Şimdi Ara

Vestel/Humax/Sunny/Alatech/Plus??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknik donanim ve sistemsel yazilimlara baktiginizde bunu anlayacaksiniz.Şuanda humax en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Teknik donanim ve sistemsel yazilimlara baktiginizde bunu anlayacaksiniz.Şuanda humax en iyisi.

Ya birak allah askina teknigi donanimi goruntuyu hangisi iyi veriyorsa en iyisi odur. Simdi yeni bi digi kutu cikti diyelim sagecom iq plus dan daha iyi donanimi olan ama goruntu kalitesi humax kadar o cihazimi alirsin yoksa suanki sagecom iq pus imi alirsin

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    Yeni kutu cikarsa zaten donanim olarak sistem olarak vs. Daha iyi degerlere sahip olacaksa zaten otomatikman etkiler goruntuyu bizde yeni cikan kutuyu aliriz.

• quote:

Yeni kutu cikarsa zaten donanim olarak sistem olarak vs. Daha iyi degerlere sahip olacaksa zaten otomatikman etkiler goruntuyu bizde yeni cikan kutuyu aliriz.

Bukadar savunmaci olman buyuk ihtimalle humax kutu kullaniyor olmandan kaynaklaniyor suan baska kutu kullansan onu savunacaksin.

Bundan daha öncede vestel 9102 hd kullanıyordum o kutudan memnun degildim renkleri soluktu gercektende humax a gecince goruntu cam gibi oldu. İyi olmasa kutu begenmesem neden soyleyeyim iyi diye degil mi ben soylemiyorum ayrica bir cok kisi soyluyor humax daha iyi diye ve konusuda var forumda.

• Bence eutelsatin hd-sd yayinlari turksatin hd-sd yayinlariyla kıyaslanama bile mesela bi turksatin normal star tv yayinina bakin birde eutelsatin hd star tv yayinina bakin eutelsatin hd star yayini turksatin sd star yayininin yanindan bile gecemez

• quote:

Bundan daha öncede vestel 9102 hd kullanıyordum o kutudan memnun degildim renkleri soluktu gercektende humax a gecince goruntu cam gibi oldu. İyi olmasa kutu begenmesem neden soyleyeyim iyi diye degil mi ben soylemiyorum ayrica bir cok kisi soyluyor humax daha iyi diye ve konusuda var forumda.

Konu linkini atarmisin benim okudugum bi konuda kimse memnun degildi

Mobildeyim pc ye gecince bakabilirim forumda digiturk konulari icinde aratin bulursunuz.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73656783&p=1

Kopyalamaya calistim bakin burdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

quote:

1080 P de tvler titreme yapiyor en iyisi 1080 İ diye dusunuyorum ve 1080 i de goruntu daha net ve canlı.

Ben 5103 kullanirken 1080p de kullaniyordum hicbi titreme yoktu bence senin tv de ariza olabilir

Arıza demeyelim. Arkadaşın kullandığı TV 1080P modunu desteklemiyor olabilir. Çoğu TV nin kutusunda FULL HD logosu yer alıyor. Ama kullanıcı TV nin teknik özelliklerini inceler ise örnek benim kullandığım KDL-40BX420 Sony LCD TV 1080P desteklemiyor. Sözde FULL HD 1080İ desteği var. Sanırım arkadaşın da TV si sadece 1080i destekliyor. O yüzden böyle titremeler olması normaldir.
  • her cihaz aynıdır hocam boşuna servisleri sık boğaz etmeyin
  • bende ilk kurulumda 7103 vardı, 1080p'de ciddi titreme yaptı, aynısından bir tane daha taktılar onda da aynı sorun vardı. 1080i'de de sd yayınlarda ciddi şekilde çizgileri görebiliyordum ve görüntü çamurdan farksızdı. Sonra servis yazdırdım, vatandaş gelirken humax 9504 ile gelmiş, 1080i basıyor ama görüntü 7103 e göre çok daha kaliteli. Kalite hd yayınlarda da farkedilir nitelikte. Kanal geçişleri biraz yavaş ancak 9504 daha işlevsel. Servise sorduğumda humax cihazı aracında taşıdığını ve 7103 lerde sorun yaşandığında bu cihazı kullandığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @immortal -- 13 Ocak 2014; 16:50:41 >
  • arkadaşlar Humax 9504, 9503'ten daha iyidir değil mi?

Şuan mevcut aboneliğimde Humax 9503 kullanıyorum. HDD'ye kayıt ve uzaktan kayıt emri verme olayları bence çok güzel. Görüntü kalitesini de başka digiturk cihazları kullanmadığım için kıyaslayamayacağım.

Siz ne dersiniz? Servisten Humax 9503 veya Humax 9504 diye cihaz talebinde bulunayım mı?
  • humax 9504 universal lnb ile uyumlu mudur merkezi sistemde digitürk çanağında universal lnb var bazı digitürk cihazları universal lnb ile calismiyormus humax 9504 calisir mi universal lnb ile ? saygılar.
  • herkesten farklı cıkıo . vestel mi humax 9504 mü sagemcom mu anlamadım bende valla hangisini alıcam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

humax 9504 universal lnb ile uyumlu mudur merkezi sistemde digitürk çanağında universal lnb var bazı digitürk cihazları universal lnb ile calismiyormus humax 9504 calisir mi universal lnb ile ? saygılar.

Bugün humax 9504 takıldı. LNB universal taktılar.

Yani uyumlu.
  • http://www.youtube.com/watch?v=qNMwpPk1sGs&feature=youtu.be

## Evimde kullandığı cihazim sunny 5103 hd diğer tüm cihazları kullandim test ettim ( sagecom hariç) bunun gibisi yok super !!!!

# LNB next nextstar full hd gold serisi 40 TL ye almistim çift girisli
    # Hdmi kablo humax aletin uç ethernetli maxipuanlarla 6 TL ye gelmisti ;)dişi çelik hasir kalpli

#TV Vestel smart led full hd pixelence plus 400 hz movie sense 1920x1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 14 Ocak 2014; 20:18:48 >
  • Bugün humax 9504 kuruldu. En son 894 nolu kanal var. Sanki bazı kanallar tekrar ediyor gibi.

Acaba listeyi silip sıfırdan tarama var mı? Menüde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Bugün humax 9504 kuruldu. En son 894 nolu kanal var. Sanki bazı kanallar tekrar ediyor gibi.

Acaba listeyi silip sıfırdan tarama var mı? Menüde göremedim.

Menü tuşuna basin alt menüde kurulum kolay kurulum- eurotelsatsa uydunuz eurotelsat kurulumu değilse turksat kurulumunu seçin bekleyin

• quote:

5103 hd yeni kutu zaten ekimde cikti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.