Şimdi Ara

vestel 42PF8020 42' LED TV bu fiyata?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • budaha önceki yazılarıda vestel fabrikadan personel fiyatına(ARKADAŞIM VASITASIYLA) lcd alacaktım. ama personele lcd veya led fiyatlarının tek fiyat oldugunu öğrendim. bu led tv bayide 2.993 tl nakit .biz personel fiyatıyla 1.225 tl ye nakit alacaz.3 gün sonra manisa fabrikaya gidip alacam aleti. bu fiyata bulunmaz nimet diye düsünüyorum.kullanan ,yada fikri olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

http://www.vestel.com.tr/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/42pf8020_42_led_tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OpenWater -- 5 Kasım 2009; 19:35:30 >

• ben sana 1400 lira verim hemen bana sat 1225 liraya değil led 32'' lcd alıyosun hocam hiç kaçırma bence. ama ciddiyim hemen saın alabilirim yani satınalınca yorumlarını eklersen sevinirim
  • VESTELEEE TERFİ EDİNNNNNNNNN RAHAT EDİNNNNNNNN BENDE 42850 SUPERSLIM SAHİBİYİM ÇOK MEMNUNUM ALINCA YORUMLARINI BEKLİYORUM.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

VESTELEEE TERFİ EDİNNNNNNNNN RAHAT EDİNNNNNNNN BENDE 42850 SUPERSLIM SAHİBİYİM ÇOK MEMNUNUM ALINCA YORUMLARINI BEKLİYORUM.....

yalanlarını sinemaya götüreyim senin neresi güzel onun be.
  • HOCAM VESTELE İSTEDİĞİN KADAR DÜŞMAN OL....BEN HER YERDE REKLAMINIDA YAPARIM.KULLANIRIMDA
  • ben de vestel full hd tv kullanıyoru çok memnunum bu vestel düşmanlığınıda anamıyorum
  • geçen gun bir bayi kampanya yapmış...2530 tl nakit...vestel led tv....uygun geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk2555

ben de vestel full hd tv kullanıyoru çok memnunum bu vestel düşmanlığınıda anamıyorum

arkadaşa kesinlikle katılıyorum

yerli malı yurdumun malıııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpenWater

budaha önceki yazılarıda vestel fabrikadan personel fiyatına(ARKADAŞIM VASITASIYLA) lcd alacaktım. ama personele lcd veya led fiyatlarının tek fiyat oldugunu öğrendim. bu led tv bayide 2.993 tl nakit .biz personel fiyatıyla 1.225 tl ye nakit alacaz.3 gün sonra manisa fabrikaya gidip alacam aleti. bu fiyata bulunmaz nimet diye düsünüyorum.kullanan ,yada fikri olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

http://www.vestel.com.tr/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/42pf8020_42_led_tv

Sakın kaçırma. Bende bakıyorum bu modele. Eğer ayarlarsan bir tane de bana al. Çokda ciddiyim.
    Yorumlarını da bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.