Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @odesa.13 valla tvnin kaç hz olduğu tam olarak bilinmiyor tvyi açtığımda v:50hz yazıyor ama bence bu şebeke frekansı yinede sen müşteri hizmetlerini ara sor bizide aydınlatırsan sevinirim bununla ilgili ikinci sayfada birkaç arkadaş birşeyler söylemişlerde orayada bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@odesa.13 valla tvnin kaç hz olduğu tam olarak bilinmiyor tvyi açtığımda v:50hz yazıyor ama bence bu şebeke frekansı yinede sen müşteri hizmetlerini ara sor bizide aydınlatırsan sevinirim bununla ilgili ikinci sayfada birkaç arkadaş birşeyler söylemişlerde orayada bakabilirsin

teşekkür ederim kardeşim. öğrenirsem buraya da yazarım. tv baya uygun geldi. alıcam gibi :)
  • vestel beni delirtcek. tepkime süresi de yazmıyor. sadece hızlı tepkime süresi yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

televizyon bugün geldi, müşteri hizmetlerinden kurulum için randevu aldım, elimde 3d bluray film de var, sbs filmde, en kısa zamanda deneyip sizleri bilgilendiririm

Öncelikle hayırlı olsun garanti24. Size bir kaç sorum olacak.
    1. Kargoda kutuyu açıp kontrol ettiniz mi?
    2. Müşteri hizmetleri kurulumu 30 TL ücret karşılığı mı, yoksa ücretsiz mi yaptı? Çünkü vestel bayisine sorduğumda, nereden aldığınız önemli. Vestelle anlaşmalı olan yerden almalısınız. Başka yerden aldığınızda biz vestelden paramızı alamayız. Bu yüzden masa üstü kuruluma 30 TL alıyoruz dediler. Üstelik 3. yıl garantiniz de olmaz dediler.
    3. Müşteri hizmetleri kurulumu yaptıktan sonra, 2+1 garantisi var dediler mi?
    Bunları yanıtlayabilirseniz, sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Vestel müşteri hizmetlerini aradığımda hızlıalın anlaşmalı olduğunu söylediler, kurulum için ekstra ücret ödemiyeceğimi söylediler, garanti olayını sormadım fakat 3yıl olması gerek, kutuyu açıp kontrol etmedim, servisin kutuyu açmasını bekliyorum, çünkü siz ellemişsiniz demelerini istemem, kutusunda herhangi bir darbe falanda yok taşımadan kaynaklı,

• ambalajın üzerinde CI modul girişi gösteriyor, bunu kullanan varmı, ne işe yarar acaba
  • ama ben yukarıda yazmıştım onu Conax Modül almalısınız diye biraz okursak .
    CI+ moduülü Kablo tv için gerekli sayısal alıcı fakat kullanmak için gerekli olan 1 parça daha var onu almalısınız

kısaca uyumlu tak kullan değil bende kablo tv var ama kullanamıyorum
  • ama ben yukarıda yazmıştım onu Conax Modül almalısınız diye biraz okursak .
    CI+ moduülü Kablo tv için gerekli sayısal alıcı fakat kullanmak için gerekli olan 1 parça daha var onu almalısınız

kısaca uyumlu tak kullan değil bende kablo tv var ama kullanamıyorum
  • rutan arkadaşım. hiç önemli değil. almadan önce bayiiye gidip görüntüyü vs de iyice incelemeni tavsiye ederim. biz genel anlamda ürünü beğendik ancak kimseyi de yanıltmak istemeyiz. yalnız forumlarda da gördüğüm kadarıyla alıp pişman olan pek yok. ürün hele ki şu anki fiyatları ile son derece tatmin edici... şimdiden hayırlı olsun...

egomencim kardeş,
    ben şu anda 45 tl aylık ödüyorum full pakete. yalnız ben çanağı falan da dsnattan aldım 3-5 tl gibi de aylık onun taksidi var. toplamda 50 tl ödüyorum yani. senin anlayacağın ben hiçbirşeye elimi dokunmadım. tv servisini aradım geldiler kurdular, dsmartı aradım geldiler çanağı vs kurdular ayarladılar gittiler. :)
    bayii beni yanıltmıyorsa 2 yıl sonunda üyeliğimi kapatırsam uydu cihazı bana kalacak. hoş kalmasa da pek umrumda değil zira ya dsmarta devam ederim 2 yıl sonunda yada digitürke geçerim. tamamen benim memnun etmelerine bağlı. :) digitürke geçersem de bu cihazı pek kullanmam...

2 yıl sonunda da kutu ile birlikte sd kanalların çoğu açık olacakmış sanırım. discovery, animal planet gibi. ancak şu an birkaç discovery kanalı varken muhtemelen 2 yıl sonunda devam etmezsem ancak 1-2 kanalı açık bırakırlar. ben şimdilik anı yaşıyorum anlayacağın :) daha önce sd yayınları bile pek izlemeyen biri olarak (tüplü tv nin arkasına taktığım çatal yada alüminyum folyo bana yetiyordu da artıyordu bile) hd yayın + belgesel kanalı varyasyonunu bulduktan sonra kolay kolay vazgeçmem herhalde ;)

tv nin özelliklerine dönecek olursak ;

cihazın 50 hz olmasına pek ihtimal vermiyorum arkadaşlar. zira araştırmalarıma dayanarak şunu söyleyebilirim ki 50 hz lik bir tv den bu denli iyi 3d görüntü kalitesi almak pek mümkün görünmüyor. anladığım kadarı ile yeni nesil tv lerde bu hz olayı yenileme hızını ifade etmekte. 3d tvlerde ise 2 farklı görüntüyü 1 kare sağ, 1 kare sol olmak üzere verirken bu hızın performans olarak yarı yarıya düşük yansıyacğını varsayarsak 50 hz lik bir tvden 3d izlemek muhtemelen işkence olurdu. oysa ki bu cihazın lg lw serisi ile neredeyse aynı kalitede 3d performansı sunduğunu gördük. biraz basitçe oldu ama bu işten gerçekten anlayan arkadaşlar açıklarlar ise sevinirim... zaten kullanma kılavuzunda da nedendir bilinmez tv nin kaç hz olduğu yazmamakta. sadece voltaj aralığı kısmında 220V-240V AC 50Hz yazmakta ki bu bizim bahsettiğimizden farklı bir bilgiyi ifade etmekte.

ayrıca tv nin kontrast olarak rakamsal ifadesini de bulamadım. ultra high kontrast yazıyor ancak ne kadar ultra kardeşim. yazsana rakamsal ifadesini. en bi süper kontrast bizde abi der gibi. şaka mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mengele71 -- 26 Nisan 2012; 11:59:58 >

• Arkadaşlar azmetim bir teknik servis yetkilisi ile telden görüştüm. Ürün 50 hz imiş. Ayrıca tepkime süresi 5 ms... Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mengele71 -- 27 Nisan 2012; 0:41:18 >
  • @mengele71 hocam discovery gibi kanalların sd yayınları kalıyorsa bence gayet iyi.demek 50hz miş neyse ben memnunum çok şükür 50hz miş 400hz miş pek ilgilendirmiyor açıkçası..bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler hocam
    @odesa.13 rica ederim kafana takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsin
  • quote:

@mengele71 hocam discovery gibi kanalların sd yayınları kalıyorsa bence gayet iyi.demek 50hz miş neyse ben memnunum çok şükür 50hz miş 400hz miş pek ilgilendirmiyor açıkçası..bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler hocam
    @odesa.13 rica ederim kafana takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsin

teşekkür edereim kardeş. tv nin tepkime süresi iyiymiş.
  • tv bugün geldi servisi aradım geldiler kurulumunu yaptılar garantiyi başlattılar.(ücretsiz)
    ilk olarak dış görüntüsü gayet güzel hiç de kaba yada kötü durmuyor,piyano black kasa gayet şık duruyor.yalnız kumandası baya bir uzun sopa gibi:) biraz daha küçük olsaymış daha güzel olurmuş.
    sd yayın kalitesi ve hd kalitesi gayet güzel,hatta sd yayın kalitesi bir önceki tvim lg 32den daha güzel geldi gözüme.daha 3d görüntüsünü kontrol edemedim,şimdi bir demo indiriyorum ona da bakıcam birazdan.oyun performansını da az da olsa denedim.xbox360 da skyrim ve prototype 2 kısa kısa oynadım,hareketli yada durağan görüntülerde gözüme kötü gelen birşey olmadı.harika yada olağanüstü değil belki ama gayet tatmin edici oyun performansı.ileriki zamanlarda foto yada vide koymaya çalışırım.
    ilk izlenimlelrim böyle umarım inşallah ilerleyen zamanlarda arıza sorunu da çıkmassa bu fiyata bu özelliklerde alınabilecek bir lcd tv.fiyat performans canavarı:)

• bugün servis gelip kurulumu yaptı, hızlıaldan alınan cihaz 3 yıl garanti ve servis ücreti alınmadı, gelelim gözlemlerime:

-3D performansı orta derecede nedeni ise gölgelenme olması yani çift görüntü olması, ayrıca sağ sol göz değiştirme seçeneği yok, ben bunu egreat ile yapabildim, aynı filmelri projeksiyonda da seyretmiştim, 3d için projeksiyon diyorum

-Sbs film ile bluray 3d filmleri izledim arasında çok fark göremedim şaşırdım açıkçası,

-Amstrad 19400 hd recevir aldım, normal yayın ile hd yayın arasında görüntü olarak çok çok büyük bir fark göremedim, recevir çıkışını 1080i olarak ayarladım beni şaşırtacak derecede görüntü farkı göremedim hd ile sd yayın arasında, belkide cihazdan kaynaklı

-kumandası çok büyük

-kaba bir görüntüsü yok bence kibar duruyor,

-fiyat iyi, 3yıl garant,i full hd olduğu için tavsiye ederim

• az önce 3d kısa bir video izledim,lgnin demo videolarından 5dakikalık.daha önce ne sinemada ne de tvde 3 boyutlu birşey izlemediğimden midir bilmiyorum ama bana 3 boyutlu görüntü çok güzel geldi,balıklar sanki odanın içinde yüzüyorlar gibiydi,hatta birisi burnumun dibine kadar geldi gibi oldu tırstım biraz:) kısacası 3 boyut performansıda bence güzeldi,bu fiyattaki bir tv için bundan iyisi şamda kayısı.
  • @cem hayılı olsun hocam güle güle kullan kumanda evet büyük ama zamanla alışılıyoroyun fotolarını eklersen çok iyi olur video da yükleyebilirim demişsin eklersen süper olur.bu arada demolarla test etmişsin 3d yi
    dediğin imax under the sea ama ben deep sea yi indirdim 1,9gb lık versiyonu çalıştırmadı yine imax space stationuda çalıştırmadı fakat imax dolphins and whales i çalıştırdı yalnız 300mblık hubble belgeseli var 300mblık ama bence kaliteli tavsiye ederim
    @garanti24 sanda hayırlı olsun hocam güle güle kullan bu arada tvde çalışan videoların info bilgilerini yazarsan sevinirim.
  • kullanma kitapçığını biraz inceledim ve pixellence özlelliği olduğunu yazıyor, fakat bizde bu yok, az önce müşteri hizmetlerini aradım, geri dönüş yapacağız dediler, belki bir program ile pixellence yükletebiliriz, bence sizde müşteri hizmetlerini arayın, belki toplu bir şikayet olursa daha çok ilgilenirler
  • BUGÜN HIZLI AL DA indirime girmiş.
    1.199 tl.

uygun gibi geldi.

ihtiyacı olanlar bir göz atsınlar

http://www.hizlial.com/ev-elektronigi/televizyonlar/vestel-42vf8022-42-full-hd-lcd-tv-3d-4-gozluk_05.011.1390.0123.htm
  • @garanti24 ben göremedim pixellence özlelliğini yani alırken olmadığını biliyordum çünkü pixellence serisi pf ile başlıyor.
    @rfve teşekkürler bilgi için.
  • quote:

@garanti24 ben göremedim pixellence özlelliğini yani alırken olmadığını biliyordum çünkü pixellence serisi pf ile başlıyor.
    @rfve teşekkürler bilgi için.

televizyonda yok fakat kitapçığın 23. sayfasında var gözüküyor, bugün aradılar beni vestelden, kitapçık pixelence ile ortak olduğundan orda gözüküyormuş, pixelence in panelle alakalı olduğunu yani yazılımla bunu bizim tvlere yüklemenin mümkün olmadığını söylediler, ben sd yayınlardan memnun değilim, 32 inc vestel hd redy kullanıyordum onda sd yayınlar daha iyidi
  • bu gözlükler Lg LW serisi ile aynımı? yani fazladan gözlük nasıl temin edebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.