Şimdi Ara

vestel 42vf8022 3d lcd tv birkaç foto ile inceleme yeni fotolar eklendi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
40.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tulii

Bu gün misafirlerim vardı gündüz olmasına rağmen 3d performansına bayıldılar efektler dışarı çıkmalar süperdi sevindim beğendikleri için çünkü başlarda çok sıkıntı çektim yok iade et yanlış tv göndermeler falan sıkılmıştım neyse rahatladım tv çok başarılı uydu alıcısıda süper .Herkesin kandili mübarek olsun ALLAH ne verirse hayırlısını versin sağlık sıhat afiyet

model neydi sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

herşeyi denedim ama yemedi, bazı mp4leri mkvleri görmüyor bazılarını görüyor ama 3d desteği yok diyor
    servisi çağırdım bakalım çözebilecekler mi.

servisin birşey yapabiliceğini sanmıyorum çünkü mkv codeclerde çoğu tvde sıkıntı oluyor.En güzeli pc tv bağlantısı yapmak veya bir media player edinmek.

işte onda da sıkıntı var, pc - tv hdmı bağlantıda 3d açınca görüntü bozluyor,umarım çözebilirler.
    belki kablo 1,4değildir bilmiyorum,gelsinler de bakalım.

1.4 kabloyla alakası yok

• Arkadaşlar Vestel' in yan ürün olarak Techwood diye çıkardığı 32' LCD' si Carfeour' da 499 TL' ye 12 taksit olarak satışta. Özellikle balkon veya diğer odalarda kullanmak için değerlendirilebilir. Ben oğlanın bilgisayarı için aldım. TV olarak denemedim ama HDMI' den bilgisayara bağladı ve 1920*1080 olarak büyük oyunları oynuyor ve görüntü oldukça iyi. Çözünürlüğü 1366*768 olmasına rağmen bu çözünürlüğe çıkabilmesi iyi. HDMI bir adet ve USB yok ama bence 12 taksit olarak bu fiyata bu seçenekler için kullanılabilir çünkü seg 26' yı bu fiyata satıyorlar.
  • Evimin yanında ertunç alışveriş mağazası var bu gün kapının önüne vestel 42pf8011 istif etmişler 1099 tl den satıyorlardı dikkatimi çekti 10 taksit yapıyorlardı bazı kartlarada 12 taksit yapıyorlarmış fiyat uygun geldi
  • ürün gerçek değerini bulmuş
  • Kutusu falan pek şık değildi 8011in benim satın aldığım tv nin kutusu bile çok şık şaşırmıştım ama ambalaj önemli değil tv iyi olsun ama ben tv den çok memnunum sd yayınlar süper hd zaten mükemmel heralde dahili uydu alıcıdan olsa gerek 3d zaten güzel ama 2d to 3d berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulii -- 23 Haziran 2012; 19:14:28 >
  • bu tv dsmart modülü destekliyormudur?
  • quote:

Kutusu falan pek şık değildi 8011in benim satın aldığım tv nin kutusu bile çok şık şaşırmıştım ama ambalaj önemli değil tv iyi olsun ama ben tv den çok memnunum sd yayınlar süper hd zaten mükemmel heralde dahili uydu alıcıdan olsa gerek 3d zaten güzel ama 2d to 3d berbat

neydi senin model
  • quote:

Evimin yanında ertunç alışveriş mağazası var bu gün kapının önüne vestel 42pf8011 istif etmişler 1099 tl den satıyorlardı dikkatimi çekti 10 taksit yapıyorlardı bazı kartlarada 12 taksit yapıyorlarmış fiyat uygun geldi

10 taksit fiyatımı 1099 idi. Peki bu mağazanın internetten satışı var mı? Varsa bildirebilirsen sevinirim. Ya da mağazanın tlf. biliyorsan. Şimdiden teşekkürler.

** Bu arada arkadaşlar, 42VF8022 de olduğu gibi, 42 VF 8011 ve 8010' un içniden de 4 gözlük çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 24 Haziran 2012; 3:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

quote:

Evimin yanında ertunç alışveriş mağazası var bu gün kapının önüne vestel 42pf8011 istif etmişler 1099 tl den satıyorlardı dikkatimi çekti 10 taksit yapıyorlardı bazı kartlarada 12 taksit yapıyorlarmış fiyat uygun geldi

10 taksit fiyatımı 1099 idi. Peki bu mağazanın internetten satışı var mı? Varsa bildirebilirsen sevinirim. Ya da mağazanın tlf. biliyorsan. Şimdiden teşekkürler.

** Bu arada arkadaşlar, 42VF8022 de olduğu gibi, 42 VF 8011 ve 8010' un içniden de 4 gözlük çıkıyor mu?

Ertunç avm diye bakın ama internetten satışları yok televizyonun üzerine yazmışlardı 1099 tl kredi kartına 10 taksit diye model 42PF8011 42 İdi yanlız istanbul çevresinde mağazaları var evkur gibi

• quote:

Kutusu falan pek şık değildi 8011in benim satın aldığım tv nin kutusu bile çok şık şaşırmıştım ama ambalaj önemli değil tv iyi olsun ama ben tv den çok memnunum sd yayınlar süper hd zaten mükemmel heralde dahili uydu alıcıdan olsa gerek 3d zaten güzel ama 2d to 3d berbat

Sevgili Tulli hala tv' nin modelini söylemedin. Hangi modeli ve kaça aldığını sakıncası yoksa yazabilir misin? Saygılar.
  • quote:

quote:

Sevgili Tulli hala tv' nin modelini söylemedin. Hangi modeli ve kaça aldığını sakıncası yoksa yazabilir misin? Saygılar.

mahsus söylemiyo kaça aldığnıda söylemedi zaten hızlıal buna kıyak yaptı heralde belli etmemeye çalışıyo
    yada hayalinde bi tv canlandırıyo
  • dün teknosaya gittim yanyana 3 tane 3d tv vardı biri lg diğeri pany diğerine bakmadım hepsindede aynı video oynuyordu büyük ihtimalle tek kaynaktandı yayın lgnin meşhur uçaklı videosu.aynı gözlükle baktım iki tvye de lgde görüntü çok kötüydü galiba 3d ayarlarından dolayı tam görüntüler üstüste oturmuyordu ama et5 hakikaten çok güzeldi tabi fiyatıda 3299 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

dün teknosaya gittim yanyana 3 tane 3d tv vardı biri lg diğeri pany diğerine bakmadım hepsindede aynı video oynuyordu büyük ihtimalle tek kaynaktandı yayın lgnin meşhur uçaklı videosu.aynı gözlükle baktım iki tvye de lgde görüntü çok kötüydü galiba 3d ayarlarından dolayı tam görüntüler üstüste oturmuyordu ama et5 hakikaten çok güzeldi tabi fiyatıda 3299 :D

philipsin de 3d si çok güzel
  • quote:

quote:

Tabiiki söylerim devlet sırrı değilki vestel 42vf8010 42 4ay ertelemeli 12 taksit 1349 tl ye aldım Forumistanbul avm vestel satış mağazasından aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

quote:

quote:

mahsus söylemiyo kaça aldığnıda söylemedi zaten hızlıal buna kıyak yaptı heralde belli etmemeye çalışıyo

Eto77 bey siz beni heralde forum forum gezen internet kafede oturan ona buna yorum yazan yada hayalinde binmediği göremediği arabam var diye yorumlar yazan küçük az gelişmiş kişilerle karıştırdınız . TV yi 9 haziranda yazdığım yazımı okumuş olsaydınız nerden aldığımı görürdünüz kaldıkı televizyon hayalleri kuracak olmayan tv sini anlatacak kadar düşük bir insan değilim size cevap yazmazdım ama uslubunuz beni rahatsız etti kaldıki hızlıal bana dediğiniz gibi kıyak geçseydi iki defa aynı ürünü yollamazdı allaha şükür dünyayı geziyorum işim gereği ve işimin getirisi olarak istediğim tv yi alacak ekonomik güce sahibim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eto77 bey siz beni heralde forum forum gezen internet kafede oturan ona buna yorum yazan yada hayalinde binmediği göremediği arabam var diye yorumlar yazan küçük az gelişmiş kişilerle karıştırdınız . TV yi 9 haziranda yazdığım yazımı okumuş olsaydınız nerden aldığımı görürdünüz kaldıkı televizyon hayalleri kuracak olmayan tv sini anlatacak kadar düşük bir insan değilim size cevap yazmazdım ama uslubunuz beni rahatsız etti kaldıki hızlıal bana dediğiniz gibi kıyak geçseydi iki defa aynı ürünü yollamazdı allaha şükür dünyayı geziyorum işim gereği ve işimin getirisi olarak istediğim tv yi alacak ekonomik güce sahibim

beni yanlış anlamışsınız ama önemli değil neyse yazı dili yüzyüze gibi olmaz ne kadar olsada yanlış hatırlamıyosam led smartlı çok uygun aldım nerden aldığmı sormayın gibi bişeyler yazdığınızı hatırlıyorum yanlış hatırlamışım demekki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beni yanlış anlamışsınız ama önemli değil neyse yazı dili yüzyüze gibi olmaz ne kadar olsada yanlış hatırlamıyosam led smartlı çok uygun aldım nerden aldığmı sormayın gibi bişeyler yazdığınızı hatırlıyorum yanlış hatırlamışım demekki

Eğer okuma zahmetinde bulunsaydınız ben özellikle led tv almayacağımı belirtmiştim smart tv zaten istemiyordum evimde iki adet laptopum var sonrasında eğer böyle bir yazım varsa kopyalayıp bana gösterin ben sizin hızlı al buna buna kıyakyaptı yada hayalinde tv canlandırıyor yazınıza kızdım demekki ben sizi yanlış anlamamışım siz yanlış yazmışsınız ben hatanızı anlayıp her modren kültürlü saygılı bir kişi olarak özür dilemenizi beklerdim

• quote:

Tabiiki söylerim devlet sırrı değilki vestel 42vf8010 42 4ay ertelemeli 12 taksit 1349 tl ye aldım Forumistanbul avm vestel satış mağazasından aldım

Merhabalar. Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Tekrar güle güle kullanın. Sanırım bunda 4 gözlük hediyesi yok, değil mi?

Bu arada LCD olarak 3 seçenek olmuş oldu.

Vestel 3D TV 42VF8022 42 (+ 4 adet gözlük)
    Vestel 3D TV 42VF8011 42 ( 8022' den farkı pixellence özelliğinin olması ama sanırım gözlük hediyesi yok)
    Vestel 3D TV 42VF8010 42 ( Okuduğum kadarıyla özellikleri 8011 ile aynı ama farkı dahili uydu alıcısı olması) Bu arada bu model Vestel' in ana sitesinde bulunmuyor ama e-mağaza sitesinde var. Bu nasıl iş anlayamadım.

Şimdi sorulması gereken sorular şunlar:

1. 8011' in 8022' den farkı pixellence özelliği. Bu özellik görüntüde gerçekten fark yaratıyor mu?
    2. 8011 ile 8010 arasında sadece dahili uydu alıcısı farkı varve diğer özellikler aynı görünüyor...
    8011 12 taksit 1135 TL (Hatta sizin söylediğiniz mağazada 10 taksit 1099 TL imiş)
    8010 12 taksit 1350 TL' ye almışsınız ama vestel e-mağazada 12 taksit 1594 TL' ye satılıyor.

** Fiyata baktığım sitede 8022 8011' den daha pahalı satılıyor. Bunu da anlayabilmiş değilim doğrusu... (tekçarşı.com)

Bizim sizin gibi alma şansımız olmadığına göre, bu kadar fark vermeye değer mi?

Bu soruları sorduğumuzda ve fiyat farklarını da gözönüne aldığımızda 8011 daha mantıklı görülüyor. Çünkü dahili uydu alıcılı bana pek mantıklı gelmiyor. Uydu alıcı kalitesi görüntüde çok önemli rol oynuyor. Bu nedenle gelişmiş bir uydu alıcı daha mantıklı görülüyor. Bu arada ben daha önce hızlıal' dan 8022 almıştım ve hiç bir sorun da yaşamadım ama o TV' yi anneme verdim. Şimdi kendime de düşünüyorum ama bu seçeneklerle herhalde 8011 almam gerekecek ya da biraz daha fiyatların düşmesini bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 25 Haziran 2012; 21:52:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer okuma zahmetinde bulunsaydınız ben özellikle led tv almayacağımı belirtmiştim smart tv zaten istemiyordum evimde iki adet laptopum var sonrasında eğer böyle bir yazım varsa kopyalayıp bana gösterin ben sizin hızlı al buna buna kıyakyaptı yada hayalinde tv canlandırıyor yazınıza kızdım demekki ben sizi yanlış anlamamışım siz yanlış yazmışsınız ben hatanızı anlayıp her modren kültürlü saygılı bir kişi olarak özür dilemenizi beklerdim

tmm tırı vırı yapma özür dilicek bişey yok senin yazdıklarını arayıp tekrar tüm konuyu okuyamam uzatıp durma

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.