Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

PIXELLENCE USB 32825 32" LCD TV

http://www.vestel.com/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/pixellence_usb_32825_32_lcd_tv.aspx

arkdaşlar Bu tv inanılmaz Bi Görüntü Verdi Gözüme ne diyosunuz alınırmı ...hem çok dez avantajları var bana göre fiyat olarak eş dost işi yani

daha önce usb den resim ve müzik dinlendiğini baska modellerde gördüm ama video oynatanını hiç görmedim AMA BU BİR DEVRİM

• Arkadaşım başka rahatsız eden bi durumda aklıma gelmiyor şimdilik . 26 " oldugu için fazla yakından izlemem diye düşünüyorum zaten yıllardan beri crt monitör kullanıyorum fazla gözümü yormaz sanırım. Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: kcldrum

Monitör olarak bir lcd televizyonu kullanman mümkün ama çok yakından izleyeceğin için gözlerini rahatsız edebilir ? diğer türlü seni rahatsız eden bir durum söz konusu olmaz ise rahatlıkla kullanabilirsin
  • şikayetimvar.com a bakmadan almayınız derim
  • Vestel 26850 modelini TV olarak ve PS3 ile kullanmak için almayı düşünüyorum

Kullanan ya da ürünü inceleyen varsa yorum yapabilir mi?
  • Arkadaşlar,

Ürünü pazartesi satın aldım, dün montajını yaptılar. Ürün inceliği ve dış görüntüsü ile çok güzel. Ufak ekran full hd arayanlar için çok iyi. (Ufak derken 66 ekran sonuç itibariyle :) )

Ürünün internet sitesinde, video oynatır denmesine rağmen, malesef bu ürün fabrika çıkışı olarak video oynatmıyor. Kullanma klavuzunda da sadece JPG ve MP3 oynattığı belirtilmiş. Uzun süren araştırma ve çabalarım neticesinde :) ürüne yazılım güncellemesi yapılarak xvid formatında video oynatabilir hale gelebileceğini öğrendim. Fakat henüz benim tv me güncelleme yapılmadığı için, gerçekten oynatıp oynatmayacağını tam olarak bilmiyorum.

Ürün monitör olarak ta kullanılabilmesi için arkasında vga girişi (normal monitörlerde olan girişin aynısı) bulunmakta. Üründe PIP (resim içinde resim) özelliği bulunmasına rağmen, çift tuner olmadığı için aynı anda iki tv kanalı izleyemiyorsunuz. HDMI bağlantıları ve Pc Pb Yv (sanırım bu şekilde idi emin değilim) bağlantısı ile TV yi beraber izlemek mümkün.

ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARDA TERCİHLERİNDE ÖZELLİKLE VİDEO OYNATMASI ÖZELLİĞİNİN GELDİĞİNİ GÖRÜYORUM. BU ARKADAŞLARA TAVSİYEM ÖNCELİKLE BENİM TV YE YAZILIM YUKLEMESİ YAPILANA KADAR BEKLEMELERİ. SONRA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYIN DERİM.

Eğer ki video oynatmayı başarmış bir kullanıcı var ise de LÜTFEN BANA DA ANLATIN :)

Şimdilik bu kadar ama aktif olarak kullandıkça ve soru sorulması halinde daha detaylı bilgi vereceğim.

• 106 cm. lik olanı almayı düşünüyorum. Fiyatı 2190 TL ye düşmüş. Yazılımı kim atıyor.
  • 42 inch olan yazılıma gerek duymadan video dosyalarını oynatabiliyor. Yazılım işlemini teknik servislerin atması gerekiyor, fakat malesef konuyla ilgili (en azından benim muhatap olduğum servis) fazla bilgileri yok gibi :(
  • 26 '' inç olan bu modelden teyze oğlunda var.Hem bilgisayar monitörü hemde tv olarak kullanıyor.Doğrusunu söylrmek gerekirse performansından memnun kalmadım,beğenmedim.Görüntü kalitesi sd yayınlarda ve riplenmiş blu-ray filmlerde görüntü kalitesi hiç güzel değil.Gözleride fazlaca yoruyor.Benim samsung 22'' monitörüm var ,vesteli görünce monitörümü daha çok sevdim.
  • 42 inç de de görüntü kalitesi nasıl acaba. Yan yana Samsung ve vesteli karşılaştırma dururmum yok. Vestel 42 Slm mi yoksa samsung 40A656 mı? Çok karar sızım. Vestel 2190 TL, Samsung 2280 TL. Acaba hangisi;;;;;;;;;;;;;;;????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: andy1

burda önemli olan tvnin desteklemesi hdmi kabloyla yayınlarıda izleyebilirsin zaten hd yayın yapan kanallar belli tüm yayınları hd olsun olmasın hdmı uzerınden ızleyebılırsınız.
    saygılar

Sn.andy1 Nasıl yani diyemeden geçemiyeceğim ya benim atladığım bir nokta var,ya sizin yada bu olay nasıl oluyor anlatırsanız gerçekden makbule geçer
  • AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER SÜPER DEĞİL Mİ?

Hayalle Gerçeği Ayıran İnce Çizgi

Pixellence teknolojisiyle zarafeti buluşturan LCD, Pixellence SuperSlim… 3,3 mm.lik inceliğiyle salonunuzun, ofisinizin ve bulunduğu her ortamın tartışmasız en özel parçası olmaya aday yepyeni bir konsept tasarım.

Pixellence SuperSlim, zarifliği ve hafifliğiyle LCD teknolojisini tasarımsal olarak çok farklı bir noktaya taşıyor. Tasarımı kadar, ince düşünülerek geliştirilmiş teknolojik özellikleri de bu özel LCD’nin görüntü kalitesini mükemmelleştirerek kusursuzluğunu tamamlıyor.

Diğer Pixellence’lardan farklı olarak Movie Sense, inceltilmiş çerçeve, dokunmatik tuşlar ve gizli hoparlör özellikleri bulunan SuperSlim, Pixellence ailesinin diğer tüm üstün özelliklerine sahip.

Hayalle gerçeği ayıran ince çizgiyi, Pixellence SuperSlim’i keşfetmeye başlayın.

SuperSlim’lerin Fark Yaratan Özellikleri

Yeni Teknoloji Slim Panel

Pixellence SuperSlim’in 3.3 cm.lik slim paneli bulunduğu ortama şık bir görünüm kazandırırken, size daha geniş bir ekranı izliyormuş hissini yaşatıyor. Bu inanılmaz incelik yaşam alanlarında özgür ve ferah bir atmosfer yaratıyor.

Movie Sense 100 Hz

Movie Sense 100 Hz teknolojisi ile Pixellence SuperSlim bir sonraki kareyi tahmin ederek, 1 saniye içerisinde ekranda görünen kare sayısını 2 katına çıkarıyor. Movie Sense 100 Hz teknolojisi, gelişmiş tarama performansı ile LCD’nizin ekranındaki hareketli görüntüleri netleştiriyor, daha doğal, daha keskin ve gerçek hayata en yakın hale dönüştürüyor.

40000:1 Dinamik Kontrast

40000:1 kontrast oranı, görüntüdeki siyah ve beyaz renk tonlarının canlı ve net bir şekilde belli olmasını sağlıyor. LCD’nizin ekranında beliren nesneler, ayrıştırılmış renkleriyle çok daha gerçekçi ve doğal bir şekilde izleniyor.

Dokunmatik Tuşlar

Diğer LCD modellerinde bulunan açma-kapama, ses ve program düğmeleri yerine kullanılan; parmağınızın küçük bir temasıyla istediğiniz komutu verebileceğiniz Dokunmatik Tuşlarla, televizyonunuzun kontrolü artık çok daha pratik, çok daha estetik…

Full HD

1920x1080 çözünürlüğü ile normal bir HD Ready LCD’de bulunan piksel sayısını 2’ye katlayan Full HD teknolojisi, iyi bir görüntüyü çok daha kusursuz bir görüntüye dönüştürüyor.

4 HDMI

LCD’niz 4 ayrı HDMI girişi ile evinizdeki HD sinyali veren oyun konsolları, BLU RAY DVD OYNATICILAR, ve KAMERALAR VE UYDU ALICILARI ile aynı anda ayrı ayrı bağlanabiliyor, ihtiyaçlarınızı sorun yaşamadan karşılıyor.

USB Teknolojisi

Pixellence SuperSlim ile tek bir girişten çektiğiniz videoları ve fotoğrafları, arşivinizdeki filmleri, müzik listenizdeki şarkıları oynatabilirsiniz. LCD’nizin yan panelinde bulunan USB girişine, video, film, resim ve müziklerinizi kaydettiğiniz USB flash belleğinizi yerleştirerek eğlenceye hemen bağlanabilirsiniz.

Gizli Hoparlör (hidden speaker)

Normal LCD’lerde ön panelin üzerinde yer alan hoparlörler Pixellence SuperSlim’le birlikte ilk defa gövdenin altına gizlendi. Gizli hoparlör sistemiyle çok daha ince bir çerçeveye sahip olan Pixellence SuperSlim LCD’nin full akrilik özel parlak yüzeyi salonunuza şık bir görünüm kazandırıyor.

4 Üstün Pixellence Teknolojisi

Renk İyileştirme Teknolojisi

Pixellence, renk bilgisini piksellere gitmeden önce algılar. Rengin tonları üzerinde çalışmalar yaparak renk değerlerini mükemmel seviyelere çıkarır. Artırılmış renk değerleri, çok daha canlı ve net bir görüntü performansı sağlar.

Kontrast İyileştirme Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki siyah beyaz oranı olarak bilinen kontrast değerlerini algılar. Kontrast oranın yüksekliği, nesnelerin ekranda daha gerçekçi renklerde görünmelerini sağlar. Daha gerçekçi renkler, daha büyük bir izleme keyfi yaşatır.

Keskinlik Artırma Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki tüm keskinlik değerlerini algılar. Nesneler ve arka zeminler arasında oluşan doku kaynaşmasını engelleyerek ekranda görünen nesnelerin hatlarını çok daha belirgin hale getirir.

Ten Rengini İyileştirme Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki ten bölgelerini diğer bölgelerden farklı olarak algılar. Doku yapısına uygun iyileştirme teknolojisini kullanarak gerçekçi ten rengini yakalar. Böylece ekranda gördüğünüz karakterler, canlı ten renkleriyle daha çok ön plana çıkarlar.

Pixellence’ların Gerçekçi Detayları

SRS TruSurround XT

Televizyonunuzun sesini bulunduğu ortama en iyi şekilde yayarak “sanal surround” etkisi yaratan SRS TruSurround XT teknolojisi, daha temiz, daha net ses ve gerçekçi bas efekti özellikleriyle mükemmel bir film keyfi yaşatır.

Oyun Modu

Televizyonunuza bağladığınız oyun konsolları için düşünülmüş bu özellik, diğer televizyonlarda bulunan standart resim ayarlarının aksine, sağladığı maksimum resim performansı ile oyun oynarken çok daha eğlenceli deneyimler yaşamanızı sağlar. Oyun Modu aktif hale getirildiğinde, kontrast ve renk değerleri otomatik olarak optimum seviyeye gelerek resim performansını kusursuzlaştırır.

Diğer Özellikler

Stand-by’da 1 Watt'ın Altında Düşük Enerji Teknolojisi

Televizyonunuz, bekleme modunda 3 Watt yerine 1 Watt enerji harcıyor, enerji tasarrufu sağlıyor. (Stand-by güç tüketimi 0,15watt = 150miliwatt)

Kablo TV ile Uyumluluk

100 adet program hafızası ve Kablo TV’ye uyumlu tuner özellikleri bulunuyor.

Dual Skart Girişi

2 adet skart girişi ile aynı anda DVD ve uydu alıcınızı sorun yaşamadan televizyonunuza bağlayabilirsiniz.

Komponent Bağlantısı ve Video Bağlantısı

HDMI ve Skart girişleri ile birlikte televizyonunuzla bağlantı kuracağınız diğer tüm elektronik cihazlarınız için (fotoğraf makinesi, video kamera) uygun bağlantı noktaları bulunuyor.

PC Girişi

Televizyonunuzu, PC girişi sayesinde bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

Ses, Görüntü ve Uydu Sistemleriyle Mükemmel Uyum

LCD’niz, birlikte kullanacağınız DVD, ev sistemleri ve uydu alıcıları tercihlerinizle mükemmel uyum sağlayacak estetik bir tasarıma sahiptir.

Universal Kumanda

Sadece Pixellence ailesi ürünleriyle birlikte ücretsiz verilen Universal Kumanda ile Vestel markalı DVD’nizi, uydu alıcılarınızı ve televizyonunuzu tek bir noktadan kontrol eder, kumanda karmaşasına da son verirsiniz.

Ürün Boyutları:

Yükseklik: Ayaklı: 697mm
    Ayaksız: 652mm
    Genişlik: 730 mm
    Derinlik: 489 mm

• başka kullanan var mı bu tv yi? ben en çok monitör olarak nasil bir cihaz olduğunu merak ediyorum.
  • Bende kullanan arkadaş varsa bilgi versin diye bekliyorum. Bir sitede 2190 TL iken almadım da, aynı sitede şmdi 2300 TL olmuş.
  • 26'' i vestel bayilerinde taksitle en son ne yapiyorlar bilginiz var mı?
  • Ben de bu ürünü düşünüyorum. Vestel PZT.si 36 ay taksit yapmaya başlayacakmış, leazing ile sanırım. Aslında yaklaşık olarak aynı paraya 82 ekran alabilirim ama kontrastı 10.000 olabilir. Bu bağsedilen lcd 66 ekran olmasına rahmen 40.000 contrast ve süper bir çözünürlüğe sahip sanırım. Sizce 82 ekran alıp daha düşük kontrast mı alsam, yoksa bu cihazı alıp hemk 40.000 kontrast, hem daha büyük çözünürlük, hem de 3mm incelik.... Yanlız bir başka açıdan konuya bakalım. 82 Ekran varken 66 almak biraz mantıksız gibi.

Not: Bu cihazın 82'si çıkmıyor. 106'sı var sanırım, o da alınacak gibi değil... Çok pahalı.
  • Arkadaşlar, 26 inch olanını dün akşam monitör olarak denedim. Gerçekten görüntü kalitesi beni çok memnun etti. PIP özelliğini tv - bilgisayar arasında kullanabildim.

Ben televizyon olarak ta (kablo tv kullanıyorum) görüntü kalitesinden oldukça memnun kaldım. Tek begenmediğim kumandasının sert tuşları.

Vestel Bayilerinde bir çok yere sordum 1.050 ytl dediler, daha fazla indirim yapanını duymadım. Ama belki daha sıkı pazarlık yapılınca dfiyatı daha da düşürülebilir.
  • Ben 106 cm. lik olanını bayiye sordum. 2700 kusür dedi. İntermette ise aynı ürünü 2250 civarı buldum. Bu ayın 15 inde teslim edilmek şartıyla. Hattabi ara fiyatı 2190 TL olmuştu.
    Bu tv avrupa fuarında ödül almış diyorlar. Alsammı diye çok düşünüyorum. Ama 2250 TL de az değil.
  • http://www.netteenucuz.com/store/ProductDetails.aspx?ProductID=99313&ttype=Instalments#pt en ucuz burda sabah sabah size en ucuzuda buldum hadi gene iyisiniz

• çıktığı günden beri bu ürünü takip ediyorum sanırım alıcam artık. ben sadece tv olarak kullanıcam. görüntüğü çözünürlüğü 1920x1080 bu çok süper artık standart olmuş 1366x768 oranının iki katı kaliteli demek. kontrast orano 40.000x1 buda mükemmel. 5 ms tepki süresi fena değil. fiyatıda uygun ve birçok bağlantı noktası ile piyasada incelenmesi gereken ürünler arasında ilk sırada. vestl bayisine gittiğimizde görüntüler hdmı yayını üzerinden veriliyo. benim merak ettiğim bu lcd normal karasal yayında yada kablo tv de nasıl bir görüntü verir. inceleyebilen arkadaş varmı. maç yada aksiyon filmi gibi hareketli sahnelerde görüntü nasıl. tek merak ettiğim konu bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: black1450
    çıktığı günden beri bu ürünü takip ediyorum sanırım alıcam artık. ben sadece tv olarak kullanıcam. görüntüğü çözünürlüğü 1920x1080 bu çok süper artık standart olmuş 1366x768 oranının iki katı kaliteli demek.

Maalesef önemli bir yanılgı içindesiniz. Panel çözünürlüğünün yüksek olması, sadece aynı derecede yüksek çözünürlüklü görüntü izlendiği zaman kaliteli görüntü verir.

1920x1080 çözünürlüklü Full HD (daha doğrusu HD Ready 1080p) bir Tv aldığınız zaman, ortalama çözünürlüğü 640x480 olan SD televizyon kanalları izlerken, görüntüde önemli derecede bozulma olacaktır. Çünkü 640x480'lik görüntü 1920x1080'lik alana yayılacaktır.

SD dediğimiz standart (normal) çözünürlüklü yayınlar için 42" HD Ready Plazma Tv (panel çözünürlüğü 1024x768) en iyi sonucu verecektir.

Bence karar vermeden biraz bekleyin. HD Ready - Full HD (HD Ready 1080p) tercihi hakkında çok detaylı bir rehber hazırlıyorum. Artık sonlarına geldim. Kısa sürede konuyu açacağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.