Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sunbred

Pc monitörü olarak kullanmama rağmen her açılışta kumanda dan (pc-vga) ayarına getirmem gerekiyor (-) [Bunun kolay bir yolu yok mu?]

Kumandayla gereksiz şeyleri kaldır sırf tv ile pc-vga ya da hdmi lardan 1ini bırak tercihte çok seçenek olmayınca rahat geçersin. En son menü de bir ayar olacak.
  • Yanlış hatırlamıyorsam Vestel LCD'lerin servis menüsünde açılışta otomatik geçilecek girişe öncelik vermekle ilgili bir ayar vardı. (Tuner, HDMI vs.)
    Araştırmanızda yarar var. Servis menüsü riskli bir ayar alanı olduğundan bilen birilerine yaptırın.
  • Arkadaşlar..cep telefonumu cihaza bağladım.hem şarj oluyor hemde içinde desdeklediği ne varsa bakabiliyorum.çalabiliyor yani.Bütün cepler olurmu bilmem.cepin içindeki hafıza kartını tamamen okuyor....bilginize
  • Sanırım usb kablo ile bağladın?
  • Eee heralde yani,usb kablo ile bağladım...Valla pek kullanmam ama belki kullanacak olan arkadaş vardır diye yazdım.tek bir şeyi işime yarar,oda cepi şarj etmeye.yinede iyi bir özellik gibime geliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sunbred

Sanırım usb kablo ile bağladın?
  • Bozulan 26850 min yerine bulamadığı için
    http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/32ph5010_32_lcd_tv.aspx
    şu ürünü teklif ediyor servis kabul edeyim mi arkadaşlar? 30 işgününe yaklaşıyor para talep edebilir miyiz?

32PH5010 32" LCD TV
  • Valla ihtiyacını iyi belirlemen gerek.Sana teklif edilen cihaz full HD değil ve USB'den film oynatma özelliği yok.odan küçükse ve DVD'lerle uğraşmam diyorsan 26850 daha mantıklı.Vestelin son teknolojisi 26850 ile 42850 olan cihazları bildiğim kadarıyla.....şimdi bana bu teklif yapılsaydı eğer ben yine 26850 alırdım... karar senin .ihtiyacına göre davran ama 26850 derim ben.Allah kolaylık versin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Bozulan 26850 min yerine bulamadığı için
    http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/32ph5010_32_lcd_tv.aspx
    şu ürünü teklif ediyor servis kabul edeyim mi arkadaşlar? 30 işgününe yaklaşıyor para talep edebilir miyiz?

32PH5010 32" LCD TV

• Eveeet...sonunda DTV\USB aynı anda aktif etmeyi başardım... yapılacak işlemler sırasıyla şunlar.

1-Kumandadan Setup/Time Basılacak.
    *
    2-Kumandadan "4725" Tuşlanacak.
    (buradaki menüde eğer HDCP- OK yazıyorsa olabiliyor.yani DTV\USB aktif edilebiliyor.yok eğer başka yazıyorsa bilemem ne olur.)benimkinin versiyonu 17MB_35_V60 ....ŞİMDİ DEVAM EDELİM
    *
    3-Service Setting menüsünden 4. Satırda OPTIONS Açılacak.(Kumandann Sağ Tuşuna Basılarak.)
    *
    4-Çıkan Options menüsünden yine 4 No'lu Bölüme Sağ Tuşla Girilecek.
    *
    5-Çıkan Optional Features Bölümündeki 9 No'lu DTV/USB Bölümüne Girip kumandanın Sağ veya Sol Tuşlarını Kullanarak O Bölüm DTV/USB Kullanılacak Şekilde Ayarlanacak.
    *
    6-Setup Time Tusuna basilarak Menüden Çıkılacak...çıktıkdan sonra cihazı kapatıp açın.usb'ye takılı birşey olmasın.V.SOURCE tuşu yardımıyla DTV\SB'ye gelin bekleyin.Dil seçenekleri gelecek türkçeyi seçin devam edin....gerisi size kalmış....benden bu kadar.bir teşekkürüde çok görmeyin artık...şaka tabiki.

Ben bu ayarları yaptıktan sonra(DTV olabilirliğini anladıktan sonra) DTV'yi tekrar kapattım.Çünkü bu yayın zaten yok.USB'ye erişim zorlaşıyor.böyle daha kolay kullanılabiliyor usb...dileyen açar,dileyen kapatır.bizimkisi bir merak işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 23 Nisan 2009; 16:10:26 >

• Sağol mesentr78
    Sorun şu dediler 26850 üretimden kalkmış sadece 40 " üretilecekmiş bundan sonra, ben de senin gibi cevapladım fabrika stoklarında ürün yokmuş kendi bayilerimizden bakacağız dediler. Bana da ufaklığı lazım ya da yeni model çıkacaksa beklerim dedim 26 " olarak.
  • arkadaşLar bi sorum oLucak.42" supersLim'in sonunda 100mhz yazarken 26" te yazmıyor ama movie sense özeLLiği iki üründe de var.Acaba 26" oLanı 100mhz özeLLiğine sahip değiL mi ?

Vestel PIXELLENCE SUPER SLIM 42850 42" LCD TV 100 HZ.

Vestel PIXELLENCE SUPER SLIM 26850 26" LCD TV
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Sağol mesentr78
    Sorun şu dediler 26850 üretimden kalkmış sadece 40 " üretilecekmiş bundan sonra, ben de senin gibi cevapladım fabrika stoklarında ürün yokmuş kendi bayilerimizden bakacağız dediler. Bana da ufaklığı lazım ya da yeni model çıkacaksa beklerim dedim 26 " olarak.

arkadaşım bana dün ürün geLdi.netteenucuz.com adresinden aLdım.Daha önce 5 şube iLe görüştüm sonunda buLdum ama
  • Arkadaşlar şimdi ben bunu pc monitörü ve ps3 için kullanacağım fakat bazı şeyleri tam anlayamadım. Bu arada, eski sayfalarda var demeyin lütfen, 6 sayfayı da okudum :)

1- Şimdi bu alet pc ile kötü mü görüntü veriyor? Ekran kartımın dvi çıkışı var oradan hdmi çeviriciyle bağlasam yine mi kötü görüntü alırım, analog kabloyla görüntüsü nasıl?

2- Ps3 ile kullanımı nasıl, renkler, tepki süresi falan?

3- Hangi tip panel kullanıyor? TN mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 25 Mayıs 2009; 7:41:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar şimdi ben bunu pc monitörü ve ps3 için kullanacağım fakat bazı şeyleri tam anlayamadım. Bu arada, eski sayfalarda var demeyin lütfen, 6 sayfayı da okudum :)

1- Şimdi bu alet pc ile kötü mü görüntü veriyor? Ekran kartımın dvi çıkışı var oradan hdmi çeviriciyle bağlasam yine mi kötü görüntü alırım, analog kabloyla görüntüsü nasıl?

• quote:

quote:

Arkadaşlar şimdi ben bunu pc monitörü ve ps3 için kullanacağım fakat bazı şeyleri tam anlayamadım. Bu arada, eski sayfalarda var demeyin lütfen, 6 sayfayı da okudum :)

Yok mu bu soruyu yanıtlayacak?

• quote:

quote:

quote:

Yok mu bu soruyu yanıtlayacak?

PC ile bağlandığında görüntü güzel.(tatmin edici bence).Ben bazen bağlayıp filmleri seyrediyorum.oldukçada memnunum.
    Diğer sorularının yanıtını bilemiyeceğim.

• Bu gün aldım görüntü kalitesi ve işçilik gayet güzel bende monitör olarak kullanıyorum, biraz ağır açılıyor geldi bana tabi ben bide direk monitör olarak kullandığım içinde böyle gelmiş olabilir, direk takılı olan hdım açsa hakkatten güzel olacak , yanlız benim başıma çok salakça bişe geldi, atinin driverlarını yenilemeden önce full hd yani tam ekrandı driverları yeniledim 1920*1200 seceneği ortadan kalkdı, 1920 * 1440 seceneği çıktı es kaza bi deneyim dedim ki bunuda ati nin ati c. programından yapdım yani özelliklerden yapmadım ( orda iptal etme şansın var ) ve direk ekran gitti bil . kapatıp açdım fakat yine aynı mavi ekran ( microsoft un iğrenç hata menüsü değil ) tv nin görüntüsü falan f8 falan güvenli kipdi anca düzeltebildim ekran kartımda ati x1600xt bu arada , 1920*1080 seceneğini seçinde ekran 24. oluyor bende suan 1776* 1000 gibi saçma sapan bi çözünürlükde kullanıyorum bu arada suan kurulu olan driverda 9-3_xp32_dd_ccc_wdm_dot-net_korean ( atinin resmi sitesindeki en son sürüm
    kullandıkca artık görüşlerimi yazmaya çalısırım,

• Harici hard disk kutusunu usb den bağladım ama görmedi, 120 gb lık 2 ye bölük ve ntfs formatında, salodaki LG 50PQ6000 PLAZMA TV de sorunsuz bir biçimde görüyor ve filimleri oynatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batar

Harici hard disk kutusunu usb den bağladım ama görmedi, 120 gb lık 2 ye bölük ve ntfs formatında, salodaki LG 50PQ6000 PLAZMA TV de sorunsuz bir biçimde görüyor ve filimleri oynatıyor.

Dostum.HDD olarak sadece fat32 formatını gördüğü kanaatindeyim.Eger salondaki LG fat32'yi görüyorsa öyle yap gitsin...ben 500 GB fat32 hdd çalıştırdım sorunsuz.3.5" olduğundan hariçden güç beslemeliydi.320 Gb 2.5" lattop hdd çalıştı hariçten güç beslemesi olmadan.
    Birde aklımdayken yazayım....bileniniz vardır mutlakada.
    mp3 dinerken resimlere slayt yaptırabiliyorsunuz.müziği devamlı çalacak moda alın...sonra müziği kapatmadan resimlere gelin (aynı hdd'de tabiki) slayt yapın...müzikli slaytınız hazır...

• Sanirim benim tv'nin tuner'inde sorun var.
    analog kablo tv'den alıyorum yayını.
    görüntü arada anlık olarak siyah-beyaz oluyordu.
    sonradan ses'te de mono ses olan kanallarda anlık olarak stereo'ya geçiyor ve bu da seste garipliğe neden oluyordu. (hoparlor bozukmuş bigi ses gidip geliyordu. )
    ama bilgisayardan bağladığımda ses ve görüntü'de problem yoktu.
    servis'e bunu ilettiğimde sesteki sorunun kablo tv'den olduğunu söyledi hemen.
    stereo'ya geçiş için test yapıyorlar vs. dedi. ama sorun devam ediyor kaç aydır.
    bu arada şunu fark ettim. tv'yi kapatıp açınca ses bir süre düzeliyor sonra yeniden başlıyor gidip gelmeye. trusorround özelliği açıkken daha belirgin oluyor. onun için onu da kapattım.
    tekrar servisi aramayı düşünüyorum.
  • Kardeş.aynı olay başka bir cihazda benimde başıma gelmişti.Sorunu kablo bağlantısında buldum.şimdiki tüm kablolar tık diye geçiyor ama iletgenler tam oturamıyor.Kablo uçlarını temizle sıkıca bağla ...birde öyle dene bakalım.İnşaallah düzelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: abuse12

Sanirim benim tv'nin tuner'inde sorun var.
    analog kablo tv'den alıyorum yayını.
    görüntü arada anlık olarak siyah-beyaz oluyordu.
    sonradan ses'te de mono ses olan kanallarda anlık olarak stereo'ya geçiyor ve bu da seste garipliğe neden oluyordu. (hoparlor bozukmuş bigi ses gidip geliyordu. )
    ama bilgisayardan bağladığımda ses ve görüntü'de problem yoktu.
    servis'e bunu ilettiğimde sesteki sorunun kablo tv'den olduğunu söyledi hemen.
    stereo'ya geçiş için test yapıyorlar vs. dedi. ama sorun devam ediyor kaç aydır.
    bu arada şunu fark ettim. tv'yi kapatıp açınca ses bir süre düzeliyor sonra yeniden başlıyor gidip gelmeye. trusorround özelliği açıkken daha belirgin oluyor. onun için onu da kapattım.
    tekrar servisi aramayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.