Şimdi Ara

VESTEL 49UA9400 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
3
Favori
16.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemşerim arkadaş 43 inc olanı diyor sanırım. şuan 43 inc en ucuz 1889 tl. %10 indirimle 1700 e geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdd

hemşerim arkadaş 43 inc olanı diyor sanırım. şuan 43 inc en ucuz 1889 tl. %10 indirimle 1700 e geliyor.

Anladım hocam ben de dedim o fiyata alindiysa biz çok para verdik diye.. hayırlı uğurlu olsun o vakit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu %10 kampanyasinda maksimum kaç lira indirim kazanılıyordu??

• 2 önce kurdurduk eve 49 inç olan modelini. ilk hayal kırıklığım gözlükleri gördüğümde oldu bildiginiz sinemada 3 liraya satılan gözlüklerin bi üst modeli.
    İkinci hayal kırıklığım televizyonun renklerinde bi solukluk olması ve youtube açıp 3d video açıp izlediğimde oldu. Televizyon 3 kere kilitlendi 2sinde fişten çıkarıp takmak zorunda kaldım o derece kilitlendi. fişi çekmek için 2 metrelik tv ünitesini yerinden oynatmak beni sinir etti açıkçası. O sinirle bıraktım tv yi maç izleme alt yazı takip etme olaylarına bakmadım artık. Onlardada sıkıntı varsa tv yi geri iade edilen 2900 tl az para değil parayi sokakta bulmuyoruz
  • %10 luk indirimi hiç kullanmadım. carawanee da ki arkadaş kullanmış onun yanıtlaması daha iyi olur.
    osmanli_88 hocam deneyimlerinizi paylaşır mısınız. üründe karşılaştığınız başka sıkıntılar varmı?
  • Tv nin başına oturup henüz ilgilenemedim ama hepsini paylaşıcam arkadaşlar.
    Yalnız vestel canlı destekle konuştuktan bi kaç dakika sonra aradılar servisten ve randevu verdiler tv ye bakmak için.
    Bu arada 3d si pasif miş dikkat etmemiştim buna bilseydim alırken göz önünde bulundururdum.
  • Bizde babama 55UA9400 modelini aldık. LG ve philips'in orta segment tv'leri ile kıyaslayınca hiç bir görüntü kalite farkı yok. Futbol çok izlemiyorum ama izlediğim bir maçta herhangi bir sıkıntı oluşturmadı. Işık sızması yada bulutlanmayada baktım ondada sorun yok. Kanal geçişleri philips ve lg'ye göre daha iyi philipsle 1 saniye lg ile 0,5 saniye fark var.
  • evet arkadaşlar bende 49ua9400 aldım şu ana kadar olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. akşam maça bakarken ekranda kaymalar oldu trt habere baktım ondada vardı o zaman yayındandır dedim diğer yayınlarda kayma falan olmadı, ışık sızıntısı yok, uydu alıcısı gayet kullanışlı, geçişlerde orta şekerli çok yavaş değil. vesteldriver.com dan kanalları indirip bilgisayar ortamında düzenleyip (sıralama) yeniden istediğim şekilde yükledim 2 dakka bile sürmedi.
    her şeyi tam anlamıyla denemiş değilim olumsuz bir durum olursa sizlerle tekrar paylaşırım.
  • Arkadaşlar usb üzerinden 3d film izleyip deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ben dün Jurasic World ü izlemeye çalıştım. Her denemede film aynı sahnede(00:07:55) dondu ve filmden attı. İleri sarıp sahneyi atlamaya çalıştığımda da sonuç değişmedi. Yine aynı sahnede film kapandı. Servis çağırmadan önce benzer sorun yaşayan var mı sorayım dedim.
  • Bu urunu ca9550 ve lg 8507, samsung 6570 gibi benzer segmentteki urunlerle magazada kiyaslayan oldu mu? Vestel magazalarinda urunler yok, teknoloji magazalarinda da kurmamislar. 55ua9400 ya da ca9550 almayi planliyorum. Tavsiye verebilirseniz sevinirim.

• Renklerde herhangi bir solukluk görmedim Hatta doğal modda kullanıyorum dinamik yaptığınızda oldukça artıyor zaten.. televizyonun sesi güzel genel itibarıyla memnunum ışık sızması var mı bilmiyorum sanki var gibi ya da ışık sızması hangi durumda var denir onu da belirtirseniz daha iyi sonuç alırım.. karanlık ortamda deneme yaptığımda siyah ekranın simsiyah olduğunu söyleyemem maalesef.. bazı şeylere çok da takılmamak lazım arkadaşlar sonuçta bunlar elektronik ürünler şans işi.. Eğer görsel zevkinizi engelleyen bir durum yoksa umursamayan sonra almış olduğunuz 3 bin liralik cihazın şurasında bir şey mi var burasinda birşey mi var diye kuruntu olusturuyoruz bu da moral bozuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuuk

Arkadaşlar usb üzerinden 3d film izleyip deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ben dün Jurasic World ü izlemeye çalıştım. Her denemede film aynı sahnede(00:07:55) dondu ve filmden attı. İleri sarıp sahneyi atlamaya çalıştığımda da sonuç değişmedi. Yine aynı sahnede film kapandı. Servis çağırmadan önce benzer sorun yaşayan var mı sorayım dedim.

Hocam o filmi deneme amaçlı ben de indirdim USB üzerinden izledim herhangi bir sıkıntı yok ama o dediğiniz yerde bende de takıldı sanki kendiniz az ileri almalisiniz Bence filmle alakalı sorun

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Çarşamba babam tvye bakmaya Teknosaya gittiğinde saatlik indirime denk gelmiş ve 2500₺ye almış cihazı öncelikle fiyat nasıl Vestelin kendi sitesinde 2900₺ yazıyor dışarda ne kadar ucuzdur Allah bilir Teknosanın ne olduğunu biliyoruz.

-Yorum yazma amacım olan soruya geleyim bi arkadaş pasif 3d yazmış bu nedir ve 3D film izleyecem direk HDD den izleyebiliyormuyuz?
    -Ben pcden hdmi ile izlemek istiyorum desem hangi hdmı kablosunu önerirsiniz?
    -3D filmlerin boyutu be kadar örneğin Jurassic kac Gb?
    -Başka forumlarda half 3D -psh 3D falan gördüm bu tv hangisidir yada hangisini destekliyor 3D indirirken nasıl ayrıt etmekiyim uzun oldu cevaplarsanız sevinirim Tv yi hiç görmedim şimdiden araştırıyorum arkadaşlar belkide çok basit şeyler sormuşumdur maruz görün lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

quote:

Orijinalden alıntı: Ryuuk

Arkadaşlar usb üzerinden 3d film izleyip deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ben dün Jurasic World ü izlemeye çalıştım. Her denemede film aynı sahnede(00:07:55) dondu ve filmden attı. İleri sarıp sahneyi atlamaya çalıştığımda da sonuç değişmedi. Yine aynı sahnede film kapandı. Servis çağırmadan önce benzer sorun yaşayan var mı sorayım dedim.

Hocam o filmi deneme amaçlı ben de indirdim USB üzerinden izledim herhangi bir sıkıntı yok ama o dediğiniz yerde bende de takıldı sanki kendiniz az ileri almalisiniz Bence filmle alakalı sorun

bende hiç bir şekilde o sahneyi geçmiyor.İleri alırken dahi orada durup atıyor. Yaklaşık 8gblık hotel transilvanya ve 7gblık imax under the sea fillmlari sorun çıkarnadı ama 12glık jurasic world sürekli aynı sahnede filmden attı. Bi kaç günlüğüne şehir dışındayım. Döndüğümde yine bu boyutlarda başka bir film deneyeceğim gene sıkıntı çıkarsa srvis yazdırıcam.

• hafta sonu vestel bayisine gittim. 43ua9400 fiyatını 2000-2500 arası bir şey söyledi. internetten 1700 e alabileceğimi söylediğimde o ürünlerin müşteri tarafından fabrikaya yollanan ürünler olduğunu, fabrikanın müşterilere yeni ürün yolladığını o ürünü de bayilere tekrar gönderdiğini ve bayilerinde ucuza sattığını söyledi. hatta 9300 veya 8900 tam hatırlamıyorum 1700 e satabileceğini elinde olduğunu söyledi. ayrıca bu ürünlerin 2 yıl garantisi olduğunu normalde tv lerin 3 yıl garantisi olduğunu belirtti. fabrika tarafından gönderilen bu ucuz tv lerin sıkıntısının olmadığını ama işlem görmüş olabileceğini de söyledi. iyice kafam karıştı. bu konuda bilgisi olan var mı?
    carawanee da ki arkadaş internetten almıştı sanırım. bilgi verirseniz sevinirim.
    gg daki satıcıya mesaj attığımda ürünün sıfır ve 2 yıl garantili olduğunu söylemesi beni iyice işkillendirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdd

hafta sonu vestel bayisine gittim. 43ua9400 fiyatını 2000-2500 arası bir şey söyledi. internetten 1700 e alabileceğimi söylediğimde o ürünlerin müşteri tarafından fabrikaya yollanan ürünler olduğunu, fabrikanın müşterilere yeni ürün yolladığını o ürünü de bayilere tekrar gönderdiğini ve bayilerinde ucuza sattığını söyledi. hatta 9300 veya 8900 tam hatırlamıyorum 1700 e satabileceğini elinde olduğunu söyledi. ayrıca bu ürünlerin 2 yıl garantisi olduğunu normalde tv lerin 3 yıl garantisi olduğunu belirtti. fabrika tarafından gönderilen bu ucuz tv lerin sıkıntısının olmadığını ama işlem görmüş olabileceğini de söyledi. iyice kafam karıştı. bu konuda bilgisi olan var mı?
    carawanee da ki arkadaş internetten almıştı sanırım. bilgi verirseniz sevinirim.
    gg daki satıcıya mesaj attığımda ürünün sıfır ve 2 yıl garantili olduğunu söylemesi beni iyice işkillendirdi

hocam şimdi sen böyle deyince içime bir kurt düşürdün çünkü ben de gg dan normalinden daha ucuza almıştım 49ua9400 serisini.. az önce müşteri hizmetlerini aradım garantimin 2019 martına kadar devam ettiğini söyledi içim bi rahatladı.. yanı sıkıntı yok demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

Hocam Çarşamba babam tvye bakmaya Teknosaya gittiğinde saatlik indirime denk gelmiş ve 2500₺ye almış cihazı öncelikle fiyat nasıl Vestelin kendi sitesinde 2900₺ yazıyor dışarda ne kadar ucuzdur Allah bilir Teknosanın ne olduğunu biliyoruz.

-Yorum yazma amacım olan soruya geleyim bi arkadaş pasif 3d yazmış bu nedir ve 3D film izleyecem direk HDD den izleyebiliyormuyuz?
    -Ben pcden hdmi ile izlemek istiyorum desem hangi hdmı kablosunu önerirsiniz?
    -3D filmlerin boyutu be kadar örneğin Jurassic kac Gb?
    -Başka forumlarda half 3D -psh 3D falan gördüm bu tv hangisidir yada hangisini destekliyor 3D indirirken nasıl ayrıt etmekiyim uzun oldu cevaplarsanız sevinirim Tv yi hiç görmedim şimdiden araştırıyorum arkadaşlar belkide çok basit şeyler sormuşumdur maruz görün lütfen

hocam bazı sorularınız hakkında kesin bilgi sahibi olmadığım için yanıltmak istemem ama elimden geldiğince cevap vereyim:
    pasif 3D herhangi bir gözlük ayarı yapmadan direkt gözlüklerinizi takıp 3Dlu bir filmi izleyebileceğiniz anlamına geliyor aktif 3Dta gözlük üzerinde açma kapama düğmesi oluyor ve tv ile gözlüğü eşleştirmeniz gerekiyor diye biliyorum. HDDden 3Dlu film izleyebilirsiniz.. filmine göre değişmekle beraber 3D filmler 5-6 GBtan başlıyor Jurrasic yanlış hatırlamıyorsam 7GBa yakındı bende.. 3D türleri hakkında bir bilgim yok ama çoğunu destekler zannımca çünkü yeni bir üretim.. hdmi kablosuna gelince vestel bayisine uğrayıp bilgi alırsanız daha sağlıklı olur en uygunu hakkında eminim bilgi vereceklerdir..http://www.hepsiburada.com/philips-swv5401h-4k-destekli-1-8m-ethernet-hdmi-kablo-ultra-hd-3d-pm-evphswv5401h bu da sizin için bi alternatif olabilir.. kablonun 4k ve 3D iletebilmesine dikkat edin..

• arkadaşlar vestel servis menüsüne bildiğiniz gibi menü+4725 yolu ile giriş yapılabiliyor. sorun şu: burada yaptığımız bir ayar değişikliği tv fabrika ayarına döndüğünde fabrika ayarına dönüyor mu yoksa değiştiğimiz gibi mi kalıyor? cevaplarsanız sevinirim
  • cevabınız için teşekkürler. bende rahatladım. ürünü gg dan satın aldığınız satıcı adını pm atarsanız sevinirim.
  • Cihaz ilk açıldığında 0 kilometreydi. Garanti belgesi 3 yıllık servis tarafından imzalandı ve cihazın ekran kenarlarından jrlatini yeni cikardm. Ben dediğiniz gibi baska bir kisi tarafindan kullanım gibi bir iz görmedim ki ilk kutusunu da açan bendim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.