|
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (28. sayfa)
-
-
Merhaba, birebir değişim için sunulan ürün ile sizin istediğiniz üst model ürün arasındaki fiyat farkı sizden talep edilmektedir. Belirttiğiniz model için istenen fiyat olması gereken fiyattır daha düşük bir fiyat teklif edilmesi mümkün değildir.
QA9700 ve UA9090 arasında hoparlör farkı mevcut, UA9090 modeli 2x12 24W, QA9700 2x10 20W hoparlöre sahip, görüntü ve ses teknolojileri olarak aynı özelliklere sahipler (HDR10 + DOLBY VISION + HDR10+ ve DTS Virtual X + DTS X)
QA9700 Qled olduğu için görüntü olarak bir adım daha önde, daha yüksek parlaklık daha fazla renk gösterimi ve daha yüksek kontrast oranı sunuyor.
Bizim önerimiz QA9700 olurdu :) -
Merhaba, 65U9730 modelinin panel üreticisi hakkında bilgi alabilir miyim. Bunun yanında 65U9700 serisi ile arasındaki temel farklar nelerdir?
-
65ua9090 tv aldım. ancak aldıktan sonra cihazın sadece fat32 formatında usb gördüğünü okudum.
Bu doğru mudur? 4 gb'dan büyük dosya okuyamama sorunu mu yaşacağız şimdi?
-
Merhaba, özel mesaj gönderemedim size. Özelden dönüş yapabilir misiniz cihazla alakalı bir şey sormam gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai.l -- 29 Eylül 2023; 17:31:12 > -
Merhaba, evet doğru Android 11 ile birlikte Google tarafından kısıtlama getirildi. Bu sebeple ntfs formatında olan usb bellek ve harddiskler artık desteklenmemektedir. -
Merhaba vestel yetkilimiz.. 😊
Toshiba 65qa7d63dt ile Vestel 65QA9700 arasında kararsız kaldım. Yarın bu iki modelden birini almayı düşünüyorum.
Peki senin ps5 için F/P bu modeller haricinde önerebileceğin vestel yada toshiba model var mı? Android yada Google TV olacak, Max bütçe 23k/25k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45SI45 -- 4 Ekim 2023; 1:45:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Düşündüğünüz modeller şuan va panelle üretiliyor, va almak istiyorsanız QA9700 tavsiye ederiz. IPS almak isterseniz 65UA9090 modelimizi öneririz. -
Hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Toshiba 65qa7d63dt hangi panel ile geliyor peki? Onun kesin bilgisi var mı?
65qa9700 kesin olarak VA panel diyebiliyor musunuz? Onagöre fikrimi değiştirip VA olması için 65qa9700 alabilirim toshiba 65qa7d63dt yerine.
Kesin olarak aldığımda İps panel olarak gelecek olan, qled teknolojisi olan hangi modeller var 65 inç olarak android? @vesteldestek
Toshiba modeli de Vestel modeli de va panelli, fiyatları çok yakın ve özellikler neredeyse aynı, sadece Vestel modelde yazılımsal görüntü yenileme oranı 3000hz Toshiba'da bu değer 2500.
Kesin bilgi verebilmemiz için ürünün seri numarasına ihtiyacımız var, son üretimlerde bu ürünler sadece va olarak görünüyor fakat daha önce ips panellede üretim yapılmış, alacak olduğunuz yerde halen ips panel olan ürün olabilir. Büyük bir ihtimalle va olacaktır fakat kesin değil. -
Qled Android olarak ips panelli tv şuan stoklarda görünmüyor, alternatif olarak yukarıda önerdiğimiz 65UA9090 modelimizi düşünebilirsiniz. -
Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için...
65ua9090 modeli kesin kesin kesin ips panel midir? Sizden gelen cevaba göre yarın sabahtan alacağım.. 😊
Evet bu model ips panel, farklı bir panel ile üretim şuan görünmüyor. -
Nokta atışı 👏 👏 👏
@Vestel Destek yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Televizyon bugün geldi kuruldu, boe ips panel ve gerçekten çok çok güzel bir görüntüsü var. (65ua9090)
Vestel'in buralarda bile destek ekipleri olması gerçekten beni çok mutlu etti.
Kolay gelsin.
merhaba, va paneli olan google veya android işletim sistemli sıkıntısı pek olmayan 55 veya 65 inç tv bakıyorum. Ne önerirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba @Vestel Destek yeni aldığım vestel 65QA9700 tv nin kurululmu yapıldı genel anlamda görüntüsü güzel daha önce panel bilgisini yazdığım @Vestel Destek ekibi panelin VA panel olduğunu yazdılar ve hoşuma gitti şöyle bir sıkıntı var örnek kanal değiştirirken 2 ye basıyorum 22 geçiyor çifter atlıyor kanal değişimi için alta veya üste basınca tek basıyorum sonra basmıyorum kendi kanal değiştirmeye devam ediyor bu sorun nasıl çözülür acaba cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba, yazılım yüklenerek sorun giderilebilir. Android olduğu için servis tarafından yapılması gerekli, https://cozumuvar.vestel.com.tr/ adresimizden servis kaydı oluşturabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 16 Ekim 2023; 9:34:30 > -
Merhaba vestel yetkilisi öncelikle sorularımıza cevabınız için teşekkürler vestel 65qa9700 televizyonda akıllı kumanda kullanmak istiyorum 1 sorum akıllı kumanda destekler mi destekler ise marka ve model tavsiyeniz ne olurdu.
-
Merhaba, evet akıllı kumanda kullanabilirsiniz. Tavsiye konusunda ihtiyacınıza yönelik araştırma yaparak beğendiğiniz bir ürünü almanızı tavsiye edebiliriz :) Mouse özelliği olan modeller daha kullanışlı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 19 Ekim 2023; 17:39:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X