Şimdi Ara

VESTEL 65ud8900 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
5
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 65ud8900 modeli hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varmı almayı düşünüyorum panel kaç hertz gerçekte. hdr diye belirtilmiş acaba 8 bit mi 10 bitmi bana 3250 civarına gelecek n11 de kuponla fln . @ado ydu sanırım vestel hakkında bilgili bir arkadaş vardı forumda hocamızında değerli bilgilerini alsak mümkünse anakart ne panel nasıl fln ado bey biliyordur kesin önerir mi acaba

• A.G.A.M. A kullanıcısına yanıt
    A A.G.A.M. demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: A.G.A.M.

2013 YILINA KADAR VESTEL EKRAN VE ISI PANELİNİ SAMSUNG VE LG ALIRKEN ŞİMDİ EKRAN PANELİNİ LG GRUBUNA VERİYOR MESELA LG DE OLAN PANEL VESTELİN 9100 SİLVER VE 9100 SERİLERİ ISI PANELİNE GELDİĞİMİZDE SAMSUNG İSE ISI PANELİNİ VESTELDEN ALIYOR DAHA FAZLA KAR MARJI ELDE ETMEK İÇİNDE SAMSUNG ISI PANELİ KULLANMIYOR EKRANA DOKUNURSAN SAMSUNG ATEŞ GİBİ YANAR BUDA NET GÖRÜNTÜ VERMESİNİ SAĞLAR AMA ÇEKİRDEK SİSTEMİ OLDUĞU İÇİN O ÇEKİRDEK SİSTEMİ ISINA ISINA 5 YIL KULLANACAĞIN BİR TV OLUR SA 3 YIL VESTELİN EKRANINA DOKUN ILIK BİLE DEĞİL BUZ GİBİDİR BUDA RAHAT BİR AKTARIM DEMEKTİR.

Hayatımda çok sallayan gördüm de azizim kusura bakmayınız bu kadarını ilk defa gördüm.

tamam anladık pazarlama taktikleri kullanıyorsunuz da, bu forum kitlesini de bu derece saf zannetmeyiniz.

kanal reklamı yapacaksanız daha somut ve GERÇEK bilgiler kullanın lütfen.

ISI PANELİ nedir yahu şunun teknik açıklamasını yaparmısınız?

Isınan panelin aktarımının rahatlığı nedir bunun teknik açıklamasını yaparmısınız?

ısınınca daha kötü aktarım yapan panel var ise tv ye karşı klima açmamızı da tavsiye edecekmisiniz merak içerisindeyim.

Yapmayın lütfen, rica ediyorum bir iş yapıyorsanız da yaptığınız işe saygı duyun, araştırın, öğrenin, sonra gelip insanlara tavsiyelerde bulunun.

Panelin çalışma teknolojisini ve temel prensiplerini bu forumda 100 kere yazdık, hiç bir şey bilmiyorsanız o konulara göz atın bari.

Sizden, yukarıda sorduğum soruların cevaplarını bekliyorum..
    Arkadaşlar 55mu7000 aldım iki kere ekran kartı gitti ve en son iade ettim. Herkesin söylediği Samsung ve LG orta segmentteki ürünleri beş para etmez diyorlar . Mediha mrkt. Ve vatancomputer her yeri gezdim en son Vestel 65ud8900 aldım fiyatı uygun. Ve Samsung'tan o stresi. Yaşadıktan sonra Vestel beni hiç korkutmadi. Ve görüntüsü netlik olarak hız olarak hoşuma gitti. Ben bu formdaki bir tavsiyeye uydum. Gidin gezin gözünüze ve cebinize uygun neyse onu alın. Kafanızı kariştirmayin
    65ud8900 cihazı alalı 1 hafta oldu eski cihazım sony kdl-55905a efsane bir cihaz dı lakin inanın bu cihaz ondan da güzel bir görüntü veriyor ekranda titreme olur dediler titreme vs. Yok olan titremeler yayın ve çekimle alakalı renkler gayet canlı ve net menü ve kanal geçişleri gayet hızlı smart tv. Vs. Gayet hızlı ps 4 pro ya bağladım sürekli kullanıyorum ps4 pro nun video çıkış ayarlarını 2160 rgb olarak ayarladım ne ekran titremesi ne takılma nede herhangi bir sorunla karşılaşmadım görüntüde çok güzel 4k birde cihaz da hdr desteği yok diyorlar lakin var ps4 pro ya bağlayın ica hdr destekleniyor diyor bu cihaz sony olsa aynı donanımda 8.000tl ben bayii den aldım 3500 tl ye aldığım a pişman mıyım kesinlikle değilim almayı düşünenler hemen alın derim bu fiyata böyle bir cihaz yok tv nin Xiaomi redmi Pro su tam bir fiyat performans cihazı alamyı düşünüp araştırma yapan arkadaşlar için böyle bir açıklama ve foto paylaştım resimleri günfüz güneş alan odada çekildi

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında
    TV ALIRKEN YAPILACAKLAR.
    * bir usb flash diske, sd, hd, fullhd, 4K film ve tam siyah-tam beyaz 2 foto yükleyeceksiniz
    * filmleriniz değişik ses codecleri olsun, ac3, dts, kontrol edin ses açılacakmı
    * mağazada tv nin uzaktan kumandasını bulduracaksınız.
    * tv çalışır durumda “standart” moda alacaksınız. asla “dinamik” modda bakmayın.
    * gelen sinyalin ne olduğunu soracaksınız. uydu, bluray, dv vs....

- KONTROLLER. Mağazada.
    * tüm filmleri kısa kısa izleyin, sd de panel nasıl görünüyor,fullhd de nasıl. 4K da data akışında zorlanıp görüntü atlıyor mu.
    * mümkünse floresan aydınlatmayı durdurmayı deneyin
    * ekranda ayna etkisi varmı kontrol edin, kendinizi görüyormusunuz bakın

- KONTROLLER. Evde servis kurulum yaparken.
    * Önce siyah fotoda led ekranda ölü veya yanık pixel varmı
    * yine siyah ekranda ışık sızması nasıl
    * beyaz fotoda iken ekranın tümü eşit parlaklıkta mı
    * kumadanızın tuşları nasıl, yumuşak ve hassaslığı iyimi.

eğer bunlardan rahatsız olduğunuz varsa tv yi teslim almayın.
    unutmayın, tv teslim aldıktan sonra ki şilayetleriniz artık garanti kapsamındadır.
    Eğer teslim almazsanız, servis tv yi alıp gidecek, yenisi için yeni bir işlem başlayacaktıe.

Bunları yaparsanız,
    karpuzunuz iyi çıkmış demektir,
    Afiyet olsun.
  • Bir ara bende arastirmistim 50hz ips panele sahip görüntüsü iyi ancak tum tvlerde ekran buyudukce detaylar ve takilmalar daha cok goze carpiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almayı düşünüyorum ama bir yandan da tırsıyorum iyi çıkmaz diye. şöyle detaylı bir kullanıcı analizi olsa çok iyi olur.
  • Bende ud modelin 9400 modeli mevcut. Sizin modelde ips panel oldugu kadarda va panelde olabilir yanlis bilgi vermesinler. Ado hocama imzasindaki mail adresinden ulasabilirsiniz

• güzel arkadaşım ben vestel beyaz eşya mağazasında satış danışmanıyım ben senin yerinde olsam direk ud9400 9300 serisine bakarım hatasız bir ürün çıkarmışlar orta bilgin olsun 65ud8900 alternatif olarak düşünülecek bir tv
    iyi aksamlar vestel ua 9300 tv var suan memnunum ve yenı bır vestel tv almak istıyorum bu 49ud 9300 9400 arasındakı fark nedır ( nette baktıgımda özellıkler aynı ) fark nedir acaba tsk ederim
  • 65ud8900 lerde lg ips panel varmış ancak bazı yeni üretim modeller samsung va panelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    :) bunları başka yerde anlatmayın bence hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.G.A.M.

2013 YILINA KADAR VESTEL EKRAN VE ISI PANELİNİ SAMSUNG VE LG ALIRKEN ŞİMDİ EKRAN PANELİNİ LG GRUBUNA VERİYOR MESELA LG DE OLAN PANEL VESTELİN 9100 SİLVER VE 9100 SERİLERİ ISI PANELİNE GELDİĞİMİZDE SAMSUNG İSE ISI PANELİNİ VESTELDEN ALIYOR DAHA FAZLA KAR MARJI ELDE ETMEK İÇİNDE SAMSUNG ISI PANELİ KULLANMIYOR EKRANA DOKUNURSAN SAMSUNG ATEŞ GİBİ YANAR BUDA NET GÖRÜNTÜ VERMESİNİ SAĞLAR AMA ÇEKİRDEK SİSTEMİ OLDUĞU İÇİN O ÇEKİRDEK SİSTEMİ ISINA ISINA 5 YIL KULLANACAĞIN BİR TV OLUR SA 3 YIL VESTELİN EKRANINA DOKUN ILIK BİLE DEĞİL BUZ GİBİDİR BUDA RAHAT BİR AKTARIM DEMEKTİR.

Hayatımda çok sallayan gördüm de azizim kusura bakmayınız bu kadarını ilk defa gördüm.

tamam anladık pazarlama taktikleri kullanıyorsunuz da, bu forum kitlesini de bu derece saf zannetmeyiniz.

kanal reklamı yapacaksanız daha somut ve GERÇEK bilgiler kullanın lütfen.

ISI PANELİ nedir yahu şunun teknik açıklamasını yaparmısınız?

Isınan panelin aktarımının rahatlığı nedir bunun teknik açıklamasını yaparmısınız?

ısınınca daha kötü aktarım yapan panel var ise tv ye karşı klima açmamızı da tavsiye edecekmisiniz merak içerisindeyim.

Yapmayın lütfen, rica ediyorum bir iş yapıyorsanız da yaptığınız işe saygı duyun, araştırın, öğrenin, sonra gelip insanlara tavsiyelerde bulunun.

Panelin çalışma teknolojisini ve temel prensiplerini bu forumda 100 kere yazdık, hiç bir şey bilmiyorsanız o konulara göz atın bari.

Sizden, yukarıda sorduğum soruların cevaplarını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 15 Kasım 2017; 18:0:16 >

• Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam olmayan cevapları bekliyosunuz adam reklam için gelmişte dediğiniz gibi keşke biraz araştırıp gelseymiş forum son günlerde böyle mesajlarla doldu birde insanlar bunları okuyup ona göre seçim yapıyor :)

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız azizim yok öyle bir cevap zira literatürde böyle bir şey yok.

Meydan boş olunca sonuç kaçınılmaz oluyor.

Ogrenmek isterse seve seve dogrularini yazariz, yeter ki insanları yalan yanliş yonlendirmesin(ler)

• Yazışmaları okudum bir sonuca varamadım. Şimdi 65ud8900 alınır mı alınmaz mı.. unutmadan söyleyeyim samsung55mu7000den uzak durun. Teşekkürler

• Arkadaşlar 55mu7000 aldım iki kere ekran kartı gitti ve en son iade ettim. Herkesin söylediği Samsung ve LG orta segmentteki ürünleri beş para etmez diyorlar . Mediha mrkt. Ve vatancomputer her yeri gezdim en son Vestel 65ud8900 aldım fiyatı uygun. Ve Samsung'tan o stresi. Yaşadıktan sonra Vestel beni hiç korkutmadi. Ve görüntüsü netlik olarak hız olarak hoşuma gitti. Ben bu formdaki bir tavsiyeye uydum. Gidin gezin gözünüze ve cebinize uygun neyse onu alın. Kafanızı kariştirmayin

• Hepsibarada da Vestel 65UD8900 fiyatı 3300 tl ye geliyor. Ekran boyutu 4k ve smart olmasına göre fiyat bana çok iyi geldi gibi. Daha küçük ekranlı lg vs mi alsak yoksa bu cihaz tüm ihtiyacımızı görürmü?

• 65ud8900 cihazı alalı 1 hafta oldu eski cihazım sony kdl-55905a efsane bir cihaz dı lakin inanın bu cihaz ondan da güzel bir görüntü veriyor ekranda titreme olur dediler titreme vs. Yok olan titremeler yayın ve çekimle alakalı renkler gayet canlı ve net menü ve kanal geçişleri gayet hızlı smart tv. Vs. Gayet hızlı ps 4 pro ya bağladım sürekli kullanıyorum ps4 pro nun video çıkış ayarlarını 2160 rgb olarak ayarladım ne ekran titremesi ne takılma nede herhangi bir sorunla karşılaşmadım görüntüde çok güzel 4k birde cihaz da hdr desteği yok diyorlar lakin var ps4 pro ya bağlayın ica hdr destekleniyor diyor bu cihaz sony olsa aynı donanımda 8.000tl ben bayii den aldım 3500 tl ye aldığım a pişman mıyım kesinlikle değilim almayı düşünenler hemen alın derim bu fiyata böyle bir cihaz yok tv nin Xiaomi redmi Pro su tam bir fiyat performans cihazı alamyı düşünüp araştırma yapan arkadaşlar için böyle bir açıklama ve foto paylaştım resimleri günfüz güneş alan odada çekildi

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

• ahmedsaid A kullanıcısına yanıt
    Açıklamamı okurmusun

• quote:

Orijinalden alıntı: remeber

65ud8900 cihazı alalı 1 hafta oldu eski cihazım sony kdl-55905a efsane bir cihaz dı lakin inanın bu cihaz ondan da güzel bir görüntü veriyor ekranda titreme olur dediler titreme vs. Yok olan titremeler yayın ve çekimle alakalı renkler gayet canlı ve net menü ve kanal geçişleri gayet hızlı smart tv. Vs. Gayet hızlı ps 4 pro ya bağladım sürekli kullanıyorum ps4 pro nun video çıkış ayarlarını 2160 rgb olarak ayarladım ne ekran titremesi ne takılma nede herhangi bir sorunla karşılaşmadım görüntüde çok güzel 4k birde cihaz da hdr desteği yok diyorlar lakin var ps4 pro ya bağlayın ica hdr destekleniyor diyor bu cihaz sony olsa aynı donanımda 8.000tl ben bayii den aldım 3500 tl ye aldığım a pişman mıyım kesinlikle değilim almayı düşünenler hemen alın derim bu fiyata böyle bir cihaz yok tv nin Xiaomi redmi Pro su tam bir fiyat performans cihazı alamyı düşünüp araştırma yapan arkadaşlar için böyle bir açıklama ve foto paylaştım resimleri günfüz güneş alan odada çekildi

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

Hocam ps4 pro da hdr resimleri atabilirmisiniz.Tv menüsünde aktifleşiyormu hdr.Hdr aktifleşince görüntüde fark oluyormu.Birde bu üründe ikili üretim var samsung mu lg mi panel

• quote:

Orijinalden alıntı: eakaya

quote:

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

Hocam ps4 pro da hdr resimleri atabilirmisiniz.Tv menüsünde aktifleşiyormu hdr.Hdr aktifleşince görüntüde fark oluyormu.Birde bu üründe ikili üretim var samsung mu lg mi panel

samsung panel ise ve internetten aldıysanız aldığınız yeri belirtirseniz sevinirim.Özellikle samsung panelli olanı almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinnmk

quote:

Orijinalden alıntı: eakaya

quote:

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

VESTEL 65ud8900 hakkında

samsung panel ise ve internetten aldıysanız aldığınız yeri belirtirseniz sevinirim.Özellikle samsung panelli olanı almak istiyorum.

Hocam ben satın almadım almayı düşünüyorum ps4pro ile hdr ı merak ettim alan arkadaşa sormuştum.

• Merhaba bende Vestel bayisinden 15 gün önce 65ud8900 TV aldım.
    Ado Hocam'a danıştım ürünün paneli Samsung VA çıktı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.