Şimdi Ara

VESTEL 49UA9400 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
3
Favori
16.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Umarım sorun çıkmaz, uzun yıllar kullanırsın. Değerlendirmeyi merakla bekliyoruz.
    9300 modelinde en büyük sorun ışık sızması ve hareketli görüntüde bulanıklaşmaydı. Işık sızması neredeyse tüm TV'lerde var ama kabul edilir ölçüde mi? Birde bulanıklaşma vardı.

Zaman oldukça şunlara bakabilirsen çok sevinirim:

1- Işık sızması var mı?
    2- Panel çok yansıma yapıyor mu?
    3- Kaç gözlük çıkıyor, pasif mi?
    4- Hareketli görüntüde bulanıklaşma var mı?
    5- Yavaş hareketli görüntülerde titreme, donuklaşma oluyor mu?
    6- Futbol maçlarında görüntüde çizgilenme, topun uzaması, kaybolması gibi durumlar oluşuyor mu?
    7- Kendi tarayıcısından internetten 1080p film izlerken sorun çıkartıyor mu? Örneğin bicaps.net sitesindeki 1080p filmleri oynatabiliyor mu? (samsung oynatıyor)

Birde panel modeli ve Ram bellek gibi özellikleri görebilmek için Menu tuşuna basıp 4725 tuşladığınızda teknik bilgileri veriyor. Onları öğrenebilirsek panel hızını da öğrenebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbit_34 -- 7 Mart 2016; 15:38:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orbit_34

Hayırlı olsun. Umarım sorun çıkmaz, uzun yıllar kullanırsın. Değerlendirmeyi merakla bekliyoruz.
    9300 modelinde en büyük sorun ışık sızması ve hareketli görüntüde bulanıklaşmaydı. Işık sızması neredeyse tüm TV'lerde var ama kabul edilir ölçüde mi? Birde bulanıklaşma vardı.

Zaman oldukça şunlara bakabilirsen çok sevinirim:

1- Işık sızması var mı?
    2- Panel çok yansıma yapıyor mu?
    3- Kaç gözlük çıkıyor, pasif mi?
    4- Hareketli görüntüde bulanıklaşma var mı?
    5- Yavaş hareketli görüntülerde titreme, donuklaşma oluyor mu?
    6- Futbol maçlarında görüntüde çizgilenme, topun uzaması, kaybolması gibi durumlar oluşuyor mu?
    7- Kendi tarayıcısından internetten 1080p film izlerken sorun çıkartıyor mu? Örneğin bicaps.net sitesindeki 1080p filmleri oynatabiliyor mu? (samsung oynatıyor)

Birde panel modeli ve Ram bellek gibi özellikleri görebilmek için Menu tuşuna basıp 4725 tuşladığınızda teknik bilgileri veriyor. Onları öğrenebilirsek panel hızını da öğrenebiliriz.

tmm bunlara dikkat edip tekrar yazarım 3d pasif 4 adet 3d gözlük 2adet çift ekran gözlüğü çıktı

• 43 inç modeli panel hızı 50 hz yazılımsal olarak 1000 hz kesin Vestel müşteri hizmeti geri dönüş arama ile bildirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istenilen resim bumu?
    Bu mesaja eklenen görseller:

VESTEL 49UA9400
  • ışık sızması yok panel yansıma yapmıyor
  • Bilgiler için teşekkür ederim. Vestel panel adını değiştirdiği için hangi paneli kullanmış bulamadım. Ram belleği 1,5 GB, internet tarayıcısı da Opera'ymış. 1,5 GB Ram oldukça yeterli ama 4K gibi büyük videolarda bir süre sonra bellek uyarısı verebilir.
  • din beşiktaş maçını izleme şansım oldu gayet iyidi yazdığınız sıkıntılar olmadı
    bugün akşam siteye filmlere bakacağım kendi indirdiğim 1080 p tersyüz isimli üç boyutlu animasyonu dün izledik oda gayet güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: roland00

din beşiktaş maçını izleme şansım oldu gayet iyidi yazdığınız sıkıntılar olmadı
    bugün akşam siteye filmlere bakacağım kendi indirdiğim 1080 p tersyüz isimli üç boyutlu animasyonu dün izledik oda gayet güzeldi

Mağazada incelediğim 3d performansı çok vasattı. Video kalitesinden olabilir diyeceğim ama izlediğim 2-3 demoda da aynıydı. Görüntü soluk, derinlik hissi neredeyse hiç yok gibiydi? Bu nedenle 3d konusunda hiç beklentim yok ama sizi memnun etmiş sanırım performansı? Bir de Beşiktaş maçını digitürk play üzerinden mi izlediniz yoksa kutu aboneliğiniz mi var?

Ben de 43ua9400 aldım 48ua9300 ile 43ua9400 arasında çok gidip geldim. Son olarak hem yeni seri olması hem de izleme mesafesinin 2.5 3 metre olacak olması nedeniyle 43ua9400de karar kıldım. Umarım memnun kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuuk -- 8 Mart 2016; 13:00:55 >

• kullanan arkadaşlar zamanla deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. şu an ibre 43ua9400 den yana düğüne kadar yeni seri çıkmazsa tabi
  • 3d perforansı gerçekten beni tatmin etti kutu aboneliği ile maç izledim benim izleme mesafemde 2,5 m ama 43 seçeneğim olmadığı için bunu aldım
  • TV'yi incelemek için Vatan Bilgisayar ve Teknosa'ya gittim ikisinde de ürün yok, teşhirde de yok. Bir türlü görmek nasip olmadı.
  • çok ilginc ürün vestelin kendi mağzalarında da yok bi çok yerde böyle
  • birde çok sorulan digitürk play uygulaması olayı var arkadaşlar..
    digitürk play var fakat lg deki gibi maç izleme olayı yok bilginiz olsun
  • roland00 R kullanıcısına yanıt
    Televizyondan hala memnun musunuz? Önemli bir eksisi var mı acaba?
  • tv den gerçekten çok memnunum fiyat performans olarak alınabilir ürün 9400 serisi diğer serilere göre eksilerini gidermiş gibi şuanda tek eksiği digitürk play. panel hızının 100 olup olmaması benim için çok önemli değildi açıkcası, 3d ve smart tv si beni tatmin etti çift ekranı daha kullanmadım görüntüdeki ışık sızmasına dikkat ediyorum oda olmadı. diğer markaların bu ayardaki ürünleri ile arada çok büyük fiyat farkları var.
  • Son olarak TRT 4K veya diğer 4K kanallardan izleme fırsatın oldu mu? TRT 4K 60P yayın yaptığı için 50P olan TV'ler göstermiyormuş. Malum 1-2 yıl içinde birçok kanal 4K'ya geçecek yeni TV almak zorunda kalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbit_34 -- 14 Mart 2016; 21:40:36 >
  • orbit_34 kullanıcısına yanıt
    Ben cevap veriyim, trt 4k açıyor sıkıntı yok. Yalnız 4knın yaygınlaşmasının 1-2 yıldan çok daha uzun süreceğini düşünüyorum. Trt dahi deneme yayınında ve bi süre sonra aynı şeyleri göstermeye başlıyor.
  • Bugün Teknosa'da TV'yi inceledim. Vestel Tv'lerin genelinde görüntü mat, buğulu gibi duruyor. TV kanalı açıktı altta geçen alt yazının atlaya atlaya, çift çift olarak kaydığını gördüm. Yanındaki Samsung ve LG Tv'ler de alt yazıda neredeyse hiç problem yok gibiydi. Aslında tüm görüntüde böyle fakat alt yazıda çok belirgin oluyor (topun uzaması, bulanıklaşması gibi).

Neyse yan sırasında Axen Ilgaz 49 inç modeli vardı (1.199 TL). Alt yazı onda da oldukça iyiydi. Görüntü kalitesi ise neredeyse yanındaki 3.300 TL'lik Samsung ve LG'ler kadar iyiydi, sadece renkleri biraz belirgin gibiydi, renk ayarını da yapınca fevkalade olur. Az önce internetten sipariş verdim, alanların geneli memnun. Umarım bende memnun olurum.
  • dediğiniz modeli bende gördüm ama axen ılgaz 4k değil bildiğim kadarıyla. alt yazıdaki kayma ve atlama olayına hiç rastlamadım. yada benim izlediğim videoda olmadı. acaba alan arkadaşlarda oluyor mu böyle problemler?
  • Tvde arka ekran ışık ayarlamasını yapabiliyor musunuz? Bulutlanma ve ışık sızması olup olmadığının kontrolünü yapabilmek için siyah ekranda arka ışığı fullemek istedim ama ayarlarda arka aydınlatma bende pasif durumda. Kitapçığında tasarruf modu açık olmadığı taktirde ayar yapılabildiğini söylüyor ama benim tvde bu mümkün değil. Sizde durum nedir ?

Bir de tvnin açık kalma süresini gösteren ekran bulamadım. Kuruluma gelen servis de pek bilgili değildi bu konuda. Tvnin toplam açık kalma süresini nerden görebiliriz siz biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.