Şimdi Ara

Vestel DVD/Divx Player 5600 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
16.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vestel 5600 ile regal 3600 divx oynatıcaları aynı mı bilen var mı
  • valla bendede 5600 var bir süredir hemde 80 milyona ikinci el aldım. yukarıda söylenen şikayetlerin hiçbirisine sahip değilim hatta memnunum bile daha önce bozulan Philips Divx playerımla hiçbir farkını görmedim. elimde başka hiçbir vestel ürün yok ve hatta nefret ederim vesteldende :) ama bu üründe hiçbir sorun görmedim hatta altyazı performansıda çok hoşuma gitti. yukarıda bahsedilen "karanlık bölgeler ve keskin renk geçişlerinde mozaik gibi lekeler" sorunuda denediğim yaklaşık 100 dvd ve divx in hiçbirisinde rastlamadım. bence bu birazda şans işi. yarın ne olur bilinmez :)
  • VESTEL HAYAL KIRIKLIĞI YARATMADA UZMAN MI BİLMEM!?
  • Bende de var aynı cihazbir kaç aydır kullanıyorum bende rastlamadım böyle sorunlara siyahlardaki mozaiklenme belki de dvd veya vcd ile ilgili bi sorun olabilir orjinal de yapmayabilir .
  • yapmayın arkadaşlar bir sürü vcd ve dvd de denedim mozaiklenme yapıyor alet nasıl mozaiklenme yok ayrıca çoğunluk aletten memnun değil bende dahil olmak üzere kinder değil ki bu şansına çıksın aynı alet aynı fabrika birisi mozaiklenme yapacak birisi yapmayacak diye bir şey olurmu
  • Demek ki neymiş her kuşun eti yenmez..

VSTdivx4500 kullanıyorum memnunum o ayrı mesele..
  • ARKADAŞLAR VOXLINENIN GENEL ÖZELLİLERİNİ YOLLUYORUM GENEL ALICILAIM ÜRÜNDEN MEMNUNLAR

VOXLINE DVD933-DVIX_PLAYER
    MP4 Oynatma (Divx , Xvid)
    -Güncellenebilir Sürüm (Divx)
    -DIVX / DVD / VCD / CD / MP3 / CD-R / CD-RW / PICTURE CD / DVD+/-R/RWoynatabilme
    -JPEG resim dosyalarını okuyabilme ve zoom fonksiyonu
    -Dolby Pro-Logic
    -Dolby Digital Çıkış
    -Dolby Digital / DTS 5.1 Çıkış
    -Progressive Scan özelliği
    -Türkçe dahil 32 dilde altyazı desteği
    -Türkçe menü
    -9 Açı
    -Uzaktan Kumanda
    -Şifreli koruma (çocuk kilidi)
    -VFD ekran
    -CD içindeki klasörleri görebilme ve klasör sistemini kullanarak parçaseçme
    -Tekrarlama fonksiyonu
    -Diskin nerede durduğunu hafızasında tutabilme ve oynatmaya bu noktadanbaşlayabilme
    -Zaman araştırması fonksiyonu ile disk üzerinde belirli bir kısmıaraştırabilme
    -PAL/MULTI/NTSC sistemlerine uyumluluk
    -500 TV satırından fazla yatay çözünürlük
    -Normal ekran ve geniş ekran seçimi
    -Ekran Koruyucu
    -Digital optik ses çıkışı
    -A/V Scart
    -Komponent / Koaksiyel / S-Video / Kompozit video çıkışı
    -90-250V AC / 50-60 Hz
    -Güç Tüketimi <15W
    -Profilo Elektronik Servis güvencesi
    -3xRCA-3xRCA A/V bağlantı kablosu ve iki adet pil ile birlikte

Havale ile: 109,42 YTL
    Bizde: 73,25 USD + KDV
    KDV Dahil: 115,18 YTL Peşin fiyatına 9 taksit

SAYGILAR

• @plazmasatis

abi sen neden tüm ürünleri daha pahalıya satıyorsun, bu voxline dediğimiz ürün 99YTL heryerde, hatta başka bir sitede 93YTL idi, aynısnı THOMSON TVde de yapıyorsunu...
  • voxline teknosada 12 taksit 99 ytl.
  • hayır, 89 YTL'ye düştü... teknosa'da...
  • Sanki yabancı markalar çok mu kaliteli çıkıyo yabancı ya iyidir psikolojisini bir yana bırakalım arkadaşlar . Aynı cihaz bende de var çok memnunun en azından beni kesiyor bende orjinal dvd ler var cennet krallığı ve yüzüklerin efendisi gibi bir sıkıntı yaşamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: org

Sanki yabancı markalar çok mu kaliteli çıkıyo yabancı ya iyidir psikolojisini bir yana bırakalım arkadaşlar . Aynı cihaz bende de var çok memnunun en azından beni kesiyor bende orjinal dvd ler var cennet krallığı ve yüzüklerin efendisi gibi bir sıkıntı yaşamadım .

ARKADAŞIM MESELE YABANCI YERLİ MESELESİ DEĞİL.HEM EKONOMİK OLSUN HEM DE KULLANIM AMACIMA UYGUN OLARAK FONKSİYONEL OLSUN .

BAKSANA SEN DE SANA YETTİĞİNİ SÖYLEMİŞSİN "BENİ KESİYOR" DİYEREK.
  • Yetinmek lazım çünkü insan araştırdıkça herzaman daha iyisine rastlıyo teknolojiyi yakalamanın imkanı var mı ?
  • Her başlıkta bunu sormaktan sıkıldım ama kimse cevaplamıyor, bu divx oynatıcılar ile bilgisayardaki ses sistemleri kullanılabilir mi?
  • Vestel Divx'li DVD recorder'da da alt yazılar filmin ortasında kayboluyordu. 2 ay yeni yazılım gelecek diye oyaladılar. Kavga dövüş iade edebildim, 320ytl'ye almıştım, satıcı faturayı iptal edemiyoruz deyip 300YTL geri verdi. Aletten nefret ettiğim için kabul ettim. Çok hantal, sürekli kilitlenen bir cihaz. Bu cihazı utanmadan hala satıyorlar. Vestel teknolojinin falan Türkçesi olamaz. Şimdi LCD TV'lerinin görüntüsünü vitrinlerde beğendim ama sırf vestel olduğu için almaya cesaret edemiyorum, üzerine kocaman wireless yazmışlar ama bu özelliğin ne olduğunu internet sitelerinde bile açıklamıyorlar. Şimdi voxline divx player kullanıyorum, hemen hemen bütün divxleri açıyor, yalnız bazen divxlerde mozaiklenme bundada olabiliyor ama genel olarak memnunum.
  • @zatrox hayır kullanamazsın ne yazıkki, sisteminin ne oldugunu söylersen daha sağlıklı bir cevap verebilirim ama en azından subwoofer ini bağlauyamayacağını biliyorum benim kullandığım sistem philips mms460 bu sistemle bütün hoparlorlerden ses alıyorum ama stereo olrak alıyorum yani5 hoparlor fakat 2 kanal var sistemini söylersen daha rahat yardımcı olurum
  • valla kardeş ankaradaysan gel deneteyim sana getir yanındada dvd vcd divx neyin varsa. özellikle dandik divx çektim mozaiklensin diye ama bi bozukluk yok. iki kişi yapmıyor demiş üst üste sen ille yapıyo diyorsun. tamam vestele gıcık olabilirsinde yok yere harcamayalım aleti. seninki kullanıcı hatası olmasın?

quote:

Orjinalden alıntı: mechanicbug

yapmayın arkadaşlar bir sürü vcd ve dvd de denedim mozaiklenme yapıyor alet nasıl mozaiklenme yok ayrıca çoğunluk aletten memnun değil bende dahil olmak üzere kinder değil ki bu şansına çıksın aynı alet aynı fabrika birisi mozaiklenme yapacak birisi yapmayacak diye bir şey olurmu
  • Ben memnunum cihazdan , ayrıca 5+1 ses sistemi bağladım çok da iyi uyum sağladı hiçbir sıkıntım yok tek sıkıntım televizyonum onuda en kısa zamanda değiştiricem
  • evet kullanıcı hatası var doğru söylüyorsun ben discleri dikine koyduğum için mozaiklenme yapıyorumuş alet kusura bakma arkaşım iki adet topic var bu aletle ilgili ve insanlar genelde memnun değiller aletten 2 kişi memnun diye benimkimi kullanıcı hatası oldu ayrıca mozaikleme nasıl kullanıcı hatası olabilir acaba bariz mozaiklenme var sen fark edemiyor olabilirsin ama ben video işlediğim için ve bu işlerle uğraştığım için bariz olarak aletin kusurları gözüme batıyor
  • arkadaşlar bende 5600 kurbanıyım. 1 hafta önce aldım. Ses filtresinde bir sorun var cd dönerken bütün sesi çızırtı halinde dışarı veriodu, gittim söyledim sorunu yenisiyle değiştirdiler ancak ne yazık ki , ilkindeki kadar olmasa da yine bir ses sorunu var.. servisi cağırcam yarın ama forumdan da okudugum kadarıyla malesef elimde patlıcak alet gibi.. 5600 ALMAYIN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.