< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 31 Temmuz 2023; 13:5:20 > |
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (25. sayfa)
-
-
Merhaba, 65UA9090 önerebiliriz, donanım panel ve görüntü özellikleri olarak aynı. Artı olarak 65UA9090 modelimizde Subwoofer bulunuyor. -
Google Tv daha ileriye dönük olabilir mi diye düşünmüştüm. 2 side ips panel sanırım karma panel ile üretilmiyor ?
-
Evet bu ürünler şuan sadece ips panel. -
-
Talebinizi ilgili ekibe iletelim, gelişme olması durumunda buradan bilgilendirme yapacağız. -
İlgi alakanıza tesekkür ederim saglıklı günler dilerim başarılar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba. uzun bir aradan sonra aynı sorun tekrar etti. Dün gece kapatma tuşuna defalarca bastım, algılamadı. Kumandanın ışı yanıyor, diğer tuşlar çalışıyor. sadece kapatma çalışmıyor. mecburen fişten kapattım. Size geri dönüş yapıldı mı?
-
Evet geri dönüş yapıldı. Kapatma tuşu çalışmayınca videoya çekip kendilerine atmamı istediler, sürekli olmayan bir durum olduğundan servis gelince ortada bu sorun yoksa servis anlayamazmış. Bende TVyi yeni fabrika ayarlarına sıfırladığımı, o günden beri bu sorunu yaşamadığımı söyledim. Hala daha yaşamadım o sorunu, yaşarsam göndereceğim.
Siz sorunu yine yaşadıysanız Vestel Desteğe PM atın videoyu çekip derim. Gelişmelerden benide haberdar ederseniz çok sevinirim.
-
benimde uzun süre sonra yaptı. Tekrar ederse videoya çekerim. Videoya çekince ne olacak, sorun kumanda da değil ki? TV üzerinde ki kapatma tuşu da çalışmıyor. TV kapanmaya karşı kendini korumaya alıyor gibi. İnşallah sizde bende tekrar aynı sorunu yaşamayız.
-
Merhabalar, 65ug9630 model tv'ye dün kurulum yapıldı.
Çok büyük bir beklentim yoktu açıkçası ama görüntü kalitesi pek tatmin etmedi.
Ayarları ben mi yapamadım bilmiyorum ama uydu kanaları 720p'den hallice.. youtube'tan 1080p maç açtım onunda aynı şekilde çözünürlük ve görüntü kalitesi çok kötü. 720p , 360p gibi kötü.
Ayarları ben mi yapamadım? Yardımcı olabilecek var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Neredeyse 1 yıldır kullandığım aşağıda özelliklerini verdiğim cihazıma hiç update paketi gelmedi. Bir yıldır gelmemesi çok anormal geliyor bana eksiklikleri var çünkü. Bu cihaz için yeni bir yazılım var mı. varsa bana ulaştırır mısınız ?
ÜRÜN BİLGİLERİ
Ürün Kodu : V10133187
Ürün Adı : VESTEL 55Q9900 QLED 4K SMART TV 17MB180E
Seri No : 8856488200080
-
Yeni aldım aynı modelden güncelleme almamiş şimdiye kadar
-
Merhaba,
Henüz daha kutusunu açmadığım 65QA9700 modeli TV var.
Seri No: 9035033 300121
Panel Tipi, Anakart ve COF, AG katman bilgilerini rica edebilir miyim?
Bir de 65 inç TV için IPS mi tercih edilmelidir VA mı?
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba,
VA panel, 17MB185 anakart.
Panel türü beklentinize bağlı, daha yüksek kontrast istiyorsanız VA, yan açılardan izleme yapılacaksa IPS panel tercih edilmeli. İki panelinde avantajları ve dezavantajları mevcut bu sebeple kendi ihtiyacınıza göre seçmelisiniz.
Ek olarak büyük ekranda VA panelin yan açı izleme performansı küçük ekranlara göre daha iyi olacaktır. -
Merhaba
Aşağıda bilgilerini paylaştığım ürüne sahibim. Hdmi Arc ile soundbar bağlıyorum. Ses geliyor sorun yok ancak soundbardan özellikle subwoofer kısmından çok az performans alıyorum. Hdmi arc seçili iken ses ayarlarının hepsi pasif oluyor hiç bir değişiklik yapamıyorum. Ekolayzr ayarı yapabilmem için bu ayarları nasıl aktif hale getirebilirim ?
ÜRÜN BİLGİLERİ
Ürün Kodu : V10133187
Ürün Adı : VESTEL 55Q9900 QLED 4K SMART TV 17MB180E
Seri No : 8856488200080
-
Vestelin ekranları neden ayna gibi kendimi görüyorum çok parlıyor aydınlıkda 55Q9900 modeli ips panelden mı kaynaklanıyor @Vestel Destek
-
Benimki bugün sıfırlamadan sonra ilk kez yaptı o sorunu. Kapanmıyor tv tuşundanda kumandadanda. Videoya çektim vestele PMden göndereceğim. Siz naptınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
65"QA9700 QLED TV'm kuruldu. Ürün gerçekten başarılı. Tam bir F/P cihazı.
Ekran/görüntü ayarları konusunda ne tavsiye edersiniz? Tabi ki kişiden kişiye değişkenlik gösteriyordur ancak özelliklerine girince 10 larca detay gördüm. Uzmanlığım da bu değiş. Sizlerin deneyimleri nasıl bu konuda?
-
Merhaba, panel türü ile alakalı bir durum değil. Bazı paneller parlak bazıları mat olarak üretiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X