Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı yerler kiralama tapıyor ama çok yaygın değil.En iyisi @garanti24'de bulunan egreat r6s media player alıp harddisk doldurtturmak.100 150 lira arası 1tb dolduruyorlar iso dolduran varmı bilmiyorum ama iiso doldurttursan en az 20-25 arası film eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

filmin isimini kısa bir şey yap mesala abc gibi.oda olmazsa mux ederken çıkan dosyanın uzantısında .mkv yazıyor onu .mp4 yap birde seçeneklerden sıkıştırmaya etkisizleştir var o kutucuğu işaretlemen lazım yanılmıyorsam.

herşeyi denedim ama yemedi, bazı mp4leri mkvleri görmüyor bazılarını görüyor ama 3d desteği yok diyor
    servisi çağırdım bakalım çözebilecekler mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

herşeyi denedim ama yemedi, bazı mp4leri mkvleri görmüyor bazılarını görüyor ama 3d desteği yok diyor

servisin birşey yapabiliceğini sanmıyorum çünkü mkv codeclerde çoğu tvde sıkıntı oluyor.En güzeli pc tv bağlantısı yapmak veya bir media player edinmek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

servisin birşey yapabiliceğini sanmıyorum çünkü mkv codeclerde çoğu tvde sıkıntı oluyor.En güzeli pc tv bağlantısı yapmak veya bir media player edinmek.

işte onda da sıkıntı var, pc - tv hdmı bağlantıda 3d açınca görüntü bozluyor,umarım çözebilirler.
    belki kablo 1,4değildir bilmiyorum,gelsinler de bakalım.

• quote:

bu ses sitemiyle kafamı bozdum kulaklık girişinden taktım fakat 2 tane jack boşta kaldı şuan 2+1 olarak çalışıyor acaba böyle bir kablo alsam 5+1 ses alabilirmiyim?

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi

Bu kablonun aynısı tv nin kutusundan çıktı ne işe yarıyor anlamadım ne için kullanılır
  • işe bak, eve servis geldi, adama diyorum bu tv hangi formatları destekler,biz bilmiyoruz onu bayi bilir diyor, pcden sbs film bağlıyorum adam üstüsteyi seçip tamam işte böyle olması lazım diyor
  • @tulii galiba analog ses çıkışlı ses sitemlerini kulaklık girişine bağlamaya yarıyor elinde.
    @ornitolg servisin anlayabileceği şeyler değil malesef tvyi kurmaya gelen elemana sbs video açtım flashtan 3d ayarlarına geldi otmotiğe ayarladı bekledi bekledi dedim yanyanayı seçsen he tamam falan dedi.Sonra rec tuşunu gördü hemen bunda kayıt var falan dedi bende hehe falan dedim journey isimli filmi dediğim gibi klasör şeklinde atma filmin ismini değitir kısa birşey yap bende mux falan etmeden çalıştırdı.
  • Servis elemanları sadece montajcı hiç bir bilgileri yok ben usb den film izlemeyi sordum haberleri yok dedimki bu media player özelliği yoksa neden çözdüğü formatları yazdınız yüzüme bakıyor aptal saptal açıklama yapıyorlar hiç biri bilinçli değil yanlız zannedersen biraz aldatmaca var ve yazmak için yazmışlar vestel çalışanları bir haberler
  • çok fazla bilgileri olmasada çalışanlar temizdi galoşla girdiler içeri efendi çocuklardı haklarını yemeyeyim şimdi.
  • quote:

çok fazla bilgileri olmasada çalışanlar temizdi galoşla girdiler içeri efendi çocuklardı haklarını yemeyeyim şimdi.

Temiz olmaları iyide keşke ayaklarına gösterdikleri özeni yeni çıkan kurulumunu yaptıkları ürünlerin özelliklerini öğrenmekte gösterselerdi müşterilerine faydalı olabilselerdi
  • Bu LCD bişey mi? Siz birde Vestel Terranova 46PF9020 46'' LED TV - SMART televizyonu görün süper bi şey...
    Ne Samsung ne LG yanında hiç kalır. televizyon anlayışınız değişecek süper süper süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katilpence

Bu LCD bişey mi? Siz birde Vestel Terranova 46PF9020 46'' LED TV - SMART televizyonu görün süper bi şey...
    Ne Samsung ne LG yanında hiç kalır. televizyon anlayışınız değişecek süper süper süper

Kıyasalama yanlış olmuş biri 1000 ila 1500 tl arasında değişen tv diğeri 3000 ile 4000tl arasında değişen tv terranova servisin dediğine göre çok özel kutu içerisinde ki ahşap kutu olduğu söylendi iki kişi tarafından taşınması gerekiyormuş .Duvara montajı yok ve çocuklu ortamda kullanılamıyormuş çünki çok hasas vede çok ince bir tv imiş servis için gelen çocuk söylemişti. Bana gelen tv nin de kumandası terranova kumandasıymış kenarları falan tuşların kenarları hep nikelaj çok şık bir kumanda demekki prestij serisi falan terranova neyse onuda alırım denerim yeni tv min keyfini süreyim vakit olursa onada bakarım

• hızlı al yine tv yi kabul etmeyip üçüncü kez gönderiyo bende tvnin yenisini servisten alıp kendim satmaya karar verdim ilgilenen olursa özel mesaj atabilir 1220tl ye almıştım

hızlı ala tekrar ban Allah onlarında başında benim yaşadığım gibi sorunlar nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

hızlı al yine tv yi kabul etmeyip üçüncü kez gönderiyo bende tvnin yenisini servisten alıp kendim satmaya karar verdim ilgilenen olursa özel mesaj atabilir 1220tl ye almıştım

hızlı ala tekrar ban Allah onlarında başında benim yaşadığım gibi sorunlar nasip etsin

neden almadılarki, hayret bişey, 7 günü geçmişmiydi, sebep ne gösterdiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

quote:

hızlı al yine tv yi kabul etmeyip üçüncü kez gönderiyo bende tvnin yenisini servisten alıp kendim satmaya karar verdim ilgilenen olursa özel mesaj atabilir 1220tl ye almıştım

7 günü geçmemişti beğenmedim dedim garantisi başlamış artık ürün ikinciel dediler (servis kurduğu için) gerekçeye bak servis kurmasa garanti dışı derler
    30 gün içinde arızası varsa paranızı iade ederiz dediler servise gönderdiler arıza yok dediler ben burdaki servisten arıza kağıdı aldım yolladım yine kabul etmiyolar

• quote:

quote:

quote:

7 günü geçmemişti beğenmedim dedim garantisi başlamış artık ürün ikinciel dediler (servis kurduğu için) gerekçeye bak servis kurmasa garanti dışı derler
    30 gün içinde arızası varsa paranızı iade ederiz dediler servise gönderdiler arıza yok dediler ben burdaki servisten arıza kağıdı aldım yolladım yine kabul etmiyolar

Ben iade ettiğimde servisi dinledim garanti kartını yollamadım ki bende kurulum yaptırmıştım ama sorun çıkmadı siz garanti kartını yollamasaydınız bu kadar beklemezdiniz ben sizi uyarmıştım sadece beğenmedim deyin diye umarım servis caymaz çünki fabrika seri numarasından ürünü takip eder Bir sorun yoksa iki servisin raporları çakışır dahada sorun yaşarsınız ısrar edin gelip resim çeksinler sorunu görsünler iş artık hızlıal dan çıkmış servis halleder

• quote:

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

quote:

quote:

Ben iade ettiğimde servisi dinledim garanti kartını yollamadım ki bende kurulum yaptırmıştım ama sorun çıkmadı siz garanti kartını yollamasaydınız bu kadar beklemezdiniz ben sizi uyarmıştım sadece beğenmedim deyin diye umarım servis caymaz çünki fabrika seri numarasından ürünü takip eder Bir sorun yoksa iki servisin raporları çakışır dahada sorun yaşarsınız ısrar edin gelip resim çeksinler sorunu görsünler iş artık hızlıal dan çıkmış servis halleder

uyardığınız gibi yaptım zaten beğenmedim dedim servis hatayı kabul ediyo abi yenisini isteyelim gelsin dedi ben paramı alıcam dedim o yüzden hızlıala geri yolladım onlarda servise gönderdiklerini ve arıza olmadığı için geri geldiğini söylüyolar ama kulağma küpe olsun bidaha hızlı almam servistende yeni tv alırım açmadan kutusunu satarım ben 3-5 zarar ederim ama hızlı al daha çok zarar eder eminim

• tvde hangi görüntü ayarlarını seçtiniz, bir türlü istedğim gibi kalite yakalayamadım.
  • Bu gün misafirlerim vardı gündüz olmasına rağmen 3d performansına bayıldılar efektler dışarı çıkmalar süperdi sevindim beğendikleri için çünkü başlarda çok sıkıntı çektim yok iade et yanlış tv göndermeler falan sıkılmıştım neyse rahatladım tv çok başarılı uydu alıcısıda süper .Herkesin kandili mübarek olsun ALLAH ne verirse hayırlısını versin sağlık sıhat afiyet
  • vestel müşteri hizmetleriyle görüştüm yeni tv gönderiyolarmış vestel müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyo bilginiz olsun bi de tvleri ilgileri kadar olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.