ARKADAŞLAR MERHABALAR BEN VESTEL 42" PIXELLENCE HD-READY (106 EKRAN ) LCD MODEL TELEVİZYON ALMAYA KARAR VERDİM... DAHA ÖNCE DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI ALIRKEN FORUMDA SİZLERE DANIŞMIŞ VE SONUÇ OLARAK ÇOK DOĞRU BİR KARAR VERMİŞTİM... BU CİHAZLAR HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK YANLIŞ BİR ALIŞ VERİŞ YAPMADAN ÖNCE SİZLERİN BİLGİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZE MUHTACIM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ SAYGILARIMLA TANER VAROL
CİHAZIN ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ...
PIXELLENCE OZELLİKLER : Renk iyileştirme algoritması : Evet Kontrast iyileştirme algoritması : Evet Keskinlik arttırma algoritması : Evet Ten rengi algılama ve düzeltme : Evet TEKNİK ÖZELLİKLER : Ekran çözünürlük : 1366x768 Kontrast oranı : 1200:1 Dinamik kontrast : 6.000:1 Parlaklık oranı : 500cd/m2 Tepki Süresi : 6,5 ms Ekran boyutu (cm) : 106 PIP : Evet PAP : Evet PAT : Evet DMP (Digital Media Player) : - DVI girişi : - Geniş izleme açısı : 170° yatay-dikey S-VHS girişi : Evet Hem televizyon hem bilgisayar monitörü olma özelliği : Evet Bilgisayar girişi : Evet Bilgisayar olarak çalışırken TV`den ses alabilme : Evet Program hafızası : 100 Tam düz ekran : TFT-LCD Teletext : 1000 page text Düşük enerji harcama : Evet Akü ve çakmak soketleri ile çalışabilme : - Görüntü sistemi : PAL SEC BG/DK/K'/I/I'/L/L' Scart girişi : 2 adet (TV, AUX, VCR) Audio Video (AV) girişi : 1 Front AV Harici hoparlör çıkışı : Evet Kulaklık çıkışı : Evet Resim formatı : Auto/4:3/16:9 Stereo : Evet Programlar arası otomatik ses seviyesi (AVL) : Evet Çocuk kilidi : Evet Kablolu yayınlara uyum : Evet Frekans sentezli kanal arama : Evet Otomatik kayıt : Evet OSD (Görüntülü komut) : Evet Bir önceki programa tek tusla geçebilme (Program değiştirme) : Evet Zaman ayarlı kapanma (Sleep timer) : Evet Yayın bittiğinde otomatik kapanma : Evet İsim verme : Evet Etkileşimli yardım menüsü : Evet HD Uyumluluk- Yüksek netlik : Evet Stand-by güç tüketimi : 1 W Combfilter : 3D Voltaj aralığı : 100-240V AC 50Hz Ses çıkış gücü : 2x8 W (RMS) Yükseklik : Ayaklı: 750mm Ayaksız: 698mm Genişlik : Ayaklı: 1036mm Ayaksız: 1036mm Derinlik : Ayaklı: 270mm Ayaksız: 125mm Ağırlık : Ayaklı: 23.7 kg Ayaksız: 21 kg Virtual dloby surround : Evet YPbPr : Evet Subwoofer : Evet Yüksek tanımlı multimedya girişi (HDMI) : Evet Pc audio in : Evet HD ready : Evet Pc In (VGA) : Evet Toptext : Evet Uzakdan kumanda için pil : Evet Duvara monte aparatı : Evet
vestelin bu modelini eski modellerine göre daha iyi ve sorunsuz görüyorum.şikayet oranı düşük. uydu,dvd ve konsol görüntülerini kendi gözlerinizle görmelisiniz.bu görüntülerden memnun kalırsanız alın. fiyat 2300/12 bu fiyatın çok fazla üzerine çıkmadan almaya çalışın. ben bir eski modelini(42750) babam ise 32'' pixellence kullanıyor. saygılar.
Vestel in fiyatları son 2 aydır yüksek kaldı .Sanırım kasımda sıkı bir indirim yapacak.Bence kasım fiyatlarını bekleyin.Genelde ayın 2. haftasında belli oluyor yeni fiyatlar.
Biraz daha verip Pana veya Pio da alabilirsin YTL 2.800 seviyelerinde
doğru aslında ben dün vestele sordum 2650ytl fiyat verıyolar. axesse 12 taksit yapıolar
biraz kontrast artır biraz renk tonu biraz da parlaklık, hafif de keskinliğe dokun sana göre ayarla işte sana pixellance.