Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
39
Favori
65.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Vestel 50u9700 ve 50u9730 modellerine bakıyorum aradaki farkı kıyasladığımda 9730 modeli daha sonra çıkmış görünüyor. Fakat özellik olarak fark göremedim. Aradaki özellik farkları nelerdir? Sonradan çıkan 9730 modelinde JBL ses sistemi mevcut mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Vestel Destek Merhaba, 2 ay önce 55QA9700 tek panel IPS üretiliyor yazmıştınız. Hala geçerliliğini koruyor mu?

• leadwell L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Temmuz ayında IPS ile birlikte VA panel üretim görünüyor ve yakın zamanda tekrar VA panel ile üretilecek. Yeni stoklar karma panel olacak diyebiliriz.
  • Halesia Carolina kullanıcısına yanıt
    Merhaba, özellik olarak fark bulunmuyor, her iki üründe de VA panel ve JBL ses desteği mevcut.
  • @vestel Destek merhaba gün itibari ile 65UG9630 Modelini almış bulunmaktayım Teknosada teknik destek servisi 2-3 saatte arayıp 1 gün sonra kuruluma geleceklerini belirtiller servis olarak çok memnun oldum model GOOGLE TV Sizce nasıl

• Merhaba panel ve anakart özelliklerini yazarsanız sevinirim birde boe panel bulabilirmiyim üretimi devam ediyormu teşekkürler kolay gelsin.

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanGökhan İ kullanıcısına yanıt

selam,

daha önce birkaç kez Q9900 serisinin kronik sorunlu olduğu yazılmıştı, UA9090 ve QA9700 tavsiye ediliyordu, görünce hatırlatmak istedim ... Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu 

• İnanGökhan İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürün VA panel, 1.5 GB ram mevcut. Son aylarda üretimi görünmüyor, devam edeceği ile ilgili net bilgi bulunmuyor.
  • @Vestel Destek iyi akşamlar lg uh635v kullanmaktayım. 65q9900 ve 65qa9700 gördüm ne farkı var hangisini tavsiye edersiniz?

• selamlar büyük ekran tv bakıyorum.
    75u9520 / 75ua9530/ 65qa9700 / 65u9630 modellerinden 65qa qled olmasıyla öne çıkıyor,9530da ışık sızması şikayetleri var o yüzden eledim. 9520 de büyük ama android tv yok. hangi modeli önerirsiniz? neden?
    kullanım amacı: dizi film youtube şeklinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanme S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Q9900 Smart QA9700 Android TV, Q9900 modelinde JBL ses sistemi mevcut. Diğer özellikler aynı, her iki üründe güncel olarak VA panel. Smart TV'de ihtiyacınız olan uygulamalar mevcut fakat ekstra uygulama yüklemek istiyorsanız bunun için Android TV öneririz. Disney+ platformu şuan için Smart TV'de bulunmuyor.
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, QLED ve Android olması sebebiyle 65QA9700 öneririz.
  • Merhaba 55ud8400 modeline exxen yüklenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRM81 -- 29 Ağustos 2023; 19:33:25 >
  • BYRM81 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu model için exxen desteği bulunmuyor.
  • Merhaba arkadaşlar 21bin liralık bütçem için 65QA9700 model televizyon u beğendim. Ama 5 metre izleme mesafesi için aynı fiyat 70UA9630 televizyonu mu alsam diye düşünüyorum. Aralarındaki fark q LED olmasimi. Öyle ise çok fark yaratır mı. Ayrıca 70UA9630 model TV nasıl iyi midir. Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba 50UA9600 kullaniyorum bir senedir on gun önce arayuz ve android surum guncellemesi geldi. Arayuz cok akico bir hale geldi eskiye gore ama android guncellemesini yapmadım yenilik olarak neler var kasma donma yapar korkusu ile guncelleme yapmadim

• Merhabalar 6 aydır 55q9900 kullanıyoruz memnunuz fakat bir sorum olacak
    En son yazılım Haziran 2022 de güncellenmiş ve nerdeyse bir buçuk senedir güncelleme gelmedi
    Yazılım güncellemesi gelecek mi bu tvlere (Qui olanlar için) teşekkur ederim

• Merhaba arkadaşlar ben Vestel smart ud 9400 modelini kullanıyorum. 6 sene oldu alalı. Bein connect üyeliği aldım maçları izlemek için. Ama bir türlü bein connect yükleyemedim. Markette bein sports var. Ama girdiğimde haberler eski videolar filan var. Üye girişi yok. Markette bein connect uygulaması da yok. Nasıl iş ben anlamadım. Var mı bu konuda onerebileceginiz bir şey?

• Arkadaşlar vestel UA 9600 aldım fakat her açtığımda tv değil, google sayfasını açıyor, kapatıp açınca tv kanalları açılması için sysrları kurcaladım bulamadım yardımcı olurmudunuz hangi menüde bu ayar

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.