Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
39
Favori
65.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ücretsiz kurulum mevcut. Daha güncel olan 50U9630, 50U9631 ve Android 50UA9631 modellerimizi tavsiye ederiz.
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt

Cihaz 2023 görünüyor, yanlış bilgi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelincigim kullanıcısına yanıt
    Doğru 2023 yılında çıkmış olan bir model. Söylediğimiz diğer modeller 50U9530 modelinden bir süre sonra satışa sunuldu.
  • @Vestel Destek benim soruma verecek bir cevabınız yok mu?

merhaba,

vestel 55Q9700TT modelinin panel,cof, konstrat değerleri nelerdir acaba? farklı panel kullanımı mevcut mu bu modelde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 14 Kasım 2023; 12:58:12 >
  • Toshiba 65ua2263dt kullanıyorum. Kumanda bazen takılıyor. 5 kere basıyorum 1 kere basiyor. TV ilk alındığında bu sorun vardi. Sonradan olmadi. Kumandada sesli komut özelliği de yok. TVnin garantisi var. Sizde de aynı sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixtySeven1 -- 14 Kasım 2023; 14:32:39 >
  • Merhaba, şuan için sadece VA panel ve kontrast değeri 5000:1 olarak görünmekte.

teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

İlginiz için teşekkür ederim. Peki ıps panel ile va panel avantajı dezavantajı nedir ? Daha doğrusu farkı nedir ? Hangi panel oyun İçin daha verimli ve güzel olur.

• ozz75 kullanıcısına yanıt
    Özet olarak ips panel daha geniş izleme açısı sunarken va panel daha kısıtlı izleme açısı sunuyor. Ekrana sadece karşıdan bakılmayacak yanlardan da izlenecekse renklerde kayıp görmemek için ips panel alınmalı. Eğer sadece karşıdan izlenecekse-kullanılacaksa va panel tercih edilebilir. VA panelin avantajı daha iyi kontrast oranı ve parlaklık sunması. Siyah sahnelerde ips panelde belirgin şekilde beyazlık görülürken va panelde az miktarda görünür.

Oyun için iki panelde tercih edilebilir, şuanda ve daha önce kullandığınız panel tipinden devam etmek daha iyi olabilir. En önemli kriter yanlardan izleme durumu diyebiliriz.
  • Vestel 65UA9631

USB belleğe film atıp nasıl tv de izleyebilirim?

taktığım USB bellek veya harici HDD televizyon okumuyor USB bellek yada Harici HDD ne taktıysam kendine göre biçimlendiriyor içindeki herşeyi siliyor okuması için

biçimlendirilen USB bilgisayara taktığım zaman okumuyor pc de biçimlendirmek istiyor

USB belleğin formatı ne olması gerekiyor NTFS,FAT32 v.s hiç biri işe yaramadı içine film atıp Tv den izlemek istiyorum

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu
    Vestel TV - Soru ve Öneri Konusuwww.vestel.com.tr
    Vestel 65UA9631 65'' 164 Ekran 4K Smart Android TV | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/vestel-65ua9631-65-164-ekran-4k-smart-android-tv-p-2926
  • Merhaba 65U9631 hangi panel ile üretiliyor

• 65u9730 panel bilgisi alabilir miyim

• 1Seraphim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, usb kullanımı için geçerli koşullar aşağıdadır.

• ckm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ips panel bulunuyor.
  • atesm18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VA panel mevcut.

Merhaba , çözüm merkeziniz VA panel ile üretiliyor demişti 65 olanlar hangi bilgi doğru bilmiyorum

Sormuş olduğunuz model için şuan sadece ips panel üretim görünmektedir, farklı bir model için bilgi verilmiş olabilir.
  • Hangi ips panel peki BOE ,LG vs ?

Marka bilgisi mevcut değildir.

Merhaba 65ua9090 satin aliyorum. Seri numarası ile panel kontrolü yapabilirmisiniz?

Hangisini alayim

Yardiminiz icin şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.