SA. ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR BİOS VAR ONU NASIL BULABİLİRİM Information About Your Current BIOS BIOS Type: Phoenix BIOS ID: NAPA0001.86C.0052.D.0701261704 BIOS Date: 20070126 BIOS Vendor: Phoenix Technologies LTD BIOS Version: NAPA0001.86C.0052.D.0701261704 BIOS Size: 1048576 Chipset: Intel 27A0 rev 3 Motherboard Name: VESTEL Motherboard Model: Calistoga & ICH7M Chipset System Name: VESTEL Base Manufacturer: VESTEL Base Product: MPAD-MSAE Customer Reference Boards
LAPTOPUN SORUNU SES AYGITINI GÖRMÜYOR YÜKLÜ DEĞİL DİYE HATA VERİYOR BİRDE USB LERDEN ENERJİ VAR AYGIT YÖNETİCİSİDE GÖRÜYOR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR DİYOR FAKAT TAKILAN CİHAZLARI BİLGİSAYAR BULMUYOR FORMAT ATTIM YİNE AYNI GÜNCEL DRİVER YÜKLEDİM YİNE AYNI ACABA BİOS GÜNCELLENSE OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM Phoenix İN SİTESİNDE VESTEL MARKASI YOK ORDADA BULAMADIM DOĞAL OLARAK BİOS AYARLARINIDA DENEDİM AÇIK USB LER AMA ANLAMADIM YARDIM EDEN OLURSA SEVİNİRİM SAYGILAR
Bios upgradleri genelde anakartın tam adı ile bulunuyor.Vestelin sitesinden laptopun adı ile aratırsan bulabilirsin.
hocam kasa değistigi için laptop un ismini bilmiyorum malesef
Everest le bakarsan anakart bilgilerini tam olarak alabilirsin.Vestelin aynı anakartı kullanan iki laptopu olsa dahi bioslar birbirine uyacaktır. Fakat ses ve usb özellikleri en eski biosta bile çalışması gerekir,denemekte fayda vardır ama garantisi varsa hiç dokunmadan servise gönder.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme