Şimdi Ara

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
21.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ceylanstore den 1215 liraya almıştım kart indirimi ile beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi essedullah_01 -- 11 Ekim 2015; 21:18:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: essedullah_01

Ceylanstore den 1215 liraya almıştım kart indirimi ile beraber

Garanti iki yıl mı 3 mü. Vestelde bu rakam neden değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgokhan

Arkadaşlar bende bu tv den almayı düşünüyorum. Vestel bayisi 3 yıl garantili ücretsiz kurulum 1450 tl dedi normal mi sizce? Ve tv nasıl?

Gayet normal. Ben de teknosadan 1500 liraya aldım. 3 yıl garantili.

• marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Şuan hatırlamıyorum

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Tv yi bugün aldım. Gayet iyi görünüyor. Şu çifte ekranın ses sorununu çözersem tam olacak
  • bilgisayar veya telefondan dlna ile multimedya icerigini nasil paylasabilirim? Ayrica telefon ile bluetooth esitlemesi yapmak istedigimde , telefona gelen TVnizde de su anahtarin gosterildiginden emin olun 123456 yazisina eslestir dedigimde yanlis PIN sifresi diyor. Bu arada tvde herhangi bir sifre de gozukmuyor. Yardimci olabilecek var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

bilgisayar veya telefondan dlna ile multimedya icerigini nasil paylasabilirim? Ayrica telefon ile bluetooth esitlemesi yapmak istedigimde , telefona gelen TVnizde de su anahtarin gosterildiginden emin olun 123456 yazisina eslestir dedigimde yanlis PIN sifresi diyor. Bu arada tvde herhangi bir sifre de gozukmuyor. Yardimci olabilecek var mi?

O paylaşım bluetooth ile olmuyor. Tv nin ve telefonun aynı modem üzerinde wifi ile bağlı olması lazım. Kumandadan tv nin ekranında Kaynağı wifi directi seçiyoruz. Telefonda ise kablosuz ekrandan tv yi seçiyoruz.
  • Telefondan screenmirrorring özelliği ile aktarma yaparsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çifte ekranın ses için ucuz bir çözüm lazım
  • quote:

Çifte ekranın ses için ucuz bir çözüm lazım

Kulaklık kullanın. Kanalın birinin seni TV'den gelirken diğer videonun sesi kulaklıktan gelir.

Çifte ekranın o kadar cazibesi yok. Aynı ortamda sesler karışıyor. İki kaynağın sesi de ayrı ayrı kulaklıklardan verilse süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Çifte ekranın ses için ucuz bir çözüm lazım

Kulaklık kullanın. Kanalın birinin seni TV'den gelirken diğer videonun sesi kulaklıktan gelir.

Çifte ekranın o kadar cazibesi yok. Aynı ortamda sesler karışıyor. İki kaynağın sesi de ayrı ayrı kulaklıklardan verilse süper olurdu.

Servis Usb kulaklıklar var dedi. 2 ayrı kulaklık oluyor dedi ama tanesi 150 tl imiş.
  • aquilieri A kullanıcısına yanıt
    bende 2 tane Samsung note 2 var biri spot ve rootlanmış ne yapsam donanımsal sorun çıktı diye görüntüyü televizyona aktarmıyor.Diger Samsung note 2 ise türkçe room ve türk yazılımlı ve root atılmamış hemen görüntüyü tv ye aktarıyor.Hiçte kopma olmuyor.İnternetten bile filmi tv ye aktarıp seyredebiliyorum çok keyifli .Bence sende başka telefon ile dene tv de sorun yoktur bence
  • Samsung S5 ve note 10.1 i rootladıktan sonra görüntü aktarımı olmuyor artık.

• quote:

quote:

bilgisayar veya telefondan dlna ile multimedya icerigini nasil paylasabilirim? Ayrica telefon ile bluetooth esitlemesi yapmak istedigimde , telefona gelen TVnizde de su anahtarin gosterildiginden emin olun 123456 yazisina eslestir dedigimde yanlis PIN sifresi diyor. Bu arada tvde herhangi bir sifre de gozukmuyor. Yardimci olabilecek var mi?

O paylaşım bluetooth ile olmuyor. Tv nin ve telefonun aynı modem üzerinde wifi ile bağlı olması lazım. Kumandadan tv nin ekranında Kaynağı wifi directi seçiyoruz. Telefonda ise kablosuz ekrandan tv yi seçiyoruz.

kablosuz ekrandan tv yi seçmek nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

quote:

quote:

kablosuz ekrandan tv yi seçmek nedir acaba?

Resim de ki gibi
     Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi ayarda bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Benim tel Discovery onda bu ayar yok. Marketten Wifi Display diye bi program kurdum ondan çıkıyor.
  • 2 yıl süren mücadelenin ardından sorunlu olan 42pf8060 model televizyonumu fa8200 ile değişim yaptılar. ancak ben bir türlü kullanma klavuzunda yazan özelliklere ulaşamıyorum. menüde dlna yı açmayı bile bulamadım. wifi display özelliğinden hiçbir şey anlamadım. pvr zaten yok. bluetooth u bulamadım. değişim olduğu için kapattılar mı bazı özellikleri anlamadım. şuan eski tv mden tek olumlu farkı ışıklı kumandası.
  • muratxq000082 M kullanıcısına yanıt
    Işıklı kumanda ne kardeş bende ki öyle değil
  • quote:

Işıklı kumanda ne kardeş bende ki öyle değil

ses açma kapama ve kanal değiştirme tuşlarının alttan aydınlatması var. herhangi bir tuşa basınca yanıyor kısa süre sonra sönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.