Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun Murat Bey,

Akşam eve gidince dediklerinize bakar size bilgi veririm.
  • Murat bey, servis menüsü bu şekilde
    Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 15 Aralık 2015; 12:10:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv'de optik çıkıştan DTS ses sinyalini anfiden alabilen var mı?
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    vet,yazılım son versiyonda. En son yazılım şu anda v.0.1.33.5. Bu sürümde şuanda bir sıkıntı yok. Takılma donma benzeri sorun yok.

Sizde takılma vb. Bir sorun var mı?

• muratdur kullanıcısına yanıt
    İlk gün çalışırken kendi kendine bi kapanıp açıldı. Onun haricinde sorun olmadı.

Bu TV de cep telefonun görüntüsünü ekrana nasıl aktarıyorsunuz? Telefon bir türlü tv yi görmüyor. TV nin Ayarlarından da bulamadım.
  • Telefon nedir hocam, benim telefonumda olmuyor eşimin samsung s4 var. TV kumandaki üzerindeki kaynak tuşuna bastığınızda wireless display kaynağına geçiyorsunuz. telefon ile tv aynı ağın içinde olması gerekmekte geçtikten sonra telefon ayarlardan screen mirror aktif ettiğimde tv otomatik olarak telefon üzerinde tv görünüyor aktif ettiğimde görüntü direk tv aktarıyor 2-3 sn gecikme ile görüntüyü aktarmış oluyorsunuz.
    Bende de S3 var, onunla bağlanmaya çalışıyordum.
    Akşam gidince deneyeceğim. wireless display nasıl aktif oluyor onu bulamamıştım.
    Teşekkür ederim.
    Aynı mesaj iki defa gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 15 Aralık 2015; 17:24:41 >
    https://www.youtube.com/watch?v=Xkh2xbeA-qk

şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Basit, çözersiniz
  • yeni yazılımı yükledikten sonra hdmi vi di vs girişlerine alınca cihaz kendini kapatıyor ????undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 15 Aralık 2015; 17:41:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Tv nin modeli nedir?birde ilk kurulum yapın ve menu 4725 yapıp ekrana gelen menüyü paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdur

Tv nin modeli nedir?birde ilk kurulum yapın ve menu 4725 yapıp ekrana gelen menüyü paylaşır mısınız?

48ua9300

Sizin paylastiginiz yazılımı yükledim. 1.33.35 miydi ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdur

48ua9300

Sizin paylastiginiz yazılımı yükledim. 1.33.5 miydi ne

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Evet 0.1.33.5 sürümü dü,

Hocam kaynak tuşuna basınca wireless bağlantı çıkmıyor, nerede bulabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 15 Aralık 2015; 20:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Hocam kaynak tuşuna basınca wireless bağlantı çıkmıyor, nerede bulabilirim acaba?

Bu tv de wifi warmi bilmiyorum hocam ama wifi yoksa wireles secenegi çıkmaz harici dongle ile tv yi internete bağladiginda çıkar ancak

ek: ilk sayfayi okudum dahili wifi war yaziyor internete bağladiginda çıkmasi lazim yine çıkmiyorsa profilden kapali olabilir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOne77 -- 15 Aralık 2015; 21:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Bu tv de wifi warmi bilmiyorum hocam ama wifi yoksa wireles secenegi çıkmaz harici dongle ile tv yi internete bağladiginda çıkar ancak

ek: ilk sayfayi okudum dahili wifi war yaziyor internete bağladiginda çıkmasi lazim yine çıkmiyorsa profilden kapali olabilir özellik

Vay kardeşim.
    3D siz Seg tv me 3D Hbb usb kayıt özelliği kazandıran ustamızdır kendisi.

Hocam çıkmadı ise servis menüsünden kapalı olabilir, yada siz ilk kurulum yaptığınızda sadece uydu mu seçtiniz ? ilk kurulumda bir özeliği aktif edilmesi gerekiyordu sanırım. Uydu bağlantısı birde karasal yayını aktif edecektiniz sanırım. ondan sonra aktif oluyordu. müşteri hizmetlerini arayın size tekrar ilk kurulum yaptıracaklar. birde TKS güncelleme mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Vay kardeşim.
    3D siz Seg tv me 3D Hbb usb kayıt özelliği kazandıran ustamızdır kendisi.

Hocam sizde çag atlamışsınız seg den 100 lük borda gecmişsiniz warmi kapali özelliklerin warsa hallederiz gerci bunlardan profil alinabiliyormu denemek lazim

• NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Alınır herhalde, nasıl yapılıyor hocam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.