|
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (12. sayfa)
-
-
43 inç ips ekran ne alınabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın yetkili benim tv' imde; panel name: 65_VESQNTHZ01F_P2UHD_D_D_F4_V_185_V3724 yazıyor. Hangi panel kullanılmış öğrenebilir miyim?
-
65QA9700 modelde jbl ses sistemi ve subwoofer mevcut mu, bu mesajınızda böyle bir bilgi vermişsiniz? Ayrıca 65qa9700 hepsi ips panel mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorve -- 29 Ocak 2023; 0:16:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın Vestel yetkilisi. Almış olduğum 55Q9900 televizyonumda app store kısmındaki ssiptv yada smartoneiptv programları sağlıklı çalışmıyor. Özellikle dizi yada film izlerken ya programdan atıyor veya televizyona reset atıyor. Bu olayı nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Vestel 65UM9900 modeliniz hakkında bilgi alabilir miyim bu modeli ithal etmişsiniz kendi üretiminiz değil görsellerde işletim sistemi de farklı duruyor. İşletim sistemi nedir içinde hangi uygulamalar var, ekran parlaklık değeri kaç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaningundemi -- 29 Ocak 2023; 19:47:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, seri numarası ile kontrol edebiliriz :) -
Ben de soru sormuştum, niye cevaplamadınız? Cevabınıza göre seçecem Vestel’in modelini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almış olduğum 65QA9700 televizyonumun seri numarası aşağıda. Ben görüntü kalitesinden memnun kalmadım. 15 yıllık eski Vestel televizyonum daha canlı ve renkleri daha doğru gösteriyor. Sizden rica etsem panel bilgisini paylaşabilir misiniz.
-
Benim yaylada kullandığım vestel 40FA8100 model tv var.
bu tv nin, maçlarda daha belirgin olan, bir sorunu var. görüntü sağa ve sola gidince resimdeki gibi bir sorun oluşuyor. futbolcular da aynı. bu sorun dahili uydu da oluyor genelde. harici uyduda bu kadar belirgin olmuyor.
normalde bazı tv lerde görüntüde titreme olabilir ama bu bayağı belirgin ve rahatsız ediyor. dahili uydu varken harici de kullanmak istemiyorum.
bu sorunun sebebi nedir? çözümü var mıdır?
-
Merhaba, üründe subwoofer mevcut, panel olarak hem ips hem va panel olduğunu görüntülüyoruz. JBL ses sistemi bulunmuyor, daha önceki mesajı hemen düzeltiyoruz. -
Sadece ips panel olan modeller, 43UA9600, 43U9600, 43UA9630, 43Q9900.
IPS VA karışık olan modeller(sadece seri numarası ile teyit edilebilir) 43FA9500, 43F8500, 43F9510.
Bizim tavsiyemiz en yeni modelimiz olan 43UA9630. -
Merhaba, bu üründe VA panel bulunuyor. İsterseniz özel mesaj üzerinden görsel iletin kontrol edelim. -
@Vestel benim mesajımı neden cevaplamadınız?
Ürünle ilgili bilgi bekliyoruz, bilgi geldiğinde memnuniyetle cevaplayacağız. -
Sayın Vestel yetkilisi. Almış olduğum 55Q9900 televizyonumda app store kısmındaki ssiptv yada smartoneiptv programları sağlıklı çalışmıyor. Özellikle dizi yada film izlerken ya programdan atıyor veya televizyona reset atıyor. Bu olayı nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Merhaba, ekibimizin incelemesi için yaşanan sorunun video kaydı ve ürünün seri numarasını yada ürünün kayıtlı olduğu telefon numarasını özel mesaj üzerinden iletmenizi rica ederiz. -
Teşekkür ediyorum ne zaman bilgi gelir?
Hocam özel mesaj attım size. Panelim ips mi va mı cevaplar mısın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X