Paneli hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca 65um9910 diye model çıkmış yeni. Onun kumandasını alıp 65um9900’da kullanabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (21. sayfa)
-
-
Merhaba TOSHİBA 58QA4263DT modelinin panel bilgisini öğrenebilir miyim?
-
-
Merhaba, yeni tv ile ücretli değişim yapılabilir. İletişim bilgilerinizi özel mesaj üzerinden iletirseniz yardımcı olabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 26 Haziran 2023; 13:21:22 > -
Merhaba, ips panel bulunuyor. -
Çok teşekkür ederim yardımınız için bilgiler özel mesaj ile gönderildi bilginiz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradan sizlere soru sorarak Vestel TV aldım. TV’de alt şeritte 5 noktada ışık sızması var ve TV mühendislerinize göre sorunsuzmuş. Hakem heyetine gitmekten başka çare bırakmadınız. Hakem heyetinde kazanacağımdan eminim ama müşterinizi 6 ay bu tv ile mağdur edeceksiniz. Ürünü beni hakem heyetiyle uğraştırıp değişimi onaylamamanız durumunda diğer müşterilerde aynı sıkıntıları çekmesin diye her yerde bu görüntüleri paylaşacağım. Şu televizyona sorunsuz diyen bir firmanın bu ülkede televizyon satmaması lazım. Evimde 3 tane Vestel TV bana bu tv normal diyorsunuz o zaman diğerlerinde niye sorun yok? Başkanın GündemiyoutubeVestel 65UG9630 TV Işık Sızmasıhttps://www.youtube.com/watch?v=9QaM20S5cf0&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaningundemi -- 27 Haziran 2023; 12:3:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
55QA9700 İle 55Q9900 arasında gidip geldim mediamartk indirime denk gelince 55Q9900 aldım. Nasıl tv sizce tv box oldugu için q9900 aldım Pro pixellence bunda var mı sitesinde yazmamişlarda , panel ıps midir @Vestel Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 26 Haziran 2023; 23:22:11 > -
65QA9700 model televizyonum nasipse bayram sonrası kuruluma gelecek. VA panel istemiyorum, gelen panel öyle olursa LG yada BOE panel ile değişim isteme hakkım var mı? Işık sızması, bulutlanma, ölü piksel yada kirli panel testleri yapılıyor mu ayrıca kurulum sırasında? @vesteldestek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstte attığım görsellerde görüldüğü üzere test yapılsa bile değiştirilmiyor. Kullanım kılavuzuna ışık sızması, bulutlanma vb sorunların led teknolojisi kaynaklı olduğu ve garanti dışı yazıldığı söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaningundemi -- 27 Haziran 2023; 23:16:22 >
Almak istemediğimi söylesem böyle bir hakkım var mı?
Merhaba, yeni televizyonunuzu güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Pixellence PRO bulunuyor, seri numarası yada ürünün kayıtlı olduğu telefon numaranızı paylaşırsanız panel bilgisini verebiliriz. -
Yukarıdaki mesaja servis raporunu da ekledim. Bayram dönüşü hakem heyetine başvuracağım. Ürünü satın aldığınızda kullanıcı kılavuzunda yazan herşeyi kabul etmiş oluyorsunuz dolayısıyla değişim isteyemezsiniz dediler. Ürünü almadan içindeki kılavuzu nereden bileceğim ürün sayfasına niye yazmıyorsunuz dedim cevap vermediler. Kılavuzdaki ilgili sayfayı da yakınca yayınlayacağın madem aldıktan sonra kabul etmek zorunda kalıyoruz almadan herkes bilsin.
Soruma cevap verebilir misiniz?
Merhaba, panel türü için değişim işlemi yapılamıyor. İnternetten aldıysanız 14 gün iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Panelde olabilecek hatalar için kurulum sırasında servisten ayrıntılı test yapılmasını isteyebilirsiniz. -
Merhaba, iletişim bilgilerinizi özel mesaj üzerinden iletmenizi rica ederiz. Bayram sonrası sizinle iletişime geçeceğiz. -
Bilgilerimi ve görselleri ilettim. Sonucu buradan paylaşacağım.
Saolun şimdi servis kurmaya geldiginde işik sızması falan varsa direk iade hakkım oluyor mu ? İnternet sitesinden aldım
Kac çeşit panel var bunda
55qa9700 ıps tek panel mi?
-
genel olarak sorunlu vestel tvler simdiki modeller nasildir bilemiyorum gerci. 2011de alinmis lcd tv var evimde, garantisi bittigi hafta acilmamaya baslamisti. tamir ettirdim, anakarti yanmis dediler serviste. anakart degisimi yapildi. ama yasadigim tek sorun da bu degil, aldigimdan bu yana ara sira hdmi'da goruntuleri kesik kesik veriyor. farkli bir kaynaga gecip tekrar hdmi gecince duzeliyor ya da ac kapa yapinca.
bu lcdden once yine vestel kullaniyordum zeta tuplu olanlardan, 4. senesinde ses gitti, gene anakart sorunlu dediler yaptirmistim.
genel olarak sorunlu olduklarini dusunuyorum ama allah var vestel fabrikasinda tanidik vardi da ucuza aldim hep tvleri =)))
belki yeni modeller daha kaliteli uretiliyordur orasini bilemem tv expert degilim =)
ek olarak yazmayi unuttum servisleri iyi calisiyor. 2011de uretilmis tv icin anakart vardi hala ellerinde kucuk bir yerde yasamama ragmen. gecen sene yaptirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 28 Haziran 2023; 1:28:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X