Şimdi Ara

Vestel Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı günler. Benim 1-2 senedir klimam var bu 3. senem ve hiç bir sorunu yok. Fakat 3. senemde klimam çalışırken birden hava üfleyen yerinden su damlatmaya başladı sonra klimayı kapadım ve tamamen temızledım. Ardından tekrardan klimayı actım 10-15 dkk sonra tekrardan damla damla su birikti ve biraz daha beklseydım akıtacaktı. Bilgisi Olan Yardım Ederse Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ammoti

Öncelikle herkese hayırlı günler. Benim 1-2 senedir klimam var bu 3. senem ve hiç bir sorunu yok. Fakat 3. senemde klimam çalışırken birden hava üfleyen yerinden su damlatmaya başladı sonra klimayı kapadım ve tamamen temızledım. Ardından tekrardan klimayı actım 10-15 dkk sonra tekrardan damla damla su birikti ve biraz daha beklseydım akıtacaktı. Bilgisi Olan Yardım Ederse Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...

kronik sorun olarak belirtilen kasa çatlaması değildir inşaAllah. drenaj tıkanmasıda olabilir.
  • o dedıklerınden pek anlamıyorumda hangısı ne kdara mal olur ve destek ekıbı cagırmadan duzeltebılırmıyım ? :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.