Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
39
Favori
65.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı tv yi almayı planlıyorum, 6 aylık süreçte ne gibi tecrübe edindiniz.

Halen daha tavsiye edermisiniz?

• 55UG9630 modelinde karma panel mi var, yoksa tek panel mi kullanılıyor?

@Vestel Destek

• Merhaba,

Vestelden aldığımız televizyonu kaç ay sonraya kadar kurulum yaptırabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sadece ips panel mevcut.
    şu anlık sorun yok ufak tefek bazı hatalar varsada tv yeniden başlatilinca duzeliyor örneğin : arada bir tv nin sesi gidiyor fişten çekip takinca veya kumandadan yeniden baslatinca duzeliyor birde görsel açıdan menüde eksik veya eksikler var .tv nin yapisinda genel bir kalite havası hakim fiyat ve alinan ürün üzerinden genelleme yapiyorum hic bir marka ve model ile kiyaslamiyorum.fakat şunu diyim vestel malesefki yazilim guncelle mevzusunda sinifta kalmis bir marka malesef oda şudur ki aklımca satış sonrası sahadan dönüşlerde hata veya eksik ( firmware olarak) malesefki zayif. fakat ayipli mal hatali üretim çıkan ürünleri bitebir değişim veya üst model tercihi.konusunda başarılıdır tercih sebebi olarak ön plana çıkıyor...Saygılar Sunarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • toyota2 kullanıcısına yanıt

COF sayısının 6 oluşu beni korkutuyor. Bizdeki tv izlenmese de günde 10 saatin üzerinde çalışıyor, bundan dolayı COD sayısı önemli, yoğun kullanımı 6COF ile kaldırabilirmi bilemiyorum.

65" modelinde 12COF var, ama o da bir tık pahalı o fiyata çıksam çok seçenek var zaten.

Şu tv yi seçip alabilsem varya kafam bi rahatlayacak, kafama yatan bir tane mi olmaz.

Hak veriyorum bende cok marka model baktim izledim philips 55PML9507 ye karar vernistim 2 kez tam alacakken geri döndüm sırf servis rezaletinden dolayı.Vestel in garantisi dolduktan sonra parça bulunabilirliği beni cezbetti UG9630 serisini tercih ettim.keyif ve goz zevki sizin inşaallah aldığınız üründen memnun kalirsiniz iyi günlerde izlemeniz temennisi ile .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben böyle bir TV aldım paneli nedir acaba birde renkleri çok soluk gibi
    Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu
    Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 11 Kasım 2023; 17:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

65 70 ve 75 inç ölçüleri için sadece ips panel kullanılan modeller nelerdir?

Sipariş vereceğim ama oturma düzenim nedeniyle ips panel olan bir tv almak durumundayım. Seri numarası sorgulattığım bazı modeller için karma panel kullanılıyormuş ve tüm sorgulamalarım va panel çıktı.

• Yani 65 70 ve 75 inçler için üretimde yalnızca ips panel kullanılır dediğiniz televizyon modelleri hangisidir?

Teşekkürler

• İyi geceler iyi çalışmalar. Sadece uygulamalardan film izleyip ve ps5 oynarken kullanacağım sizden iyi görüntü kalitesi sunan 58-65 inç arası bir tavsiye istiyorum. Bütçem 15-20 bin arası. @Vestel Destek şimdiden teşekkürler.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Merhaba VA panel bulunuyor, ayarlar bölümünden renk ayarlarını kişisel kullanımınıza uygun olacak şekilde düzenleyebilirsiniz.
  • noyan45 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 75UA9530 ve 65UG9630 modellerimiz sadece IPS panele sahipler. 70 inç modellerimizde karma ve VA panel bulunuyor.
  • 6 ay bekleme süresi bulunuyor, bu süre içinde kurulum yaptırdığınızda kurulum yapılan gün garanti başlamaktadır. 6 ay geçtikten sonra garanti süresi fatura tarihi itibariyle başlayacaktır.
  • 65ua9090 modelinde de mi karma panel kullanılıyor?

Teşekkürler

• ozz75 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, IPS panel olarak 65UA9090 ve 65UG9630, VA panel olarak 65QA9700 modelimizi tavsiye ederiz.
  • noyan45 N kullanıcısına yanıt
    Sadece IPS panel kullanılmakta.
  • Merhaba, 55QA9700 modelinde sadece IPS panel mi kullanılıyor? Yakın zamanda bir kullanıcı aynı modelde VA panele rastlamış. Bilgi verebilir misiniz acaba?

@Vestel Destek

• Vestel Destek kullanıcısına yanıt

merhaba,

vestel 55Q9700TT modelinin panel,cof, konstrat değerleri nelerdir acaba? farklı panel kullanımı mevcut mu bu modelde?

• Merhaba,

VESTEL 50u9530 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Led Tv

ürünü kullanan var mı?

Tavsiye eder misiniz?

Bu tv ücretsiz kurulum oluyor mu?

@Vestel Destek

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.