Şimdi Ara

VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ürünü kullanan varsa yorumlarını rica edebilir miyim?

TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE

* Ürün Markası VESTEL
    * Ürün Adı VESTEL TWIN MAX 2IN1 TURUNCU SARJLI SÜPÜRGE
    * Filtre Hepa Filtre
    * Motor Gücü 72 W
    * Açma - Kapama Sistemi Çekmeli Otomatik Açma Kapama
    * Emiş Sitemi Geliştirilmiş Emme Sistemi
    * Pil Göstergesi Ledli Azalan Pil Göstergesi
    * Kullanım Şekli Dik ve Elde
    * Geliştirilmiş Emme Sistemi Var
    * Kesintisiz Çalışma Süresi 12 Dk.

Not: Lütfen Vestel'in genel marka imajıyla ilgili değil, ürünle ilgili yorumlar bekliyorum. O nedenle ürünü kullanan yada tecrübe edenlerin yorumunu bekliyorum, saygılar...

VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE

• Merhaba,

Öncelikle belirteyim süpürge Kore malı. Bu süpüreginin mavi olanını babaannem 2 aydır kullanıyor. Gayet şık ve kullanışlı bir cihaz, ses seviyesi yüksek değil. İstenildiğinde yuvasından çıkarılıp el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor. Şarj aleti aynı cep telefonlarınınki gibi, küçük ve kibar. Plastik malzemesi iyi. Dikey süpürge konumda iken cihazı eğip kullanmaya başlayınca çalışıyor, el süpürgesi olarak kullanırken düğmesinden açıyorsunuz.Yalnız normal süpürge gibi halıyı tutup kaldırmıyor. Yere dökülen kırıntıları süpürmek için bire bir. Şarjlı el süpürgelerinden iyi, çünkü süpürme başlığı var. Dedem 150 liraya almış. Genel olarak alınabilir bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 2 Kasım 2011; 2:56:26 >
  • Tasarım bile çalıntı fakat süpürgenin kore malı olmasıda düşündürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Merhaba,

Öncelikle belirteyim süpürge Kore malı. Bu süpüreginin mavi olanını babaannem 2 aydır kullanıyor. Gayet şık ve kullanışlı bir cihaz, ses seviyesi yüksek değil. İstenildiğinde yuvasından çıkarılıp el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor. Şarj aleti aynı cep telefonlarınınki gibi, küçük ve kibar. Plastik malzemesi iyi. Dikey süpürge konumda iken cihazı eğip kullanmaya başlayınca çalışıyor, el süpürgesi olarak kullanırken düğmesinden açıyorsunuz.Yalnız normal süpürge gibi halıyı tutup kaldırmıyor. Yere dökülen kırıntıları süpürmek için bire bir. Şarjlı el süpürgelerinden iyi, çünkü süpürme başlığı var. Dedem 150 liraya almış. Genel olarak alınabilir bir ürün.

Değerli yorumlarınız icin teşekkür ederim. Yorumlarinizdan anladığım kadarıyla fiyat/performans olarak beni üzmeyecek bir ürün. Evde esimin normal temizlik icin kullandığı Dyson var. Bu urunu günlük ufak tefek kırıntıları almak icin kullanması amacıyla esime alıyorum. Aslında Dyson'nun bu tipte sarjli el süpürgesi var ama bunun yaklaşık dört katı fiyatı olunca daha makul bir ürün arıyisina girdim.
    Halen kullanmakta olduğumuz el süpürgesi Fakir'in iyi modellerinden biri ama esimin gün icinde ufak tefek kırıntılar icin yerlere eğilmesini istemediğimden bunu hediye olarak almayı düşünüyorum. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Tasarım bile çalıntı fakat süpürgenin kore malı olmasıda düşündürüyor

Merhaba, calinti olmasının bir mahsuru yok ama Kore malı olması beni sevindirdi. Umarım iyi bir ürün çıkarda pişmanlık duymam. Gerçi fiyat olarak muadili modeller icinde en akla yatkın olanı. En azından her kosede bir Vestel servisi bulmak mümkün. Kullandıktan sonra yorumları burada paylaşacağım.
    Merakımdan soruyorum tasarım hangi üründen alınmış acaba? Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Merhaba,

Değerli yorumlarınız icin teşekkür ederim. Yorumlarinizdan anladığım kadarıyla fiyat/performans olarak beni üzmeyecek bir ürün. Evde esimin normal temizlik icin kullandığı Dyson var. Bu urunu günlük ufak tefek kırıntıları almak icin kullanması amacıyla esime alıyorum. Aslında Dyson'nun bu tipte sarjli el süpürgesi var ama bunun yaklaşık dört katı fiyatı olunca daha makul bir ürün arıyisina girdim.
    Halen kullanmakta olduğumuz el süpürgesi Fakir'in iyi modellerinden biri ama esimin gün icinde ufak tefek kırıntılar icin yerlere eğilmesini istemediğimden bunu hediye olarak almayı düşünüyorum. Teşekkürler...

Rica ederim. Bu tip şarjlı süpürgeler daha kullanışlı, yere eğilmiyorsunuz. Süpürgeyi görünce hoşma gitti açıkcası, hemen arkasına baktım, Çin malı olduğnu düşünmüştüm ama Koreymiş. Mutfakta kapı arkasında kolay saklanır. Şarjlı süpürgemiz olmasa eve bundan aldırırdım. Yalnız fiyatı artmış sanırım, Vestel'in sitesinde 250 lira yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Rica ederim. Bu tip şarjlı süpürgeler daha kullanışlı, yere eğilmiyorsunuz. Süpürgeyi görünce hoşma gitti açıkcası, hemen arkasına baktım, Çin malı olduğnu düşünmüştüm ama Koreymiş. Mutfakta kapı arkasında kolay saklanır. Şarjlı süpürgemiz olmasa eve bundan aldırırdım. Yalnız fiyatı artmış sanırım, Vestel'in sitesinde 250 lira yazıyor.

Dediğiniz gibi Vestel'in sitesinde pahalı ama başka sitelerde 150.-TL civarına satılıyor. Bende kargo dahil toplam 159.-TL'ye buldum. ( üstelik 10 taksit )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bayramlar arkadaşlar
    bende eşim için şarjlı süpürge bakıyorum..mantıklı ve makul bir ürün gibi geldi banada.
    ancak hangi siteden 159a buldunuz ben bulamadım o fiyata :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

iyi bayramlar arkadaşlar
    bende eşim için şarjlı süpürge bakıyorum..mantıklı ve makul bir ürün gibi geldi banada.

Iyi bayramlar. Siparisim geldi ama henuz esime vermedim. Persembe yas gunu oldugu icin o gun verecegim.
    Yarin size nereden aldigimi bildireyim. 159.-TL garanti (kargo dahil ) hatta sonradan 150.TL'ye gordum diye hatirliyorum. Telefondan bakmak zor oluyor.
  • quote:

iyi bayramlar arkadaşlar

Aceleniz yoksa benim urunle ilgili yorumlarimi bekleyin derim.
  • quote:

iyi bayramlar arkadaşlar
    Tekrar merhaba; benim aldığımdan daha ucuza buldum :)

Bende aşağıdaki satıcısan aldım, sipariş verdim ertesi gün geldi...
    http://www.burayabaksana.com/TWIN-MAX-2IN1-SARJLI-SUPURGE,PR-854.html

aşağıdakileride inceleyebilirsiniz...

*http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-ev-temizligi-vestel-twin-max-2in1-pembe-sarjli-supurge-60569751/detay/?

*http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-elektrikli-ev-aletleri-fakir-portable-steam-buharli-temizleyici-mop-60546884/detay/?

ikinci verdiğim linkteki fiyat ilginç, mesaj attım ama cevap gelmedi.

Eğer aceleniz yoksa benim ürünü tecrübe etmemi bekleyebilirsiniz... Selamlar...

• Vestel düşünmenizin sebebi nedir? Uygun fiyata mı buldunuz?

Bu şekilde sormamın sebebi; bu cihazlar çoğunlukla fason üretimdir. Bu yüzden markasına takılmayın.

En yüksek V oranı hangisindeyse ve hangisi uygunsa onu tercih edin.

Hatırladığım kadarıyla bu cihazlar 100TL'ye kadar uyguna bulunabiliyor, Vestel uygunsa o da alınabilir elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Vestel düşünmenizin sebebi nedir? Uygun fiyata mı buldunuz?

Bu şekilde sormamın sebebi; bu cihazlar çoğunlukla fason üretimdir. Bu yüzden markasına takılmayın.

Hatırladığım kadarıyla bu cihazlar 100TL'ye kadar uyguna bulunabiliyor, Vestel uygunsa o da alınabilir elbette.

TORBALI MI ALSAM TORBASIZ MI? KARAR VERMEDİM. SAMSUN DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Vestel düşünmenizin sebebi nedir? Uygun fiyata mı buldunuz?

Vestel'i düşünmemin özel bir sebebi yok sadece email kutuma düşünce benimde aklıma dustu. İki seneden uzun bir süredir Fakir RCT 44 kullanıyoruz, gercekten güzel bir ürün ama artık pili şarj etmemeye başladı, filtresini değiştirme zamanı geldi. Bunun yani sıra günlük kullanımda esim ufak tefek kırıntılar icin elinde sürekli bu aleti alıp yerlere eğiliyor. Bu urunle yerlere egilmeden kirintilari supurmesi daha kolay olacaktir. Bu ürünün her iki türlü kullanıyor olması beni bu ürüne yönlendirdi. Yoksa özel bir sebebi yok. Fiyatininda makul olması çok önemliydi. Evde Dyson elektrik süpürgesi kullanıyoruz, cokta memnunuz. Dyson'in sarjli el süpürgesinden almak niyetim vardı ama fiyatı yüzünden vaz geçtim. Dyson dısında digerlerinin bir farklılık yaratacağına inanmadığından Vestel'e yöneldim.

• Verdiğim sipariş bayram öncesi gelmişti ama eşime yaşgünü hediyesi olarak düşündüğüm için dün eve götürüp eşime hediye edebildim.

Görünüm olarak çok şık hatta beklediğim daha kaliteli duruyor. Uzatma borusunu monte edip ana üniteyi gövdeye yerleştirdim. Çalıştırmak için herhangi bir düğmeye basmaya gerek yok, sapını ileri doğru itmeniz durumunda çalışmaya başlıyor. Bu özellik çok hoşuma gitti. Kapı arkasına koyun, lazım olunca kullanın, kullanışı çok kolay.
    Gürültü seviyesi olarak ne fazla nede az diyebilirim ama rahatsız edici değil kesinlikle. Filtresini ve toz haznesi açtım, her şey iyi gözüküyor. Hepa filtre olması ve yıkanabilmesi çok iyi. Bu arada hepa filtre konusunda tecrübeliyim; yıkadıktan sonra güneşten ve ısıtıcıdan uzakta normal oda sıcaklığında kurutuyoruz vede yıkamak için deterjan kullanmıyoruz Bu sayede filtrenin ömrünüde uzatırsınız.

Ürünün çekiş gücü; elbette bir arkadaşımızın dediği gibi bir halıyı tutup kaldırmıyor ama günlük kullanımda yerdeki kırıntılar ve tozlar için ideal bir ürün. Deneme amaçlı mutfakta eşim şöyle bir kullandı ve toz haznesi halıdan çıkan tüyler ve diğer kırıntılarla doluydu. Fiyat / Performans olarak benden yüksek puan alan bir ürün. Muadillerine göre fiyatı daha cazip.
    Evdeki diğer büyük makinanızı temizlik zamanı dışında çıkarmanıza gerek yok. Şimdilik aktaracağım tecrübeler bundan ibaret, eğer sormak istediğiniz bir şeyler varsa yardımcı olabilirim. Selamlar...

• Tekrardan hayırlı olsun. Hepa filtre konusunda dediğiniz doğru. Arnica süpürgemiz var, yeni hepa filtre almaya gittiğimde servis de bana tembih etmişti.Deterjan kullanmak filtreyi bozuyormuş. Sadece su ile gerekirse yumuşak bir fırça ile temizleyin dedi.
  • Merhabalar,

Ürünün tanıtımlarında ve kullanma kılavuzunda şarj göstergesinin 4 kademeli ışıktan oluştuğunu ve şarj durumunu bu ışıklarla gösterildiği yazıyor ama pratikte böyle bir kademeli ışık yok. Şarj biterken şarj durumunu gösteren ışıklar azalmıyor yada şarjdayken ışıklar pil şarj oldukça artmıyor. Tek düze bir ışık var.
    Ayrıca eşimde ürünün emiş gücünden pek memnun olmadığını söyleyince keyfim iyice kaçtı.ün sob Bu arada ürünü servise bırakıp sorunu anlattım. Bizde kalsın bakalım dediler. İki gün sonra almaya gittiğimde üründe bir arıza olmadığını ve kullanım kılavuzunda belirtildiği azalan yada artan ışık olmadığını büyük olasılık kılavuza yanlış basıldığını söylediler. Bunun üzerine Vestel Müşteri Hizmetlerini ( 444 4 123 ) aradım. Durumu kısaca anlattıktan sonra zaten Vestel Koşulsuz İade kampanyası olduğunu ve koşulsuz, şartsız ürünü iade edebileceğim söylendi. Bende yarın ürünü aldığım bayiyi arayıp iade işlemlerini yapacağım.

Bu arada Rowenta Air Force şarjlı süpürge almayı düşünüyorum... Selamlar...

• quote:

Merhabalar,

Ürünün tanıtımlarında ve kullanma kılavuzunda şarj göstergesinin 4 kademeli ışıktan oluştuğunu ve şarj durumunu bu ışıklarla gösterildiği yazıyor ama pratikte böyle bir kademeli ışık yok. Şarj biterken şarj durumunu gösteren ışıklar azalmıyor yada şarjdayken ışıklar pil şarj oldukça artmıyor. Tek düze bir ışık var.
    Ayrıca eşimde ürünün emiş gücünden pek memnun olmadığını söyleyince keyfim iyice kaçtı.ün sob Bu arada ürünü servise bırakıp sorunu anlattım. Bizde kalsın bakalım dediler. İki gün sonra almaya gittiğimde üründe bir arıza olmadığını ve kullanım kılavuzunda belirtildiği azalan yada artan ışık olmadığını büyük olasılık kılavuza yanlış basıldığını söylediler. Bunun üzerine Vestel Müşteri Hizmetlerini ( 444 4 123 ) aradım. Durumu kısaca anlattıktan sonra zaten Vestel Koşulsuz İade kampanyası olduğunu ve koşulsuz, şartsız ürünü iade edebileceğim söylendi. Bende yarın ürünü aldığım bayiyi arayıp iade işlemlerini yapacağım.

vestel bayisinde denemiştim bu ürünü.beğenmiştim.elektrolüks ile bunun arasında karar vermeye çalışıyordum.aslında ençok rowentayı beğenmiştim ama şu üçgen başlık yüzünden vazgeçtim.vesteli ilk aldığınızda emişini beğendiğinizi yazmıştınız.acaba eşiniz normal süpürgeye göre mi süpürgenin emişini beğenmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhas

quote:

Merhabalar,

vestel bayisinde denemiştim bu ürünü.beğenmiştim.elektrolüks ile bunun arasında karar vermeye çalışıyordum.aslında ençok rowentayı beğenmiştim ama şu üçgen başlık yüzünden vazgeçtim.vesteli ilk aldığınızda emişini beğendiğinizi yazmıştınız.acaba eşiniz normal süpürgeye göre mi süpürgenin emişini beğenmiyor?

Doğrudur ben ürünü ilk alıp tam şarj ettikten sonra emış gücünü yeterli bulmuştum, sonuçta sarjli el süpürgesi almıştım. Belki esim evdeki diğer el süpürgesi ile mı kıyasladı bilemiyorum çünkü diğer makine Fakir RCT 144 konusunda iyi ve tanınan bir urundur.
    Gecen iki hafta sonunda esime nasıl diye sorduğumda hali üzerindeki kırıntılar icin iyi ama sert zeminlerdeki kırıntıları almakta süpürgesi ucunun yapısından dolayı zorlanıyor dedi. Anladığım kadarıyla esim birazda ana makineyi yerinden çıkarmadan hafiften evi supurmeyi planlıyor.
    Bu konuda Rowenta RH 8543 veya 8548 almayı düşünüyorum ama bu sefer bir yerde denemeden almayacağım. Selamlar...

• teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.