbiyesiz olduğunuz alenen belli. Kör olmak lazım ne demek.

Öncelikle 600 hz paneli o fiyata hiç bir firmada bulamazsın zaten.

O yazılımsal hızlandırma değeri dir. Panel 120 hz üstüdür bun emin olabilirsin.

Ayrıca ürünüz de ışık sızması var ve siz bunun ne demek olduğu bile bilmeden firmaya çamur atıyorsunuz.

Çoğu firmanın panelinde ışık sızması vardır zaten.

Sn. çok terbiyeli(?) mod; Vestelle kimin ne yakınlığı var bilemeyeceğim seyir zevkinin berbat olduğunu söylemek damarınızamı bastı, ucuz görüp aldık parasını hakmediğini söylüyorum, bırakta aynı tufaya düşmesin başkaları. Teknik detaylardan senin kadar anlamayabilirim ancak tvnin durumu pek vahim, film izliyoruz diyelim koşan bir adamın saçları geriye doğru uzayıp gidiyor, sızma bonus ışıklarda tuzu biberi olsun.

Kör olmak lazım dememden terbiyesiz olduğum kanısına varıp buraya rahatça yazabiliyorsan kendi terbiyeni ciddi manada sorgulaman gerek

• bu yorumlar karşısında kararsız kaldım :~
  • Araştırmak için forumlara girip dalarsan işin içinden cikamazsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV hakkinda bilgisi olan var mi?Kullandigi panel nedir , gercek Hz degeri kactir , kanal gecis hizi nasil , ms ve inputlag degerleri nedir?Ayrica ekran mat panel mi yoksa parlak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 14 Mayıs 2013; 15:26:01 >
  • vestel 40PF7014 40" Wi-Fi 600Hz

14.05.2013 DE SATIN ALDIM 1200TL

TELEVİZYONDAN MEMNUN KALDIM. BİR KAÇ EKSİĞİ VAR TABİİ

1- ÖNCELİKLE SES İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL VE BİRAZ BOĞUNUK GİBİ
    2- BAZI KANALLAR NET DEĞİL... UYDUDAN MI TV DEN Mİ BİLMİYORUM
    3- KUMANDASI ÇOK BÜYÜK

ARTISI DAHA ÇOK TABİ

1- HD KANALLAR MÜKEMMEL ÖTESİ
    2-İNCELİĞİ ÇOK GÜZEL SLİM LED
    3- SMART OLUŞU
    4-USB VE HDM GİRİŞLERİNİN OLMASI
    5-KANAL GEÇİŞLERİ NİSPETEN İYİ
    6- ÖZELLİLERİ OLDUKÇA FAZLA
    7- VS VS.

SONUÇTA BU PARAYA ALINABİLECEK EN İYİ TELEVİZYONLARDAN BİRİ. FAZLA BÜTÇENİZ YOKSA TABİ...

BU ÖZELLİKLE SAMSUNG PHİLİPS LG FİYATLARI 2000TLDEN AŞAĞIDA DEĞİL İYİ KARAR VERMEK LAZIM...
  • Vestel 40PF7014 Televizyon u satınalmayı düşünenler için önerim aşağıdaki linki kontrol etmeleri. Fiyat 1120TL 12 Taksit 5 ay öteleme ücretsiz kargo. ücretsiz kurulum. 3 Yıl Garanti (Diğer yerlerde 2 yıl garanti)
    http://www.guzelevim.com.tr/Vestel-SMART-40PF7014-40-LED-TV_3750.html
  • Burdaki yorumlara bakarak hızlıal.com dan sipariş verdim, 1150TL, gelince yorumlarımı da paylaşırım.
    http://www.hizlial.com/vestel-40pf7014-40-600hz-uydu-alicili-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/05.011.1390.1021
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzelevim.com.tr

Vestel 40PF7014 Televizyon u satınalmayı düşünenler için önerim aşağıdaki linki kontrol etmeleri. Fiyat 1120TL 12 Taksit 5 ay öteleme ücretsiz kargo. ücretsiz kurulum. 3 Yıl Garanti (Diğer yerlerde 2 yıl garanti)
    http://www.guzelevim.com.tr/Vestel-SMART-40PF7014-40-LED-TV_3750.html

s.a bende bugun tv almaya gitttim ve aklımda sizin yaşamış olduğunuz sorun geldi bende orda tesaduf eseri bolge denetmesi yapan bir vestel yetkilisiyle karşılaştım ve sizin yaşamış olduğunuz sorunu anlattım çözüm olarak bir kaç şey soyledi ama malesef aklımda sadece bu kaldı
    buğultunun sebebi uydudan ince ayar yapmamış olmandan kaynaklanıyor ben orda ses seviyesini 8-9 vs de dikkat ettim ama orda hiçbir sorun çıkmadı

• http://www.hizlial.com/vestel-40pf7014-40-600hz-uydu-alicili-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/05.011.1390.1021 üzerinden sipariş verdim. Kullanmaya başlayınca inşallah sizlerle yorumlarımı paylaşırım.

Şu an evimizde yaklaşık 5-6 senedir Vestel Lcd tv kullanıyoruz. Vestel Tv'de gerçekten iyi.

He bu arada bu fiyata bu özellikte LG-Samsung marka tv almak isteyenler en az ek "600-700" Lirayı gözden çıkarsalar iyi ederler.

Bırakın da kusursuz olmasın bu fiyata!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyıh -- 22 Mayıs 2013; 2:27:25 >

• Ürün 1 günde geldi, servis diğer gün geldi kurulumunu yaptı. Servis cevap hızı memnun edici. 3-4 gündür de kullanıyorum.

TV'yi oyun oynamak ve film izlemek için almıştım. Bir kaç tane 1080p/720p film ile denedim. Mükemmel görüntü kalitesi. Renkler çok canlı.

NFS The Run'ı denedim HDMI ile bağlayarak. Bu biraz bilgisayarın ekran kartı ile de alakalı ama ekranın etkisinin de hissedildiğini söylemek lazım. Oyunu bitirmeme rağmen bu görüntüyü gördükten sonra yeniden oynamaya karar verdim. Bilgisayar ekranına göre çok canlı, bilgisayar da sorunsuz çalışınca çok keyifli.

Tip-tasarım olarak çok sıradan. Yani karizmatik bi tasarımı olduğunu söyleyemem, ekstrası yok. Ama kötü de değil.

Aynı özellikte diğer markaların fiyatlarını görünce bu fiyata bu modeli tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.