Şimdi Ara

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
21.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chosen312

Aynen öyle hocam bende fıyatları kontrol ediyorum hep degişiyor.Ozaman ps3 de 50hz çalışacak normal tv film izlerken 400 hz oluyor galiba.

Oyunlarla hiç bir ilgim yok ama filmlerde çok güzel oluyor. hareketler doğala yakın. Özellikle HD yayınlanan maç yayınlarına dikkat edin. Sahanın çimleri kesinlikle sünmüyor. Tek olarak kalıyor. Bir çok TV maç yayınlarında saha çimleri ile baş edemiyor. Bu ayrıntı çok önemli.
  • Anladım hocam ben 400hz alayım zaten genelde maç film izlemek içinde alıyorum günde belki 1 saat kadar ps3 o kadar.Saolun hocam cok yardımcı oldunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen312

Anladım hocam ben 400hz alayım zaten genelde maç film izlemek içinde alıyorum günde belki 1 saat kadar ps3 o kadar.Saolun hocam cok yardımcı oldunuz.

Rica ederim. Şimdi den hayırlı olsun alacağınız TV.
  • NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Resimler burada. 40FA8100'ün yeni yazılım yüklendikten sonraki serviservis menüsü.

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım

Menu tuşuna basınca açılan menu görüntüsü.

Bu da TV seyrederken kullandığım seyretme seçeneği modu.

• Evet bu sürümü daha önce görmemiştim degişikmiş elemandan yazılımı isteseydiniz kendinize yarin bigün bişey olursa yine sizi çağırmak zorunda kalmayalim diye menü normalde vestelde olupta bizlere sunmadiklari dashboard menüyü geliştirmişler degişik ama güzel görünüyor teşekkür ederim hocam kırmayıp paylaştığınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

Evet bu sürümü daha önce görmemiştim degişikmiş elemandan yazılımı isteseydiniz kendinize yarin bigün bişey olursa yine sizi çağırmak zorunda kalmayalim diye menü normalde vestelde olupta bizlere sunmadiklari dashboard menüyü geliştirmişler degişik ama güzel görünüyor teşekkür ederim hocam kırmayıp paylaştığınız için

Rica ederim. Aslında gerçekten istemeyi düşündüm. Ama vermeyeceğine adım gibi de emindim. Çünkü böyle şeyler o firmanın namusu gibidir. 3D video oynatma şikayeti artarsa zaten internetten yayınlayacaklarını düşünüyorum. Şimdiye kadar tek şikayet eden ben olmuşum. Ya alanların gözünde problem var. Ya da üzerinde durmuyorlar diye düşünüyorum. Çünkü 3D oynatma sorununu minimuma indirmek için yazılmış bir yazılım dedi yetkili. Ve yukarıda da bahsettiğim gibi. %70 oranında sorunumu çözdü.

• merhaba arkadaşlar.

bende 50fa8200 aldım uzun araştırmalar sonucu fiyat performans ürünü diye.

herşeyiyle çok güzel bir tv fakat 2. gününde wifi çıkartıldı takıldı hatası vermeye başladı ve wifi bağlantısını ben kestim.

şuan 5. günü tv nin.

bu sorunu yazılımla çözebilrimiyim fa8200 kullanan arkadaşlarım son yazılımınız kaç?nerden bakılıyor?

servis mi çağırmalıyım nasıl yol izlemeliyim?
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar.

bende 50fa8200 aldım uzun araştırmalar sonucu fiyat performans ürünü diye.

herşeyiyle çok güzel bir tv fakat 2. gününde wifi çıkartıldı takıldı hatası vermeye başladı ve wifi bağlantısını ben kestim.

şuan 5. günü tv nin.

bu sorunu yazılımla çözebilrimiyim fa8200 kullanan arkadaşlarım son yazılımınız kaç?nerden bakılıyor?

servis mi çağırmalıyım nasıl yol izlemeliyim?
    yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam kanal yedegi almayi biliyorsaniz kanal listesini yedek alin sonra menu 4725 diagnosticden factory resetle bi cihaza reset atin tv yi baştan ülke lisan uydu seçenekleriyle kurun kanal yedeginizi atin tekrardan ama reset atmadan önce flash bellek gibi takili olan tüm cihazlari çıkartip yapın çakışan bi donanim olabilir
    Buna ragmen yine ayni hatayla karşılaşırsaniz servise müracaat edin taze tv bence kendiniz yazilimla ugraşıcam derken yanlış bi yazılımda sorun olursa haklıyken haksız duruma düşmeyin . Menu 4725 yapinca çıkan servis menüsünün resmini paylaşırsaniz yüklü olan yazilima göre elinde olan arkadaşlarda yardimci olabilirler

teşekkürler hocam.
    teledünya takılı tv de yani tv nin uyduyu kullanmıyorum.
    o yüzden herşeyi söküp direk reset atsam sorun olmaz heralde.
    ekranı çekip burdan da paylaşacağım.
  • Hocam teledünya digitürk d smart gibi modüller kullanmadim hiç o yüzden kurulum aşamasi nasildir bilmiyorum teledünya direk takildiginda kendisinden kanal felan ayarli ise tv ile alakasi olmayacagindan reset atmaniz onu etkilemeyecektir ama tahminen sorununuz hallolacaktir geriye bi tek teledünyayi ayarlamak kalir o konuda bilmedigimden yanlış yönlendirmek istemem

ilginize tekrar teşekkürler hocam.
    teledünya kutu ayrı olduğundan kanal ayarlarında bir sıkıntı olmadı.
    menüm şu şekilde.
    yazılımsal bir sıkımtım yok derse tecrübeli arkadaşlar servisi çağıracağım birdaha tekrarlarsa.
  • Lg veya samsung tvye telefonun youtube uygulamasindan videoyu aktarabikiyorken bu vestelde daha baska cihazdan tvye bisey gondermeyi basaramadim. Sacma sapan bi smart ozelligi var neresi smart anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

Lg veya samsung tvye telefonun youtube uygulamasindan videoyu aktarabikiyorken bu vestelde daha baska cihazdan tvye bisey gondermeyi basaramadim. Sacma sapan bi smart ozelligi var neresi smart anlamadim

Tv ve telefon ayni ağdayken youtube uygulamasina girince alttaki resimdeki gibi işaret çıkıyor bu şekilde rahatlikla aktarilabiliyor hocam hatta web video caster gibi programlarla internet sayfasindaki her videoyu aktarabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

Lg veya samsung tvye telefonun youtube uygulamasindan videoyu aktarabikiyorken bu vestelde daha baska cihazdan tvye bisey gondermeyi basaramadim. Sacma sapan bi smart ozelligi var neresi smart anlamadim

Tv ve telefon ayni ağdayken youtube uygulamasina girince alttaki resimdeki gibi işaret çıkıyor bu şekilde rahatlikla aktarilabiliyor hocam hatta web video caster gibi programlarla internet sayfasindaki her videoyu aktarabiliyorsunuz

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BEn bu tv yi aldım... çok memnunum.. 1700 küsür tl ye aldımm fakat televizyon harika... wifisi çok güçlü interneti çok güzel 3d,smart tv ... bu fiyata daha ne olsun diyeceğiniz cinsten
  • Fiyat çok geldi bana.

• Arkafaslar 48fa820p kullanalara sorum. Bi bakip ilgilenilirse cok memnun olurum.

Cihazda bluetooth var diyorlar.

Bt ile Hoparlor baglamak istiyorum. Mh bana sistem menusu icinde, sesmenusune gir , icinde ses aygitlari diye bir satir olmali diyor ama bende yok. O satira girince bt aygitlari secilebiliyormus.
    Sorun benim tv demi bilemiyorum.
    Bu ses menusune girip bir ss atabilecek varsa cok memnun olurum.

Lg soundbar aldim. Optik uzerinden bagladim. Cihaza ne yaptiysam vestel kumanda izerinden ses acip kapayi gercekleatiremedim.

Belki bt uzerinden baglarsam kontrol edilebilir diye umuyorum

• m@rslan kullanıcısına yanıt
    Aynı TV den bende de var. Benim TV dede ses aygıtları diye bir menü yok. Ayrıca benim bildiğim bu TV de Bluetooth yok.

• Merhaba arkadaşlar bende tv yi yeni aldım fakat wifi çekim kalitesi malesef kötü, ya kabloyla direkt bağlamanız gerekecek, yada müşteri hizmetlerinin dediğine göre aynı odada 3 mt yakınında bulunması gerekiyor modemin. Benim böyle bir şansım yok. Anca yan odaya getirebiliyorum modemi. 5 kademe üzerinden 3-4 kademe çekiyor fakat bağlanamıyor. Telefonu erişim noktası yaparak smart özelliğinin çalıştığını gördüm ama sonuçta cepten internet sınırlı. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı?

• Tsksn T kullanıcısına yanıt
    Modeli ne olursa olsun ayni durum soz konusudur. Tv ile modemin ayni odada bulunmasi gerekiyor. Kaldiki en saglikli olani kablolu baglantidir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.