Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
39
Favori
65.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıllık vestel plazma mılenyum var bende aynı sorun mevcut kendi kendine kapanıyor ekran da karıncalanma mor mor renkler oluyor. Tamirciye verdim tv yi daha kötü yaptı 1500 tl verdik ,Keşke vestel servisini çagırsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 28 Haziran 2023; 13:31:54 >
  • Tv kurulumunda vestel servisi askı aparatını ücretsiz getiriyor mu ?

@Vestel Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 28 Haziran 2023; 13:34:2 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    2022 yılı Mayıs ayında aldığım 55UA9800 televizyona Android 11 güncellemesi gelmiştir. Bilgilerinize.
    İyi bayramlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Evet internetten aldığınız için koşulsuz iade hakkınız mevcut, tek çeşit ips panel bulunuyor.
    İlk kurulumda askı aparatı ücretsiz temin ediliyor.
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt
    Tskler 55qa9700 alsaydim acaba ips tek panelmis ondan

55q9900 aldim

Maalesef vestel de 55 model qled lerin hepsi ips panel yani 55q9900 de ips

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArGoDa kullanıcısına yanıt
    İps olmasi daha iyi degil mi ? sag ve sol dan goruntu kaybi olmucak

• Size tavsiyem TCL 55c635 hem qled VA hemde 2k120hz tv, geçen hafta vatan indiriminde gece 14.400 e apanpar var forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 30 Haziran 2023; 18:1:21 >

Bana kalırsa 32 inç ten sonrasını evime sokmam ips panel ama siz biraz önce yazdığınız için cevap verme gereği duydum çok fazla film dizi oyun tüketimi varsa o bütçede(10-15.000) daha iyisi yok gibi diğer yandan klasik tv kanalları izlenme durumu varsa ips qa9700 güzel tv bir arkadaşım aldı beğendim sayılır tv yi gündüz bir yarım saat kadar inceleme fırsatım olmuştu.

Ps5 falan ks8500 de oynuyorum da bu tv yi salon icin genel tv izlesin diye aldim.Tlc alsaydim keske o fiyata zor artik sanirim bu vestelide 13.300 den aldim begenmezsem iade ederim . VA panel nasil

Ks8500 de VA panel zaten, Ks8500 kaç ekran peki?

49inc onda sagdan soldan goruntu kaybi oluyoda önunde oturuyorum

Hocam o tarz şikayetleriniz varsa ips sizin için daha iyi birazda alışkanlığa bağlı ama illa ki VA olsun derseniz açı kaybı yaşatmayan HVA, S-MVA yada en iyisi bence A-HVA panelli tv leri takip ediniz bu bahsettiğim bilinen markalarda genelde 120hz bulunuyor ve tabikide biraz tuzlu oluyorlar.

Aslında nadirden ekonomik panellerdede karşımıza çıkabiliyorlar.

Şimdi baktım ONVO markasının qled değil ama 55f950 modelinde HVA panel kullanılıyor bildiğim kadarıyla nits biraz düşük ondada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 30 Haziran 2023; 19:2:9 >
    Haftaya gelsin vestel memnun kalmazsam iade edip baska model bakarim.Tlc iyimis 120 hz 2.1 hdmi o fiyata bulamam sanirim .Qled baya fark ediyor mu led tvlere gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 30 Haziran 2023; 19:8:1 >
  • Arkadaşlar Vestel 58UA9600 TV sahibiyim 2 yılı geçti kullanalı ve dün akşam izleyip kapatmıştım ama bugün TV açılmıyor kumandanın pilini değiştirdim bitmiştir vs diye yine açılmadı, prizi çıkartıp taktım yine olmadı kırmızı ışığı yanıyor altta elektrik sorunu yok gibi . Var mı başına gelen birşey yokken bozuldu mu tv

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fişi takılı olarak bıraktıysanız akım-voltaj kaynaklı bir problem olmuş olabilir, dilerseniz iletişim bilgilerinizi özel mesaj üzerinden iletin servis yönlendirmesi yapalım.
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt
    Dönüş yapıldı değişimin onaylandığı söylendi. Teşekkür ediyorum. Süreç hakkında yine bilgi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaningundemi -- 4 Temmuz 2023; 15:44:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugun vestel servisi gelip tvyi kurdu. Ölu piksel isik sizma testi falan yapmiyoruz dediler Göruntu ayarlari nasil olmal flu gibi sanki goruntuler , dogal dinamik birde sahneler cok hizli onu nasil dogal yapicam

Hdmi gelismis seciyorum duzenli moda geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 6 Temmuz 2023; 7:20:16 >
    Resim menüsü içerisinden kendinize uygun olarak ayarlayabilirsiniz, HDMI kaynağı 2.0 ve üzeri olduğunda Gelişmiş seçilebilir. Detaylı ayarlar için kullanım kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.https://statik.vestel.com.tr/webfiles/20276097_k.pdf
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.