Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hem dark mini mania hemde Egreat RS6 3D media player var, hepsinde aynı durum var maalesef, egreat'ın en büyük avantajı menüler net yani çift değil, ayrıca tv den 3d otomatik yaptığınızda hemen algılıyor ve gözlük takın mesajı veriyor, fakat dediğim gibi iç derinlikteki görüntüler çift ve beni rahatsız ediyor çokta net gözüküyor, benim için haya kırıklığı oldu 3d, lg lw serisinde de aynı mı acaba? birde uyduda 3d deneme yayın yapan kanallar var onlarda da aynı çift görüntüler oluşuyor, media player ile pek alakası yok bu işin çünkü aynı filmi hepsinde denedim sonuç aynı ÇİFT görüntü.......
  • bendeki teledünyadada ince bi çift görüntü vardı ama biz yayına bağladık :((( genelde sıkıntı olur

ama şöyle birşeyde var alalı 1 ay oldu nerdeyse adam gibi 3d film bile bulamadık . sd ve hd yayınlar bence yeterli tatminlikte abi bu fiyata bu olur diyorum :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

bende hem dark mini mania hemde Egreat RS6 3D media player var, hepsinde aynı durum var maalesef, egreat'ın en büyük avantajı menüler net yani çift değil, ayrıca tv den 3d otomatik yaptığınızda hemen algılıyor ve gözlük takın mesajı veriyor, fakat dediğim gibi iç derinlikteki görüntüler çift ve beni rahatsız ediyor çokta net gözüküyor, benim için haya kırıklığı oldu 3d, lg lw serisinde de aynı mı acaba? birde uyduda 3d deneme yayın yapan kanallar var onlarda da aynı çift görüntüler oluşuyor, media player ile pek alakası yok bu işin çünkü aynı filmi hepsinde denedim sonuç aynı ÇİFT görüntü.......

bir sorum olucak daha öncede yazdığım
    MONSTERS VS ALIENS 3D BOBS BIG BREAK SBS 3D Bluray Rip
    şu filmi indirip bi kontrol edermisin derinlik konusunu 350 mb falan çokta değil bi bakarsan sevinirim

• VESTELİN SERVİSİ GUZEL AMA BAZEN BÖYLE SACMALIKLAR YAPABİLİYORLAR

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

bende hem dark mini mania hemde Egreat RS6 3D media player var, hepsinde aynı durum var maalesef, egreat'ın en büyük avantajı menüler net yani çift değil, ayrıca tv den 3d otomatik yaptığınızda hemen algılıyor ve gözlük takın mesajı veriyor, fakat dediğim gibi iç derinlikteki görüntüler çift ve beni rahatsız ediyor çokta net gözüküyor, benim için haya kırıklığı oldu 3d, lg lw serisinde de aynı mı acaba? birde uyduda 3d deneme yayın yapan kanallar var onlarda da aynı çift görüntüler oluşuyor, media player ile pek alakası yok bu işin çünkü aynı filmi hepsinde denedim sonuç aynı ÇİFT görüntü.......

bir sorum olucak daha öncede yazdığım
    MONSTERS VS ALIENS 3D BOBS BIG BREAK SBS 3D Bluray Rip
    şu filmi indirip bi kontrol edermisin derinlik konusunu 350 mb falan çokta değil bi bakarsan sevinirim

bu akşam indirip denerim, youtube da varmış indirmesi uzun sürmez, bence bu çift görüntü olayı gözlüklerden olabilir, lg nin gözlüklerini temin edip deneyebilecek olan varmı? çevresinde lg lw tv sahibi olan varsa denerse sevinirim

• @IMFUNNY hocamdediğin videoyu indirip denedim çift görüntü oluştuğunu görmedim dediğin gibi gayet güzel geldi bana da.Önceki mesajımda yazdığım videoyu da indirip denemeni öneririm renkler falan herşey çok güzel herhangi bir çift görüntü oluşumu da yok.Ama bazı videolarda bu çift görüntü oluşuyor bazıları çekim hatası da olabiliyor çünkü gözlüksüz bakıldığında çok aşırı bulanık olmayanlar daha güzel görüntü veriyor.Bir de bu teledünya kanalına ben baktığımda kırmızı mavi görüntüler vardı görüntüler değişiyor mu?
    @garanti24 malesef yakınımda lg kullanan yok ama bence gözlük kaynaklı değildir sanki bende pop out efectlerin bazılarında daha çok oluyor çift görüntü mesela burnunun dibine kadar geldiğinde farkediyorum çift olayını ama arkadakilerde herhangi bir sorun yok ama sende bir dene istersen videoyu benim önerdiğim videoyu denedinmi hocam?Bir de bu youtubedeki 3d videoların seçeneklerinde swap ayarı var tam olarak ne işe yaradığını bilen varmı görüntüyü tam olarak sağa ve sola mı paylaştırıyor?
    @lazpanyol bence metronun adamlarının işidir sonuçta adam kapının oraya takalım mı dememiştir heralde ama yine de abi buraya takalım kapı kapalıyken kullanırsın demişte olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@IMFUNNY hocamdediğin videoyu indirip denedim çift görüntü oluştuğunu görmedim dediğin gibi gayet güzel geldi bana da.Önceki mesajımda yazdığım videoyu da indirip denemeni öneririm renkler falan herşey çok güzel herhangi bir çift görüntü oluşumu da yok.Ama bazı videolarda bu çift görüntü oluşuyor bazıları çekim hatası da olabiliyor çünkü gözlüksüz bakıldığında çok aşırı bulanık olmayanlar daha güzel görüntü veriyor.Bir de bu teledünya kanalına ben baktığımda kırmızı mavi görüntüler vardı görüntüler değişiyor mu?
    @garanti24 malesef yakınımda lg kullanan yok ama bence gözlük kaynaklı değildir sanki bende pop out efectlerin bazılarında daha çok oluyor çift görüntü mesela burnunun dibine kadar geldiğinde farkediyorum çift olayını ama arkadakilerde herhangi bir sorun yok ama sende bir dene istersen videoyu benim önerdiğim videoyu denedinmi hocam?Bir de bu youtubedeki 3d videoların seçeneklerinde swap ayarı var tam olarak ne işe yaradığını bilen varmı görüntüyü tam olarak sağa ve sola mı paylaştırıyor?
    @lazpanyol bence metronun adamlarının işidir sonuçta adam kapının oraya takalım mı dememiştir heralde ama yine de abi buraya takalım kapı kapalıyken kullanırsın demişte olabilir.

Kısaca ben memnunum arkadaşlar net olan bir yayını güzel gösterebiliyor neticede codec sorunu vs var orada çevireceğiz artık ama bu paraya bu kadar köfte abi bunu biliyorduk 42 lg hala 1900 civarları ve lg si olupta egreat kullananda var
    aslında daha da önemli bir konu var
    tv nin usb den versiyon yada codec güncellemesi yapılıyor olması gerek bunu yapabilirsek bir nebze rahatlatır bizi gibi geliyor neticede 2011 haziran çıkışlı lg lere eylül yada ekimde bir versiyon atmışlardı. Çok sorun bu yazılımla giderilmişti ben bunun gibi bir çalışma bekliyorum çünkü baya sattı bu tv sanıyoruz ki bir kaç maille vestel arge harekete geçicektir nasıl bişey yazılmalı bilen biri öncülük etse iyi olucak gibi geliyor

• ben az önce bir deneme yaptım, tv nin tam karşısına geçtiğinizde çift görüntü oluşmuyor, az sağ veya sol yaptığınızda çift görüntü oluşuyor, yada ayağa kalkıp oturduğunuzda çift görüntüyü görüyorsunuz, lg lw reklamlarındaki gibi her açıdan seyredilir gibi değil, sizde deneyin göreceksiniz.
  • hımm eve gidince bir bakalım ama fpr buda sanmıyorum pek ama vardır bi ucuzlatma yöntemi demekki aslında o kadarda önemli değil o codec bence en büyük sorun tabii sende player var tuz biraz kuru gibi geldi bana :D
  • quote:

hımm eve gidince bir bakalım ama fpr buda sanmıyorum pek ama vardır bi ucuzlatma yöntemi demekki aslında o kadarda önemli değil o codec bence en büyük sorun tabii sende player var tuz biraz kuru gibi geldi bana :D

haklısın bende media player var codec sorunum yok, fakat vestele bu sorunu bildirelim, sizin yanınızdayım, destek veririm bu konuda.
  • dediğiniz filmi indirdim, dediğim gibi pozisyonunuzu değiştirdiğinizde görüntüde değişiyor maalesef, gözlüğünüzü takın tv ye bakarak yerinizi değiştirin sizde farkedeceksiniz
  • acaba digitürk'ün 3D yayınında deneyen oldumu. yarın mamarmara satürnde 42inç 999 tl de belki yetişebilirsem alırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ©em

bir kaç gündür oyun oynuyorum ve buraya koymak içinde fotolarını çekmiştim ancak fotolar pek iyi çıkmamış yada ben düzgün çekemememişim titretmişim anlamadım.o yüzden oyun performansı için fotoğraf koyma işi şu an için kaldı.ama crysis 2, 3 boyutlu denedim derinlik ve netlik gayet güzeldi.3 boyutlu olmayan oyunlarda da görüntü gayet yeterli,ancak önceden de dediğim gibi harika yada mükemmel değil oyun performansı.ama yeterli seviyede.

bu arada indirdiğim 3 boyutlu filmlerden mkv uzantılı olanların büyük kısmını açmadı,mp4leri daha sorunsuz açıyor(usbden).tvnin açabildiği 3 boyutlu film ve videoların isim listesini oluştursak yada açılmayan videolar için hangi programla ne şekilde convert edince sorunsuz oynatacağına dair güzel bir açıklama yapan olsa iyi olurdu.

onu ben denedim allok converter ile ama standart değil
    aynı anda iki film çeviriyorum birini açıyor diğerini açmıyor şaşırdım kaldım :(((((((

ben de convert denemeleri yapmayı düşünüyorum ancak evde kullandığım pcim güçsüz biraz sıkıntı oluyor birde son birkaç gündür vaktim olmuyor.deneme yanılma yoluyla bir convert standartı oluşturmak lazım 3d videolar için.çok kişiye yardımcı olacaktır.şu programı kullanarak şu ayarlarda convert edilen 3d videolar sorunsuz gösteriyor şeklinde bir çalışma şart bu konuya.

@IMFUNNY
    codec güncellemesiyle ilgili vestele mail atma olayına ben de destek veririm.hatta herkes kendince birşeyler yazıp tvsinin serialını da ekleyerek bir mail atabilir vestele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 2 Mayıs 2012; 23:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@garanti24 hocam izleme mesafen ne kadar?Dinamik modda mı kullanıyorsun tvyi?
    @rutan hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.Malesef dvd playerının 3d oynatacağını düşünmüyorum belki mkv oynatabiliyorsa o zaman olabilir.Hem receiver hem media oynatıcı olsa demişsin next minix hd tam aradığın model fakat kullananlardan bazıları ısınma sorunundan şikayet ediyorlardı bütçen varsa ev sinema sistemi mükemmel olur verdiğin paraya değer yani
    @Mc_GayveR80 ellerine sağlık çok açıklayıcı olmuş bilgiler yalnız gözlükler için vasat kelimesini @mengele71 arkadaş kullanmıştı bence vasat değil fakat biraz daha kaliteli olabilirdi yada belki diğer pasif gözlüklerde buna benzerdir birşey diyemem ama o kadarda önemli değil yani görüntüye negatif anlamda bi katkısı yok.Sen tvyi almayı düşünüyormusun hocam?Birde bu pasif gözlük olayında uyumsuzluk sorunu yok galiba yani herhangi bir pasif gözlüğü tvde kullanabiliriz tekrardan açıklayıcı bilgiler için sağol hocam.

Kusura bakma o zaman, :) Pasif gözlük olarak yine de reald 3d gözlüklerini kullanamayabilrisin, çünkü bu tvlerde kuvvetle muhtemel polarizasyon farkı kulanıyorlardır (yatay ve dikey) Reald 3D yani sinemada(cinebonuslarda kullanılanlar) dairesel polarizasyon kullanıyorlar.

Benim dikkatimi çekti yaz sonuna doğru alabilirim diye düşünüyordum(sistemim yandı sistemi baştan toplamayı planlıyorum güçlü bir sistem de lazım bana... Eğer yeterince para kazanabilirsem böyle birşeyde düşünmüyor değilim)

Yalnız ben bu saatten sonra hemen yatırm yapmazdım, fiyat evet güzel ama Samsung RealD 3d ile anlaşma imzalamış durumda pasif sistemlerini reald 3d yardımıyla yapacaklar ki çizgisel polarizasyon, dairesel polarizasyon yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor. Eğer bir ay falan kadar bekleyip tahmini 2-3 bin tlye çıkarabiliyorsanız bütçenizi samsung'u bekleyin derim

• Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle tüm 8022 alanlara hayırlı olsun diyorum. Güle güle uzun yıllar kullanırsınız inşallah. Dün tatil olduğu için bugün elime geçti. Dağıtımın geç olacağını düşünerek, kargodan kendim aldım ve zaman yitirmemek için doğru yetkili servise gittim. Evde kendim kurabileceğim için, tv' nin yanımda olduğunu sadece açıp kontrol etmelerinin ve onay vermelerinin yeterli olduğunu söyledim. Bunun üzerine açıp kontrol ettiler. Ben hızlıal' dan aldığımı ve oradan alan bir çok kişinin olduğunu söyledim ama yinede patronla bir tlf görüşmesi yaptılar. Yalnız şimdilik garantisinin iki yıl olduğunu genel merkezden onay aldıktan sonra 3 yıl garanti olacağını ve bunu bana bildireceklerini söylediler. Bakalım herhalde bir sorun çıkmaz bu konuda. TV'yi akşam kurdum ama hiç bir ince ayarına bakamadım henüz. Elimde orta halli SD bir alıcı var. Ona göre düşüncelerimi belirteyim. Tabi bunuda adi bir scart kabloyla bağladım. Belki bundan da olabilir ama görüntülerde çok az bir karlama var. Yalnız netlik kanaldan kanala ve yayından yayına farklılık gösteriyor. Örheğin Maxi Tv' de piksellenme daha fazla oluyor sanırım bu da verdikleri video kalitesinden. Asıl seyretme mesafem yaklaşık 4 metre. O mesafeden yeterince net diyebilirim. Henüz 3D durumunu ölçemedim. Zamanım yok çünki. İnşallah yarın. Yalnız ses 15 seviyesindeyken bile hoparlorlardan bir zırıltı geliyor. 30 seviyesine getirdiğimde, bunu oturduğum yerden bile duyabiliyorum. Aynı tüplü Televizyonumda olduğu gibi. Acaba bu durum tüm LCD' lerde var mı? Çünkü ses sistemi kullanmadan 40 seviyelerinde filan kullanmaya kalkarsak, bu durum rahatsızlık verebilir. Acaba regülatör kullansak bu durum değişebilir mi? İlerde bunları öğreneceğiz. Bence 12 taksit olarak bu fiyata askı aparatı ve 4 gözlük dahil, üstelik de 3 yıl garanti olunca fiyat-performans açısından son derece güzel bir seçim diyebilirim. Yani aldığıma hiç pişman değilim. Zaten her detayı gözönüne alacak olursak, o zaman 4000 TL gibi bir fiyatı düşünmemiz gerekir ki, bu fiyatı asla vermem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 3 Mayıs 2012; 3:50:36 >

• sabah hızlıal müşteri hizmetlerini arayıp tv nin lg lw serisi ile değişimini istedim, servis kurduğu için değişim yapamıyacaklarını söylediler, bu televizyonu 3D si için almak isteyenlere buradan sesleniyorum SAKIN ALMAYIN,
  • @IMFUNNY dediğin gibi mail atarsak belki çalışma olabilir.Ben gelen servis elemanına sormuştum bu yazılımı güncelleştirebilirmiyim diye o da ancak biz gelip kurarız falan dedi çıkarsa vestel bize söyler bizde güncelleriz demişti dedim usbden falan yapamazmıyız oda olmaz falan dedi artık ne kadar doğrudur bilemem.
    @kugutex malesef hd uydu laıcısı yok arkadaşım ama sen teşirde ürün varsa gidip incelemeni öneririm
    @Mc_GayveR80 yok hocam estağfurullah bu polarizasyon farkından biraz bahsedebilirmisin?yalnız ben onları beklesem bile 2 3 bin lira nerde tvye verecek o kadar para.Gerçi artık tosh falan gözlüksüz 3d olayını hayata geçridiler 3d olayı gelişmeye çok açık bir teklenoji bence ama onu bekle bunu bekle nereye kadar.
    @rutan arkadaşım sanada hayırlı olsun sende uzun yıllar kullan inşallah ama dünyada bu tüketim çılgınlığı varken herşeyin sen daha almadan yenisi çıkıyorken bozulmasa bile ne kadar kullanırız bilemem.Merkezden bir sorun çıkacağını sanmıyorum garantin 3 yıl olur merak etme.Kesinlikle yayından yayına çok farkediyor mesela bir a haber nerdeyse hd kalitesinde yayın yapıyor ama gel görki gerçi fotosu da vardı discovery çok kötü yayın yapıyor dediğin maxi tv gibi kanallarda piksellenme sorunu normal bende de akıllı tvde oluyor çünkü bir çoğu cep telefonu gibi yada çok eski videolar olduğu için bu gayet normal ses sournu birçok kişide var ama benim için hiçbir önemi yok açıkçası yani rahatsız edecek seviyede değil bendeki ama bütçen varsa daha önceki mesajlarda dadediğim gibi ses sistemiyle bambaşka bir haz alırsın.ama tvden ben zaten 13 14 seviyesinde kullanıyorum sadece filmlerde falan 20 lere çıkıyor ki buda tatmin edici bence yani 40 lara falan ancak bazı filmlerin sesleri kısık olursa çıkarsın yoksa o kadar ses fazla olur diye düşünüyom.
    @garanti24 hocam neden değiştirme yapmıyorlar sen tvyi alalı ne kadar oldu?
    Bence 3d konusunda çok şey isteyenler biraz daha bütçeyi arttırmalı diye düşünüyorum sonuçta arada çok fiyat farkı diğer tvlerle o kadar köfte hesabı sonuçta ben bu tvyi mutlaka 3d olsun diye almadım olmuşken bu fiyata buda olsun dedim aldım.

• quote:

sabah hızlıal müşteri hizmetlerini arayıp tv nin lg lw serisi ile değişimini istedim, servis kurduğu için değişim yapamıyacaklarını söylediler, bu televizyonu 3D si için almak isteyenlere buradan sesleniyorum SAKIN ALMAYIN,

memnuniyetini yada sıkıntını anlıyorum ama televizyon seyrederken odada gezme ihtiyacım pek olmayacak lg serisi vs onlardada bir çok sorun var ve pahalı abi umarım sorunun kısa süred çözülür memnun kalırsın hayırlısı olsun senin adına
  • codec ile ilgili şu program bu ayar diyebilmeliyiz en kısa zamanda o zaman sıkıntı olmayacaktır .
  • ben bu high L.5 işini çözemedim mkv merge ile mux ettim fakat media info ile bakıyorum hala aynı gözüküyor geçenlerde başka bir program buldum bu sefer mp4 olan bir dosyayı denedim onu 4,1 yaptı fakat bu seferde bu program mkvleri çevirmiyor anlamadım gitti sıkıştırlıma seçeneğide yok diyor nerde hata yapıyorum bilmem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.