Şimdi Ara

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
21.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Diğer markalarla ilgili bir fikrim yoktu. Bizimki çekmeyince Lg, Samsung gibi markalar daha iyidir diye düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Arkadaslar,

Bu modeli aldim bende, herhangi bir problem yasamadım. Yazılanlardan gördugum sag ust kosesinin cok ısınması durumunu bugun sans eseri farkettim. Ag baglantısı için arkasında modem ethernet kabloları film kutusu usb kabloları ile savas yaparken basıma bi agrı girince biryere alnımı dayayım dedim o anda tvnin sag ust kosesi cok uygun gorundu bana dayamamla uff bu ne demem bir oldu metal kaplama ve plastik arka aksamın bir kısmı yanıyor adeta :))

laptop gibi o bölgede ısı yayan bir işlemcisimi var bu aygıtların bilemiyorum..

Benim arayıpta bulamadıgım sey sanırım bu tv.de boyle bir ozellik yok, tv.ye usb ile bagladıgım hem harddisk hem film kutusu olan iomega model aygıtı, ayni aga baglı ipad mini uzerinden bulmaya calıstım ama ulasabildigim, Oplayerhd lite programı içinden udnp : FollowmeTv bölümüydü buda followme tv yi ipad uzerinden vestelin smarttvler için cikarmiş oldugu yazılım uzerinden SD kanallari izleyebilmek için kisa sureli kayıt yaptıgı usb bellek bölümü oldugunu tespit ettim. Ag uzerinden usb baglı cihazlara ulasamıyoruz diyip, iomegayi ethernet ile modeme baglayip tv.nin agdan film kutusunu bulmasını dusundum lakin bulamadı, görmedi yada sadece Usb ve DLNA üzerinden etkilesime geciyor tv.

Fazla dagıtmadan konuyu, vesteltv.ye bagli usb portlarını aga paylasim acma imkanımız var mi?

saygilar..

suat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim modem evin bi ucunda televizyon bi ucunda. Züperonline. Hiç sorun yaşamadım daha.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bende 16 mbit e kadar ttnet var. Tv nin bulunduğu odada 10 mbit civarı hız alıyorum telefonla yaptığım hız testinde, tv nin ağ bağlantısı 5 üzerinden 3 kademe gösteriyor ve bağlanamıyor. Sizin değerleriniz nedir?

• Benim 25 mb. hız superonline. full gösteriyor.

Gece televizyonun ışığı yanıp sönüyor bazen sizde de oluyo mu ?
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Bende Vestelin başka bir modeli var. Gece saat üç te ışık yanıp sönüyorsa televizyon güncelleme yapıyordur kendi kendine. Güncellemeler den otomatik olarak bu saate ayarlanmış. Bu saat dışında yanıp sönüyorsa bir şey diyemeyeceğim.

• Konuyu hortlatiyorum ama yeni aldim bu urunu ve dahili wifi hem kutuda yazmasina hem de kullanan arkadaslarin yorumuna gore olmasina ragmen kablosuz bolumunu bir turlu etkin yapamadim servis de bu modelde yok deyip cikip gitti sizce ne yapmaliyim?

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    Tv seri numarasını özelden bana yazarmısınız rica etsem, sorun nedir bakayım.
  • Televizyonun içinde , üst kısmında to gibi bişey oldu. Beyaz ekranda beliriyodu. Servis tv yi aldı 43fb8500 ile değiştirdi.
  • 42pf8200 model tv me güncelleme yapmak istiyorum nerden nasıl yapabilirim

• Eyvahhhh..... 1 hafta önce TV gece aniden açılıp kapandı. Kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Biz de nooluyor buna deyip fişi çektik. Eyvah eyvah.
  • Turko034 kullanıcısına yanıt
    Seri numarası ve servis menü ekranını paylaşırsanız yardımcı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Seri numarası ve servis menü ekranını paylaşırsanız yardımcı olalım

Hocam servis menü ekranı derken ?

Seri numarası
     Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko034 -- 15 Nisan 2017; 19:49:43 >

Menu4725 kodlayarak karsiniza cikan ekran hocam

• quote:

Menu4725 kodlayarak karsiniza cikan ekran hocam

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım

https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur-mb120-2-40-surum-eklendi--120847911

Bu linkte mn96 3.7.6 yazilim var. Indirip yukleyebilirsiniz.

Servis menude anakarti mb96 gordum ama telefondan bakiyorum yasli gozlerim yaniltmasin siz de teyit ediniz :)

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur-mb120-2-40-surum-eklendi--120847911

Bu linkte mn96 3.7.6 yazilim var. Indirip yukleyebilirsiniz.

Servis menude anakarti mb96 gordum ama telefondan bakiyorum yasli gozlerim yaniltmasin siz de teyit ediniz :)

Çok teşekkür ederim hocam :)
    Rica ederim, sonucu yaziniz

• quote:

Hocam yükleme nasıl yapcağım kısa bir bilgi verseniz beceremedim , dosyayı flash belleğe attım sonra nasıl yapacağım?

• quote:

Hocam güncelleme sorunsuz oldu, teşekkürler tekrar gördel bir değişiklik olmadı önceden yaşadığım bir kaç problem vardı şimdilik yok inşallahta olmaz 👍

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.