Şimdi Ara

Vestel 42PF8231 42' LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buy televizyon hafta içinde elimde olacak. acaba daha önce bu televizyonu kullananlar varmıdır ?
    Eğer varsa bildiklerini paylaşırsa sevınırım.

Vestel 42PF8231 42" LED TV;

Ekran Boyutu:42" (106 cm)

Panel Tipi:LED

Çözünürlük:FHD (1920x1080)

Smart TV:Var

3D Görüntü:Var

3D Dönüştürücü (2D==>3D):Var

Pixellence Görüntü İyileştirme:Var

Entegre HD Uydu Alıcısı:Var

Super Motion Rate:SMR 600 Hz

Kontrast Değeri:Ultra D. Contrast

USB (Video, Müzik, Fotoğraf):Var

Çerçeve Tipi:Süper İnce

Vestel Smart Center:Var

Video Kaydedici (PVR Desteği):Var

Kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı:Var

Wi-Fi USB Adaptör:Var

TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR :

Çözünürlük :

1920x1080

Dinamik Kontrast :

Ultra Dynamic Contrast

HD :

Full HD

Pixellence :

Pixellence FHD

HDMI Bağlantısı :

4

USB Bağlantı :

2

USB Video :

Var

Desteklenen Video Formatları :

avi, mpg, mpe, mpeg, dat, mkv, mp4

Pc Girişi :

Var

Super Motion Rate :

SMR 600Hz

Slim :

Var

DVB :

HD DVB-T/C/S2 (MPEG4)

CI+ :

Var

PVR Ready :

Var

3D :

Var

2D → 3D Dönüştürücü :

Var

Vestel Smart Centre (DLNA) :

Var

Dahili HD Uydu Alıcısı :

Var

PIXELLENCE ÖZELLİKLER :

Renk İyileştirme Algoritması :

Var

Kontrast İyileştirme Algoritması :

Var

Keskinlik Artırma Algoritması :

Var

Ten Rengi Algılama ve Düzeltme :

Var

Full HD Görüntü Algılama ve Gelişmiş Düzenleme :

Var

BAĞLANTILAR :

USB :

Müzik,Fotoğraf,Video

PC Girişi(VGA) :

Var

Komponent Girişi :

Var

Scart Girişi :

2

Audio Video (AV) Girişi :

Var

Kulaklık Çıkışı :

Var

DİĞER :

Swivel :

Var

Ekran Boyutu (cm) :

106

Combfilter :

Var

Hem Televizyon Hem Bilgisayar Monitörü Olma Özelliği :

Var

Bilgisayar Olarak Çalışırken TV'den Ses Alabilme :

Var

Program Hafızası :

10000

Teletext :

Evet/1000

Top Text :

Var

Görüntü Sistemi :

PAL SECAM B/G D/K I/I' L/L'

Resim Formatı :

16:9 / 4:3 / Panoramik / 14:9 / Sinema / Altyazı / Zoom

Programlar Arası Otomatik Ses Seviyesi(AVL) :

Var

Çocuk Kilidi :

Var

Kablolu Yayınlara Uyum :

Var

Otomatik Kanal Bulma(PLL) :

Var

Otomatik Kayıt ve Program Arama :

Var

OSD(Komutları Ekranda Görerek Verme) :

Var

Bir Önceki Programa Tek Tuşla Geçebilme :

Var

Zaman Ayarlı Kapanma :

Var

Yayın Bittiğinde Otomatik Kapanma :

Var

İsim Verme :

Var

GÜÇ TÜKETİMİ :

Stand-By Güç Tüketimi :

0,5W

Voltaj Aralığı :

220V-240V AC 50Hz

Güç Tasarruf Modu :

Var

SES :

Ses Kalitesi :

GERMAN + NICAM STEREO

Ses Çıkış Gücü :

2 x 12W

ÖLÇÜLER :

Yükseklik :

Ayaklı 711mm/ Ayaksız 675mm

Genişlik :

Ayaklı 1115mm/ Ayaksız 1115mm

Derinlik :

Ayaklı 220mm / Ayaksız 40mm

Ağırlık :

Ayaklı 21,00kg/ Ayaksız 16,90kg

EKSTRA AKSESUAR VE HİZMETLER :

Uzaktan Kumanda :

Var

Uzaktan Kumanda İçin Pil :

Var

Duvara Monte Aparatı :

Var

Ücretsiz Montaj :

Var

• vestel benim için iki kere düşünülüp sonra alınabilinecek bir marka
  • bende pek fazla sevmiyorum ama bir alacağıma karşılık alternatifim buydu. mecbur kaldım. umarım ıyı bır tv 'dır :)
  • tam bende bu konuyla ilgili topik açacaktım. ben bu ürünü 1 hafta önce aldım. öncelikle ürünün tv özelliği çok güzel samsung, Lg gibi firmalardan aşağı değil. tabi onlar daha iyidir ama emin olun bu tv nin onlardan aşağı kalır yanı yok. ama pc performansını hiç beğenmedim. hatta tek kelimeyle facia. sorun bendemi tv demi çözemedim. bugun servisten gelecekler bakacaklar. eğer düzeltemezlerse tv yi geri iade edeceğim. görüntüde bariz şekilde takılmalar oluyor. mesela max payne i açtım silahın hedefini mausla kontrol etmek neredeyse imkansız takılarak hareket ediyor bunlarıda göz artı etmeyin. birde kutu içerisinde usb wifi çıkması gerekiyor benim ürünün yanında gelmedi ürün geldiğinde aksesuarlarına da dikkat ediniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: macarxp

tam bende bu konuyla ilgili topik açacaktım. ben bu ürünü 1 hafta önce aldım. öncelikle ürünün tv özelliği çok güzel samsung, Lg gibi firmalardan aşağı değil. tabi onlar daha iyidir ama emin olun bu tv nin onlardan aşağı kalır yanı yok. ama pc performansını hiç beğenmedim. hatta tek kelimeyle facia. sorun bendemi tv demi çözemedim. bugun servisten gelecekler bakacaklar. eğer düzeltemezlerse tv yi geri iade edeceğim. görüntüde bariz şekilde takılmalar oluyor. mesela max payne i açtım silahın hedefini mausla kontrol etmek neredeyse imkansız takılarak hareket ediyor bunlarıda göz artı etmeyin. birde kutu içerisinde usb wifi çıkması gerekiyor benim ürünün yanında gelmedi ürün geldiğinde aksesuarlarına da dikkat ediniz..

içime su serptiniz vallaha :) biz kendimiz kurabılıyormuyuz yoksa servısımı beklememız gerekıyor ? 2d-3d nasıl tatmin ediyor mu ?

• servis kendisi ücretsiz kuruyor. bence servisi bekleyin sonra sıkıntı çıkmasın. ama dediğim gibi pc performansı muallak bu konuda bugün servis gelecek bakalım ne diyecekler. 3d performansı cok güzel. bende 3d monitör 3d telefon var. tv deki görünütü onlardan bile güzel geldi. birde içerisindeki dahili uydu alıcısı biraz yavaş kalıyor belirtmekte fayda var...
  • anladım teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • terranova küçük ekran aldı bir arkadaşım indirimdeymiş ebeyaz.com diye bir yerden almış.
  • Bu fiyata, bu özellikte başka yok bende alacam bu gidişle üstelik 4 adt gözlük hediye
  • Bu tv'yi kullananlar memnun mu?
  • Selamlar,

42PF8231 i bir süredir kullanıyorum. Çok memnun oldugumu soyleyebilirim. Yalnız üzerindeki yazılım geliştirilmekte olan bazı yeni özellikleri içeren son yazılım (Tanıdıkların faydası :D). Ayrıca televizyondaki anakart en yüksek RAM yapısına sahipmiş.

Benim için artıları şöyle:

- WiFi Direct özelliği var. Modem ihtiyacı olmadan Galaxy S3 telefonum ile (allshare özelliği) direkt baglantı kurabiliyorum. HD video ve muzikleri televizyonumdan izleyip dinleyebiliyorum.
    - WiDi özelliği getirilmiş. Wifi display özellikli laptop ile HDMI/VGA kablo ihtiyacı olmadan laptoptaki görüntüyü direkt olarak TV ekranı ile paylaşabiliyorum. Benzer sekilde bazı tabletler ve cep telefonları ile de ekran paylaşma mümkün olacak deniyor (Bazı nexus modelleri ve miracast desteği olan telefonlar ile).
    - DLNA özelliği hoş. Cep telefonumdaki içerikleri (HD film, muzik vs.) TV ile paylaşıp TV kumandası ile seçim yaparak istedigim içeriği oynatabiliyorum.
    - LG panele sahip. LG nin Cinema serisinde kullandıgı panellere benziyor. Çercevesi çok ince.
    - Ses kalitesi iyi. Hoparlörler kutu içerisine yerleştirilmiş, kaliteli ses veriyor. SRS Trusurround özelliği sese ayrı bir kalite katıyor.
    - Görüntü kalitesi tartışılmaz. Vestel bu konuda piyasadaki en iyi televizyon markalarını açık ara sollamış durumda.
    - 100Hz özelliği başarılı. LG televizyonlardaki gibi görüntüde takılma gibi durumlar gözlenmiyor.
    - USB kontent desteği basarılı. 3D filmleri bile cok rahat oynatıyor.
    - Kumandasından tutun da kabin, çerceve tasarımına kadar harika bir iş cıkarılmış. (Bu modelin tasarımı Vestel belgeselinde de konusuluyordu :D )
    - Yazılımcı arkadasımdan öğrendigim kadarıyla oyun modu destegi eklenecekmiş. Playstation da "Simulview" destekli oyunlarda oyun gözlükleri ile 2 kişi tam ekran oyun oynayabilecek.
    - Portal özelliklerinin Türkçe olması, ülkemizin insanlarına hitap etmesi.
    - Biss Key desteği olması.
    - Uydu alıcı performansının çok iyi olması.
    - Menü yapısının kolay ve anlasılır olması. Bazı TV leri kullanmak gercekten çok zor.
    - İnternetten yazılım guncellemesi yapılabilmesi.
    - Yedek parcaların duydugum kadarıyla diger TV markalarına göre daha ucuz olması (Tabi yerli malı olmasının getirdigi bir avantaj olsa gerek).
    - 3D performansı güzel. Derinlik ayarı var, izleme mesafenize göre istediginiz ayarı yapabiliyorsunuz. Gözlükleri takınca parlaklık diger 3D televizyonlardaki kadar düşmüyor (Pasif gözlüklerin avantajı).

Eksileri:

- DTS ses kodek desteği olmaması.
    - WiFi aparatı direkt TV ye taktıgınızda performansı düşüyor. Mutlaka bir uzatma kablosu ile TV ye baglamak gerekli.

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir model diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomanKane -- 8 Haziran 2013; 16:34:25 >

• bugün 42pf9060 modelini yerinde görmek için vestel mağazasına gittim. Amacım lg tvlerdeki gibi önde koruma paneli olup olmadığını öğrenmekti. tv çok şık albenisi çok yüksek. yalnız panel koruması yok. Satıcıya vestelin önünde cam olan modeli yok mu diye sordum. terranova var ama fiyatları yüksek oluyor siparişle getiriyoruz dedi. Aklıma yatmadı çünkü birkaç sitede uyugun fiyat gördüm ama adamın dediği böyle.

Vestel 42PF8231 modelinde lg tvlerdeki gibi panel koruma varmı?
    Özelliklerden baktığımda eternet girişi göremedim. dahili wifi de yok. internete bağlanabilmek için illaki wifi aparatı mı almak gerekiyor?

Kullanan arkadaşlar cevaplayabilirler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.