Şimdi Ara

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
21.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1450 tl. Ayrıca ses cok az kapandiğinda geliyor. 8100 ü inceledim neredeyse hic gözle gorulur fark yok.sesin nedeni genneşmeden kaynaklaniyor.150 tl de hareketli aparata verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquilieri

1450 tl. Ayrıca ses cok az kapandiğinda geliyor. 8100 ü inceledim neredeyse hic gözle gorulur fark yok.sesin nedeni genneşmeden kaynaklaniyor.150 tl de hareketli aparata verdim.

Bana gelen kutuda asma aparatı çıkmıştı. iki parça plastikten. çok dandik di galiba harekeli deniyordu ona. servis elemanı takarken sordum ona bu parça bunu duvarda tutar mı diye tutar dedi ama bana çok narın geldi alamadım o riski çok hassas yani eğrelti duruyordu. ayrıca bendekinde tv izlerken bile ses yapıyordu. senin aldığın 8200 ü teknosada incelemiştim. orda tv nin sağ tarafı çok aşırı ısınmıştı sol tarafında bişey yoktu. sendekide öylemi şuan. belki mağazada gün boyu açık olduğundan mıdır. Eğer öyle ısınıyorsa bi sıkıntı olur mu acaba. Bende kampanya bekliyorum bulursam alacam 8200 den.

• bakuli84 B kullanıcısına yanıt
    ısınma var evet . köşeye takabilmek için aparat aldım salon şekli düzcepheye takma şansı bırakmıydu.
    http://www.teknosa.com/urunler/110011272/tec-supports-axis-l-10-32-hareketli-siyah-plazma-a 42 ve 40 larada oluyor. şu ana kadar tv den memnunum hayırlısı bakalım.
  • ben vestel 42fa8200 106 ekran modelini aldım tv mükemmel harika çok memnun kaldın herkese tavsiye ederim sadece çift ekran izlerken tv göz hizasında olmasıgerek biz biraz yükseğeastıgımız için çift ekran izlerken sorun oldu tv yi alta indirdik oda çözüldü tam 10 puan bizden
  • Vestel led tv aldım pişmanım 24 saat kullanmadan besleme kartı yanmış .2 haftadır bekliyorum sevis ayrı dert bir kayıt bırakıyorsun 3 gün sonra geliyor
    Sonra gidiyor manisadan arıyor değişim istedim gelmiş bana mutfak robotu verelim diyor . Ama tv yi tamir ettirirsen diyor. Yok böyle saçmalık ya deli oldum beyler.
    Vestel alacağınıza 500 tl fazla verin başka marka alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlar arasında bakıyorsan git philips al derim
  • 42FA8200 televizyonuma ev sinema sistemi bağlamada sıkıntı yaşıyorum. Kulaklık,hdmi,optik çıkışlarda ses aktarımı oluyor ancak tv kumandasından ses açıp kapayamıyorum. Mesela bluetooth bağlantılı bir ses sisteminde (soundbar gibi) tv hoperlorleri devre dışı kalması ve tv kumandası ile ses ayarı yapılabilmesi gerekmez mi? Vestel menusünde tv hoperloru kapatma seçeneği yok.Bluetooth hoperloru bağladığım zaman kumandadan ses açtığımda tv hoperlorunun sesi açılıyor ama bluetooth hoperlorün sesi sabit ! Ben diğer marka Tv lerde de durum böylemi merak ediyorum.Deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: villart

ben vestel 42fa8200 106 ekran modelini aldım tv mükemmel harika çok memnun kaldın herkese tavsiye ederim sadece çift ekran izlerken tv göz hizasında olmasıgerek biz biraz yükseğeastıgımız için çift ekran izlerken sorun oldu tv yi alta indirdik oda çözüldü tam 10 puan bizden

Çift ekran için extra uydu ve kulaklık ile bluetooth aparatı lazımmış öyle mi? Yaklaşık 300 lira maliyet gerekiyor. Tv gayet iyi bence. Samsung telefon ve tabletten screen mirroring ile görüntü aktarıyorum. Ses ve görüntü güzel. Sadece çocuk kilidi şifresini değiştirmedim.

• Goruntu aktarimi yaptigin telefon nedir.ben note 2ile yapamadim.adimlari yazabilirmisin. Nerede hata yapiyorum yada benim teldemi sorun ortaya ciksin ;Dundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquilieri -- 13 Eylül 2015; 20:40:46 >
  • quote:

Goruntu aktarimi yaptigin telefon nedir.ben note 2ile yapamadim.adimlari yazabilirmisin. Nerede hata yapiyorum yada benim teldemi sorun ortaya ciksin ;Dundefined

Bu modeli mi alsam (42FA8200) yoksa ablama 2 gün evvel aldığımız (40FA8100) modelini mi alsam? BİLEMEDİM..?

Yoksa başka bir markaya mı yönelsem...?

Önerileriniz var mıdır?

Teşekkürler...
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    bi yanlış anlaşılma olmasın. ben bir çok televizyonu deneyip vestel de karar kılmış değilim.
    eğer bütçeniz yetiyorsa samsung yada lg alın derim.
  • quote:

bi yanlış anlaşılma olmasın. ben bir çok televizyonu deneyip vestel de karar kılmış değilim.
    eğer bütçeniz yetiyorsa samsung yada lg alın derim.

Peki bu markada kusur olarak gördüğünüz devasa sorunlar var mıdır?

Bu bütçe dahilinde alınmasını yine de tavsiye etmez misiniz?

• Bütcem yetmediği için çok araştırdım bunu buldum. Herşey var. Screenmirroring ile aktarıyorum. Yalnız marketten bunun için extra yama var onu indirmeniz lazım. Screenmirroring patch isminde.

Televizyondan çok memnunum. S5 ile vestelin kumanda uygulaması ve nette kolay gezinmenizi sağlayan uygulamaları wifi üzerinden kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Bütcem yetmediği için çok araştırdım bunu buldum. Herşey var. Screenmirroring ile aktarıyorum. Yalnız marketten bunun için extra yama var onu indirmeniz lazım. Screenmirroring patch isminde.

Televizyondan çok memnunum. S5 ile vestelin kumanda uygulaması ve nette kolay gezinmenizi sağlayan uygulamaları wifi üzerinden kullanıyorum.

note 2 için çare yok daha öncede çok aradım ama bu sefer de inada bindirmeme rağmen yok yok.dlna server yaptım tele içindeki dosyaları klasör olarak görebiliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Bütcem yetmediği için çok araştırdım bunu buldum. Herşey var. Screenmirroring ile aktarıyorum. Yalnız marketten bunun için extra yama var onu indirmeniz lazım. Screenmirroring patch isminde.

note 2 için çare yok daha öncede çok aradım ama bu sefer de inada bindirmeme rağmen yok yok.dlna server yaptım tele içindeki dosyaları klasör olarak görebiliyorum

Hocam aynı işlemi note 10.1 tablette de yaptım. Dediğim gibi screen mirroring açık olacak yamayıda indireceksiniz. Kumandanın en üst köşesindeki düğmeden wireless display ile bağlanacaksınız.

• Note2 de de olur bence.

• Görüntü kalitesi ve kanal geçişi benim için çok önemli. Bazı hd tvlerde hd kanallarda bile görüntü çok sönük kalıyor. Bu televizyonunkini çok merak ediyorum.

• Ho am 2 saniyede falan geçiyo. Parasını fazlasıyla hakkını veren bir tv.

• Arkadaşlar bende bu tv den almayı düşünüyorum. Vestel bayisi 3 yıl garantili ücretsiz kurulum 1450 tl dedi normal mi sizce? Ve tv nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: essedullah_01

Şimdi siparişi geçtim hocam n11 den 1326-111 1215tl den hayırlısı bakalım Allah pişman etmez inşaAllah

n11 de bu televizyonu satan oldukça sorunları olan bir satıcı var. İstanbul Elektronikdi galiba. Ürünü n11 de hangi satıcıdan aldınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.