Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
39
Favori
65.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, panelin ömrünü uzatmak amacıyla üründe bazı özellikler mevcut. Bunlar kullanıldığı sürece panel ile ilgili bahsettiğiniz problemler yaşanmayacaktır.https://statik.vestel.com.tr/webfiles/20276223_k.pdf adresinde sayfa 10 da bulunan OLED TV İşlemleri kısmını inceleyebilirsiniz.
    Garanti süresi boyunca ürün kaynaklı sorunlar için her zaman destek veriyoruz.

Evet panel 100 hz, 50-60 hz panel bulunan bir tv ile karşılaştırdığınızda aradaki farkı net olarak görebilirsiniz.

HDMI üzerinden 60 hz görüntü alabilirsiniz, 120 hz desteği bulunmuyor. Oyun oynarken gecikme süresini düşürmek için oyun modu ve ALLM (Otomatik Düşük
    Gecikme Modu) açılmadır, süre bilgisi bulunmuyor fakat yok denecek kadar düşük bir seviyeye gelmekte.

• Bir cevap yazacak mısınız? Yoksa buraya boş yere mi yaziyoruz? @Vestel Destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt

@Vestel Destek Acaba İnput lag değerlerini verebilirmisiniz ?

• kater1977 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürününüzün kayıtlı olduğu ve size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz?
  • Merhaba. 55inch miniled gelecek mi? Yeni çıkacak TV modelleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memotunc M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu bilgiyi paylaşamıyoruz.
  • Merhabalar herkese. Bugün itibariyle araştırmalarım sonucunda Vestelin 65Q9900 ve 65QA9700 modellerini kafamda netleştirdim. İki model de sanırım ips panel tipiyle geliyor diye okudum forumlarda. Aralarındaki tek fark ağırlık olarak işletim sistemi mi sadece? Kullanıcılar bana ne önerir? (Bir de ürünü sipariş verirken mağazadaki görevliye ben lg panel istiyorum desem ya da mb180 kart kodlu ürün istiyorum desem yardımcı olurlar mı?)

• Pierre Cantona kullanıcısına yanıt

Hocam aynısı benim başıma geldi. Mağazada IPS beğendim eve VA panel geldi. Bunu değiştirin dediğimde aldığım cevap, seve seve alışırsın oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kater1977 -- 15 Şubat 2023; 17:44:7 >
  • kater1977 kullanıcısına yanıt

Hocam ben almadan önce ips istiyorum desem anakart kodunu versem öyle gönderim yaparlar diye düşündüm. Yarın mağazada sorucam böyle bir imkanım varsa sipariş vericem yoksa almam gibi duruyo değişim olmadığını söylemişsiniz çünkü

• Aralık ayında QA 65 9700 aldım. Birinci TV'de ışık sızması nedeniyle değişim kararı verildi. ikinci TV ekranı kırık geldi. Üçüncü TV de VA Panel geldi. Bize alırken LG IPS panel deniliyor, eve Çinin HKC VA paneli gönderiliyor. Bu nasıl bir şeydir. Vestel gibi bir firmaya yakışıyor mu? Bu Vestelin önünden bile geçilmez.

• sdivanli S kullanıcısına yanıt

Gönderdikleri VA panelde kaliteli bir şey olsa içim yanmayacak. Koltukta sağdan sola dönünce renkler birbirine giriyor. Yeşil rengi mavi gösteriyor. 17.500 lira para verdim, çöp oldu. Resmen verdiğimiz para ile rezil olduk. Güya başlığı da Vestel açmış, zahmet edip cevap bile vermiyorlar. Sizi arayacağız diyorlar aramıyorlar.

• KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, net bir bilgi bulunmuyor. vestel.com.tr adresimizi takipte kalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 17 Şubat 2023; 13:43:7 >
  • Pierre Cantona kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 65Q9900 modelimizde sadece IPS panel bulunuyor.

65QA9700 modelimizde IPS ve VA panel birlikte kullanılmaktadır. Mağaza stoklarında bulunan ürünlerden istediğiniz paneli alabilirsiniz fakat mağaza-bayilerimizden sipariş verilen ve fabrika depomuzdan gelecek ürünler şuan tamamen VA panel olarak gelecektir.

Sayın yetkili sizi arayacaklar dediniz ama kimse aramadı. Vestel bizim sıkıntımızı çözmeyi düşünüyor mu acaba?

Beni de arayan olmadı henüz. Durumu şikayet.com'a da yazdım. Arayıp ne diyecekler acaba, sizi kandırdık mı diyecekler. LG IPS panel deyip de Çin Marka HKC VA panel göndermek nasıl bir şeydir. söylemeye dilim varmıyor.

55qa9700 modelinizde edge led mi direct led mi var? Kenar aydinlatmali mi yani? Birde va ve ips durumu 65 inc gibi mi?

İkinci sorum android lisansli mi, yani netflix vs 4k aciyormu?

Ucuncu sorum uydu bolumu ayri smart bolumu ayri mi calisiyor, yoksa sony, tcl vs gibi butunlesik mi, tvirl uygulamasi ile ip tv kanalini uydu listesine eklemek icin soruyorum, livechannels appi varmi?

• barisbt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, panel olarak sadece ips panel bulunuyor.

Lisans mevcut Netflix üzerinden 4k içerik görüntüleyebilirsiniz.

Android ve Uydu bölümleri ayrı olarak çalışıyor, televizyonu açtığınızda karşınıza gelen Android arayüzü üzerinden Canlı TV ikonunu seçerek kanallara ulaşıyorsunuz. Ip tv kanalları bu bölüme eklenemiyor, izlemek istediğiniz kanalları ip tv uygulamalarına ekleyerek izleyebilirsiniz.
  • Hocam bana da mağazada ips gösterip eve va panel gönderdiler. Bunu değiştirin dediğimde de aldığım cevap seve seve alışırsın oldu. Ne bekliyorsun ki? Şimdi de bizi görmezden geliyorlar. Belki de @Vestel Destek bizi çoktan blokladı. Boşa yazıyoruz anlayacağın.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.