Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

42VF8022 Vestel 42VF8022 42" 3D LCD TV(4 Adet 3D Gözlük Hediye)
    Worldcard +3 Taksit + %5 İndirim 1 1.143,22 TL 57,16 TL %18,0 1.086,06 TL

bu fiyata bulmuşken bende 42vf8022 aldım
    bu ürünü alırken forumda bulunan frp sg gözlük incelemeleri
    lcd ile led panel incelemeleri
    ve şu an yazdığım 42vf8022 kullanıcı yorumları etkili oldu . paralel ithalat ile bu fiyata yakın olan bazı ürünler tabiiki vardı ama o sıkıntıya giremedim

umarım hakkımızda hayırlısı olur

ürün ereyon.com dan alınmış olup peşine 12 taksit world kampanyası ve 2 ay taksit erteleme ye %5 indirim ile alınmıştır.

Sevgili IMFUNNY ereyon.com' dan 12 taksit ve iki ay erteleme %5 indirim olarak kaça aldınız? Çünkü net olarak anlayamadım. Bir de siz de dahil tüm arkadaşlara bir sorum olacak: Genelde Vestel bir çok cihazı için 3 yıl garanti veriyor ama sanırım bu ücretsiz kuruluma alternatif oluyor. Yani kurulum istemezseniz, garanti 3 yıl. Ama bir arkadaşımız şöyle demiş: "Kutuyu servise açtırın. TV' de sorun çıkarsa servis onayıyla değiştirirler." Oysa ben de internetten almayı düşünüyorum çünkü yetkili servisle arasında çok fiyat farkı var. İnternetten alınca, kargoda bir sorun olmaması için, kargoda açıp bakmak gerekiyor. Çünkü kargodan kaynaklanan bir sorun varsa zabıt tutturmam lazım. Peki o zaman, eve getirip kendim kurduğum zaman bu bir sorun oluşturur mu? Yoksa netten de alsam, illaki servisini çağırtıp kurdurmam mı gerekiyor? Bunları yanıtlayabilirseniz, müteşekkir kalırım. Saygılarımla.

• @mengele71 hocam üşenmeden açıklamışsın sağolasın.Dediğin gibi ben aylık abone değilim dört sene kadar önce 275 liraya nextin sd uydu alıcısını almıştık.O zaman ben bir süre daha bu uydu alıcısıyla idare edereyim aslında 16:9 yayınlar gayet güzel ama discoverynin yayın kalitesini arttırması lazım zaten görüntünü bir kısmı yok tvde disco yazıyor en sağ üst köşede gerisi yok kanalı türkçe yapalım dediler iyice içine ettiler.
    @rutan arkadaşım vestel kendi sitesinde tüm vestel ürünleri garanti kapsamındadır gibi birşey diyor sen tv gelmeden bence vestel müşteri hizmetlerini ara durumu anlat oradan bir sonuç alamazsan bence açma kutuyu kargoda çok büyük bir ihtimalle başına ibrşey gelmez.Ayrıca garantinin düşmesi gibi bir durum yok yani adamlar kurulumu yapıyorlar bu iki yıl için garanti belgesi buda +1 yıl diyip bir kağıt veriyorlar.Ama dediğim gibi açıp açmama konusunu müşteri hizmetlerine sormanı öneririm
    @IMFUNNY hocam tvnin versiyonu v8 gibi birşey olması lazım valla hocam bu kodek işinden anlayıp çözersin buradaki birçok kişi hayır dualarıını eksik etmez ben pek anlamıyorum bu işlerden ama notebok bağladığında nasıl sürekli 3d oluyor anlamıyorum 3d modunu kapatamıyormuyuz sadece 2d modunu açıp film başlayınca 3d modunu açsak olmuyor mu?Dediğim gibi hocam leime para geçince media player alacağım gerçi onu alınca birde harici lazım e herşey tamam bu sefer ttnet 50 gb akn koyuyor en iyisi bir internet kafeyle anlaşmak dolum konusunda yada bu işi yapan adamlar var

• yorumları okuyup dün hızlıal.com dan sipariş verdim 1.190 12 ay taksit, hatta pazar günü vestel bayiinde canlı görme fırsatım oldu, diğer markalarıda aynı gün içinde test etme imkanım oldu, vestelde karar kıldık, bugün yarın elimize ulaşacak inşallah, kodek işi için bence en iyi çözüm bir media player almak, Lg de bile aynı sorunlar var, size egreat rs6 tavsiye ederim, 3d bir cihaz, hatta 3d bluray bile oynatıyor, bende hem dark mini mania hemde egreat rs6 var, 3d projeksiyon cihazında kullanıyorum, lcd geldiğinde gözlemlerimi sizinle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

42VF8022 Vestel 42VF8022 42" 3D LCD TV(4 Adet 3D Gözlük Hediye)
    Worldcard +3 Taksit + %5 İndirim 1 1.143,22 TL 57,16 TL %18,0 1.086,06 TL

bu fiyata bulmuşken bende 42vf8022 aldım
    bu ürünü alırken forumda bulunan frp sg gözlük incelemeleri
    lcd ile led panel incelemeleri
    ve şu an yazdığım 42vf8022 kullanıcı yorumları etkili oldu . paralel ithalat ile bu fiyata yakın olan bazı ürünler tabiiki vardı ama o sıkıntıya giremedim

umarım hakkımızda hayırlısı olur

ürün ereyon.com dan alınmış olup peşine 12 taksit world kampanyası ve 2 ay taksit erteleme ye %5 indirim ile alınmıştır.

Sevgili IMFUNNY ereyon.com' dan 12 taksit ve iki ay erteleme %5 indirim olarak kaça aldınız? Çünkü net olarak anlayamadım. Bir de siz de dahil tüm arkadaşlara bir sorum olacak: Genelde Vestel bir çok cihazı için 3 yıl garanti veriyor ama sanırım bu ücretsiz kuruluma alternatif oluyor. Yani kurulum istemezseniz, garanti 3 yıl. Ama bir arkadaşımız şöyle demiş: "Kutuyu servise açtırın. TV' de sorun çıkarsa servis onayıyla değiştirirler." Oysa ben de internetten almayı düşünüyorum çünkü yetkili servisle arasında çok fiyat farkı var. İnternetten alınca, kargoda bir sorun olmaması için, kargoda açıp bakmak gerekiyor. Çünkü kargodan kaynaklanan bir sorun varsa zabıt tutturmam lazım. Peki o zaman, eve getirip kendim kurduğum zaman bu bir sorun oluşturur mu? Yoksa netten de alsam, illaki servisini çağırtıp kurdurmam mı gerekiyor? Bunları yanıtlayabilirseniz, müteşekkir kalırım. Saygılarımla.

bana 1281 liraya geldi
    garanti nerden alırsan al aynı internetten aldığın zaman mesafeli satış sözleşmesi var 7 gün içerisinde cayma hakkı kullanırsan kimse sana ses etmiyor
    dediğim gibi garanti durumu kurulsada kurulmasada fatura vestelin garantisi

• quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@mengele71 hocam üşenmeden açıklamışsın sağolasın.Dediğin gibi ben aylık abone değilim dört sene kadar önce 275 liraya nextin sd uydu alıcısını almıştık.O zaman ben bir süre daha bu uydu alıcısıyla idare edereyim aslında 16:9 yayınlar gayet güzel ama discoverynin yayın kalitesini arttırması lazım zaten görüntünü bir kısmı yok tvde disco yazıyor en sağ üst köşede gerisi yok kanalı türkçe yapalım dediler iyice içine ettiler.
    @rutan arkadaşım vestel kendi sitesinde tüm vestel ürünleri garanti kapsamındadır gibi birşey diyor sen tv gelmeden bence vestel müşteri hizmetlerini ara durumu anlat oradan bir sonuç alamazsan bence açma kutuyu kargoda çok büyük bir ihtimalle başına ibrşey gelmez.Ayrıca garantinin düşmesi gibi bir durum yok yani adamlar kurulumu yapıyorlar bu iki yıl için garanti belgesi buda +1 yıl diyip bir kağıt veriyorlar.Ama dediğim gibi açıp açmama konusunu müşteri hizmetlerine sormanı öneririm
    @IMFUNNY hocam tvnin versiyonu v8 gibi birşey olması lazım valla hocam bu kodek işinden anlayıp çözersin buradaki birçok kişi hayır dualarıını eksik etmez ben pek anlamıyorum bu işlerden ama notebok bağladığında nasıl sürekli 3d oluyor anlamıyorum 3d modunu kapatamıyormuyuz sadece 2d modunu açıp film başlayınca 3d modunu açsak olmuyor mu?Dediğim gibi hocam leime para geçince media player alacağım gerçi onu alınca birde harici lazım e herşey tamam bu sefer ttnet 50 gb akn koyuyor en iyisi bir internet kafeyle anlaşmak dolum konusunda yada bu işi yapan adamlar var

Allok Video to MP4 Converter programı ile 3d leri mp4 e çevirdim :D hiç bişey değişmedi kalite olarak şaşkınım:D bende kademe kademe düşürdüm :D bak neler oldu

C:\OutputFolder\aaaaaaa\Uc.Silahsorler.3D.2011.BluRay.1080p.DUAL.x264.Half-SBS.www.film46.com.mp4
    General
    Complete name : C:\OutputFolder\aaaaaaa\Uc.Silahsorler.3D.2011.BluRay.1080p.DUAL.x264.Half-SBS.www.film46.com.mp4
    Format : MPEG-4
    Format profile : Base Media
    Codec ID : isom
    File size : 1.61 GiB
    Duration : 1h 50mn
    Overall bit rate : 2 081 Kbps
    Video #1
    ID : 1
    Format : MPEG-4 Visual
    Format profile : Simple@L1
    Format settings, BVOP : No
    Format settings, QPel : No
    Format settings, GMC : No warppoints
    Format settings, Matrix : Default (H.263)
    Codec ID : 20
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 1 949 Kbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 800 pixels
    Display aspect ratio : 2.40:1
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Compression mode : Lossy
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.053
    Stream size : 1.50 GiB (94%)
    Audio #2
    ID : 2
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format profile : LC
    Codec ID : 40
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 128 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 44.1 KHz
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 101 MiB (6%)

kısaca elinizde oynamayan ne varsa mp4 yap seyret
    bunuda nereden anladım :D TOP GIRL ile aynı oldu :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

yorumları okuyup dün hızlıal.com dan sipariş verdim 1.190 12 ay taksit, hatta pazar günü vestel bayiinde canlı görme fırsatım oldu, diğer markalarıda aynı gün içinde test etme imkanım oldu, vestelde karar kıldık, bugün yarın elimize ulaşacak inşallah, kodek işi için bence en iyi çözüm bir media player almak, Lg de bile aynı sorunlar var, size egreat rs6 tavsiye ederim, 3d bir cihaz, hatta 3d bluray bile oynatıyor, bende hem dark mini mania hemde egreat rs6 var, 3d projeksiyon cihazında kullanıyorum, lcd geldiğinde gözlemlerimi sizinle paylaşırım

çok kopuk kopuk oluyor bu konu ama
    1 vestelden cidden korkmaya gerek yok bu adamlarda yapmış arkadaş elinizde kaliteli 3d var ise görüyorsun hadi ya bu fiyata bu görüntü diyorsun
    2 tv de her tv olabilecek sorunlar var neticede bulutlanma vs yok pixel problemi en azından bende yok sadece bazı önemsiz yayın kaynaklı titremeler var hd yayınımız var ama :D orada bile sorun var
    3 codec konusu yukarıda da yazdım converter bu işi görüyor ama tabii kalite biraz düşer yada boyut artar kısaca ben player alamam ama suyundan giderim tvnin sorun yok işyerimde programla ilgili ss ler alıp resimli bi anlatım hazırlarım evde kızımla pek olmuyor perşembe falan bu işi hallederiz

sizinde dediğiniz gibi ya 1900 liraya 42 lg alınacaktı yada 1200 e vestel göreceksinizki kullanımda bile 700 lira fark olmayacak

tekrar hayırlı olması dileği ile güle güle kullanın

• @garanti24 hayırlı olsun çok güzel fiyata almışsın dediğin gibi bencede media player gerekli sen elindeki dark ve egreat hakkında bilgi verebilirmisin?
    @IMFUNNY hocam hayırlı olsun çözmüşsün codec sorununu en kısa zamanda ssli bir anlatım bekliyorum yalnız cpu yu çok yoruyor mu?benim 6 senelik pc çevirir mi görecez bakalım ama o kadar düşük boyuta indirince görüntü bozulmadımı hocam bitrate i biraz yüksek tutsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomencim -- 25 Nisan 2012; 11:45:12 >
  • televizyon bugün geldi, müşteri hizmetlerinden kurulum için randevu aldım, elimde 3d bluray film de var, sbs filmde, en kısa zamanda deneyip sizleri bilgilendiririm
  • quote:

@garanti24 hayırlı olsun çok güzel fiyata almışsın dediğin gibi bencede media player gerekli sen elindeki dark ve egreat hakkında bilgi verebilirmisin?
    @IMFUNNY hocam hayırlı olsun çözmüşsün codec sorununu en kısa zamanda ssli bir anlatım bekliyorum yalnız cpu yu çok yoruyor mu?benim 6 senelik pc çeviri mi görecez bakalım ama o kadar düşük boyuta indirince görüntü bozulmadımı hocam bitrate i biraz yükset tutsaydın

eskisi gibi değil görüntü tabii biraz bozuldu
  • Arkadaşlar önemli bir ayrıntıyı soracaktım. Bu cihazın kutusunun içinden askı aparatı çıkıyor mu? Daha doğrusu kutudan tüm çıkanları söylerseniz, sevinirim.
  • egomencim hocam
    discoverynin hd kanalı 16:9 yayın yaptığı için kenarlardan kesme sorunu yok. ancak sd yayında kenarları kesiyor haklısın. ayrıca hd de yayın kalitesi fena değil. tabi karar senin. dsmartın eksikleri var ve bence de gidermesi lazım. mesela premier lig yada la liga şart. sadece seri a ile bu işi yürütemezler. nba tv ve formula bir nebze olsun idare eder ancak yine de spor paketi digitürke göre zayıf.

rutan hocam
    evet, cihazın içinden askı aparatı çıkıyor. lg lerde bile +50 tl ile alabiliyorken vestelde ücretsiz olması da ayrı bir avantaj. kutu içeriği ise tv, kumanda, askı aparatı, 4 gözlük+ kılıf, kullanım kılavuzundan ibaret.
  • Duyarlılığın için teşekkürler sevgili arkadaşım. Sanırım bu ürünü alacağım. Sevgiyle kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 25 Nisan 2012; 1:03:22 >
  • @garanti24 hayırlı olsun hocam güle güle kullan
    @mengele71 sağol hocam bilgilerin için ama bu cihazla bozulana kadar beraberliğimiz devam edecek gibi görünüyor zaten hd yayınlar bir süre sonra standart gibi olacak o zamana kadarda idare ediceğiz artık şuan hd kanal çok az var zaten.şimdi hocam sen aylık toplam ne kadar ödüyorsun ve cihaz bana kalacak demiştin bir süre sonra hangi kanallar açık olacak sadece atv ve trt hd mi açık olacak sd de olsa discovery falan açık kalacak mı?
  • öncelikle bu konu altında deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler,az önce bu tvden ben de bir adet sipariş verdim bakalım birkaç güne gelir heralde.umarım usbden film ve xbox oyun performansı güzel olur,ben de deneyimlerimi paylaşırım ileride.
  • @cem hayırlı olsun hocam güle güle kullan bu arada şu oyun performansında fikir sahibi olabilmemiz için fotoğraflar paylaşırsan çok iyi olur bu arada nerden kaça aldın hocam
  • bende bu tv den almayı düşünoyorum ama kararssızım şuan genelde netten hd film inidirp izlerim birde laptoptan pes vs oyunlar oynarım şuan kullandığım tv philips 7605 onu oturma odasına koyıyım diyorum bunuda benım odaya nasıl olur sizce iyimi yaparım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

televizyon bugün geldi, müşteri hizmetlerinden kurulum için randevu aldım, elimde 3d bluray film de var, sbs filmde, en kısa zamanda deneyip sizleri bilgilendiririm

Öncelikle hayırlı olsun garanti24. Size bir kaç sorum olacak.
    1. Kargoda kutuyu açıp kontrol ettiniz mi?
    2. Müşteri hizmetleri kurulumu 30 TL ücret karşılığı mı, yoksa ücretsiz mi yaptı? Çünkü vestel bayisine sorduğumda, nereden aldığınız önemli. Vestelle anlaşmalı olan yerden almalısınız. Başka yerden aldığınızda biz vestelden paramızı alamayız. Bu yüzden masa üstü kuruluma 30 TL alıyoruz dediler. Üstelik 3. yıl garantiniz de olmaz dediler.
    3. Müşteri hizmetleri kurulumu yaptıktan sonra, 2+1 garantisi var dediler mi?
    Bunları yanıtlayabilirseniz, sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

@cem hayırlı olsun hocam güle güle kullan bu arada şu oyun performansında fikir sahibi olabilmemiz için fotoğraflar paylaşırsan çok iyi olur bu arada nerden kaça aldın hocam

teşekkürler inşallah sorunsuz şekilde kullanırım tvyi,oyun performansıyla ilgili fotoğraflar paylaşırım tv gelince,
    12 taksitle 1,199.00 TL ye hizlial.com dan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©em

quote:

@cem hayırlı olsun hocam güle güle kullan bu arada şu oyun performansında fikir sahibi olabilmemiz için fotoğraflar paylaşırsan çok iyi olur bu arada nerden kaça aldın hocam

teşekkürler inşallah sorunsuz şekilde kullanırım tvyi,oyun performansıyla ilgili fotoğraflar paylaşırım tv gelince,

bende hızlı al dan almayı düşünüyorum ama 2 sorum olacaktı. bu cihazda dahili uydu alıcı var mı bir de 100 hz mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

quote:

Orijinalden alıntı: ©em

quote:

bende hızlı al dan almayı düşünüyorum ama 2 sorum olacaktı. bu cihazda dahili uydu alıcı var mı bir de 100 hz mi.

50 hz dahili uydu alıcı yok

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.