Şimdi Ara

Vestel DVD/Divx Player 5600 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
16.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BÜTÜN TOPİCLERDE SÖLÜYORUM

Arkadaşlar,
    philips 3040 Ve 5140. İkiside sorunsuz cihazlar ve 2 sinide kullandım... 5140 ı hala kullanıyorum. 3040 120 ytl 5140 İSE 175 Civarı... Ayrıca 2 sidwe divx 6 destekli ve hatta 5140 divx home cinema sertifikalı bir ürün... Bukadar iyi cihazlar piyasadayken niçin hala vestel alıyorsunuz ve sonra "ıvır zıvır problemi var" diyorsunuzki???
  • ben 2 gün önce aldım 5600 ü bence tek eksiği ne görüntü kalitesi nede sesi ..bende öle bi sorun yok sadece cdyi okurken garip sesler geliyo içinden bide altyazı seçecem mesela tüm ismi göremediğimden hangi dizinin altyazısı hangisi onu bilemiyorum bunun bi çözüm yolu yokmu arkadaşlar..bide önemli bişey daha ekliyim mesela altyazıyı seçicince bazen olmuyor oyüzden şunu yapmanız gerekiyor altyazıyı seçin sora open/close dan cdiyiy takıp çıkarın sora izlemek istediğiniz videoyu tıklayın bu sefer olacaktır ben bu sorunla karşılaştım bazen bunu yapınca oluyoı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

YA BÜTÜN TOPİCLERDE SÖLÜYORUM

Arkadaşlar,
    philips 3040 Ve 5140. İkiside sorunsuz cihazlar ve 2 sinide kullandım... 5140 ı hala kullanıyorum. 3040 120 ytl 5140 İSE 175 Civarı... Ayrıca 2 sidwe divx 6 destekli ve hatta 5140 divx home cinema sertifikalı bir ürün... Bukadar iyi cihazlar piyasadayken niçin hala vestel alıyorsunuz ve sonra "ıvır zıvır problemi var" diyorsunuzki???

sen bu aleti kullanırken altyazılarda falan hiç bir şekilde sorun yaşamıyormusun
  • Arkadaşlar bende vestelin 5500 ü var şimdiye kadar izlediğim 150-200 filmde sadece 10'a yakın filmi açmadı. Fakat can sıkıntısı olan çok problemi var. Örneğin alt yazının fontunu ayarlayamıyorsunuz. Alt yazıyı aşağıya kaydıramıyorsunuz sabit. Daha önceki modelinde alt yazıyı başka bir cd den hafızaya alıp daha sonra filmin cdsini takıp izlenebiliyormuş bu yok. Prograssive scan özelliği var aktif hale getiremedim. Sorunlar bunlar. Acaba bu modellerde hala güncelleme yokmu? Yardım ederseniz sevinirim.
  • Yaa arkadaslar Allah kimseyi Vestel'le muhatab etmesin. Belki alakasi yok ama konuyla bir flat TV aldim, 5 kez servise gitti, adamlara diyoruz mesela tvnin dugmesi takiliyor, servis utanmadan yanlis kullaniyorsunuzdur diyor, en son tam bozuldu biz de mahkemeye verdik. O tvyi eve sokacagima bir daha 10 sene mahkeme beklerim daha iyi. Bunu neden anlatiyorum? Cihaziniz calisirsa sorun olmaz ama bi bozulursa gerisini siz dusunun.
  • Selam Arkadaşlar ,
    Genelde iyi bi okuyucuyumdur ama bu 5600 vestel meselesi yüzünden bende bişiler yazmaya karar verdim

Maalesef 5600 konusunda çok haklısınız aldım sorunlu çıktı değiştim gene sorun oldu yarın gidip iade edicem.
    Anlayamadığım vestel e ne olduğu ben 5500 kullanıyorum aynı zamanda, inanın süper bi cihaz bulabilsem gene alıcam bi kaç arkadaşıma.
    10 yıl kadar önce aldığım 70 ekran vestel den de çok memnunum,hala sorun cıkarmadı ancak son dönemde aldığımız zeta 87 ekranlar dmp li olanı ve olmayanı inanın bizi hayattan bezdirdi.
    Dedim ya yeniyim kusuruma bakmayın yazıp duruyorum.
    Sonuç olarak ulaşabilirsem vestel den yetkili birine ulaşıp bu siteyi önereceğim ve soracağım nedir bu vestel deki çöküş?
    Aramalarıma devam ediyorum olurda gözünüze çarparsa 5500 satan bi bayi haber verirseniz sevinirim.
    Kendinize iyi bakın

Not: 5500 gerek kalmadı philips 3040 alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasdeya -- 18 Temmuz 2006; 20:46:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iNsTiGaToR

yeni konu acmak istemedim. daha once bu foruma SonyDz100/vestel5600 die ir topic te acmıstım herneyse. cumartesi gunu 5600 u aldım. ht758dt ses sistemide pazartesi geldi. adamlar geldi bagladı falan acayip bi ses var bu ne dedim. bilmiyoruz dedi. telefon caldı belki ondan etkilenmiştir dedi. peki dedim. hemen bi dvd koydum. cd içinde donmeye baslayınca hoparlorde onunla vızıldamaya baslıyor. ugrastılar ettiler tık yok. yarın geri alalım bi test edelim dediler. salı gunu aldılar ve sorun yok diye bugun teslim ettiler. geldiler kurdular ugrastılar yok yine ses var gitmiyor ses. sonra 5600den suphelendiler ve yenisini getirdiler. kutumuzu beraber actık. ama ı ıhh. hala ses devam. ve yarın 5550 ile deneyecekler. ama ben acayip sogudum aletten. ve yarın yenisini getirecekler ne yapıcam bilmiyorum. şimdiden yerine ne alsam diye kara kara dusunmeye basladım.

not: yine soyluyorum amacım firma kotulemek degil. sadece yasadıklarımı anlatıyorum
    not2: sony dz100 ses sisteminin bi eşi yok aklınızda olsun benim aklımda o ses kaldı...

oncelıkle kendınızı ezdırmeyın
    tuketıcı hakalrına gore
    ayıplı mal ların
    degısımını
    ucretsız tamırını
    yada ne kadar kullanmıs olursan ol
    "ucretın idaesını" ısteme hakkına sahıpsın
    bosuna vestel ıle zaman kaybetme
    dıgıtal amfılı hop. setın varsa philips 3040
    yoksa voxlıne 933 al

ayrıca sony sony dıye bosuna ısmıne guvenmeyın
    logıtech z5500 e kesınlıkle bak
    o fıyata daha ıyısını bulmak ımkansız

• Elam arkadaşlar,

Bi düşündüm de haksızlık ettiğime karar verdim vestel e.

Ben geçen yaz 5500 aldım 1 sene dir sorunsuz kullanıyorum çok da memnunum,
    ama nedendir bilmem vestel 5500 üretmiyor artık.
    5600 e gelince aman diim uzak durun yanından bile geçmeyin bu kadar kötü bi cihaz olamaz.
    umarım vestel den bu işlere bakan birileri bu mesajları okurda hatalarını telafi ederler sonuçta biz yerli malına destek vermezsek kim verecek?
    Önümüzdeki 1 hafta içinde 3 adet player a ihtiyacım olduğundan yarın gidip bi philips alıcam yazılanlara göre çok iyimiş bide ben deniycem, ama gene tekrar ediyorum vestel 5500 sorunsuz ve çok kaliteli bir player bulursanız hiç düşünmeden alabilirsiniz.

5500 de film le alt yazı aynı dosyada olsada olmasada isimler tutsada tutmasada farketmiyor sorunsuz çalışıyor.
    mekanik olarak da sağlam ve kaliteli tray i 5600 deki gibi her an kırılacak gibi değil.
    kullandığım hiçbir cd yada dvd de okuma sorunuda yapmadı.( dvd lerde 4x in cd lerde 16x in üzerinde kayıt yapmadım)
    5500 ile ilgili sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
    Selamlar saygılar
    Not : şimdi gördüm 5500 de font boyutu sorunu olduğunu belirtmiş filolog_68 arkadaşım.
    ben 70 ve 84 ekran vestel tv lerde kullandım font boyutundan hiç rahatsız olmadım

sabahın 6 sında aklıma geldikçe yazıyorum deli miyim neyim ?
    ben 5500 i gittiğim her yere taşıdım cüzdan dan farkı kalmadı garibimin bu konudada çok sağlam walla

• arkadaşlar yerli montaj mal almayın demekten dilimizde tüy bitti ama genede millet alıyor sonrada burada sorunlarınızı okuyoruz, bu sonuç belli bir şey bir iki kişi memnun yada arkadaşlarda kulak ve göz zevki yok ne diyim yerli ürün yoktur bunlar dışardan gelip burada montaj bu kadar olur işte bazı arkadaşlar gene yerli malı alalım gavura para kazanıdırmayalım diyor bilinçsizce ya yarli malı ne varki kesinlikle yok sadece kendi halkını keriz zanneden veste arçelik montaj sanayi var her ürünleri tamammen yabacı patentli türk malı kesinlikle dvd,klima,lcd falan yoktur mutlaka bir yada iki parçası yabacı plastik kısmı türk olabilir onlardanda çat çut sesler gelir paranıza yazık etmeyin türk malı br elektronik alet çıksın ilk ben alacagım gururla ve buradan size anlatacagım eger çıkana kadar 40-50 sene geçmezse
  • bnm ki daha karışık.
    bilecikteyim.cihaz konyadaki bi bayiden geldi.servisdeki beceriksiz kadın değişim ve iade işleyişi hakkında bi haber.sanırım cihaz konyaya geri gidecek.

vızır cızır vızzzzzzzz coozzzz tozurrttt vazırrrddd biiizzzzzzzzzzzzzzzzz

artık sıfır dvd de bile bu sesleri dinnemekten bıktım.
    lanet olsun haram olsun yazıklar olsun VESTEL e.
    tüketicisinin sıkıntısına çözüm bile bulamayan VESTEL den tek bir ürün bile almam.
    vestel pil cıkartsın.onu dahi almam.
    çinden hoplaya zıplaya alt alta üst üste gelen dandik ürünler bile vestel 5600 den iyidir.
    bunu okuyupda almaktan wazgecen bir kişi bile kardır tüketici için.
    inşallah VESTEL bu cihazları ihraç etmiyordur.zira belgelerde TÜRKİYE yazıyor!!!!!!!

• Bende 5500 var ve gayet güzel çalışıyor,iyi yırtmışız demekki 5600 fiyaskosundan,ne diyim geçmiş olsun
  • Onceden vestelden bir sey almam dityordum cunku 72 ekran ZX serisinden bir televizyon almıstım ve 1 hafta sonra bozulmustu..

ama yine de 5600 e bir sans vermek istedim. ama yine hüsran. artık kesin kararlıyım. 5600 evime girecek son vesteldir.

uyduruk vestel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 10 Ağustos 2006; 19:59:21 >
  • Arkadaslar,

Vestel gazi biri olarak sıkıntımla ilgili internette surf yaparken sizin forumunuza ulastım. Hemen uye olup sizden bilgi alayım istedim.

Aslında, forumdan 5600 ile ilgili bilgi ararken dikkatimi cekti anlasılan bir ton insan vestel ile binbir cesit sorun yasamıs. Benim durumum da pek farklı değil. Onceden 2 ve son olarak 2,5 aydır servislerle savasmaktan bıktım. Sizleri de cok yormamak icin soyle kucuk bir ozet yapayım. 4550 divx playerim tam 4 kere loader hatası yaptıktan (filmi okurken kapanıyor) sonra vestel sagolsun 4600 ile değiştirme kararı aldı.

Fakat sizinde bir cok yerde bahsettiğiniz gibi 4600 ile 4550 nin menuleri aynı değil. 4550 de smartnavi altında altyazı dosyaları da cıkıyordu ve siz istediğiniz altyazı ile filmi eslestirebiliyordunuz. 4600 de ise altyazılar gorunmediği gibi sadece kumandadaki subtitle tusundan yukleyebiliyorsunuz ve o sekilde de ancak en fazl 3 adet okuyor (cd ye kayıtlı ilk 3 altyazıyı). Tahmin edebileceginiz gibi kıl bir durum ve mesela benim gibi lost un 13 bolumunu bir dvd ye her bolum icin ingilizce ve turkce altyazıları ile kopyalamıssanız (toplam 26 altyazı) olay tamamiyle icinden cıkılamayack hal alıyor.

Uzatmayalım, tabi sizinde bir cok yerde belirttiğiniz gibi servisin bu durumdan haberleri yok. Gittim kendilerine bizzat uygulamalı gosterdim de anladılar. (Birde utanmadan tebrik ettiler bunu bize ilk soyleyen sizsiniz diye).
    Bu arada kardesimde 5600 modeli var ve onda smartnavi on/off diye bir opsiyon var. On yapınca eskisi gibi altyazıları gosteriyor ve siz istediğinizi secebiliyorsunuz. Oyle olunca bende 5600 ile değiştirin dedim. Tam 15 gun bekletip arada bir değiştirdik buyrun diye gene 4600 vermelerini falan sabırla atlattıktan sonra 5600 modeli geldi.

Fakat ne goreyim, model 5600 ama icindeki yazılım 4600 ile aynı. Bende oye olunca paramın iadesini istedim. Genel mudurler yardımcılari ile konustum. Kendisi son derece kaba bir sekilde kusurabakmayın veremeyiz paranızı elinizdeki ile idare edin dedikten sonra bende kendisini bu sefer genel mudurlerine sikayet ettim. O da daha anlayıslı bir insan olmasına ragmen ben sizi arayacayım deyip yok oldu ortadan.

(Bu arada lafı cok uzatmak istemiyorum ama insanları da bilgilendirmek dogru olur diye dusunuyorum). Bu bekleme suresinde bende 5600 un bir folder altındaki 3 altyazıyı okudugunu fark ettim. Yani filmleri folderlara bolup dvd ye kaydederseniz o zaman okuyor gibi duruyor.

Simdi uzun lafın kısası, 5600 ile ilgili bana detaylı bilgi verecek birilerini arıyorum. Ozellikle bu altyazı problemi ve nasıl olurda piyasada 2 ayrı yazılımlı 5600 olabilecegini?

Egerki updateleri varsa nerden bulabilecegimi, vs. vs.....

Yardımcı olursanız sevinirim.

• merhabalar,
    18.08.06 tarihinde vestel divx 5600 aldım. eve gelip aleti kurduk...player'ın içindeki çalışma sesini olduğu gibi hoparlörlerden duymaya başladık. rezonans'tan şüphelenip scart ile tv'ye bağladım ama ses devam ediyordu. ertesi gün bayiye geri götürdüm bana birkaç gün içinde yeni bir ürün vereceğini söyledi. yeni ürünü teslim alıp eve geldim aynı sorun onda da vardı...ben de gidip bu teknoloji fakiri aleti bayiye geri iade ettim...bir daha da vestel'in semtine uğramamaya karar verdim.
  • bizim 5600 de bi şey okumaz oldu...
  • bu ne ya herkes aletten şikayetçi vestel alıcaktım ama vazgeçtim almıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bu ne ya herkes aletten şikayetçi vestel alıcaktım ama vazgeçtim almıyorum

isabet
  • arkadaşlar bişey sorucam.. malesef bende araştırmadan almış bulundum.. filmin ortasında altyazı gidiyor.. alalı 8 gün oldu.. sanırım tüm seride sorun var.. iade edip paramızı geri alabilme şansimiz varmı şimdi?
  • bu dandik cihaz hakkındaki görüşlerinize aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.