Şimdi Ara

VESTEL 49UA9400 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
16.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carawanee

Cihaz ilk açıldığında 0 kilometreydi. Garanti belgesi 3 yıllık servis tarafından imzalandı ve cihazın ekran kenarlarından jrlatini yeni cikardm. Ben dediğiniz gibi baska bir kisi tarafindan kullanım gibi bir iz görmedim ki ilk kutusunu da açan bendim.
    satıcının uydurması olabilir o zaman. kendi ürününü satmak için. bana da garip geldi dedikleri ama insanın kafası karışıyor ister istemez.
  • Arkadaşlar tvye bi göz atma imkanım oldu bi türlü telefon ekranını tvye yansıtamadım ilk defa akıllı tv kullanıyorum hatta tüplü antrnli tvden bu tvye geçtim ayrıntılı yazarsanız sevinirim amacım android ve ios cihazlarımın ekranlarını kablosuz internetsiz tv ekranına aktarmak,,,mobildeyim resmi yükledim umarım yüklenmiştir,bağlantıyı hdmıyı falan seçtiğimiz menüden wireless display yapıyorum bame ıd falan geliyor androidden wifidirectten bağlanıyorum sonra es filedan wifidirect ile paylaşıyorum fakat yükleme başarısız oldu bildirimi alıyorum bu sefer tabletten ağ oluşturup ağ menüsünden eifi şifresini falan tvye girdim telefon mantığı gibi o şekildede olmadı nası yapacaz yapan feneyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim evde wifi yok monilimden 400mb harcadım uyg. vs umarım buradan çözüm gelir
    Bu mesaja eklenen görseller:

VESTEL 49UA9400

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

quote:

ŞUAN %10 İNDİRİMLE 1700 TLye GELDİ GİTTİGİDİYORDA.
    ALDIK BAKALIM .. HAYIRLISI..

hocam 1700e nasıl geldi hangi satıcıdan aldınız fiyatı ne kadardı? şu an en ucuz 2550 liraya satan yer var ondan bile alsanız 2250ye gelir.. link atar mısınız? ya da ekran görüntüsü falan

Alıntıları Göster
    bir kaç aya ua serisinin kodunun değişeceği ve yeni kodla yeni seri geleceğini söyledi vestelde ki satıcı. ua serisinin fiyatınında düşeceği söyleniyor. şuan en ucuz n11 de 1950 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

Arkadaşlar tvye bi göz atma imkanım oldu bi türlü telefon ekranını tvye yansıtamadım ilk defa akıllı tv kullanıyorum hatta tüplü antrnli tvden bu tvye geçtim ayrıntılı yazarsanız sevinirim amacım android ve ios cihazlarımın ekranlarını kablosuz internetsiz tv ekranına aktarmak,,,mobildeyim resmi yükledim umarım yüklenmiştir,bağlantıyı hdmıyı falan seçtiğimiz menüden wireless display yapıyorum bame ıd falan geliyor androidden wifidirectten bağlanıyorum sonra es filedan wifidirect ile paylaşıyorum fakat yükleme başarısız oldu bildirimi alıyorum bu sefer tabletten ağ oluşturup ağ menüsünden eifi şifresini falan tvye girdim telefon mantığı gibi o şekildede olmadı nası yapacaz yapan feneyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim evde wifi yok monilimden 400mb harcadım uyg. vs umarım buradan çözüm gelir
    Bu mesaja eklenen görseller:

VESTEL 49UA9400

Benim kullandığım cihaz hTc ve medya çıkışı bölümünden bu ekran üzerindeyken bağlantı saglayabiliyorum diğer cihazlarda nasıldır Tam olarak bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdd

bir kaç aya ua serisinin kodunun değişeceği ve yeni kodla yeni seri geleceğini söyledi vestelde ki satıcı. ua serisinin fiyatınında düşeceği söyleniyor. şuan en ucuz n11 de 1950 tl.

Muhakkak öyle olacaktır hocam elektronik ürünlerin kaderi bu değil mi?
    Biz bir kere almış bulunduk ki memnunum cihazdan..
    Yeni almak isteyenler Belki bekleyebilir Yeni seriyi en azından bunların fiyatı düşer
  • hamdd kullanıcısına yanıt
    UA ların stok durum belli seviyeye indiğinde hem fiyatları düşer hem de UB ler yani 2016 lar devreye girer. Otomotiv sektörü gibi, aynı döngü UC olarak 2017 de devam eder
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Ekranı canlı olarakmı yansıtabiliyorsunuz yoksa sadece medyamı aktarabiliyorsunuz?
  • Alan arkadaslar memnun musunuz?
    3D ve cift ekran özelliklerini kullananlar memnun mu?(bir kisi tv izlerken digeri pc kullanabiliyormu cift ekranda kanal gecisinde sıkıntı oluyormu)
    Kimi yerlerde görüntü rengi felan soluk yazıyor dogru mudur?
    Telefondaki kaliteli video donmadan tv ye yansıyor mu?
    Youtube kullanıslı mı? (Fhd ve 4k video)
    49'' olanı almayı düsünüyoruz önerir misiniz?
    Cevap veren arkadaslar icin simdiden tesekkurler.
  • blue_boy31 B kullanıcısına yanıt
    Uygun ortamı oluşturursanız(karanlık ortam,mesafa vs) ve 3D filminiz çok kaliteli olursa eminim mutlu edecektir.
    -Youtubedan 3D video deneyim etme imkanı buldum gayet başarılıydı donma va yoktu tabi bu sizin internet sağlayınızlada doğrudan ilgili
    -Vestel smart centerdan resim görüntülemede oldukça hızlıydı video deneme imkanım olmadı
    -usbden 1080p 3D 12Gblık filmi rahatlıkla oynattı,filmin ses kalitesi iyiyse tvdede bariz fark oluyor olumlu yönde
    -ben denemedim ama kardeşlerim hdddende 3D film izlemişler
    -Çift ekranda kulaklık olması gerektiğinden denemedim deneme ihtiyacıda duymadım açıkcası

Ekleme:49" şimdilik yeterli tabiki bütçeniz uygunsa dahada büyütebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidot38 -- 9 Mayıs 2016; 19:05:09 >
  • Sagolasın dostum
  • Arkadaslar bu vestelin değişim verdiği 3. Tv oldu, diğerlerinde ölü piksel vardı bunda da tüm lg panellerde olan dikey golgelenme (banding) mevcut hareketli sahnelerde fark ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali24

Arkadaslar bu vestelin değişim verdiği 3. Tv oldu, diğerlerinde ölü piksel vardı bunda da tüm lg panellerde olan dikey golgelenme (banding) mevcut hareketli sahnelerde fark ediliyor.
    bugün acele bir kararla 49ua9400 aldım, (2600 tl ) inş sorun yoktur, pazar günü vaktim oldukça inceleyeceğim,
    yerli olması ve bu fiyat aralığında sorunsuz tv olmaması tercih sebebim oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

bugün acele bir kararla 49ua9400 aldım, (2600 tl ) inş sorun yoktur, pazar günü vaktim oldukça inceleyeceğim,

Dikey golgelenme var mı sizde de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Dikey golgelenme var mı sizde de.

varsa da dikkatimi çekmedi, inş. yoktur :)
    tv ile pek aram olmadığı için iyimi kötümü onu bile tam anlayamadım, kasası ve ayakları çok şık, tek yorumum şimdilik bu..
    ha birde iki defa kumandası takılma yaptı tv nin fişini çekmek zorunda kaldım. inş sık sık tekrar etmez..
  • quote:

Arkadaslar bu vestelin değişim verdiği 3. Tv oldu, diğerlerinde ölü piksel vardı bunda da tüm lg panellerde olan dikey golgelenme (banding) mevcut hareketli sahnelerde fark ediliyor.

Dikey golgelenme nasil tespit ediliyor.
  • ozgur35le O kullanıcısına yanıt
    Youtube dan vertical banding denilen önce çimler sonra gökyüzünün hareketli olduğu videoyu indiriyorsun, video oynarken ekranda dikey gölgeler oluşuyorsa problemli paneldir. Bunu futbol Maçı, yada açık arka plani olan belgeseller gibi hareketli olan yayinlarda daha çok görebilirsiniz. Lg panallerin nerdeyse hepsinde var lg nin başı belada ama Samsungta yok
  • quote:

Youtube dan vertical banding denilen önce çimler sonra gökyüzünün hareketli olduğu videoyu indiriyorsun, video oynarken ekranda dikey gölgeler oluşuyorsa problemli paneldir. Bunu futbol Maçı, yada açık arka plani olan belgeseller gibi hareketli olan yayinlarda daha çok görebilirsiniz. Lg panallerin nerdeyse hepsinde var lg nin başı belada ama Samsungta yok
    yeni seri gelince ucuzlayacak denilen televizyon 1700 tl den 2000 tl ye çıktı. bu gidişle samsung 40ju6070 e döneceğim gg da %10 luk indirimde yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdd

yeni seri gelince ucuzlayacak denilen televizyon 1700 tl den 2000 tl ye çıktı. bu gidişle samsung 40ju6070 e döneceğim gg da %10 luk indirimde yok artık.

Alıntıları Göster
    şimdi arkadaşlar bu tvnin 43inç'inin 2 aydır kullanıcısıyım internette seyretmediğim 3D film kalmadı. gözlüklerinin çok kaliteli olmamasına rağmen karanlık ortamda izlediğim filmler beni açıkçası tatmin etti. aldığım fiyatı önceki mesajlarımda da belirtmiştim. aldıktan hemen 10 gün sonra yakın arkadaşıma aynısından aldık çocuk yeni evli arayıp dua ediyor (geçenlerde bir yerde tvnin fiyatına 2200 çekince aradı =) )
    ama digiturkplaydan maç izlemek isteyen arkadaşlar varsa uygulamaı olmasına reğmen öyle bir özelliği yok maalesef..

son olarak cihazdan daha üstün performans istediğiniz zaman ara ara donmalarla- kasılmalarla karşılaşıyorsunuz eğer istemiyorsanız da iki katı fiyat verip başka tv alabilirsiniz =)

• quote:

şimdi arkadaşlar bu tvnin 43inç'inin 2 aydır kullanıcısıyım internette seyretmediğim 3D film kalmadı. gözlüklerinin çok kaliteli olmamasına rağmen karanlık ortamda izlediğim filmler beni açıkçası tatmin etti. aldığım fiyatı önceki mesajlarımda da belirtmiştim. aldıktan hemen 10 gün sonra yakın arkadaşıma aynısından aldık çocuk yeni evli arayıp dua ediyor (geçenlerde bir yerde tvnin fiyatına 2200 çekince aradı =) )
    ama digiturkplaydan maç izlemek isteyen arkadaşlar varsa uygulamaı olmasına reğmen öyle bir özelliği yok maalesef..

son olarak cihazdan daha üstün performans istediğiniz zaman ara ara donmalarla- kasılmalarla karşılaşıyorsunuz eğer istemiyorsanız da iki katı fiyat verip başka tv alabilirsiniz =)

Alıntıları Göster
    Beyler bu tv de yazılım güncelleme nasıl yapılıyor? birde youtube da video açtığımızda videonun çözünürlük ayarlarını yapamıyorum. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
    akşam eve gidince dikey gölgelenme testi için mali24 nickli arkadaşın bahsettiği videoyu usb den oynatacağım.

• fz18 F kullanıcısına yanıt
    Yaptınız mi dikey golgelenme testini acaba? Benim sorunu servis tespit etti ancak vestel merkez bunun bir ariza olmadığını söyledi iade değişim kabul etmediler bende tüketici hakem heyetine başvurdum emsal kararlarla birlikte, bu bir üretim hatasi ve iade veya değişim yapmak zorundalar bir sürü kişi lg tv lerini geri verdiler bundan dolayı,vestel de Türk milletine hatalı seri ürünleri kakalamayi deniyor ama bizler bunu yemeyecez, sizlerde de vestel 49ua9400 tv lerinizde vertical banding varsa, başvurun hakem heyetine 6 ay sonra paranızı geri alın 6 ay sizi kaziklamaya çalışan vestelin ürününü bedavadan kullanın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.