Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bir defa bilmiyorsun bir bak o sitedeki lcd de pixellence varmı usb girişi varmı ayrıca böyle uluslar arası firmada aldatamaz bu ürünü almanyada tanıttılar bir defa avrupayada satılıyor bu cihazlar öyle bir iş olmazz. bir defa kimse kendi kafasına göre ürün özelliklerini değiştiremez ürün uluslararası ürün ayrıca üründe dmp dijital medya oynatıcı olmasa video yada müzik nasıl oynatacaksın?

quote:

Orjinalden alıntı: SMPS

quote:

Orjinalden alıntı: ayilmaz70tr
    -Bazı arkadaşlar PIP var ama çift tuner yok demiş, vestel sitesinde ürün özelliklerinde çift tuner diyor. Bizzat deneyen arkadaş var mı? çift tuner var mı? mesela kablo tv ile aynı anda 2 farklı kanal seyredilebiliyor mu?

-Yine ürünü monitör olarak kullanan arkadaşlar: PIP fonksiyonu bir pencerede TV, diğer pencerede PC olacak şekilde kullanılabiliyormu? Bildiğim kadarıyla vestel tv lerde PIP in ikinci penceresi mesela sağ üst yada sol üst köşede küçük hale ayarlanabiliyor. Bu şekilde acaba ana ekranda bilgisayar ile çalışılıp üst köşede küçük pencerede tv izlenebilir mi?

Öncelikle şunu söyleyeyim, benim bayide gördüğüm televizyonda Karasal Yayın özelliği vardı ama bana gelende bu özellik yok. Vestel kafasına göre televizyonun özelliklerini değiştiriyor. Bu nedenle benim kullandığım televizyonla başkasının kullandığı arasında fark olabilir.

Televizyonda söylendiği gibi çift tuner yok, PIP/PAT/PAP yaptığınızda ikinci source için sadece AV kanallarını seçebiliyorsunuz. Hatta kendi tuneriyle yayın seyrederken SCART1 ve SCART2yi bile PIP e yansıtmıyor. Ama HDMI, VGA, Component gibi girişleri PIPe açabiliyor.

Bunun yanısıra, televizyonun özelliklerinde hatta kendi kutusunun üzerinde bile DMP(Digital Multimedia Player) yazıyor ama televizyonun böyle bir özelliği yok, kullanma kılavuzunda da belirtilmemiş zaten. Dinamik kontrast oranı da 40000:1 değil, 6000:1, brightness 500cd/m2 değil, 300cd/m2
    televizyonun gerçek özelliklerini Vestel İspanya sitesinde görebilirsiniz.

http://www.vestel.es

Ama bu aldatılmış olmanın verdiği hisse rağmen ben televizyondan memnunum, uydudan gelen SD yayında scarttan güzel bir görüntü veriyor, PS3 ile verdiği görüntü zaten çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.koc -- 20 Şubat 2009; 17:04:15 >

• Benimde yakından takip ettiğim model vestel ilk başlarda samsung düşünmüştüm araştırmalarım sonucu vestelin bu modelinin üstelik bu fiyatta bence mükemmel.Benim tek merak ettiğim DVI çıkışının olup olmadığı kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • Ya arkadaşlar...güncelleme işini evdemi yapıyorlar yoksa servisemi getirdiniz.Benimkini servise aldılar bugün öğlen 13 de verdim akşam almaya gittim.Yazılım atarken sorunmu oldu nedir yarına kaldı.yeni yazılımı atmışlar usb aygıtını hiç görmemiş.Oysa mp3 ve resimleri olsun gösteriyordu.bakalım yarına bitecekmi...şans işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosberq

Benimde yakından takip ettiğim model vestel ilk başlarda samsung düşünmüştüm araştırmalarım sonucu vestelin bu modelinin üstelik bu fiyatta bence mükemmel.Benim tek merak ettiğim DVI çıkışının olup olmadığı kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

DVI çıkışı yok kardeş.(girişi yani değilmi?) Eğer ekran kartından görüntü aktaracaksan VGA mevcut.sende sadece DVI varsa eğer DVI-VGA veya DVI-HDMI çeviriciler kullanabilirsin.Bulabilirsen ikincisi daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akaraoglan

Bu arada DVI-HDMI kablo ile bilgisayarı tvye bağlayan oldumu? vga dan farkı var mı?

görüntüde çok fark eder.

eger sıksık tv nize pc bağlamayı düşünüyorsanız en azından dvı lı bi tv almanız yararınıza olucaktır.
  • arkadaşım dvı a gerek yok hdmı daha kaliteli ve daha net.. eğer pc de hdmı yok dvı varsa dvı-hdmı çevirici alacaksın
  • arkadaşım dvı lı tv ye gerek yok hdmı daha kaliteli ve daha net ses ve görüntü aynı kablodan verir dvı ise ses vermez eğer pc çıkışı hdmı değil ise dvı-hdmı çevirici ile bağlantı yapabilirsin
  • Teşekkürler yorumun için.Peki PC çıkşı DVI TV girişi HDMI yinede kaliteli görüntü verirmi HDMI dan HDMI ya mı daha iyi görüntü kalitesi verir
  • evet kaliteli görüntü verir hdmı gibi.pc çıkışı dvı ise sadece görüntü verir hdmı ise ses ve görüntü verir bu iki bağlantı tipide kaliteli sadece hdmı sesle görüntüyü tek kablodan verir.hdmı dan hdmı ise görüntünün yanında seste verir tek fark bu arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Bu lcd'nin modelini bilmiyorum araştırmadımda.
    Ama marka konusunda şunu soyleyebilirim.

Bu vestel marka herkezin evinde olan 72 ekran tuplu tv yuzunden evim yandı.
    2 Bilir kişi raporu olmasına rağmen vestel denen firma yangının tv'den kaynaklanmadığını savunuyor.
    Mahkemelıgız ama bende artık bazı şeyleri diğer tarafa havale ettim

Olay yeri temizlenmeden önce vestel yetkilileri (yetkili servis değil)inceleyip olay yerine baktılar mı?
    Bilir kişi dediğiniz kimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.koc

evet kaliteli görüntü verir hdmı gibi.pc çıkışı dvı ise sadece görüntü verir hdmı ise ses ve görüntü verir bu iki bağlantı tipide kaliteli sadece hdmı sesle görüntüyü tek kablodan verir.hdmı dan hdmı ise görüntünün yanında seste verir tek fark bu arkadaşım

Arkadaşım teşekkürler yorumun için çok işime yaradı
  • arkadaşlar bu tv şimdi usb den film oynatıyor mu buna bi açıklık getirelim eğer öyleyse çok süper bide şunu sormak istiyorum . laptop tan mı yoksa usb den mi aynı filmi daha kaliteli izleriz ????
  • Evet USB'den divx, xvid hatta canon fotoğraf makinasının quicktime formatlı avi hareketli görüntülerini bile oynatıyor. Sadece AC-3 (5+1 ses) kodlu video dosyalarında ses vermiyor. Bu tarz filmleri herhangi bir converter ile 2 kanal sesli hale getirince yine de sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Video görüntü performansı gayet iyi. Laptopa gerek olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terdal

Evet USB'den divx, xvid hatta canon fotoğraf makinasının quicktime formatlı avi hareketli görüntülerini bile oynatıyor. Sadece AC-3 (5+1 ses) kodlu video dosyalarında ses vermiyor. Bu tarz filmleri herhangi bir converter ile 2 kanal sesli hale getirince yine de sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Video görüntü performansı gayet iyi. Laptopa gerek olmaz diye düşünüyorum.

Ya arkadaşım aynı cihazdanmı bahsediyoruz.vestelin 26850 kotlu 66 ekran lcd tv'simi bu.benimkine yükleme yaptılar usb'yi bile görmez oldu.nerede yüklettirdin yazılımı sen...valla kafayı yiyeceğiz artık.kimse bilmiyor neyin ne olduğunu.(servislerden bahsediyorum.)
  • @mesentr78

Aynı TV. Normalde sadece Xvid codec yüklemesi yapmaları gerekiyor servislerin ancak o son gelen tv'lerde mevcut. Benimkinde aynı codecleri tekrar yüklemiş oldular aslında. Yani yüklemeden önce de videoları seyrediyordum sonuçta.

USB görmüyorsa senin USB modülünü bozmuşlar. Codec yüklemesi USB belleke yüklenen bir dosya ile yapılıyor. Yükleme esnasında USB bellek çıkarılırsa USB Modul flashı göçer ve USB portun çalışmaz hale gelir. Acaba sende de mi böyle oldu.
  • Evet aynı cihaz bende de var. sadece MP4 uzantılı filmlerde sorun yaşıyorum. onları da avi'ye convert ediyorum şimdilik. yazılımla mp4'lerin oynatıldığını söyleyen olursa yazılım attırayım diyorum. selamlar
  • Servise bir soracağım.bozdukları gibi yapsınlar.garantili mal sonunda...cevap için teşekkürler.cevabını servis çalışanlarınada göstereceğim.birde cihazın yazılım versiyonu nedir acaba.benim ki 1.0.2 miydi neydi.ona göre yazılım sorarım.son attıkları yazılımda dijital karasal tv menüsüde gitti .sende var değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: terdal

@mesentr78

Aynı TV. Normalde sadece Xvid codec yüklemesi yapmaları gerekiyor servislerin ancak o son gelen tv'lerde mevcut. Benimkinde aynı codecleri tekrar yüklemiş oldular aslında. Yani yüklemeden önce de videoları seyrediyordum sonuçta.

USB görmüyorsa senin USB modülünü bozmuşlar. Codec yüklemesi USB belleke yüklenen bir dosya ile yapılıyor. Yükleme esnasında USB bellek çıkarılırsa USB Modul flashı göçer ve USB portun çalışmaz hale gelir. Acaba sende de mi böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 28 Şubat 2009; 0:23:40 >

• Ben yaklaşık 1 senedir Pixellence kullanmaktayım. TV'ye her türlü cihazı bağladım ve bağlı hala..(PS3, Xbox360, Laptop, Digiturk...)...

TV yayınlarındaki performansı muhteşem ona lafım yok yanlız HD oyun konsollarında sıkıntı var. Pixellence modunu bir kere kesinlikle kullanamıyorum ps3'te aşırı karanlıklaşıyor, ayrıca siyah gölge ile beyaz gölge arasındaki geçişler hiç iyi değil yeni yeni farkettim. Kısacası ben Sony'e terfi etmeyi düşünüyorum 200HZ yeni çıkan modellerden bakalım bunla ne kadar daha devam ederim. Sonuç olarak ben tavsiye etmiyorum, bence almayın.
  • arkadaşlar, bu tv yi hem hem tv, hemde pc monitörü olarak kullanan kimse yokmu?

PIP fonksiyonu ile ekranın yarısında tv, diğer yarısında pc ile çalışılabiliyormu? yada ekranın tamamında pc ile çalışılırken, tv görüntüsü de üstte küçük pencerede olabiliyor mu? bu durumdaylen hem pc nin hem de tv nin sesi hoparlörlerden alınabiliyor mu?
  • dediklerinin hepside oluyor arkadaşım.ama pc çözünürlüğünü 1920/1200 olmayacak galiba.biraz düşürmen lazım.ben öyle denemiş ve yapmıştım.her türlü yapabiliyorsun.Hem pc. hemde tv.nin sesi aynı anda çıkmıyor.birini seçebiliyorsun.istersende değiştirebiliyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ayilmaz70tr

arkadaşlar, bu tv yi hem hem tv, hemde pc monitörü olarak kullanan kimse yokmu?

PIP fonksiyonu ile ekranın yarısında tv, diğer yarısında pc ile çalışılabiliyormu? yada ekranın tamamında pc ile çalışılırken, tv görüntüsü de üstte küçük pencerede olabiliyor mu? bu durumdaylen hem pc nin hem de tv nin sesi hoparlörlerden alınabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 1 Mart 2009; 19:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.