Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir vestel mağazasında bu tvnin 32 inç olanında bir deneme yaptım.genelde flash belleğimde 3D ve diğer videoları deneme için hazır bulundururum.3D yi deneyemedim,çünkü gözlük yoktu.3D tv sergiliyorlar yanında gözlüğü yok,inanabiliyormusunuz?
    neyse bende normal görüntülere bakayım dedim,sd görüntüde ekranda piksellenmeler oldu,hemde sürekli.birkaç farklı görüntü denedim aynı şey oldu.oysa aynı görüntüleri başka marka tv lerde denerken böyle bir sorun olmamıştı.ama piksellenmenin haricinde görüntü kalitesi fena değildi.
  • @id2003 verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam bu hz konusu benim de kafamda soru işareti olarak duruyordu umarım inceleyip beğenirsin sorun olursa her türlü sorabilirsin
    @mengele71 deiğin gibi tv bazen desteklenmeyen format dediğinde ki bu bazı mkv formatları oluyor tv biraz afallıyor
    @goldberg dediğin gibi hocam seneler önce de benim bi tanıdğımın buzdolabı kışın çalışmıyordu tabi o zamanlar tüketici hakkı falan hikaye öyle böyle derken yeni buzdolabı almışlardı en sonunda
    @gümüşsüvari hocam bence internetten 42 inç modelini al derim 32 inç aldığına pişman olabilirsin 3d olarak bence 42 de aşşağısını alma bayide ne kadar istiyorlar birde piksellenme demişsin ama ben çözünürlüğü düşük videolar haricinde bir piksellenme görmedim zaten fotolarda mevcut inceliyebilirsin .bu arada kafana soru takılırsa çekinmeden sorabilirsin

• egomencim hocamın da dediği gibi düşük çözünürlüklü videolarda piksellenme sorunu görülebilir. ben 42 inçlik modelinde sd yayında ciddi bir piksellenme sıkıntısı yaşamıyorum. ancak özellikle dün akşam ''leyla ile mecnunu'' izlerken çok dikkat çekici olmasa da hafif piksellenmeler fark ettim. ya da bana öyle geldi. emin değilim...
    şunu da eklemek istiyorum ki çok hızlı görüntülerde mesela film sonlarında oyuncu isimlerinin geçişi gibi yazılarda hele de yazılar biraz hızlı akıyorsa okumak ciddi sorun. bariz bir gölgelenme var. öte taraftan da kabul etmek lazım ki 1500 tl ve altında temin edilebilen 42 inç 3d bir tv için bu durum çok da anormal sayılmamalı.

bu arada laptopu tvye bağladım ancak çözünürlük olayını bir türlü ayarlayamadım. çözünürlüğü düşük tuttuğumda masaüstü ekranı olarak kullanabiliyorum. 3d film açıp izlemek istiyorum ancak görüntüleri tam bindiremediği için üst üste binmiş 2 görüntü görüyorum.
    çözünürlüğü 1920ye 1080 yaptığımda da tvde laptopta gördüğüm masaüstü ikonlarım görünmüyor. masaüstü duvar kağıdım gönüyor ancak duvar kağıdının da kenarları görünmüyor. sıkıntı ne olabilir acaba?

• @mengele71 hocam ben piksellenmeyi akıllı tvde düşük çözünürlüklü videolar izlerken görüyorum ancak normal kanallarda çok yakında bakılırsa haliyle piksellenme görülüyor ki bu bence normal birşey çünkü tv ye çok yakından bakmak lazım onu görebilmek için. bence bu çözünürlükle alakalı bir olay yoksa hangi 1080p yada 720p videoda piksellenme görülebilir.
    laptopu bağlama konusunda malesef hiç bir bilgim yok masaüstü kullanıyorum belki @dusty hocam yardımcı olabilir.
  • Bu ürün vestelin sitesinde 1799.00 TL diyor.http://www.hizlial.com/ev-elektronigi/televizyonlar/vestel-42vf8022-42-full-hd-lcd-tv-3d-4-gozluk_05.011.1390.0123.htm?gclid=CL3lgr63ma8CFYIu3wodjFVKzw burda 1333tl diyor. arkadaşlar nasıl iş bu anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • @akif23 hocam vestel arada bir indirim yapıyor ve bu fiyata iniyor ama diğer sitelerde indirimli fiyatını sürekli bulabiliyorsun bir sıkıntı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@akif23 hocam vestel arada bir indirim yapıyor ve bu fiyata iniyor ama diğer sitelerde indirimli fiyatını sürekli bulabiliyorsun bir sıkıntı yok yani

Ben bu tvyi almak istiyorum size birkaç soru sorayım. Maç seyretmeyi severim hızlı sahnelerde koşu ya da topun arkasında uzantı oluyor mu? bir de içinde hd uydu alıcısı var mı ben sadece tv seyretmek bir de 3d film için alıyorum. Genelde tv seyretmekte kullanacağım. sd yayınlar hd yayınlarda görüntü benim için önemli. Fiatı gerçekten uygun. En kısa sürede almak istiyorum. Eğer alırsam burada paylaşıma yardımcı olurum.
  • arkadaşlar ürün indirimde olmadığı bir zamanda yani bayii fiyatı 1800 tl iken ben pazarlıkla 1550 tl ye aldım bayiiden. ben aldıktan 3 gün sonra indirime girdi 1350 tl oldu orası ayrı :)
    eğer almayı düşünüyorsanız internetten sürekli takip edin. muhakkak indirime girecektir. girer girmez de bayiiden alın. yada direk internet üzerinden satan güvenilir sitelerden alın indirimi beklemeyin. siz bilirsiniz.

hızlı sahnelerdeki performansına gelince. daha önce de belirttiğim gibi özellikle film sonlarındaki hızlı akan yazıları okuyabilmek çok zor. maç izlerken falan pek sıkıntı yok. yani bariz bir ghosting/gölgelenme yok. ancak çok çok akıcı bir görüntü de beklemeyin. vasat diyebilirim. yalnız şahsen ben günün şartlarında bu fiyata da daha yüksek bir performans beklemiyordum.
    size tavsiyem bayiiye gidin ürünün görüntüsünü inceleyin. içinize sinerse alın. ben öyle yapmıştım ve an itibariyle memnunum. aklım lg serisinde kalmadı desem yalan olur ancak fiyatlar da malum. bu tv nin de lg serisinden özellikle 3d konusunda çok geride olduğunu söylemek haksızlık olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mengele71 -- 4 Nisan 2012; 9:03:57 >

• @akif23 hocam @mengele71 arkadaşım biraz bahsetmiş bende birşeyler ekleyeyim ghosting olayını ben görmedim desem yeridir özellikle maçlarda ama dediği gibi bazen çok hızlı kayan yazılarda okumak zor olabiliyor içinde hd uydu alıcısı yok sd yayınlarla ilgili fotoğraflar mevcut belki fikir sahibi olabilirsin hd yayın konusunda hiçbir fikrim yok çünkü cihazım hd değil.
    şimdi hocam sen bayiye git orada flash belleğinide götür ama her bayide bu ürünü teşir olarak bulamıyorsun onun için birkaç bayi dolaimak zorunda kalabilirsin bak dene içine sinerse buyur al ama alırken de fiyatını göz önünde bulundur bence.
  • Arkadaşlar açamadığınız 3d mkv filmler varsa aşağıdaki işlemleri yapıp 2dk da filmleri usbdeb izleyebilirsiniz. ben şimdiye kadar indirip de izleyemediğim filmleri bu işlemlerle izledim,
    sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..

Filmi header stripping.i devre dışı bırakarak yeniden mux etmek için MkvToolnix programına ihtiyacınız var.

Buradan İndirebilirsiniz

MkvToolnix.i indirdikten sonra programı açıp Dosya->Seçenekler menüsüne girip, varsayılan ayar olarak başlık sıkıştırmayı kapatmalısınız.

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi

Kutucuğu işaretleyip tamam dedikten sonra, ilgili mkv filmi sürükleyerek Mkvtoolnix.in ana penceresinde bırakın

Tüm iz ve bölümler için sıkıştırma seçeneğinin "yok" olarak ayarlı olduğuna emin olduktan sonra "çoklamayı başlat" seçeneğini seçin ve yeni dosyanızı televizyonda oynatmayı deneyin. Problem çözülecektir.

Teşekkürler, orogenesis.

• diğer sayfayada yazmıştım ama ci+ modülüne takılacak bir teledünya kartı ile kartsız alınan yayınlar 49 iken kartı 130 yayın alınırmı ? benim hd set top box ın yerine geçecekmi bu tv hadi bilen biri çıksın

teşekkürler
  • valla ne demek istediğini tam anlamadım hacım :

Bilgisayarı Takıp 3d film izlemek isteyen arkadaşlar bilgisayarınızı tvye vga kablousu ile bağladıktan sonra ekran çözünürlüğünüzü 1920*1080 e getirin, bir de 1080p olmayan filmleri indirmeyen açmıyor!
  • bi daha soruyorum

ci+ modüle kartı taktığımda teledünyada bulunan sinema kanallarını seyredebilecekmiyim yada hd kanalları

normalde teledünya kablosunu televizyona taktığımızda 49 kanal gösteriyor ama hd set top box ile kullandığımızda 130 kanal var

bu televizyona bu kartı taktığımızda 130 kanal görüyormuyuz
  • @mavirex hocam bilgi için teşekkürler bu işlemi bende yaptım fakat olmadı imax deep sea 1,9 gb olanı denedim bir türlü açılmadı sende bir dene istersen.ama ts formatlı 1080p videoları mkv ye çevirdğimde hiçbir sorun olmuyor
    @IMFUNNY malesef teledünya kullanmadığım için birşey diyemiyeceğim ama eğer kullandığın pakette bu kanallar varsa bence izleyebilirsin çünkü tv bilgilerinde hd dvb(mpeg4) yazıyordu ama bence bi müşteri hizmetlerine danış
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

@mavirex hocam bilgi için teşekkürler bu işlemi bende yaptım fakat olmadı imax deep sea 1,9 gb olanı denedim bir türlü açılmadı sende bir dene istersen.ama ts formatlı 1080p videoları mkv ye çevirdğimde hiçbir sorun olmuyor
    @IMFUNNY malesef teledünya kullanmadığım için birşey diyemiyeceğim ama eğer kullandığın pakette bu kanallar varsa bence izleyebilirsin çünkü tv bilgilerinde hd dvb(mpeg4) yazıyordu ama bence bi müşteri hizmetlerine danış

bu beni inanılmaz kablodan kurtaracak lg forumlarınada yazıyorum burayada yazıyorum ama sanırım kullanan yok :D müşteri hizmetleri bana bunu dedi dinle bak

o dediğiniz slot varsa kesin vardır. :D
    adamına denk gelmedik orada televizyonda 5 bayide yok birinde buldum yarın gidicez nasipse bakıcam krtıda yanıma aldım artık :D

yoksa ya lg lw 5590 paralel alıcam yada 1350 ye bunu hadi hayırlısı

• @IMFUNNY sen müşteri hizmetlerini ara bu konuda teknik servisiniz beni bilgilendirsin de yarın onlar seni aralar oradaki elemanlar bilgili.valla hocam iyice araştır öyle al diğer model de bence gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavirex

Arkadaşlar açamadığınız 3d mkv filmler varsa aşağıdaki işlemleri yapıp 2dk da filmleri usbdeb izleyebilirsiniz. ben şimdiye kadar indirip de izleyemediğim filmleri bu işlemlerle izledim,
    sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..

Filmi header stripping.i devre dışı bırakarak yeniden mux etmek için MkvToolnix programına ihtiyacınız var.

Buradan İndirebilirsiniz

MkvToolnix.i indirdikten sonra programı açıp Dosya->Seçenekler menüsüne girip, varsayılan ayar olarak başlık sıkıştırmayı kapatmalısınız.

Kutucuğu işaretleyip tamam dedikten sonra, ilgili mkv filmi sürükleyerek Mkvtoolnix.in ana penceresinde bırakın

Tüm iz ve bölümler için sıkıştırma seçeneğinin "yok" olarak ayarlı olduğuna emin olduktan sonra "çoklamayı başlat" seçeneğini seçin ve yeni dosyanızı televizyonda oynatmayı deneyin. Problem çözülecektir.

Teşekkürler, orogenesis.

mavirex hocam çok teşekkürler beni media player almaktan kurtardın süper program artık arşivdeki bütün mkv leri açıyor ellerine sağlık

• güzel inceleme
  • 42VF8022 Vestel 42VF8022 42" 3D LCD TV(4 Adet 3D Gözlük Hediye)
    Worldcard +3 Taksit + %5 İndirim 1 1.143,22 TL 57,16 TL %18,0 1.086,06 TL

bu fiyata bulmuşken bende 42vf8022 aldım
    bu ürünü alırken forumda bulunan frp sg gözlük incelemeleri
    lcd ile led panel incelemeleri
    ve şu an yazdığım 42vf8022 kullanıcı yorumları etkili oldu . paralel ithalat ile bu fiyata yakın olan bazı ürünler tabiiki vardı ama o sıkıntıya giremedim

umarım hakkımızda hayırlısı olur

ürün ereyon.com dan alınmış olup peşine 12 taksit world kampanyası ve 2 ay taksit erteleme ye %5 indirim ile alınmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.