merhabalar sayın vestel yetkilisi daha öncede size yazmıştım 65 QA9700 andoroid tv min kanal değişince örnek 2 ye basıyorum 22 ye geçiyor sıralı kanal değşitirmeye basıyorum kumandadan basmadığım halde kendi kendine değiştiriyor yukarıda arkadaşın yazdığı gibi kanal değiştirme de problem yaşıyorum mesela tv 8.5hd yi 40 numaraya taşıdım oğlum da şahit maç için şimdi tv 8.5hd yok gibi bir sürü tutarsızlık var cihazda servis çağırdım bu şikayetlerden dolayı ben yokken servis gelmiş bu sırada yazdıklarım olmamış tabikide telefona kayıt yaparsanız geliriz demiş ve hiçbirşey yapmadan gitmiş yazılımı da güncel demiş sonra tekrar aynı hatalar da telefon kaydı aldım ama tv nin görüntü kalitesi çok hoşuma gitti bence vestel mühendisleri farklı yazılım ile sorunu çözer android olması ile alakalı sorun çünkü android tarafı çok güzel fakat tv kanal vs de istemsiz işlemler oluyor yukarıda verdiğim örnekler gibi tv 8.5 görünmemesi kendi kendine kanal değiştirmeye devam etmesi gibi buna bir çözüm olursa güzel bir cihaz sahibi olmuş oluruz |
Bildirim