< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (23. sayfa)
-
-
55QA9700 Model tvye sahibim şuan yazılım Android 11 sürüm güncellemesi gelecekmi bu modele?
-
Merhaba, son sürüm 11, güncelleme ile ilgili bir bilgi şuan bulunmuyor. -
Online bayilerinizin siparişlerinin sevkiyatlarını sistemde takip edebiliyor musunuz? 20 gündür tv sevkiyatı bekliyorum. Müşteri hizmetleriniz topu neden e ticaret platformuna atıyor anlamıyorum, yetkili bayilerinizi bunlar sizi temsil ediyor? Bu konuda müşteri hizmetleri yardımcı olamaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 10 Temmuz 2023; 20:33:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@vestel destek
55Ua9631 modelde panelin önünde cam var mı?
Panelin darbelere direnci nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
55Q9900 yazılım hiç guncellenmiyor mu bunların ekran aydınlıkda çok parlıyor karanlıkda çok iyi
-
Merhaba, süreçler e-ticaret platformunu üzerinden ilerliyor. İsterseniz iletişim bilgilerinizi özel mesaj üzerinden iletin ekibimizden bilgi alalım. -
Merhaba, ekstra koruma bulunmuyor, darbe direnci olarak bilgi mevcut değil. Ekran koruyucu ürünlerden kullanmanızı tavsiye ederiz. -
İletişim bilgilerini ve gerekli detayları ilettim. Teşekkür ederim.
Merhabalar. Çok bilgim olmadığı için siz forum sakinlerine sormak istedim. Amacım dizi film izlemek. Oyunla pek işim yok. Subwoofer ve 24w ses çıkışı olduğu için radarıma takıldı.
Vestel 65u9730 ürün kodu nasıldır? Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, güncel bir model, ses olarak üst seviyede. HDR10 + DOLBY VISION + HDR10+ PIXELLENCE PRO ve JBL hoparlör ile birlikte film dizi izlerken keyif alacağınız bir ürün. Biz tavsiye ederiz :)
Not olarak Disney+ platformu henüz Smart TV'lerimizde bulunmuyor. Kullanmak isterseniz Android model bakabilirsiniz yada TV Box tercih edebilirsiniz. -
Merhaba ürünün karma panel olduğunu öğrendim. Artıları ve eksileri nedir? İps ve va panele göre.
Arkadaşlar merhaba, televizyonum bozuldu ve maksimum 15K bütçem var.
55-65 inç istiyorum, bu sefer Vestel almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, karma panel ürünün ips yada va panel olduğunu belirtir. -
Teşekkür ederim. Uygulamalar arasında mubi var mı?
Yani ürünüm ips mi va panel mi? Bunu ancak seri numarasıyla öğreniriz sanırım değil mi?
Evet, seri numarası ile kontrol edebiliyoruz. -
Evet, mubi uygulaması bulunuyor. -
bende Mayıs ayında TV aldım. daha önce forumda en popüler ve F/P ürünü olarak tavsiye edilen Tv leri tercih ettim. Ama ne hikmetse sürekli sorun yaşadım. garantisi bitince TV ler bozuldu. bu sefer de Philips alacaktım. Son anda karar değiştirdim, yaklaşık 4 Bin TL cebimde kaldı. VESTEL 50QA9700 bu ürünü aldım. Hepsiburada üzerinden.
kampanyalar ile 750 TL civarı puan kazandım. Üstüne 1 yıllık taraftar paketi hediye verildi.
şuana kadar hiç sorun yaşamadım. TV malzeme olarak basit görünüyor, LG;Philips yada Samsung gibi kasa kalitesi göremedim. Ama görüntü kalitesi iyi. Benim için en büyük eksikliği uygulama kilitleme olmaması. EVde 6 yaşında oğlum var. kumanda ile her uygulamayı açıyor. önce ki TV lerde Youtube da şifre vardı. biz onaylamadan açamıyordu. Onun dışında servis de ilgili. Eğer bütçe zorlamak istemezseniz, Vestel iyi bir tercih olacaktır.
Elektronik eşya da şans faktörü de çok önemli.
-
Hocam bende de Vestel vardı yaklaşık 6-7 yıl önce almıştım. Çok memnundum fakat başka bir cihaz için satmak durumunda kalmıştım. Bu yüzden bende Vestel'e yönelmek istedim. Dediğiniz modele bir bakayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X