Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usb için yeni yazılım çıktımı acaba?mp4 leri filan çalıştıran?
  • dün Vestel ile konuştum, bu üründe sadece DVB-T yaın izlenebilirmiş. Teledünya DVB-C olduğu için olmuyormuş :(
  • Usb ile mp4,mkv filmlerini izleyebilmemiz için yeni yazılım çıktımı acaba?
  • Arkadaşlar bu tvyi monitör olarak kullanan arkadaşlara sorum varda,ekran kartımda vga ve dvı çıkış var,şimdi vgadanmı daha iyi görüntü alırız yoksa dvı to hdmı bir kablo veya çevirici alıp kullanarak mı daha iyi görüntü alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

Arkadaşlar bu tvyi monitör olarak kullanan arkadaşlara sorum varda,ekran kartımda vga ve dvı çıkış var,şimdi vgadanmı daha iyi görüntü alırız yoksa dvı to hdmı bir kablo veya çevirici alıp kullanarak mı daha iyi görüntü alırız.

bende DVI cıkıstan HDMI'ye baglayarak kullanıyorum. VGA ile çözünürluk sorunu yasarsınız.
  • Bende 2 yıldır vestel 26850 mevcut normal tv olarak kullanıyordum. Alma nedenim ise özellikle tv'nin çok ince olması ve duvara monte durumunda çok az yer kaplamasıydı. Servis menusüne giriş için, menu açıkken 4725 tuşlamasını, usb'den film oynatmasını falan biliyor fakat kullanmıyordum. Yeni olarak oturduğum sitede dvb-c yayın başladı. Elimde 26850 modeli var nasılsa dvb tunerli diye denedim. Hiç kanal bulamadı araştırınca gördümkü, vestelin elimdeki broşüründe yazan kablolu yayına uygunluk satırı hikaye. Yani teledünya ile değil ileride karasal digital yayın olursa kullanılacak bir şey. Tuner DVB-C değil DVB-T başka araştıranlar olursa diye özellikle belirtmek istedim. Bu şekilde google search'lerde çıkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.