Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle sunu belirtmek isterim evimde kullandığım buzdolabı,2 adet 37 ekran tv,1 tane 72 ekran tv yi vestel marka kullanıyorum.Aldığımız buzdolabını 5 yıldır kullanıyorum garanti süresince hiç arıza görmedi.Garanti bittikden sonra da 3 kere arızalandı.Dolabımdan çok memnunum.Ayrıca aldığım 2 adet 37 ekran(1998 de ve 2005 de aldım) ve 72 ekran tv(2005 de alındı) de hiç arıza vermedi.Vestelin ürünlerinden çok memnum kullanmaya devam edeceğim.Fakat ürününüz garanti dışında kalınca sizden oha dedirttecek kadar çok para istiyorlar.Ve nisan ayında da 26850 super slim tv yi alacağım ve zannedersem onda da hiç sorun yaşamayacağım.
  • sende baya şanslıymışsın valla...
  • arkadaşlar dün 04.02.2009 tarihinde Ankara Mithatpaşa caddesindeki Göktaşlar Vestel bayiinden bu televizyonu 650 TL'ye kredi kartına tek çekim ile aldım. Adam 650 TL deyince önce inanamadım ama indirim var dedi bende hiç beklemedim ve hemen aldım. Herhangi bi yamuk falan yok. Tv gerçekten güzel. Tabiki eksikleri var ama biz kullanıcı açısından kafaya konacak konular değil. Fiyat\performans oranı bana göre çok iyi. Almayı düşünen arkadaşlar bayii ile telefonla iletişime geçebilirler. Bu tv'ye sahip olan herkese iyi seyirler...
  • Bu TV yi monitör olarak kullanan arkadaşlar,

-Uzun süre bilgisayar başında çalışınca gözlerde vs rahatsızlık yaratıyor mu? Yani bu ürün tam bir bilgisayar monitörü mü, yoksa aslen TV olarak düşünülmüş, bilgisayara bağlanantısı yan fonksiyon olarak mı koyulmuş?

-Bazı arkadaşlar PIP var ama çift tuner yok demiş, vestel sitesinde ürün özelliklerinde çift tuner diyor. Bizzat deneyen arkadaş var mı? çift tuner var mı? mesela kablo tv ile aynı anda 2 farklı kanal seyredilebiliyor mu?

-Yine ürünü monitör olarak kullanan arkadaşlar: PIP fonksiyonu bir pencerede TV, diğer pencerede PC olacak şekilde kullanılabiliyormu? Bildiğim kadarıyla vestel tv lerde PIP in ikinci penceresi mesela sağ üst yada sol üst köşede küçük hale ayarlanabiliyor. Bu şekilde acaba ana ekranda bilgisayar ile çalışılıp üst köşede küçük pencerede tv izlenebilir mi?

• Bir de şunu sormak istiyorum: bu tv nin çözünürlüğü 1900x1080, yani hd. 24" monitörlerin standart çözünürlüğü 1900x1200. Herhalde bu cihazı pc ye bağlayınca ekran kartının çözünürlüğünü 1900x1080 e ayarlamak gerekiyor. Bu durumda görüntü, noktalar, ikonlar, yazılar... normal bir monitörde olması gerektiğinden büyük mü görüntüleniyor? yada pc den çözünürlük 1920x1200 e ayarlanabiliyor mu?

Deneyen arkadaşların paylaşımlarını rica ediyorum, teşekkürler.
  • Bu kampanyayı bende araştırdım ama bayiiler kesinlikle yanaşmıyor ya da bu kampanya bizde yok diyolar
    Öğlen telefeonda konuşup 700'e anlaştığım bayii bana akşam 860 a verebilirim ancak diyor cayıyor.
    Telefonla aradığım 5 kadar bayii ya haberi olmadığını ya da böyle bir kampanya olmadığını söyledi. Hatta kimisi maliyetinin bu rakamın üstünde olduğunu ve böyle bir kampanya olamayacağını demekten geri kalmadı bulabilirsem almaya çalışıyorum ama İstanbulda ya bayiiler çok uyanık ya da sen çok şanslısın.
    quote:

Orjinalden alıntı: bilico2

arkadaşlar dün 04.02.2009 tarihinde Ankara Mithatpaşa caddesindeki Göktaşlar Vestel bayiinden bu televizyonu 650 TL'ye kredi kartına tek çekim ile aldım. Adam 650 TL deyince önce inanamadım ama indirim var dedi bende hiç beklemedim ve hemen aldım. Herhangi bi yamuk falan yok. Tv gerçekten güzel. Tabiki eksikleri var ama biz kullanıcı açısından kafaya konacak konular değil. Fiyat\performans oranı bana göre çok iyi. Almayı düşünen arkadaşlar bayii ile telefonla iletişime geçebilirler. Bu tv'ye sahip olan herkese iyi seyirler...

• Aradığım 10 a yakın bayii daha böyle bir kampanyanın olmadığını söylediler ne kadar ilginç bir durum.
  • İşin aslını öğrenmiş bulunmaktayım arkadaşlar.

Vestel kendi bayiilerine 3 adet SLIM 42 alana düşük fiyattan 26 inc olanını veriyormuş ancak bazı bayiilerin haberi yok ya da ben bunu niye düşük fiyattan satayım diyerekten normal fiyattan satıyorlar bazılarıda bu kampanya ile aldıklarını tüketicilerine de yansıtıyorlar yukarıdaki örnekte olduğu gibi. Tebrik etmek lazım böyle bayiileri. yani bu tv yi bu fiyata yakalamak çok çok zor. Muhtemelen ya tanıdık eş dosta verecekler ya da normal fiyattan satışını yapacaklar.

(Bu bilgileri telefonda bir bayiiden aldım çok ilgili davrandı ve durumu öğrenip bana haber verdi ama %90 bayii bu şekilde davranmıyor.)

Dediğim gibi öğlen telefonda ok diyen adam akşam almaya gittiğimde bana 860 tl fiyat verdi sözünden caydı bu nedenle yakaladığınız zaman hemen alın derim.

Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdtv -- 6 Şubat 2009; 11:58:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayilmaz70tr

Bu TV yi monitör olarak kullanan arkadaşlar,

-Uzun süre bilgisayar başında çalışınca gözlerde vs rahatsızlık yaratıyor mu? Yani bu ürün tam bir bilgisayar monitörü mü, yoksa aslen TV olarak düşünülmüş, bilgisayara bağlanantısı yan fonksiyon olarak mı koyulmuş?

-Bazı arkadaşlar PIP var ama çift tuner yok demiş, vestel sitesinde ürün özelliklerinde çift tuner diyor. Bizzat deneyen arkadaş var mı? çift tuner var mı? mesela kablo tv ile aynı anda 2 farklı kanal seyredilebiliyor mu?

-Yine ürünü monitör olarak kullanan arkadaşlar: PIP fonksiyonu bir pencerede TV, diğer pencerede PC olacak şekilde kullanılabiliyormu? Bildiğim kadarıyla vestel tv lerde PIP in ikinci penceresi mesela sağ üst yada sol üst köşede küçük hale ayarlanabiliyor. Bu şekilde acaba ana ekranda bilgisayar ile çalışılıp üst köşede küçük pencerede tv izlenebilir mi?

Ben bu televizyonu geçen hafta aldım, henüz bilgisayara bağlamadım VGA kablo olmadığı için ama diğer sorularınızı yanıtlayabilirim.

Öncelikle şunu söyleyeyim, benim bayide gördüğüm televizyonda Karasal Yayın özelliği vardı ama bana gelende bu özellik yok. Vestel kafasına göre televizyonun özelliklerini değiştiriyor. Bu nedenle benim kullandığım televizyonla başkasının kullandığı arasında fark olabilir.

Televizyonda söylendiği gibi çift tuner yok, PIP/PAT/PAP yaptığınızda ikinci source için sadece AV kanallarını seçebiliyorsunuz. Hatta kendi tuneriyle yayın seyrederken SCART1 ve SCART2yi bile PIP e yansıtmıyor. Ama HDMI, VGA, Component gibi girişleri PIPe açabiliyor.

Bunun yanısıra, televizyonun özelliklerinde hatta kendi kutusunun üzerinde bile DMP(Digital Multimedia Player) yazıyor ama televizyonun böyle bir özelliği yok, kullanma kılavuzunda da belirtilmemiş zaten. Dinamik kontrast oranı da 40000:1 değil, 6000:1, brightness 500cd/m2 değil, 300cd/m2
    televizyonun gerçek özelliklerini Vestel İspanya sitesinde görebilirsiniz.

http://www.vestel.es

Ama bu aldatılmış olmanın verdiği hisse rağmen ben televizyondan memnunum, uydudan gelen SD yayında scarttan güzel bir görüntü veriyor, PS3 ile verdiği görüntü zaten çok güzel

• internette en ucuz netteenucuz'daydı 700 lira iken kalmamıştı, şimdi tekrar stoğa girmiş ancak bu sefer 940 ytl olmuş. Ben de 700 lirayken almayı düşünüyordum ancak mevcut fiyat yüksek geliyor tabi. Umarım tekrar o seviyelere düşer..
  • 42'' olanını 1000Tl peşin kalanını 5*200 Tl ye aldım . Kampanya peşin fiyatı 1990 TL.. Ama her bayiye 3 tane geliyor bildiğim kadarıyla. Artık bayinin insafına kalıyor bundan yararlanmak.. Tv'yi daha inceleyemedim inceleyeceğim günü iple çekiyorum ;) Artık 4 ay sonra düğünü atlattalım bolca karsısına geçecem.
  • pazar sabahı istinye park vestel bayiden 799 ytl 10 taksite 26850 fullhd modelini aldım. şu anda pc hdmi üzerinden, kathrein dvbs2 uydu alıcı hdmi üzerinden, ps3 hdmi üzerinden bağladım. inanılmaz bir görüntü kalitesi var. daha evvel samsung 2232bw kullanıyordum. arkadaşlar bu cihazı hiç düşünmeden alın derim. bu kadar giriş ve çıkışa sahip, full hd, slim kasa, yüksek kontrast hiç bir monitörde yok. ben daha evvel asus 266h, samsung 260hd ve acer g24 inceledim. vestel olayı bitirmiş. boşuna paranızı bu cihazlara harcamyın. bendede marka düşkğnlüğü vardır fakat vestel gerçekten hem fiyaı uygun hemde bu monitörlerden teknik açıdan çok daha iyi.
  • merhaba,

Cuma günü Ankara Armada'daki Vestel bayinden 700 TL'ye aldım. orada 3 kutu kalmıştı ve birisi ayrıltılmıştı.
    Cihaz beni gerçekten çok şaşırttı. Mutfak için almıştım ve mutfakta kablo tv hattı vardı. iyi bir görüntü beklemiyordum. ama beklentilerimin çok üstünde bir görüntü kalitesi var.
    Elimdeki birkaç filmi USB'den denedim.
    Tek sorun AC3 codec'li filmlerde ses çıkmaması oldu. kitapçığında zaten ac3 yazmadığını gördüm.
    belki ilerde yazılım çıkar bilemiyroum.
    Kabloda böyle ise uydu bağlayınca çok daha iyi olacağı kesin.
    divx'deki görüntü kalitesi beni çok etkiledi.
    Bilgisayar'ı da bağladım. monitör olarak da çok iyi.
  • 700 civarında bayilerde bulunabilmesi çok iyi gerçekten. Ben de bir araştırayım. usb'den lost izlemek istiyorum umarım mümkündür. O zaman da sanırım altyazıları çalışmaz:( neyse bakalım. Fiyat alanlar buraya yazarlarsa sevinirim.
  • Yok kardeş yahu vermiyo bayiiler bu fiyata çoğu kendine saklıyor 1100 den satmak için.
  • birkaç günlük kullanım deneyimimi yazayım.
    Elimde bulunan dizi serilerini denedim. çoğunu sorunsuz izliyorum. tek problem mp4 uzantılı filmlerde oldu. onları zaten oynatılabilir olarak göstermiyor.
    bunları divx'e convert etmek işi çözecek gibi.
    bunun dışında altyazıda sorun yok. tek sorun altyazının pozisyonu konusunda belirleyici olamiyorsunuz.
    Bir de kabloTV'de ATV'yi izlerken görüntü çok net olmasına rağmen bazen bir anlık siyah beyaz oluyor görüntü. ama dikkat etmezseniz belli olmuyor. her zaman da olmuyor. bunun yayından mı yoksa yayının televizyonla etklleşmesinden mi olduğunu çıkaramadım.
  • Slm arkadaslar,

yaklasık 3 aydır sürekli 24" ve civarı monbitör bakıyordum. Okumadıgım site incelemedigim model kalmadıkı gibi. Hatta amerikada tek tuk cıkmaya baslayan henuz tam anlamıyla cıkmamıs monitörleri bile buldum. karar da vermiştim ancak bu monitörü gorene kadar. Su anda vaio ma bagladım, ve tek kelime ile herseyi muhtesem. ilk kez vestel kullanıyorum ve inanamadım su anda vestelin kalitesine. Aletin hertarafı giriş çıkışlarla dolu. bu kadar giriş cıkısı sıgdırmaları bile taktire deger.

sadece tek bir sorum olcak:

Vaio Fw21e laptop ımla HDMI üzerinden bagladım. görüntü çok basarılı ancak ses alamıyorum. bildigim kadarı ile HDMI üzerinden gelen ses sinyalini SPDIF out cıkıslarından (optik yada coaxiel) Logitech z5500 hoparlor setine gondermeye calısıyorum. bu setup nasıl yapılır bileb var mı?
  • Bu lcd'nin modelini bilmiyorum araştırmadımda.
    Ama marka konusunda şunu soyleyebilirim.

Bu vestel marka herkezin evinde olan 72 ekran tuplu tv yuzunden evim yandı.
    2 Bilir kişi raporu olmasına rağmen vestel denen firma yangının tv'den kaynaklanmadığını savunuyor.
    Mahkemelıgız ama bende artık bazı şeyleri diğer tarafa havale ettim
  • arkadaşlar bu ürünü şimdi en ucuz nerede bulabilirim? hepsi burada fiyatı 1000 tl ama arkadaşlar 650 den almışlar.
  • nihayet bugün ürünün gerçeğini gördüm çok küçük geldi hayallerim suya düştü. Mağazadaki ürünlerin yanında mı küçük geldi yoksa gerçekten küçük mü anlayamadım. En kısa sürede başka bayide görüntü olanını inceleyeceğim. Bu arada ankamall'de alttaki vestel bayisinde 800'ü 12'ye kadar bölebilirim dedi. İlgilenenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.