Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eiskent Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
39
Favori
65.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar sayın vestel yetkilisi daha öncede size yazmıştım 65 QA9700 andoroid tv min kanal değişince örnek 2 ye basıyorum 22 ye geçiyor sıralı kanal değşitirmeye basıyorum kumandadan basmadığım halde kendi kendine değiştiriyor yukarıda arkadaşın yazdığı gibi kanal değiştirme de problem yaşıyorum mesela tv 8.5hd yi 40 numaraya taşıdım oğlum da şahit maç için şimdi tv 8.5hd yok gibi bir sürü tutarsızlık var cihazda servis çağırdım bu şikayetlerden dolayı ben yokken servis gelmiş bu sırada yazdıklarım olmamış tabikide telefona kayıt yaparsanız geliriz demiş ve hiçbirşey yapmadan gitmiş yazılımı da güncel demiş sonra tekrar aynı hatalar da telefon kaydı aldım ama tv nin görüntü kalitesi çok hoşuma gitti bence vestel mühendisleri farklı yazılım ile sorunu çözer android olması ile alakalı sorun çünkü android tarafı çok güzel fakat tv kanal vs de istemsiz işlemler oluyor yukarıda verdiğim örnekler gibi tv 8.5 görünmemesi kendi kendine kanal değiştirmeye devam etmesi gibi buna bir çözüm olursa güzel bir cihaz sahibi olmuş oluruz

• Merhaba geçen ay Vestel 65UG9630 model bir Tv aldım bilgisayar ile HDmi bağlantısı sağlayınca felaket bir gecikme ve geriden gelme mevcut HDmi kablosu 4 k destekli altın uç 1,5 metre HP marka.

Fifa vb oyunlarda gecikme yüzünden oynanmıyor. Bu televizyonun oyun modu yada bilgisayar modu var mı problem nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bigsıze kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 809 ile başlayan hizmet numaranızı özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz?
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oyun modu bulunuyor, ayarlar > ekran ve ses > resim > en altta gelişmiş ayarlar bölümü var oraya girdiğinizde biraz aşağıda oyun modu seçeneği göreceksiniz. Ayrıca Windows tuşu + P tuşuna bastıktan sonra sağda açılan ekrandan sadece ikinci ekran seçeneğini de denemenizi rica ederiz.
  • Vestel 55ca9550 televizyonum var. Ekran bu sekilde. İdare ediyoruz. Ne olacak bu çöp mu bu. Vestel almaktan korkuyorum. Yedek parcasi bile bulundurmadiniz

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu

• murat.tikir M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ücretli değişim yapılabilir. Özel mesaj üzerinden telefon numaranızı iletirseniz ekibimize yönlendirebiliriz.
  • Selamlar vestel destek açıklama yaparsa sevinirim. İki vestel tv arasında kaldım,

Vestel 70u9600
    Vestel 65u9730

Bu iki üründen hangisini tercih etmeliyim bir yandan 70 inc istiyorum daha büyük bir ekran sonuçta diğer tarafta sanırım daha güncel bir model. Hangisinin görüntüsü daha iyidir acaba?

Bir de 65ua9090 var sanırım benzer fiyatta. Hangi tercihi yapmam daha iyi olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 2 Kasım 2023; 17:29:33 >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

70U9600 VA panel, 65U9730 IPS ve VA karışık fakat yakın zamanda sadece VA panel üretilmiş olarak görünüyor bu sebeple büyük ihtimalle VA panel gelecektir. 65U9730 daha güncel, ses ve görüntü olarak diğer modelden biraz daha önde.

65UA9090 modeli sadece IPS panel ile geliyor, yan açılardan izleme yapacaksanız bu modeli öneririz. Ayrıca bu model Android sistemli.

Bizim tavsiyemiz Android ve IPS panel olması sebebiyle 65UA9090 modeli :)
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Son bi karşılaştırma istiyorum sizden

65ua9090 mi

65qa9700 mü peki ikisi arasından birini alicam kesin

Benim için görüntü kalitesi önemli. Zaten box ve ses sistemim mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 2 Kasım 2023; 18:43:11 >
    290644090136 seri numaralı 65qa9700 tvnin paneli nedir acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    65QA9700 VA panel 65UA9090 IPS panel, bir önceki mesajda belirttiğimiz gibi yan açılardan izleme yapılacaksa IPS tercih edilmeli. Eğer sadece karşıdan izlenecekse VA panelin kontrast değeri daha iyi olduğu için daha güzel bir görüntü sunacaktır.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz seri numarasından kayıt görünmemektedir. Seri numaraları 80 yada 90 ile başlar ve 13 hanelidir. Ürünün kayıtlı olduğu telefon numarasını özel mesaj üzerinden paylaşırsanız kontrol edebiliriz.
  • Merhaba techwood 65tws218r alacagim. Vestel marka tv de tam olarak hangi modele denk gelmektedir. Detayli bilgi bulamadim..

Tavsiye edermisiniz..

Yorumlarsaniz sevinirim.. ona gore alacagim

• duayn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 65TWS218R modeli Vestel 65U9530 modeliyle aynı anakart ve panele sahip. VA panel, 12x2 24w hoparlör, HDR10+DOLBY VISION özellikleri mevcut.
    Fiyat performans olarak düşünüldüğünde tercih edilebilir.
  • Vestel 55qa9700 renk ayarı önerisi var mı

• Merhaba 65qa9700 model kurulumu için teknik servis ile birlikte yapılması gereken testler nelerdir? Nasıl yapılır? Ayrıca ilk kurulumda ideal özellikleri elde etmek için ayar önerileriniz varmıdır?

Cok teşekkürler.. son olarak, 75 inc vestel veya Vestel uretimi tv tavsiyesi alabilirmiyim. Normal ev kullanicisi olarak kullanilacak. YouTube Netflix gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Smart yeterli olacak ise Regal 75R754UR ve Vestel 75U9520

Android olsun derseniz 75UA9530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 7 Kasım 2023; 13:45:29 >

Cok teşekkür ederim. Bunlardan birini alacagim inşallah. Saygılar 👍

Rica ederiz, şimdiden hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.