Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar için soruyorum. Bu tv de ısınma sorunu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Kullanan arkadaşlar için soruyorum. Bu tv de ısınma sorunu var mı?

Aldım alalı ısı ile hiç bir sorunla karşılaşmadım, ilk aldığımda yazılımsal sorun vardı yeni yazılımla bu sorun kalktı buda donma ve kitlenip yeniden başlıyordu oda düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tv hayırlı olsun bende de 3 senedir vestel smart Led var onu satıp buna gecebilirim

• muratdur kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten otomatik guncellemiyor mu?
  • bu kadar berbat bir inceleme yoktur herhalde. Bu gün tekrar bakacağım vestel bayisinde alırsam inceleme yaparım
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme mevcut sanırım ilk fabrika yazılımında sorun var. İlk yazılımda telefondan ekran aynalama yoktu tv de ve tkgs de yoktu. Yazılımla bunlarda geldi.

• fthcicek kullanıcısına yanıt
    Hocam iki görüntüyüde canlı görmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

bu kadar berbat bir inceleme yoktur herhalde. Bu gün tekrar bakacağım vestel bayisinde alırsam inceleme yaparım

ben de teknosaya gidip flash diskden film açtırmaya çalışacam
    öncelikle tvniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, bu modeli düşünmekteyim henüz gidip inceleme fırsatım olmadı, öğrenmek istediğim bir konu var;
    -yeni model tvlerde 2 adet ci slotu oluyor bu modelde kaç adet var? nette bilgi bulamadım (hem teledünya hem de d-smart stbsiz birarada kullanmak istiyorum)
  • Fiyat performans ve geleceğe yönelik olarak baktığımda en iyi seçenek bu tv gibi görünüyor. Yalnız vestel olması bir ön yargı oluşturuyor. Bir de 50 hzlik panel kullanılmış olması kafamda soru işaretleri yaratıyor. 100 hz lik panel kullanılsaydı hiç düşünmeden alacaktım yine de... Bu şekilde hala beklemedeyim. Tv nin maç performansı nasıl acaba? Bir teknoloji marketinde açıktı baktım ama görüntüsü gözüme hoş gelmemişti. Belki ayarlarından belki de o anki yayından olabilir...
    maalesef iki ürünüde karşılaştırabileceğim mağaza yok bulunduğum şehirde lg modeli var ama vestelinki bulamadım ne bimeks ne teknosa nede vestel bayiinde küçük bir şehir burası zaten birer tane mağaza mevcut artık şansıma hangisini alırsam onuna mutlu olacağım başka çare yok :)
  • thor1 kullanıcısına yanıt
    fthcicek kullanıcısına yanıt
    @thor1
    1 adet CI+ girişi mevcut.

@fthcicek
    ilinizde bulunan bir vestel bayisinden bakabilirsiniz, elbet bir vestel bayii vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdur -- 5 Aralık 2015; 20:40:48 >
  • 8900 görüntü kalitesi olarak 9300 den iyimi arkadaşlar 3d olmadığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

8900 görüntü kalitesi olarak 9300 den iyimi arkadaşlar 3d olmadığı için

Tam tersi olması beklenir bence.
  • quote:

quote:

uydu yayın kalitesinden bahsediyorum
  • quote:

quote:

quote:

uydu yayın kalitesinden bahsediyorum

Uydu yayın kalitesi derken? 3d panellerin daha iyi olduğu söyleniyor çift tarama özelliğinden dolayı ama 3d olmayan modelin daha iyi olacağını düşünmüyorum.
  • 48 ile 55 arasında tercih hangisi olmalı yer sorunum yok. 48 daha net ve canlı olabilirmi görüntüde ufak olduğu için. Bunları bilmem lazım sonuçta 1 kere alıyoruz bu kadar sayıyoruz :)
  • Bence 55 inci daha iyi almışken büyük ekran almış olursun elektirik tüketimide düşük A+ 66 wt
  • quote:

48 ile 55 arasında tercih hangisi olmalı yer sorunum yok. 48 daha net ve canlı olabilirmi görüntüde ufak olduğu için. Bunları bilmem lazım sonuçta 1 kere alıyoruz bu kadar sayıyoruz :)

Ne kadar uzaktan izleyeceğinize bağlı bu durum. Fakat 48 inch ideal ekran boyutu daha büyük bir ekranda ancak maç ve sinema izlemek zevkli olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.