|
Bildirim
|
A A.G.A.M. demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Hayatımda çok sallayan gördüm de azizim kusura bakmayınız bu kadarını ilk defa gördüm. ![]() tamam anladık pazarlama taktikleri kullanıyorsunuz da, bu forum kitlesini de bu derece saf zannetmeyiniz. kanal reklamı yapacaksanız daha somut ve GERÇEK bilgiler kullanın lütfen. ISI PANELİ nedir yahu şunun teknik açıklamasını yaparmısınız? Isınan panelin aktarımının rahatlığı nedir bunun teknik açıklamasını yaparmısınız? ısınınca daha kötü aktarım yapan panel var ise tv ye karşı klima açmamızı da tavsiye edecekmisiniz merak içerisindeyim. Yapmayın lütfen, rica ediyorum bir iş yapıyorsanız da yaptığınız işe saygı duyun, araştırın, öğrenin, sonra gelip insanlara tavsiyelerde bulunun. Panelin çalışma teknolojisini ve temel prensiplerini bu forumda 100 kere yazdık, hiç bir şey bilmiyorsanız o konulara göz atın bari. Sizden, yukarıda sorduğum soruların cevaplarını bekliyorum.. ![]() |
Arkadaşlar 55mu7000 aldım iki kere ekran kartı gitti ve en son iade ettim. Herkesin söylediği Samsung ve LG orta segmentteki ürünleri beş para etmez diyorlar . Mediha mrkt. Ve vatancomputer her yeri gezdim en son Vestel 65ud8900 aldım fiyatı uygun. Ve Samsung'tan o stresi. Yaşadıktan sonra Vestel beni hiç korkutmadi. Ve görüntüsü netlik olarak hız olarak hoşuma gitti. Ben bu formdaki bir tavsiyeye uydum. Gidin gezin gözünüze ve cebinize uygun neyse onu alın. Kafanızı kariştirmayin
|
TV ALIRKEN YAPILACAKLAR.
* bir usb flash diske, sd, hd, fullhd, 4K film ve tam siyah-tam beyaz 2 foto yükleyeceksiniz * filmleriniz değişik ses codecleri olsun, ac3, dts, kontrol edin ses açılacakmı * mağazada tv nin uzaktan kumandasını bulduracaksınız. * tv çalışır durumda “standart” moda alacaksınız. asla “dinamik” modda bakmayın. * gelen sinyalin ne olduğunu soracaksınız. uydu, bluray, dv vs.... - KONTROLLER. Mağazada. * tüm filmleri kısa kısa izleyin, sd de panel nasıl görünüyor,fullhd de nasıl. 4K da data akışında zorlanıp görüntü atlıyor mu. * mümkünse floresan aydınlatmayı durdurmayı deneyin * ekranda ayna etkisi varmı kontrol edin, kendinizi görüyormusunuz bakın - KONTROLLER. Evde servis kurulum yaparken. * Önce siyah fotoda led ekranda ölü veya yanık pixel varmı * yine siyah ekranda ışık sızması nasıl * beyaz fotoda iken ekranın tümü eşit parlaklıkta mı * kumadanızın tuşları nasıl, yumuşak ve hassaslığı iyimi. eğer bunlardan rahatsız olduğunuz varsa tv yi teslim almayın. unutmayın, tv teslim aldıktan sonra ki şilayetleriniz artık garanti kapsamındadır. Eğer teslim almazsanız, servis tv yi alıp gidecek, yenisi için yeni bir işlem başlayacaktıe. Bunları yaparsanız, karpuzunuz iyi çıkmış demektir, Afiyet olsun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 15 Kasım 2017; 18:0:16 > |