Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Bedava vallahı bu fiyata.inan şuan şoktayım.yalnız bayilerden alınabiliniyormuş.inşallah bayiden alırım bu fiyata.

http://emagaza.vestel.com.tr/3d_tv_42pf8011_42_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=2055 Fiyatı: 974,07 TL KDV Dahil

müthiş bu fiyata 42 inç 3d lcd tv.Umarım alabilirsin.

fiyat harbi güzel acaba e-mağaazda yok diyemi fiyat böyle vf8010 çıkarmışya alternatif belkide o yüzden bu paraya alabilen olacakmı acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eto177

quote:

Az önce bir bayiyi aradım elinde 8011ve 8019 varmış ,1.399 tl diyor,taksiti sormadım.eğer X12 +3ay ertelemeli verirse alacam.

aklın varsa uzak dur vestelden turuncu indirim bekle teknosadan led tv al lcd den çok daha avantajlı lg 615 olabilir 1850 aksese yüzde5 le filan satıyolar
    vestelin ledleri nasıl bilmiyorum bilmeden atıp tutmak istemem alan arkadaşlara ve yorumlarına bakmak lazım ama vestel lcd ve 3d

Aslında Alacağım TV bu "PHILIPS 42PFL4307K/12 FHD 3D LED 1799x12 +3 Erteleme.ile.İşte vestelin 3D tvleri cazip gelince alayım dedim ama bilmiyorum..bakacağız artık.

Şuan philipsin bu modeli 1700 tl kliksa da, kargo dahil %10 wp fırsatıyla 1540 a geliyor 12 taksit
    Bende kararsızım, ya philipsi alacam bana 1540 a gelecek, ya vestel 8011 i 975 tl ye bugün bulursam alacam yada panasonic 42g20e i 1170 tl ye alacam kargo dahil

Ne zormuşş tv seçmek

• Vestel diyorum başka bişey demiyorum
  • Biraz dikkatli olmakta fayda var sanki vestel elindeki 8011 leri çakmaya çalışıyor fiyat bir ay önce 1800 civarı idi şimdide 970 civarı bunda bir gariplik var dikkat ettim bende dahil alan kişilerin sadece bir kısmı memnun sorunlu çıkıpta değiştirenlerin sayısı fazlaca acaba elindeki sorunlu mallarmı tüketilmeye çalışılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

quote:

quote:

quote:

Az önce bir bayiyi aradım elinde 8011ve 8019 varmış ,1.399 tl diyor,taksiti sormadım.eğer X12 +3ay ertelemeli verirse alacam.

aklın varsa uzak dur vestelden turuncu indirim bekle teknosadan led tv al lcd den çok daha avantajlı lg 615 olabilir 1850 aksese yüzde5 le filan satıyolar
    vestelin ledleri nasıl bilmiyorum bilmeden atıp tutmak istemem alan arkadaşlara ve yorumlarına bakmak lazım ama vestel lcd ve 3d

Aslında Alacağım TV bu "PHILIPS 42PFL4307K/12 FHD 3D LED 1799x12 +3 Erteleme.ile.İşte vestelin 3D tvleri cazip gelince alayım dedim ama bilmiyorum..bakacağız artık.

Şuan philipsin bu modeli 1700 tl kliksa da, kargo dahil %10 wp fırsatıyla 1540 a geliyor 12 taksit
    Bende kararsızım, ya philipsi alacam bana 1540 a gelecek, ya vestel 8011 i 975 tl ye bugün bulursam alacam yada panasonic 42g20e i 1170 tl ye alacam kargo dahil

Ne zormuşş tv seçmek

İki tv arasındaki fiyat farkı 32inç tv parası ne verirsen onu alırsın diyede bir laf vardır .Unutmadan dubaideki gezimde öğrendiğim bir şey var PHILIPS TELEVİZYON fabrikasını kapattığı yönünde idi dubaide tv bakarken sadece toshiba lg samsung beko vede panasonıc vardı philips sordum görevliler tv fabrikalarını kapattığını söylediler bir kaç mağzadan bu bilgiyi aldım ama yalan ama doğru bakmadım araştırmakta fayda var gazetede böyle yazmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 9 Haziran 2012; 11:00:02 >

• Şimdi araştırdım 2011 senesinde kaptma kararı alışlar sebep LG ve SAMSUNG un çok ucuz maliyete tv satmaları PHILIPS tv Fabrikalarını kapatıp başka işlere yönelmişler demekki fason yaptırıyorlar açıklamayıda CEOsu VAN HOUTEN yapmış gazetelerde yazmış bende teknosadan alacaktım ama aklıma gelince vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 9 Haziran 2012; 11:17:43 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zormuşş tv seçmek

Phılıps ın bu modelinde herkez memnun DTS leride açıyor.200hz ,smart uygulamasıda var.2+4 toplamda 6 gözlük veriyorlar.Ben aslında pana st50 modelini düşünüyordum yalnız bu modelde gçzlük yok.hemde bulmasıda zor.ben bugün yada yarın teknosadan phılıpsı alacağım.sıkıldım artık.araştırmaktan.

• 42pf8011 i bugün iki vestel bayisine sordum, ellerinde yok ve vestel bayileri çok ilgisiz. Adamlar 8011 i 1400 e satmaya çalışıyor, ben emağaza linkini gösterince bize öyle bir haber gelmedi diyorlar. Bugün 2 bayi daha arayacam, bakalım onlar ne diyecek.
  • Biraz önce başka bir bayiyi aradım, onlar 1 haftada temin edeceklerini söylediler, telefondaki bayan vestel e mağazadan baktı ve indirim yok dedi, şok oldum ve bende baktım ve sonuç hüsran indirim kalkmış

Şuan 8011 sadece mağazalardan temin edilebilir ve 1299 tl
    http://emagaza.vestel.com.tr/3d_tv_42pf8011_42_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=2055

Bu fiyata tabiki alınabilirlik kalmadı, seçeneklerim yine 2 ye düştü bakalım hayırlısı ama bu gidişte philipsi alacam gibi bir his var içimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 9 Haziran 2012; 15:00:22 >
  • Bir yanlışlık olduğu kesindi yazılım hatası falandı sanırım yoksa bu fiyata düşermi 3d 8011 olamazdı zaten
  • quote:

Biraz önce başka bir bayiyi aradım, onlar 1 haftada temin edeceklerini söylediler, telefondaki bayan vestel e mağazadan baktı ve indirim yok dedi, şok oldum ve bende baktım ve sonuç hüsran indirim kalkmış

Şuan 8011 sadece mağazalardan temin edilebilir ve 1299 tl
    http://emagaza.vestel.com.tr/3d_tv_42pf8011_42_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=2055

Bu fiyata tabiki alınabilirlik kalmadı, seçeneklerim yine 2 ye düştü bakalım hayırlısı ama bu gidişte philipsi alacam gibi bir his var içimde

İstanbulda yaşıyorsanız forum istanbul vestel çok uygun güzel fiyatlar veriyor .Ayrıyeten çok ilgili bir vestel bayii onlardan bir fiyat alın ürün servisle beraber gönderdiler montaj yaptırdılar tekrar ediyorum çok ilgililer

• biraz önce journey 2 the mysterious ısland'ı izledim konu olarak idare eder bir film.Pop out efectlerde güzel sayılırdı özellikle zıpkın sahnesi çok iyidi.
  • Biraz önce servis gitti kanal ekleyememiştim istedğim kanalları ekledi .Kumanda terrenovanın kumandasıyla aynı uydu alıcısı aynı menuler aynıymış şimdi bakktım evet aynı sevindim çok sıkılmıştım enteresan kumandada 3d tuşu yok farklı çalışıyor
  • elimde mp4 formatlı filmler var,bazısını açıyor çoğunu görmüyor, nasıl bir işlem yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

elimde mp4 formatlı filmler var,bazısını açıyor çoğunu görmüyor, nasıl bir işlem yapmam lazım?

mediainfo bilgilerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

elimde mp4 formatlı filmler var,bazısını açıyor çoğunu görmüyor, nasıl bir işlem yapmam lazım?

mediainfo bilgilerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

mesela bunu görmüyor;

ID : 1
    Biçim : AVC
    Biçim/Bilgi : Advanced Video Codec
    Biçim profili : High@L4.0
    Biçim ayarları, CABAC : Evet
    Biçim ayarları, ReFrames : 4 kare
    Kodek ID : avc1
    Kodek ID/Bilgi : Advanced Video Coding
    Süre : 1s 34dk
    Bit oranı : 2 104 Kbps
    En fazla bit oranı : 11.2 Mbps
    Genişlik : 1 920 piksel
    Yükseklik : 1 080 piksel
    Görüntü en-boy oranı : 16:9
    Kare hız modu : Sabit
    Kare hızı : 23.976 kare/s
    Renk alanı : YUV
    Krom altörnekleme : 4:2:0
    Bit yoğunluğu : 8 bit
    Tarama türü : Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) : 0.042
    Akış boyutu : 1.38 GiB (96%)
    Yapım kütüphanesi : x264 core 120 r2164 da19765
    Kodlama ayarları : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:-2:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.15 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-3 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=240 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=2104 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
    Kodlanma tarihi : UTC 2012-05-25 13:06:25
    Etiketleme tarihi : UTC 2012-05-25 13:14:24

Ses
    ID : 2
    Biçim : AAC
    Biçim/Bilgi : Advanced Audio Codec
    Biçim profili : LC
    Kodek ID : 40
    Süre : 1s 34dk
    Bit oranı modu : Değişken
    Bit oranı : 93.9 Kbps
    En fazla bit oranı : 128 Kbps
    Kanal : 2 kanal
    Kanal konumları : Front: L R
    Örnekleme oranı : 44.1 KHz
    Sıkıştırma kipi : Lossy
    Akış boyutu : 63.2 MiB (4%)
    Kodlanma tarihi : UTC 2012-05-25 13:14:21
    Etiketleme tarihi : UTC 2012-05-25 13:14:24

• flash'a atıp tvye taktığında filmi görmüyor değilmi yoksa görüp desteklenmeyen video mu diyor.Eğer hiç görmüyorsa mkv merge programıyla mux etmeyi deneyebilirsin.
  • quote:

flash'a atıp tvye taktığında filmi görmüyor değilmi yoksa görüp desteklenmeyen video mu diyor.Eğer hiç görmüyorsa mkv merge programıyla mux etmeyi deneyebilirsin.

evet hiç görmüyor.

mux ettim ama yine görmedi. mkvmerge ayarlarında ne yapmak lazım,ben hiç ayar çekmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 10 Haziran 2012; 14:04:03 >
  • filmin isimini kısa bir şey yap mesala abc gibi.oda olmazsa mux ederken çıkan dosyanın uzantısında .mkv yazıyor onu .mp4 yap birde seçeneklerden sıkıştırmaya etkisizleştir var o kutucuğu işaretlemen lazım yanılmıyorsam.
  • Blue ray 3d filmler çok pahalı bunlar kiralanmıyormu indirmeye kalksan çok uzun sürer ne yapmalı .Dün akşam bir video izledim bayıldım 3d adeta videodaki yapraklar odanın içine düşüyordu sonuç ben tv den memnunum şimdi uydu alıcı çöplüğüme hd uydu alıcısıda eklendi dahili alıcısı çok başarılı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.