Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

sabah hızlıal müşteri hizmetlerini arayıp tv nin lg lw serisi ile değişimini istedim, servis kurduğu için değişim yapamıyacaklarını söylediler, bu televizyonu 3D si için almak isteyenlere buradan sesleniyorum SAKIN ALMAYIN,

memnuniyetini yada sıkıntını anlıyorum ama televizyon seyrederken odada gezme ihtiyacım pek olmayacak lg serisi vs onlardada bir çok sorun var ve pahalı abi umarım sorunun kısa süred çözülür memnun kalırsın hayırlısı olsun senin adına

sen benim dediğim yanlış anlamışsın, sadece problemi görebilmeniz için bu denemeyi yapmanızı önermiştim, sonuçta kıyas yapabileceğim 3D projeksiyonum var ve FPR teknoloji değil aksine aktif shutter gözlük ile kullanıyorum, ve bu bahsettiklerimin hiçbiri oluşmuyor, ilk defa 3D film izleyen biriside değilim, her neyse alacak olan kişi vestel bayiinde denesin öyle alsın, ben kimseye tavsiye etmiyorum

• TV geldi ama daha kurdurmadım .ama yanlış yaptım sanırım bu gün bazı olumsuz yorumları okuyunca soğudum hiç kurdurmadan gerimi yollasam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

TV geldi ama daha kurdurmadım .ama yanlış yaptım sanırım bu gün bazı olumsuz yorumları okuyunca soğudum hiç kurdurmadan gerimi yollasam .

valla hocam aman aman bir 3d olayı bekleme ama ben arada bir 3d izlerim daha çok sd izlerim diyorsan bence bir sorun yok.Ama dediğim gibi fiyat perfomans arıyorsan sorun yok ama kurdur niye kurdurmayacaksın ki nasıl olsa 7 gün cayma hakkın yok mu?beğenmezsen iade edebiliyor olman lazım.
  • quote:

TV geldi ama daha kurdurmadım .ama yanlış yaptım sanırım bu gün bazı olumsuz yorumları okuyunca soğudum hiç kurdurmadan gerimi yollasam .

hızlıaldan aldıysan servis kurarsa maalesef geri verme ihtimalin yok, dediğim gibi 3d iyi değil, lg de nasıl bilmiyorum, cumartesi servis gelecek fakat birşey yapabileceğini düşünmüyorum, müşteri hizmetlerini aradığımda tam karşıdan seyretmek gerekli diye bir bilgi geldi, çok saçma!!!!!!!!!!!!!! lg 42lw4500 1650tl arada 400 fark var artık siz karar verin, ben değiştirmek istiyorum fakat zor olacak gibi
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün bazı denemelerim oldu. Öncelikle bir kaç 3D seyrettim ve bazı arkadaşların dediği gibi, TV' den vazgeçecek bir aksaklık görmedim. Belkide seyrettiğim filmin kalitesindendir. Benim oyunlarla hiç ilgim yoktur ama özellikle denemek için öğlumun bilgisayarına taktım ve VGa' dan bağladım. En güçlülerinden iki oyun denedim. 1920*1200 çözünürlükte oynadı ve görüntüler son derece güzeldi. Kendi ekranından vazgeçmeyen oğlum bile beğendi. Arkadaşlar bu TV'yi özellikle SD yayınları fazla izlediğimiz için alıyoruz yoksa 3D performansı için değil. Ayrıca HD yayınlar zaten yok denecek kadar az. Ama bu fiyata yanında bir de 3D var. İnanın elektronikten biraz anlarım ve Teknosada defalarca farklı markaları izledim. Eğer çok iyi bir 3D performansı bekliyorsanız, 3000 TL' den aşağı TV' lere bakmayın bile. Çünkü onlarda da aynı sorunların olduğunu göreceksiniz. Özellikle marka adı vermek istemediğim için fiyat belirttim. Ben şahsen hiç pişman değilim. Bu fiyata bu özellikler gerçekten çok iyi. Çünkü adi bağlantılarla, vasat bir alıcıdan görüntü alıyorum. Bu arada USB' yi sorun edip te canınızı sıkmamanızı tavsiye ederim. Bence sürekli film izleyecekler için hiç bir TV bir medya player' ın sunduğu özellikleri sağlayamaz. 160 TL' ye alacağınız bir Philips HMP 5000 her şekilde işinizi görür. Bu arada bugün servis 3 yıl garantili olduğunu teyid etti. Bunlar naçizane önerilerim. Sevgiyle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 3 Mayıs 2012; 22:34:56 >

• Biraz önce Yogi Bear 2010 1080p DUAL 3D-SBS izledim. Görüntü son derece net ve güzeldi. Bir arkadaşın bahsettiği görüntü bozulmasını yaşamadım. Yani bakış açılarımı değiştirince görüntüde hiç bir bozukluk olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

valla hocam aman aman bir 3d olayı bekleme ama ben arada bir 3d izlerim daha çok sd izlerim diyorsan bence bir sorun yok.Ama dediğim gibi fiyat perfomans arıyorsan sorun yok ama kurdur niye kurdurmayacaksın ki nasıl olsa 7 gün cayma hakkın yok mu?beğenmezsen iade edebiliyor olman lazım.

Bende seg lcd 82cm var 4yıldır sorunsuz izliyorum uydu alıcım sunny 14100 full hd media player özelliğide var forum daki yorumları okuyunca merak edip alayım dedim markayla bir sorunum yok vestele güveniyorum şuan kullandığım seg de vestelin üretimi abimdede bende var aynı anda aldık ve dört yıldır sorunsuz izliyoruz bir kerre bile servise gitmedi ben hızlı aldan 1236 tl 12 taksitle aldım bu sabahta abim için saturn den alalım dedik saat 9 da bir tane bile kalmamıştı kapanın elinde kalmıştı sanırım popüler bir ürünki kapışıldı umarım seg tede olduğu gibi sorun yaşamam .Zaten geride veremem diye düşünüyorum evdeki ufaklıklar kurulmasını dört gözle bekliyorlar

• quote:

quote:

quote:

sabah hızlıal müşteri hizmetlerini arayıp tv nin lg lw serisi ile değişimini istedim, servis kurduğu için değişim yapamıyacaklarını söylediler, bu televizyonu 3D si için almak isteyenlere buradan sesleniyorum SAKIN ALMAYIN,

memnuniyetini yada sıkıntını anlıyorum ama televizyon seyrederken odada gezme ihtiyacım pek olmayacak lg serisi vs onlardada bir çok sorun var ve pahalı abi umarım sorunun kısa süred çözülür memnun kalırsın hayırlısı olsun senin adına

sen benim dediğim yanlış anlamışsın, sadece problemi görebilmeniz için bu denemeyi yapmanızı önermiştim, sonuçta kıyas yapabileceğim 3D projeksiyonum var ve FPR teknoloji değil aksine aktif shutter gözlük ile kullanıyorum, ve bu bahsettiklerimin hiçbiri oluşmuyor, ilk defa 3D film izleyen biriside değilim, her neyse alacak olan kişi vestel bayiinde denesin öyle alsın, ben kimseye tavsiye etmiyorum

evet sanırım yanlış anlamışım
    ama dediğin gibi bu forumda ilk titreme mesajını ben yazmıştım .

ufak tefek sorunları var ama şu an yapacak bişey yok gibi :((

• quote:

quote:

hızlıaldan aldıysan servis kurarsa maalesef geri verme ihtimalin yok, dediğim gibi 3d iyi değil, lg de nasıl bilmiyorum, cumartesi servis gelecek fakat birşey yapabileceğini düşünmüyorum, müşteri hizmetlerini aradığımda tam karşıdan seyretmek gerekli diye bir bilgi geldi, çok saçma!!!!!!!!!!!!!! lg 42lw4500 1650tl arada 400 fark var artık siz karar verin, ben değiştirmek istiyorum fakat zor olacak gibi

teknosada 47lw4500 te denedim aynı sorun var :(
    gözlükten değilmiş enteresan bu işin bir bilenini bulmak farz oldu

• quote:

quote:

quote:

Bende seg lcd 82cm var 4yıldır sorunsuz izliyorum uydu alıcım sunny 14100 full hd media player özelliğide var forum daki yorumları okuyunca merak edip alayım dedim markayla bir sorunum yok vestele güveniyorum şuan kullandığım seg de vestelin üretimi abimdede bende var aynı anda aldık ve dört yıldır sorunsuz izliyoruz bir kerre bile servise gitmedi ben hızlı aldan 1236 tl 12 taksitle aldım bu sabahta abim için saturn den alalım dedik saat 9 da bir tane bile kalmamıştı kapanın elinde kalmıştı sanırım popüler bir ürünki kapışıldı umarım seg tede olduğu gibi sorun yaşamam .Zaten geride veremem diye düşünüyorum evdeki ufaklıklar kurulmasını dört gözle bekliyorlar

dostum anlıyorum . Ben geçen maraştaydım sevdiğim bir abimdede seg vardı onada bu tv den aldırdık 24 taksitle aldı . codec sorunu dışında sorunu yok oda çok memnun ,
    güle güle kullan kardeşim yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi aman aman 3d bekleme anladığım kadarı ile lg lerdede aman aman bi olay yok o yüzden kalbini bozma kur dene olmazsa iade edersin 7 gün hakkın var neticede

• quote:

quote:

quote:

teknosada 47lw4500 te denedim aynı sorun var :(
    gözlükten değilmiş enteresan bu işin bir bilenini bulmak farz oldu

vay canına, şimdi çok şaşırdım, demekki Lg lw serisinde de var bu çift görüntü, bu akşam bende gidip teknosada deneyeyim, yarında bu iş için servis çağırdık, akşam hem tv de hemde projeksiyonda 3D transformers ayın karanlık yüzünü test ettim, ailece verdiğimiz karar şu:

-tv ful hd olduğu için daha canlı görüntü, projeksiyon aktif gözlük olduğu için biraz daha karanlık ve çözünürlük 1024x768
    -tv de çift görüntü olması, projeksiyonda bu hiç yok
    -180x180 perde de tv ye göre derinlik çok çok farklı, sanki filmin içindesiniz,

Sonuç olarak gerçek 3D film seyretmek ve oyun oynamak istiyorsanız kesinlikle projeksiyon,

fakat şu da bir gerçek vestelde de çok özellik var 4 hdmi giriş, 2 usb giriş, full hd, kötüde olsa 3d özellik, 106 ekran,

• @rutan arkadaşım tekrardan hayırlı uğurlu olsun.Oyunlarla ilgili fotoğraf ekleyebilirsen çok iyi olur.Bizde bilgilenmiş oluruz.Birde vga dan bağladığında ekran kartından herhangi bir ayar yapman gerekti mi?Ekran kartı ne kullanıyorsun?Bbiraz anlatırsan sevinirim.Bu arada filmin boyutu ne kadardı?
    @tulii bence kurdurmadan hiçbirşey anlayamazsın iyi diyenin kendine göre iyidir kötü diyenin kendine göre kötüdür benim bildiğim 7 gün cayma hakkın var ama sen yinede biryere danış bu dediğim konusunda bana sorasan tvyi kurdur kendi gözlerinle bir test et.
    @IMFUNNY demek lw4500 de de aynı sorun var yani pop out lardamı yoksa pop inlerdemi çift görüntü oluşuyor
    @garanti24 bence projeksiyon varken 3d olayına bu kadar takılma sonuçta 180*180 perde var tek sorunu çözünürlüğü düşük
  • Arkadaşlar bu gün hızlıal sitesine baktım aldığım tv nin aynısının 3D TV 42PF8011 42`` modeli var bu modelle aldığım tv yi değiştirmeye karar verdim çünkü bunda Pixellence FHD var sanırım sizlerdeki modellerde bu özellik yok ne dersiniz değiştireyimmi aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar bu gün hızlıal sitesine baktım aldığım tv nin aynısının 3D TV 42PF8011 42`` modeli var bu modelle aldığım tv yi değiştirmeye karar verdim çünkü bunda Pixellence FHD var sanırım sizlerdeki modellerde bu özellik yok ne dersiniz değiştireyimmi aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

malesef bu tv hakkında bilgim yok.Onun için onu yada bunu al diyemem ama tek fark pixellence olması
  • Orijinalden alıntı: tulii

Arkadaşlar bu gün hızlıal sitesine baktım aldığım tv nin aynısının 3D TV 42PF8011 42`` modeli var bu modelle aldığım tv yi değiştirmeye karar verdim çünkü bunda Pixellence FHD var sanırım sizlerdeki modellerde bu özellik yok ne dersiniz değiştireyimmi aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

[/quotben olsam değiştirirdim, sonuçta görüntüyü daha iyi hale getiren özellik var
  • Vestelle görüştüm pf 8011 in kasassı daha inceymiş yazılım farklıymış
  • quote:

Vestelle görüştüm pf 8011 in kasassı daha inceymiş yazılım farklıymış

senin içine sindiyse bence bunu al pixellence özelliğide var eksisi yok artısı var bence ama karar senin sonuçta.
  • Derhal gidip bir vestel bayisinde ikisini yakından göreyim ona göre karar vereyim fark yoksa getir götür uğraşmayayım .Almışken içime sinsin bende çok takıntılıyım sonra kendimi yerim ALLAH hayırlısını nasip etsin
  • quote:

@rutan arkadaşım tekrardan hayırlı uğurlu olsun.Oyunlarla ilgili fotoğraf ekleyebilirsen çok iyi olur.Bizde bilgilenmiş oluruz.Birde vga dan bağladığında ekran kartından herhangi bir ayar yapman gerekti mi?Ekran kartı ne kullanıyorsun?Bbiraz anlatırsan sevinirim.Bu arada filmin boyutu ne kadardı?
    @tulii bence kurdurmadan hiçbirşey anlayamazsın iyi diyenin kendine göre iyidir kötü diyenin kendine göre kötüdür benim bildiğim 7 gün cayma hakkın var ama sen yinede biryere danış bu dediğim konusunda bana sorasan tvyi kurdur kendi gözlerinle bir test et.
    @IMFUNNY demek lw4500 de de aynı sorun var yani pop out lardamı yoksa pop inlerdemi çift görüntü oluşuyor
    @garanti24 bence projeksiyon varken 3d olayına bu kadar takılma sonuçta 180*180 perde var tek sorunu çözünürlüğü düşük

merkezden köşelere doğru netlik azalması var enteresan valla anlayamadım tam bu işi

• quote:

8011de pixelance mi varmış varsa onu al 8022 de yok bende bildiğim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.