Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
39
Favori
65.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bu ürün önümüzdeki haftalarda stokta olacak.
  • 43 inç ips ekran ne alınabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayın yetkili benim tv' imde; panel name: 65_VESQNTHZ01F_P2UHD_D_D_F4_V_185_V3724 yazıyor. Hangi panel kullanılmış öğrenebilir miyim?

• Vestel Destek kullanıcısına yanıt

65QA9700 modelde jbl ses sistemi ve subwoofer mevcut mu, bu mesajınızda böyle bir bilgi vermişsiniz? Ayrıca 65qa9700 hepsi ips panel mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorve -- 29 Ocak 2023; 0:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Vestel yetkilisi. Almış olduğum 55Q9900 televizyonumda app store kısmındaki ssiptv yada smartoneiptv programları sağlıklı çalışmıyor. Özellikle dizi yada film izlerken ya programdan atıyor veya televizyona reset atıyor. Bu olayı nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

• Vestel 65UM9900 modeliniz hakkında bilgi alabilir miyim bu modeli ithal etmişsiniz kendi üretiminiz değil görsellerde işletim sistemi de farklı duruyor. İşletim sistemi nedir içinde hangi uygulamalar var, ekran parlaklık değeri kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaningundemi -- 29 Ocak 2023; 19:47:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kater1977 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, seri numarası ile kontrol edebiliriz :)

Ben de soru sormuştum, niye cevaplamadınız? Cevabınıza göre seçecem Vestel’in modelini

• Almış olduğum 65QA9700 televizyonumun seri numarası aşağıda. Ben görüntü kalitesinden memnun kalmadım. 15 yıllık eski Vestel televizyonum daha canlı ve renkleri daha doğru gösteriyor. Sizden rica etsem panel bilgisini paylaşabilir misiniz.

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu
  • Benim yaylada kullandığım vestel 40FA8100 model tv var.

bu tv nin, maçlarda daha belirgin olan, bir sorunu var. görüntü sağa ve sola gidince resimdeki gibi bir sorun oluşuyor. futbolcular da aynı. bu sorun dahili uydu da oluyor genelde. harici uyduda bu kadar belirgin olmuyor.

normalde bazı tv lerde görüntüde titreme olabilir ama bu bayağı belirgin ve rahatsız ediyor. dahili uydu varken harici de kullanmak istemiyorum.

bu sorunun sebebi nedir? çözümü var mıdır?

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu

• absorve kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üründe subwoofer mevcut, panel olarak hem ips hem va panel olduğunu görüntülüyoruz. JBL ses sistemi bulunmuyor, daha önceki mesajı hemen düzeltiyoruz.
  • pirhana1o P kullanıcısına yanıt
    Sadece ips panel olan modeller, 43UA9600, 43U9600, 43UA9630, 43Q9900.
    IPS VA karışık olan modeller(sadece seri numarası ile teyit edilebilir) 43FA9500, 43F8500, 43F9510.

Bizim tavsiyemiz en yeni modelimiz olan 43UA9630.
  • kater1977 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu üründe VA panel bulunuyor. İsterseniz özel mesaj üzerinden görsel iletin kontrol edelim.
  • @Vestel benim mesajımı neden cevaplamadınız?

• baskaningundemi kullanıcısına yanıt
    Ürünle ilgili bilgi bekliyoruz, bilgi geldiğinde memnuniyetle cevaplayacağız.
    Sayın Vestel yetkilisi. Almış olduğum 55Q9900 televizyonumda app store kısmındaki ssiptv yada smartoneiptv programları sağlıklı çalışmıyor. Özellikle dizi yada film izlerken ya programdan atıyor veya televizyona reset atıyor. Bu olayı nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekibimizin incelemesi için yaşanan sorunun video kaydı ve ürünün seri numarasını yada ürünün kayıtlı olduğu telefon numarasını özel mesaj üzerinden iletmenizi rica ederiz.
    Teşekkür ediyorum ne zaman bilgi gelir?

Hocam özel mesaj attım size. Panelim ips mi va mı cevaplar mısın ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.