|
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (13. sayfa)
-
-
Merhaba bu ürün smart tv, parlaklık değeri 945cd/m2. Smart işletim sistemi içerisinde dizi-film platformları, sosyal medya uygulamaları, radyo ve spor uygulamaları ile birlikte çizgi film-belgesel yayını yapan uygulamalarda mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 3 Şubat 2023; 16:38:16 > -
Merhaba, ip tv uygulamaları ile ilgili çalışma yapıldı, tekrar denemenizi rica ederiz. Devam ediyorsa kontrol edebilmemiz için, hata videosu iletmenizi, kullandığınız liste yasal ise listeyi de bize iletmenizi rica ederiz. Yasal olmayan içerikler için herhangi bir destek sağlanmamaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 3 Şubat 2023; 17:47:36 > -
Teşekkür ediyorum ancak vestel qui mi smart kısmı farklı mı. MB180E anakartınızda yüklü olan smartla aynıysa bende zaten U9700 var uygulama listesi ve işletim sistemi hakkında bilgim var ama fotoğraflarda görünen farklı. Farklıyda uygulamaların listesi de yok. Mesela tv plus var mı? Blu tv vs? Netflix lisanslı mı sizin yazdığınız kadar bilgi zaten internette de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaningundemi -- 4 Şubat 2023; 0:13:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vestel 50QA9700 android modelini aldım bugün ve android dışında başka işletim sistemini kimseye tavsiye etmiyorum yazılım özgürlüğü varken neden diğerleri tercih edilir bilmiyorum, fabrikaya ulaşıp panel cinsini öğrenmek istedik bu modelde sadece VA kristal panel olduğu bilgisini aldık yani ips panel yokmuş doğrumu ?Panel yada cihazın geri kalanı ile ilgili sorun yaşarmıyım bilemedim yazılım hız görüntü gibi özellikleri çok hoşuma gitti inşaallah pişman olmam. Cihazda android 11 sürümü var, ram 2 gb bence cihazın geleceği için daha aşağı donanımda tv alınmamalı. Sadece dahili hafızası düşük geldi çokta önemli değil haricen hafıza artırılıyordur mutlaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Toshiba 55QL5D63DT
Vestel 55Q9900
Toshiba 55QA7D63DT
Yukarıda yer alan 3 TV nin panelleri farklı mı? (Hepsi qled ancak üreticiler farklı mı? Bu cihazlarda hangi paneller kullanılıyor)
İşlemcileri farklı mı?
Ana kartları farklı mı?
-
Merhaba, evet bu modelde sadece VA panel bulunuyor. Usb bellek ile biçimlendirme(bellek içindeki tüm veriler silinir) yapılarak hafıza artırımı yapılabilir. -
Bırakın aynı panel olmasını aynı modelde ayrı ayrı üreticiler var maalesef, bunun için inceleriz. com a bakın derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 7 Şubat 2023; 19:36:54 >
Merhaba,
Toshiba 55QL5D63DT, Vestel 55Q9900, bu iki model aynı panel ips ve tek üretici mevcut.
Toshiba 55QA7D63DT iki üretici mevcut, biri yukarıdaki modellerle aynı panel ips. Diğeri yine ips panel farklı bir üretici.
İşlemci ve anakart özellikleri aynı. -
Mağazada İPS ekran görüp eve VA panel gönderilmesi, bu konuda bana hiçbir şekilde bilgi verilmemesi. Televizyonun mağazada gördüğüm İPS modeli ile değiştirilmesini istediğimde, VA panele alışmam gerektiği, konusunda tarafıma alay eder gibi, cevap verilmesi hususunda, görüşlerinizi alabilir miyim? Mağazada gördüğümüzü, almak istememiz çok mu garip sizce??? Bu mu sizin müşteri memnuniyetinden alladığınız? Bu mu müşteriye verdiğiniz değer?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kater1977 -- 9 Şubat 2023; 16:16:25 > -
Peki VA panelin kullanıma etkisi nedir yani hiç bilmeyen biri için ips ekran olsa ne olur va ekran olsa ne olur biraz araştırdım ama çok bilgi alamadım kırılmaya dayanıklılıkta hangisi daha iyi , götüntü kalitesine etkisi nedir , yansımaya etkisi nedir gibi farklar günlük kullanımda neyi etkiler yoksa hiç kafaya takmaya gerek yokmudur mesela 25 bine vestelin bir modeli vardı mağazada , ekranı temperli cam gibiydi çok sağlam duruyordu.
Renkler soluk, ekran mat, en ufak bir açıda renkler bozuluyor daha sayayım mı? En güzeli de Vestel mağazada sana IPS gösteriyor ama eve Va panel gönderiyor.
-
Bu tv'nin panelini öğrenebilirmiyiz
-
50QA9700 vestel tv yi 2 gündür kullanıyorum olumsuz gördüğüm tek yanı sesi eski 40 inç vestelimde olduğu gibi boğuk ve biraz rahatsız edici geliyor yapabildiğim kadar ayar yaptım ama yinede rahatsız edici vestel bu ses işini beceremiyor 2014 te de aynıydı hala aynı, sesi güzel olan bir modeli vardı ama android olmadığı için almadım. Geri kalan özellikleri fazlasıyla güzel hızı görüntü kalitesi renkleri gayet iyi. Tavsiye eder miyim kesinlikle ederim bu paraya daha iyisi yoktur heralde.
Aldığım modelde fabrikaya kadar ulaştım bu modelde sadece VA panel varmış panel saçmalığından vazgeçtim yeterki durduk yere hemen bozulmasın. 2014 te iki tane tv aldım biri philips android diğeri vestel smart tv ikiside 102 ekran ve Va kristal panelmiş ikiside hala arıza vermedi vesteli sattım philips duruyor vestel daha sağlamdı akrabaya verdim. Va panelin bşr zararını görmedim ama tabiki görüntü son aldığım vesteldeki gibi iyi değildi.
Hocam problem o iyi bu iyi olayı değil problem mağazada görüp beğendiğim ürünün yerine başka ürün gönderilmesi. Kaldı ki o beğendiğin va panele 45 derece acı ile bak bakalım aynı görüntüyü alabiliyor musun?
VESTEL 55O9900 Oled Tv ile ilgili sorularım olacaktı.
Ürünün 3 yıl garantisi var. Acaba Oled yanığı, logo yapışması gibi problemler yaşarsak garanti kapsamında kalıyor mu ?
Ürün gerçek 100 hz panele sahip mi ?
HDMI üzerinden Xbox - Ps5 veya bilgisayar bağlayarak 120 hz görüntü alabiliyor muyuz ? , Oyun oynarken gecikme süresi ne kadardır ?
Bilgi için teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Şubat 2023; 17:41:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X