Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu şekilde görünen, SBS yani side by side vidoları, filmleri bulacaksın.

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Şu şekilde görünen, SBS yani side by side vidoları, filmleri bulacaksın.

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi

hocam rica etsem yeni eklediğim fotoğrafları düzenleyebilirmisin
  • Hocam ellerine sağlık, gözlükler de tipik FPR teknolojisinde. Vestel'i gerçekten takdir ettim. PC bağlantısı ya da konsolla oyun performansını 2D ve 3D'de deneme imkanın var mı hocam?

Seni sıkıştırıyorum ama böyle böyle bu TV ile ilgili güzel bir kaynak oluşturabileceğiz umarım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Hocam ellerine sağlık, gözlükler de tipik FPR teknolojisinde. Vestel'i gerçekten takdir ettim. PC bağlantısı ya da konsolla oyun performansını 2D ve 3D'de deneme imkanın var mı hocam?

Seni sıkıştırıyorum ama böyle böyle bu TV ile ilgili güzel bir kaynak oluşturabileceğiz umarım

hocam seninde eline sağlık. malesef konsol sahibi değilim pcde masaüstü ekran kartı çıkışı dvı bir ara dvi to hdmi kablo alıp deneme yapmam lazım
  • Valla merakla bekliyorum denemeni
  • hocam bi de video incelemesi eklersen süper olur valla
  • sd görüntüsü scarttan olmasına rağmen çok iyi gibi gördüm.bundan iyisi can sağlığı....
  • elinize sağlık, bu tv hakkında internetteki tek inceleme sanırım :) televizyonun usb'sinden 1080p veya 3d film izlediniz mi? izlediyseniz performansı nasıldı(takılma, çizgilenme)? hangi formatlarda sorun olup açmadı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV hakkındaki internette yer alan tek kapsamlı kullanıcı incelemesi. egomencim hocamı sıkmadan, ne varsa öğrenmeye çalışıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_42

elinize sağlık, bu tv hakkında internetteki tek inceleme sanırım :) televizyonun usb'sinden 1080p veya 3d film izlediniz mi? izlediyseniz performansı nasıldı(takılma, çizgilenme)? hangi formatlarda sorun olup açmadı?

3d film izlemedim hocam indirecem fakat boyutları büyük 8,9 gb arası birde elimde o kapasitede flaş bellekte yok 4gblık var imax deep sea yi çalıştırmadı mesela ama dolphins isimli olanı çalıştırdı bazı 1080p sbs mkvlerde geçersiz dosya diyip açmamazlık yapıyor. avilerde daha hiç problemle karşılaşmadım
  • bi de 3d performansıyla ilgili yorumlarınla ışık tutta biz de alalım vestelden hocam

Ben vestel mağzasında a haber hd yi izlerken arasıra ekrandaki kişilerin yüzlerinde titreme meydana geliyordu bu açıkcası hoşuma gitmedi aynı sıkıntı senin tvde de var mı hocam
  • vestel iyi iş çıkartmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemsezerr -- 8 Mart 2012; 14:05:14 >
  • quote:

Bu TV hakkındaki internette yer alan tek kapsamlı kullanıcı incelemesi. egomencim hocamı sıkmadan, ne varsa öğrenmeye çalışıyoruz

yok hocam estağfurullah ne sıkılması
    arkadaşlar 3d performansını sormuşlar ama dediğim gibi elimde 3d film yok indirsem daha flaş bellek de yok pcyi bağlasam masaüstü ekran kartı dvı onada yine kablo gerekecek. valla param olduğunda alıp bakacağım.ama demolardan gördüğüm kadarıyla bence başarılı.ama siz de bayilere gidip kurcalamayı ihmal etmeyin. bu arada arkadaş ahaber hd den bahsetmiş malesef bende hd uydu alıcı yok sd dsmart var bence a haber gayet güzel yayın yapıyor 16:9 du galiba bende tireme gibi bir sorun yok

• senin incelemene istinaden veriyorum ozaman siparişi hocam 1299 TL ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavirex

senin incelemene istinaden veriyorum ozaman siparişi hocam 1299 TL ye

valla hocam ben iyi yada kötü dedim diye alma.kendin de bayiye git orada incele yanında harddisk götür bak film performansı nasıl.ama sorarsan memnunmusun diye ben memnunum çok şükür.
  • Bence bu fiyat aralığında alınabilecek bir panel bu panel. Her Vestel bayisine girip, çıkıyorum teşhirde var mı, varsa göreyim diye ama daha rastlamadım vallahi. Özellikle FPR 3D performansını ve oyun durumunu merak ediyorum bu panelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

valla hocam ben iyi yada kötü dedim diye alma.kendin de bayiye git orada incele yanında harddisk götür bak film performansı nasıl.ama sorarsan memnunmusun diye ben memnunum çok şükür.

yok hocam sen de olmasan tv hakkında hiç bilgimiz olmuyacaktı Allah razı olsun, valla burdaki bayiler daha mkv nedir onu bile bilmiyor hocam boşver bayiyi bizde de var aslında bu fiyata 3dtv alıyoz daha da kurcalıyoz,diğer markaların 32" bile bu fiyattan yüksek! LG nin LW 3d teknolojisinden tek eksiği 2d-3d convert eksikliği sanırım,teknolojisi LW olduğundan tahminime göre LW4500 de ne izliyosak bunda da aynısı olacaktır.bi de tabiki led farkı var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

yok hocam sen de olmasan tv hakkında hiç bilgimiz olmuyacaktı Allah razı olsun, valla burdaki bayiler daha mkv nedir onu bile bilmiyor hocam boşver bayiyi bizde de var aslında bu fiyata 3dtv alıyoz daha da kurcalıyoz,diğer markaların 32" bile bu fiyattan yüksek! LG nin LW 3d teknolojisinden tek eksiği 2d-3d convert eksikliği sanırım,teknolojisi LW olduğundan tahminime göre LW4500 de ne izliyosak bunda da aynısı olacaktır.bi de tabiki led farkı var.

evet hocam bayi konusunda haklısın daha falzla bilgi edinmeleri gerekiyor.fiyat konusunda @dusty hocamında dediği gibi alınabilecek en iyi panellerden.lg ile bir karşılaştırma yapamıyacağım çüünkü kullanmadım ama vestelin fpr teklonojisini kullanması hakikaten çok büyük bir olay.dediğim gibi hocam bayide inceleme şansın varsa incele ama yoksa bana sorarsan tavsiye edermisin diye neden tavsiye etmeyeyim yukarıda fotolarda var bak karşılaştırma yap içine sindiyse ver siparişini çok aşırıda kafayı takarsan kötü oluyor hocam şurası şöylemi böylemi derken insan kafayı yiyecek oluyor

• aynen hocam verdim gitti siparişi cumartesi günü, çarşambaya elimde olur, 3d performansını yazarım burdan ;) filmler hazır, tv bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavirex -- 12 Mart 2012; 10:59:27 >
  • Hocam hayırlı olsun, sen ver oyun performansını bize yahu? Çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.