Şimdi Ara

Vestel Olympus serisi camasır makınelerını onerırmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hepsiburadadan vestel olympus camasır makınesı alıcam tarafıma özel cok guzel ındırım uygulamıs daha once kullanan yada bi bilgisi bi önerisi olan var mı vestel diye herkes kötuluyor kafam karıstı

• http://forum.donanimhaber.com/m_37697893/tm.htm

Linkteki konuda ürün tartışılmıştı. Bana sorarsanız 100TL-200TL'den kaçayım derken evinize piyasanın en düşük malzeme, mühendislik ve işçilik kalitesiyle üretilmiş bu ürünü almayın. Bu tür ürünler bir kez alınır. Ha ben 7 sene birkaçs ervis ziyaretine razıyım, 7 sene sonra da hurdaya verir yenisini alırım; düşük performansını da umursamam çamaşır makinesi olsun yeter diyorsanız ancak düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armoer1990

arkadaslar hepsiburadadan vestel olympus camasır makınesı alıcam tarafıma özel cok guzel ındırım uygulamıs daha once kullanan yada bi bilgisi bi önerisi olan var mı vestel diye herkes kötuluyor kafam karıstı

Ben 10 aya yakın bir süredir kullanıyorum. Gayet memnunum. Maşallah hiçbir sorun yaşamadım. Kuruluma gelen servis çok ilgiliydi. 7 yıl garantisi var.

Yıkaması çok iyi, tertemiz yıkıyor. Her türlü program var, kısa, uzun, hassas, vs.

Sesi de oldukça düşük, "sessiz" sınıfında bir makine değil zaten. Sıkarken sartıntı yapmıyor.

Aldığınız fiyat nedir? 900 TL nin altındaysa bence değer.
  • Vestelin kendi internet sitesin de 1099 tl
  • 809 lira hepsiburada ama almadım vazgectım
  • Bu makineyi satın aldım, çamaşır yıkamak için ilk defa çalıştırdığımda, program ayarlarını seçerken renkliler için yıkama süresi olarak 3 saat 20 dakikalık süre belirdi. Çamaşır makinesi kullanım kılavuzunda renkliler programı için program süresi 126-90(2 saat 6 dakika) dakika yazarken, benim çamaşır makinesinde renkliler programı için 3 saat 20 dakika çamaşır yıkama süresi vardı.
    Tabii bu arıza için servise başvurdum. Servis Arızaya ilişkin fotoğrafları çekti beni arayacakların söyleyerek gitti. Yetkili servis çamaşır makinesinin anakartının değişmesi gerektiğini, anakart temin edilince arayacaklarını söyledi. Ben yetkili servise çamaşır makinesini yeni aldığımı ve sıfır makine olduğunu ve bana arızalı ürününün satıldığını ve bunun Tüketiciyi Koruma Kanununa göre ayıplı mal olduğunu, iade etmek istediğimi bildirdim. Yetkili servis bunun için Vestel Danışma Merkezi 0 212 444 4123 numaralı telefonu aramam gerektiğini söyledi.
    Vestel'in şikayetimden 12 gün sonra arızalı çamaşır makinesine bulduğu bahane ne biliyormusunuz?
    çamaşır makinesinin içinden çıkan iki adet kullanım kılavuzu yanlışmış!!!
    Makine boşken fişe takıp renkliler için seçtiğiniz süre 3 saat 20 dakika çıkıyor. Ayrıca makine yumuşatıcı almıyor. Vestel'e göre makine ayıplı değil, içinden çıkan kullanım kılavuzu yanlış basılmış mış!!
    Bir çamaşır makinesi düşünün boşken düğmesini çeviriyorsunuz; beyazlar ön yıkamalı 2 saat 33 dakika yazıyor, renkliler 3 saat 20 dakika yazıyor.
    Sattıkları çamaşır makinesine sahip çıkmayan bir firma.
    Çileden çıkmak, boşuna canınızı sıkmak, vestel servisleri ve müşteri hizmetleri ile devamlı uğraşmak istiyorsanız alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.