Şimdi Ara

VESTEL TEKNOLOJISI DUNYA DEVLERI ARASINDA ( Genel inceleme Yorumu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT: BU YAZI CIDDI ANLAMDA TV INCELEMELERI VE YORUMLARI YAPAN BIR ARAKADASTAN ALINTIDIR BILGINIZE....

VESTEL TEKNOLOJISI DUNYA DEVLERI ARASINDA

Vestel, Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor, tuhaftırki Türk İnsanı Vestel’den habersiz bu gerçektende çok üzücü !

Vestel, özellikle teknolojide Dünya Devleri ile başa başa hatta dahada ileride yoluna devam ediyor, Vestel-Cobot yazılımları bügün, Panasonic,Sony,Samsung,Philps,Sharp gibi Dünyanın önemli firmalarına kendi yazılımlarını satıyor !

Vestel-Cobot, Dünyanın en sayılı teknoloji alanında yazılımlar üreten firmalardan bir tanesidir, dedim ya Türkiye halen kendi firmasını tanımıyor bu sebeble konuya değinmek istedim.

Seneler önce Vestel Türkiye’de Lcd-Led Televizyon üretim kararı almıştı yani tüm modüllerine varana kadar her şeyiyle Türkiye’de üretilecekti, Hükümetten ve diğer teklif götürülen firmalar sessiz kalınca Vestel bu yatırımdan vaz geçti, Türkiye adına gerçek bir ekonomik kayıp olmuştur, bu hayalin gerçekleşmemesi.

Bugünse Vestelin tamamen kendine ait, yazılımları ve teknolojisi ile geliştirilen paneller, Dünyanın bir çok Ülkesine İhraç ediliyor, Vestel Üretmediği marka yok dersek abartmayız, Kuzey Ülkelerinden Avrupanın nerdeyse her Ülkesine Panel satabiliyorlar !

2012 ise Vestelin, lcd-Led tlevizyonlarda özellikle 3D Televizyonlardaki kullandığı teknoloji kullanıcılar tarafından en çok rağbet gören ürünlerden !

Yakında Vestel 3D yeni nesil Televizyonu hakkında test sonuçlarımıda paylaşmaya çalışacağım, Vestelin 3D televizyonunda en dikkat çeken unsur mükemmele yakın görüntü derinliği, şaşırtıcı derecede renk ve kontrast ışık kalibrasyonları mükemmele yakın sunum veriyor !

Vestel Türkiye fabrikalarını faaliyette tutarmı bilemiyorum, aldığım duyumlara göre Lcd ve Led paneller için Vestele ortak üretim teklifleri şaşırtacak cinsten, Kazakistanda her şeyi ile üretilecek led ve lcd panellerin gerçekliğini ise, ilerki zamanlarda net olarak duyup okuyabileceğimizi sanıyorum, her hangi bir gelişme olursada burdan paylaşmaya çalışacağım !

Vestel İzmir tesislerinde üretilen Dünya marsı Televizyonlar ise zaten herkes biliyor, Cobot teknolojisi abartmıyorum ama Dünyanın en büyük 3 yazılım üreten kuruluşlarından bir tanesidir !

Vestelin ses sistemlerini ve Led-Lcd ürünlerini yakında sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Vestel’in son üretimi Transparan (saydam) Televizyon paneli ise büyük ilgi topluyor, süper ince Led televizyonları Amerikada dahi büyük bir ilgiyle karşılandı ve şuanda bu televizyon takibi bir çok Ülke tarafından tak

Vestel,Teknolojide Türkiye'nin Dünyaca tanınan yüzü olmaya hızla devam ediyor, Amerikalıların sempati ile baktığ Vestel’e ilgi aslında Amerika kıtasında giderekte büyüyor !

Vestelimin Amerikada aldığı en güvenilir markalar dalındaki ödülleride bunun bir kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bameas -- 21 Ocak 2014; 18:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozellıkle son çıkan seriler görüntü ve özellik olarak memnun edici performansda. Bence son aşamaya gelip almaya karar verdiğiniz denk fiyatta ki markayla kıyaslama yaparsanız vereceğiniz karar daha sağlıklı olur. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bameas -- 22 Ocak 2014; 21:42:54 >
  • Biraz önce elazığspor-gs nin maçını izledim hd yayından hiç sorun göremedim hatta çok net ve renklerde karışma yok top hızla giderken iz birakarak gitmiyor karelenme gölgelenme yok. bugün daha net konuşuyorum maçlarda sorun yaşatmıyor bu televizyon.
    pf9090 iyi sonuçlar vermeye devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.