Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhtemelen bu devam eden birşeyse bir sorun
    kapatınca o ışığın maviye dönmesi ve hep öyle kalması gerekiyor.
  • Bu ürünü yaklasık 6 aydır kullanıyorum. Geforce 9500M Gs ekran kartıma DVI-HDMI kablo ile bagli ve 1920*1080 cozunurlukte 60Hz'de herhangi bir pc monitorunden cok daha net goruntu elde ediyorum. Laptopta HDMI cikis olmadigindan sesi kulaklık cikisndan verdim ama sonuc cok basarili. USB uzerinden tum fat32 diskleri gosterip kullanabiliyorsunuz. NTFS destegi yok. Oyunlar için 1280*720 (yani 720p) ideal cozunurluk. 1X1 pixelmaping yapamadigi için ara cozunurluklerde tam ekran yapamiyorsunuz. kenarlarda belli bosluklar kaliyor(ki aynısı laptop'ın ekranındada oluyor.) TV'yi 50Hz ye dusurdugunuzde PIP ozelligi ile tv izleyebiliyorsunuz. Ben belediye yayınını kullanıyorum odamda uydu olmadigi için. ama yinede cok net goruntu elde ediyorum. Fakat bazı arkadasların bulanık yazı diye tabir ettigi sey bu 50Hz olmasi ile alakali. 60Hz yaptiginizda cok keskin goruntu elde ediyorsunuz. Açılması 10sn kadar suruyor. Windows vista kullanırken bılgısayarı her actıgımda elle goruntuyu aktarmam gerekıyordu ama windows 7 64bit kullanmaya basladıgımdan beri tv bilgisayar ile birlikte acılıp kapanır oldu -ki bunun driver ile alakalı oldugunu dusunuyorum. Sonuc olarak bu kadar cok bilesenin bu kadar ucuza alınabilecegi en kaliteli urun. Bayilerde yok deniyor fakat ben hepsiburada'dan aldım ertesi gun evime geldi ve Vestel gelip kurulumunu ucretsiz yaptı. Urunun sayfasındada yaptıgım yorum yayınlandı ordan gorebılırsınız. Kesinlikle Tavsiye ediyorum

• Arkadaşlar merhaba ben bir soru soracağım.

26" bir lcd tv almak istiyorum .

Herkes Full Hd den bahsediyor ama Full HD yayın Türkiye de kaç kanal yapıyor.

Birde bu aşağıdaki Lcd tv lerden hangisini tavsiye edersiniz.

1-)LG M2794D ve ya LG M2794D-PZ
    Full HD 20000:1 400cd/m2 721 TL (istanbul bilişimde)

2-)Sony Bravia KDL 26V4000 veya 26V4500 veya 26V4710
    HD Ready 30000:1 500cd 721-744TL

3-)Vestel Pixellence 26850 slim

Full HD 40000:1 500cd 855 TL

Bunların içinden benim gönlümden Sony Bravia geçiyor nede olsa Sony, ama siz ne dersiniz.

Full Hd lik ne dar önemli

Kontrast ve parlaklık ne kadar önemli..
  • merhaba,

bende vestel 26850 alacağım bu günlerde. en düşük peşin 900 TL , taksitli 993 TL bulabildim. 855 tl fiyatını hangi bayi yada siteden aldığınızı öğrenebilir miyim?

3 seçenekten hangisini alırsanız alın allah güle güle kullanmak nasip etsin.
  • Full hd ne kadar önemli.
    Şöyleki;
    Eğer aldığın TV'yi sadece televizyon olarak seyredeceksen, bilgisayara hiç bağlamayacaksan, hatta ilave cihazlar ile yüksek çözünürlüklü mkv yada blu ray izlemeyeceksen, Full hd tabiki gereksiz. Karasal yayınlara yada digiturke falan zaten yetecektir 1360*768 çözünürlük.

Ama eğer bizim gibi, Tv'nin yanısıra bu monitörü bilgisayara da bağlayacaksan, o 26" devasa ekranda 1360x768 çözünürlük çok çirkin duracaktır, kocaman kocaman simgeler, büyük ekran olmasına rağmen ekrana sığmayan uygulamalar gibi.. O zaman full hd 1920x1200 çözünürlük Vestel ile çare oluyor. Sorunsuz bir pc bağlantısı ve yüksek çözünürlüğün avantajı ile pc ne bağladığın monitörden mkv filmleri olarak full hd filmleri ancak ozaman izleyebiliyorsun.
  • Selam,

Geçen hafta bende bu TV'yi aldım. Normal scart kablo ile altın uçlu scart arasındaki farkı test eden arkadaşlar varmı?
  • 855 tl ye nerde var bu ürün bende bu lcd yi alacağım.
  • hocam ben en düşük 900 peşine bulabildim. Alalı 20 gün kadar oldu.

Dün (14.01.2010) itibariyle hepsiburada.com stoklarına girdiğine dair mesaj ve mail aldım. Fiyatı 999 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihcet -- 15 Ocak 2010; 15:33:54 >
  • http://www.alisveris.com/Client/ProductDetails.aspx?ProductID=88515&utm_source=eFiyat&utm_medium=CPC&utm_campaign=eFiyatStandartYonlendirme

peşin 838 TL. ama şu an stokta yokmuş.diğer sitelerde 850 civarı gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 29 Ocak 2010; 20:45:50 >
  • hafta sonu ankarada vestel bayisi ile pazarlık yaptım peşin 850 ye bırakırım dedi.
  • Bu TV'yi dün aldım. VGA-VGA kablo ile bağladım pc ye. SAPPHIRE HD 3650 256MB GDDR3 PCI-E ekran kartım. Ancak en fazla 1600x1200 çözünürlük gözüküryor. Üstüne çıkamıyorum. Nedendir?
  • bende niyetlendim bu tvye i

ince olması ve usb den film oynatması çok hoşuma gitti açıkçası

ve odama en uygun ebatta bu

32 çok büyük olur

22 de çok ufak kalıyor
  • bu tvnin resimlerini yükleyebilirmi birisi acaba

1-2 bayiye baktım bulamadım
  • ürünü bügun aldım şuan için sağını solunu kurcalıyorum bir yerde PIP özelliği olduğunu okumuştum hem pc hem tv aynı ekranda olur temennisi ile aldım ama sanırım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

ürünü bügun aldım şuan için sağını solunu kurcalıyorum bir yerde PIP özelliği olduğunu okumuştum hem pc hem tv aynı ekranda olur temennisi ile aldım ama sanırım yok

Var kardeş...sol en alttan ikinci tuş.text yazıyor üzerinde.bir iki defa bas tv ekranında.değişik şekillerde (büyük,küçük) pip ekranı geliyor.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende bu lcd tv oturma odama almak istiyorum.Gerçekten bu tv alınabilirmi ? Elimde Egreat M32B NMT mevcut.720p ve 1080p filmleri izlemek amacım.Yanına birde basit bir uydu cihazı alacağım.TV kullananlar memnunlarmı ? hepsiburada.com daki yorumlara bakarak harici diskten film izleyenler varmış ancak bu bir program yüklemesi ile olabiliyormuş.Gerçi bu benim için önemli değil,NMT var..

TV nin performansı tam olarak nasıl ? Görüntüler netmi hakkını veriyormu acaba ? teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar bu televizyona digiturk plus bağlatmayı düşünüyorum. fakat hiçbir yerde HDCP desteği olup olmadığını bulamıyorum. acaba aranızda konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • İyi günler Arkadaşlar. Mutfağa 26 inch bir televizyon almak üzere araştırıyorum. Koyacağım yer 50 cm yüksekliğinde olduğu için 26 inch tv lere bakıyorum. Şu anda Vestelin super slim 26850 modeli ile philips'in( PHILIPS LED TV,66 cm, 1366x768, 150.000:1, 400 cd/m2,HDMI,USB, HD Ready,26PFL3405) modeli arasında kaldım. Vestel 10 taksit 800 TL. Philips ise Vatan Computer de 12 taksit 879 TL. Birisi full HD. Diğeri ise HD ready. Ancak Vestel TN panel. Yanlardan ve alttan görüş açısında görüntü kararıyor. Philips ise bu dezavantajı taşımıyor. Ayrıca led aydınlatmalı ve kontrastı 150.000'e 1. Ne dersiniz video oynatmak için ayrı bir media player almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Fikirlerini söyleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimeli

İyi günler Arkadaşlar. Mutfağa 26 inch bir televizyon almak üzere araştırıyorum. Koyacağım yer 50 cm yüksekliğinde olduğu için 26 inch tv lere bakıyorum. Şu anda Vestelin super slim 26850 modeli ile philips'in( PHILIPS LED TV,66 cm, 1366x768, 150.000:1, 400 cd/m2,HDMI,USB, HD Ready,26PFL3405) modeli arasında kaldım. Vestel 10 taksit 800 TL. Philips ise Vatan Computer de 12 taksit 879 TL. Birisi full HD. Diğeri ise HD ready. Ancak Vestel TN panel. Yanlardan ve alttan görüş açısında görüntü kararıyor. Philips ise bu dezavantajı taşımıyor. Ayrıca led aydınlatmalı ve kontrastı 150.000'e 1. Ne dersiniz video oynatmak için ayrı bir media player almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Fikirlerini söyleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ben vestel super slim 26850 yi sonradan kapattırdığım balkonum için almıştım.balkon sonuçta 1,6 metre eninde 4 metre boyunda bir yer.çok istememe rağmen 32" alamadım çünkü duvara sığmıyordu.koyabileceğim tek yere koydum ve balkon kapısı ile pencere arasında duvara astım.32" alsaydım pencere açılınca tv ye çarpacaktı.

tam karşısına ikili bir kanepe ,cam kenarına da yemek masası koydum.tv yi tam karşıdan seyrediyoruz mecburen yemek yerken de en kenardaki herhalde en fazla 45 derece açı ile seyrediyordur tv yi .dolayısı ile karşıdan seyrettiğimiz için kararma olmuyor ama aşağıdan veya çok açılı bakarsan kararmayı görebilirsin.

vestel genel olarak fena değil,ama kararma senin için önemli ise philipsi alabilirsin diye düşünüyorum.yukarıda anlatmaya çalıştığım şey alacağın tvyi koyacağın yere göre seçsen iyi olur.eğer çok açılı bir şekilde seyredeceksen o zaman philipsi tercih edebilirsin ama sonuçta 26" tv ,aynı özelliklerdeki 40 ve üstü ekranlardaki gibi performans vermez bence.arada çok fiyat farkı da yok açıkçası.

ben normalde teledünya ile 46" sonyde conax modül ile seyrediyorum ,şimdi vestele de kutu ile teledünya hd taktıracağım,bakalım görüntü nasıl olacak?

karar senin.kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kerem -- 28 Eylül 2010; 0:03:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 10kerem

quote:

Orijinalden alıntı: delimeli

İyi günler Arkadaşlar. Mutfağa 26 inch bir televizyon almak üzere araştırıyorum. Koyacağım yer 50 cm yüksekliğinde olduğu için 26 inch tv lere bakıyorum. Şu anda Vestelin super slim 26850 modeli ile philips'in( PHILIPS LED TV,66 cm, 1366x768, 150.000:1, 400 cd/m2,HDMI,USB, HD Ready,26PFL3405) modeli arasında kaldım. Vestel 10 taksit 800 TL. Philips ise Vatan Computer de 12 taksit 879 TL. Birisi full HD. Diğeri ise HD ready. Ancak Vestel TN panel. Yanlardan ve alttan görüş açısında görüntü kararıyor. Philips ise bu dezavantajı taşımıyor. Ayrıca led aydınlatmalı ve kontrastı 150.000'e 1. Ne dersiniz video oynatmak için ayrı bir media player almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Fikirlerini söyleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ben vestel super slim 26850 yi sonradan kapattırdığım balkonum için almıştım.balkon sonuçta 1,6 metre eninde 4 metre boyunda bir yer.çok istememe rağmen 32" alamadım çünkü duvara sığmıyordu.koyabileceğim tek yere koydum ve balkon kapısı ile pencere arasında duvara astım.32" alsaydım pencere açılınca tv ye çarpacaktı.

tam karşısına ikili bir kanepe ,cam kenarına da yemek masası koydum.tv yi tam karşıdan seyrediyoruz mecburen yemek yerken de en kenardaki herhalde en fazla 45 derece açı ile seyrediyordur tv yi .dolayısı ile karşıdan seyrettiğimiz için kararma olmuyor ama aşağıdan veya çok açılı bakarsan kararmayı görebilirsin.

vestel genel olarak fena değil,ama kararma senin için önemli ise philipsi alabilirsin diye düşünüyorum.yukarıda anlatmaya çalıştığım şey alacağın tvyi koyacağın yere göre seçsen iyi olur.eğer çok açılı bir şekilde seyredeceksen o zaman philipsi tercih edebilirsin ama sonuçta 26" tv ,aynı özelliklerdeki 40 ve üstü ekranlardaki gibi performans vermez bence.arada çok fiyat farkı da yok açıkçası.

ben normalde teledünya ile 46" sonyde conax modül ile seyrediyorum ,şimdi vestele de kutu ile teledünya hd taktıracağım,bakalım görüntü nasıl olacak?

karar senin.kolay gele

teledünyayı dediğim gibi hd kutu ile bu tv ye bağladım.sonuç tatminkar.dediğim gibi tam karşıdan seyredip,alttan,yandan seyretmeyecek isen çok rahat işini görür.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.