Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlam

Arkadaşlar merhaba. Bende 48 ua9300 modelini aldım. Smart kısmını kullanmayınca sorun yok.internet üzerinden film izlemek isteyince gerçekler ortaya çıktı tv kapanıp açılıyor servis geldi format atti oldu dedi gitti yine ayni sorun oldu. Video çektim attım anakart değişimi gerekir dediler değiştiler simdilik iyi gibi ama çok az zorlayınca yine kapanıp aciliyor.

Smart özelliği iyi değil. İnternet üzerinden film izlemeyi denemdim ama youtube üstünden 4k video açıp denedim oynattı sorun olmadı. Klavye ve mouse olmadan kumandalar ile kullanmak işkence gibi. Tv yi ilk aldığımda kablosuz ağ seçeneği çıkmıyordu. Fabrika çıkışında wi-fi kablosunu panele takmayı unutmuşlar servis geldi önümde açtı taktı. Tamam dedim telefondan-tabletten ya da laptoptan kablosuz görüntü aktarırım.

Sonuç: General Mobile Elite telefonu görüyor ama baglantı kurduğunu söyleyip sıfır tepki veriyor. Lenovo g5070 laptop'a widi yükledim yine laptop ile bağlantı kuruyor ama ekrana siyah görüntü ve cızırtı sesi geliyor sadece. Asus tablet ise sorunsuz ve çok hızlı görüntü aktardı. Cihaz seçimi yapıyor neye göre yaptığı belirsiz. Laptop ve Telefon arkadaşın 2 yıllık arçelik led tv sine rahatlıkla bağlandı mesela. Yazılımsal olarak üzerinde durmaları gerekiyor.

Tv ye bilgisayarlardan biri ve medya oynatıcı da bağlı olduğu için çok sorun etmiyorum ama smart özelliği isteyen arkadaşlar Tv'nin yanına bir android box tarzı cihaz da almayı iyice düşünsünler.

• ailkem kullanıcısına yanıt
    Bende de note 2 ile bağlantı kurmamıştı bir türlü.Wireless display ekranında kalıyordu öyle. .
    Diğer tvde açılan , bilgisayardaki bir çok filmide açmamıştı.
    Dts muhabbetinden dolayı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua9300 model isik sizmasi servis degisim yapiyormu bilgisi olan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: umitss

Ua9300 model isik sizmasi servis degisim yapiyormu bilgisi olan varmi?

Ben değiştirdim 4 günde tamamlandı iade.
    Akşamdan fotoları çek,servisin telefonuna gönderirsin gelince.
    Gündüz geldikleri için belli olmuyor..
    Çok fazla değilse bence değiştirme bende durum kötüydü.
  • smart özelliği hangi açıdan kötü? tarayıcıdan bi siteye girip haber okuyamazmıyız? veya internet üzerinden film izleyemezmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

panosonic
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

panosonic

pana
  • Alüminyum pano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddkorkut -- 1 Şubat 2016; 21:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

smart özelliği hangi açıdan kötü? tarayıcıdan bi siteye girip haber okuyamazmıyız? veya internet üzerinden film izleyemezmiyiz?

Tarayıcısından haber bir şeyler okumak kolay sorun yok. Klavye ve mouse bağlayıp kullanmak rahat bunda da sorun yok. Film izleme konusu sanırım siteden siteye değişiyor donma restart sorunu yaşayabiliyor. Ben oturup film izlemedim sadece youtube 4k video oynatmayı denedim onu da oynatmıştı. kablosuz ekran aktarma konusunda ciddi anlamda seçici ve sorunlu şimdilik. Bluetooth baglantı kuruyor ses aktarmada sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

quote:

Orijinalden alıntı: A380

smart özelliği hangi açıdan kötü? tarayıcıdan bi siteye girip haber okuyamazmıyız? veya internet üzerinden film izleyemezmiyiz?

Tarayıcısından haber bir şeyler okumak kolay sorun yok. Klavye ve mouse bağlayıp kullanmak rahat bunda da sorun yok. Film izleme konusu sanırım siteden siteye değişiyor donma restart sorunu yaşayabiliyor. Ben oturup film izlemedim sadece youtube 4k video oynatmayı denedim onu da oynatmıştı. kablosuz ekran aktarma konusunda ciddi anlamda seçici ve sorunlu şimdilik. Bluetooth baglantı kuruyor ses aktarmada sorun yok.

LG8507 ile bunun arasında kaldım. bu tv nin en büyük eksikliği nedir? almamak için bi neden mesela?

• A380 kullanıcısına yanıt
    Tv den ne beklediğinize göre değişir. Smart özelliği için alıp tv den internet üzerinden film felan izlemekse mesela amacın smart konusunda Lg başarılı. Kısacası bu Tv'nin en kötü özelliği smart özelliği.

Panelin görüntüsü güzel, film izlemek keyifli, dahili sesi de fena değil ama Lg o konuda daha başarılı. Ben ses sistemi ile kullanıyorum. Panasonic plazma tv'den sonra görüntü adına en ufak kötü bir izlenimim olmadı. Gayet memnunum. Sadece bu tip panallerin görüş açısı daha dar ama 3.5 metre mesafe ile karşıdan izliyorum görüntü cidden güzel. Doğru kalibrasyon ile de doğal iyi görüntü veriyor.

Ekstradan maç izleme keyfin varsa, Lg'nin bahsettiğin modelinde sıkıntı yaşayan insan çok. Görüntülerdeki titreme olayı o panelde gözlenebiliyor. Vestel'in bu modeli bu konuda başarılı panelin dogal handikaplarını cok az yaşatıyor.

Tv'nin dahili uydu alıcısı kanal listesinin otamatik yüklenmesi tarama özelliği kanalları sıralaması dizme işlemleri de rahat. LG8507 bu tip konularda da sıkıntılı. Teknik anlamda fazlası ile sorun yaşatabildiği söylenen bir Tv. Usb üzerinden film oynatma alt yazı oturtma adına sorun yok ama ben orada kendi media playerimi tercih ediyorum ya da pc laptop baglantısı kuruyorum her anlamda smart tvlerden daha iyi sonuç elde ediyor daha özgür oluyorsunuz.

Şahsımca Vestel alıp smart için de android box tarzı bir alet ile açığı kapaman daha iyi olurdu. Ya da Hdmi baglantılı bri tablet kullanman.

• Tkgs ayarını bulamadım ben hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    PC deki bir çok filmi oynatamadım.
    Çoğu mkv ya da mp4 olmasına rağmen dts muhabbetinden dolayı sıkıntı yaptı sanırım.
    Bu tvnin en büyük artısı fiyatı..
    Smart ve mediaplayer seçenekleri tabiki weobos 2 veya tizenle kıyaslanamaz..
    Bir de 3d gözlükler aktif pilli gözlük bana göre dezavantaj.
    Aktif gözlüklerle izlemede tarama hızı yüzde 50 düşük gelir gözlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginckc

Çoğu mkv ya da mp4 olmasına rağmen dts muhabbetinden dolayı sıkıntı yaptı sanırım.

Dts nedir. Filmleri oynatmadigini bilmiyordum.

Dts ses formatıdır oynattığınız filmin sesi dts ise tv den ses alamazsınız ses sistemi gereklidir dts ses destekli olanından.1080p mkv filmlerin bir çoğu dts sesli olduğu için bu tv bunları oynatamıyor...

• DTS Patentli üründür! kullanımı için Lisans gerekiyor dolayısıyla bazı üreticiler bu Lisansı almadıkları için DTS ses desteği vermez cihaz!!

yaw bunlar ıvır-zıvır özellikler gider alırsınız bir tane MP olayı aşarsınız $ 50/100 kağıda bu cihazlar
  • Evet an itibariyle televizyonu iade ettim. Kullanan arkadaslar Inşallah herhangi bir sorunla karşılaşmaz bende baska markayla yeni maceralara adim atayim

• quote:

Orijinalden alıntı: enginckc

Bendeki durum daha farklı mkv avi 1080p 720p dts dolby digital tonla film denedim hepsini oynattı.

Playeri oynatırken hangi ses formatında oynattıgını gösteriyor ama dahili bir dts çözücüsü yok ve ses vermiyor.

Gelelim tamamen yazılım saçmalığı duruma. Dts codecli filmleri optik bağlantı kurduğum logitech z5500'e de çözdüremedi. Tv sesi yorumluyor ve yorumladığı gibi Z5500 'e aktarıyor. Harici ses sistemine çözdür diye bir seçenek yok. Hayır bu kadar basit bir işlemin ihmal edilmiş olması komedi. Deneme şansı olan varsa denesin.

• qenosit kullanıcısına yanıt
    ben hepsiburda.comdan aldığım bu ürünü iade edemedim reddettiler.gerekçe olarak tv.nin kurulumunun yapılmış olması.Halbuki iade reddine aykırı hiçbir durum yoktu ortada.sen nerden aldın bu tv.yi? Nasıl iade ettin? Bana verdikleri cevap:

Değerli müşterimiz,

''28986047 no lu siparişinizde yer alan Vestel 48UA9300 48' 122 Ekran Ultra HD 1000 Hz.Uydu Alıcılı Smart 3D 4K LED TV ürününüzün kurulumu yapılmış olması sebebi ile satıcı firmamız tarafından iadesi kabul edilmemiştir.

Tarafımıza iletmiş olduğunuz servis raporu doğrultusunda ürünün olağan şekilde kurulduğu herhangi bir arızası olmadığı yazmaktadır.

Ürününüz satıcı firmamız tarafından tarafınıza teslim edilmek üzere gün içerisinde kargoya verilecektir.

Saygılarımızla.''
  • umitss U kullanıcısına yanıt
    Teknosadan almıştım 24 aralıkta bir sorun çıktı değişim yapıldı, yeni gelen üründe başka sorunlar ortaya çıktı bende para iadesi istedim kabul ettiler.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.